• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni begenmiyor mu acaba? Bende mi sorun?

Senin kocan saygısız bence bilmiyorum ya da sevgisiz.Benim de karın bölgemde baya çatlak var, ki kırmızı renkliler şu anda gerçekten iyi durmuyorlar,erkek arkadaşım bana kapa kapa falan dese yıkılırım herhalde.Seven insan öyle şey der mi ya?Çok acımasızca.

Neden kadinlar kendilerine bunu yapar anlayamiyorum... Sizi asagilamasina neden izin veriyorsunuz? Begenmiyorsan kapi orda diyeceksiniz, hani dik dur kendine güven diyormus ya... Söyledikleri hic normal degil, kendisi ne? Sizde onu elestirin bakalim, baklavalarin olsa, kaslarin olsa, göbeginde aldi basini gidiyor falan... Yaptigi cok büyük terbiyesizlik, harika bi vucut olsa ne olur beyin bos olunca yada karakteri bozuk olunca... Gelip gecici seyler bunlar, biranlik göz doyurma, bu yüzdende size davranisi terbiyesizce... Övünmek icin degil ama esim ben hamileyken bile vucudumu begenirdi, bikere ay igrenc falan demedi, simdide 90-60-90 degilim eee yasta ilerliyor ama genede iltifatlar ediyor, bazen abarttigini bilsem bile hosuma gidiyor... Bende ona ederim... Ama esini böyle kirmak cok acimasizca... Seviyorsunuz tamam ama buna izin vermeyin, masaya bi sert vurunda görsün özgüveni... :KK14:

Madem o sana,seni incitecek seyleri hic cekinmeden soyluyor,sende ona soyle..senin yerine koysun kendini,begenilmemek nasilmis anlasin..kendisi dort dortluk mu sanki,sende hosuna gitmeyen ne varsa hic cekinmeden soylebirak uzulurse de uzulsün..biraz da o kendisini sana begendirmek icin ugrassin..sen o uzulmesin kirilmasin diye,yanlisini,kusurunu dile getirmedikce,kendini mukemmel zannetmis,egosu tavan yapmis,o yuzden bu begenmemezlik.o yuzden,temiz olup,bakimli oldugu bildikten sonra elinden geleni yaptiktan sonra hic canini skma,bu adam karsisinda baskasi olsa da begenmez.

Merhaba arkadaslar 28 yasında bır bayanım. Eşim gecenlerde tv izlerken bir manken görüp vay at gibi kadın dedi ve sankı benim o anda orada oldugumu unutmus gibiydi. Sesimi cıkartmadım. Ancak dısarıda bakımlı bir bayan görsün gözleri hep fıldır fıldır dönüyor. Bana kendine bak. kendine biraz güven kendine saygı duy diyip duruyor. Devamlı ablasıyla görüsüyırlar. Sanki evli olanlar onlar. Ben ne yapacagımı nasıl davranacagımı sasırdım. Görümcem hic beni aramaz sormaz hep eşimi arar. Ailesi benimle ayda yılda bir görüşüyor. Eşim ıse ailemle hic görüşmüyor umrunda bile olmuyor. Kaç kez kavga ettik ablası ve annesi yüzünden. Ama artık onuda sıktıgımı düşünüyorum. Sanki hep başka insanlara bagımlıymısım gibi. Hickimse aramaz sormaz hep ben ararım. Ama artık kendimi enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Ablan seninle konuşmuyorsa napayım, bu benim onunla konuşmamı engelleyemez diyo. Sanki tüm ipler onun elinde kalsın istiyor. Yeni evli olmamıza ragmen cinsellik hic yok denecek kadar az. Kaç kere görümtğn hakkında yorumlar yaptı, aşagıladı. Vucudum orantısızmış da, bakımsızmısımda vs.

Ne yapacagımı şasasirdim sanırım bana alıstı ve ona artık ilgi çekici gelmiyorum. Dar pantolon giyerım heryerin ortada diyo. Ablası daracık giyinir onun fizigi müsait diyor. Ablası bile kac kere görüntğm hakkında dalga geçti. Annesiyle karşılıklı eski sevgililerinden bahsettiler bana karşi. Napsam bilmiyorum. Eşim cocuk istiyor ama ben bu durumda çok kararsızım. Kendime güvenim çok zedelendi.
Madem beğenmiyordu sizinle neden evlendi
evlendikten sonra kendinizi salmış olabilir misiniz
görümcenizi kayınvalidenizi neden bu kadar önemsiyorsunuz
bırakın aramasınlar siz de aramayın
bir çok gelinin isteyip de yapamadığı şey
eşinizin size ilgi duymadığı çekici bulmadığı ortada
onu biraz şaşırtsanız biraz kendinize dikkat etseniz değişecek biri mi
yani ilk aylarınızda nasıldı
bu arada toparlanmadan çocuk yapmayın
doğum sonrası çok daha fazlasını yaşarsınız bu sorunların

çok kilolu ve çok bakımsız mısınız merak ettim.çünkü insan kendini bazen cidden salıyor.ha sen kendini salsan bile seven adam bunları söylememeli elbette ama.bazen ben kendime aynada bakınca ben bilke kendime kızarım bakımsz dağınık olunca.acaba oyle misnz sizde?
bir de siz de onu biraz hor görün derim :KK66: eksiklerini çatır çatır vurun yüzüne ablası ailesi vs görüşmeyin aman çok önemli sanki.kaçan kovalanır taktiğini bi deneyin derim.
olmadı bakım ve ailesine güzel bir yemek yoğun ilgli.karar sizin.nabza göre şerbet vermeli..
ama şunu bilir şunu söylerim ne olursa olsun kendinizi yıpratmayın.
inanın herkes her sey gelip geçiyor.benm pişman olduğum çok şey var ne aptalmısım diyorum.inanın hiiç hgerek yok.
bazı şeylerı BOŞVERİN :KK66:

çok kilolu ve çok bakımsız mısınız merak ettim.çünkü insan kendini bazen cidden salıyor.ha sen kendini salsan bile seven adam bunları söylememeli elbette ama.bazen ben kendime aynada bakınca ben bilke kendime kızarım bakımsz dağınık olunca.acaba oyle misnz sizde?
bir de siz de onu biraz hor görün derim :KK66: eksiklerini çatır çatır vurun yüzüne ablası ailesi vs görüşmeyin aman çok önemli sanki.kaçan kovalanır taktiğini bi deneyin derim.
olmadı bakım ve ailesine güzel bir yemek yoğun ilgli.karar sizin.nabza göre şerbet vermeli..
ama şunu bilir şunu söylerim ne olursa olsun kendinizi yıpratmayın.
inanın herkes her sey gelip geçiyor.benm pişman olduğum çok şey var ne aptalmısım diyorum.inanın hiiç hgerek yok.
bazı şeylerı BOŞVERİN :KK66:
155 boya 59 kiloyum. Bakımsız derken yukarıdada bahsettim. Oje sürmem, saçlarımı fön falan yapmam. Daha çok toplarım, spor giyinirim rahat giyinirim. Topuklu falan giyinmem. Cilt temizligime ve makjaya falan önem veririm. Sadece malum agda yapmak için belli zaman beklemek gerekiyor malum, bu süreçte tüylerimden bile tiksindigini dile getirdi ama napayım?

Vucumdumda zamanında çok kilo alıp verdigim için catlaklarım var ama degiştiremem. Basenlerimden şikayetçi, vucudun orantısız diyor, bacaklarım kısa oldugu için.Kilo ver diyo kendine bak diyo.

Ama evlenmeden öncede böyleydim. Tüm vucudumu inceleyen bir yapısı var.
Birde aşırı tüylenmem var, lazere gittim beş yıl ama fayda etmedi. Agdayla alıyorum.Ama açık tenli oldugum için yüzümde gözükmesinden şikayetçi.

Başkalarının yanında benden utanıyor sanırım. Beni unutuyor resmen.

Vucumdumda zamanında çok kilo alıp verdigim için catlaklarım var ama degiştiremem. Basenlerimden şikayetçi, vucudun orantısız diyor, bacaklarım kısa oldugu için.Kilo ver diyo kendine bak diyo.

Birde aşırı tüylenmem var, lazere gittim beş yıl ama fayda etmedi. Agdayla alıyorum.Ama açık tenli oldugum için yüzümde gözükmesinden şikayetçi.

Yaw bu saygisiz, vicdansiza inat kilo verilir, sonra da suratina bakilmaz. Duz 50 olun super olursunuz siz. Iki aya bakar olay.
Kendi cok mu yakisikli? Terbiyesiz!

Kendimde farkındayım dışarıda gezerken, hep bakımlı süslenmiş topuklu giyinmiş kadınlara bakıyor, ona söyledigimde sana öyle gelmiş diyor. Kaç kişinin onu istedigini ona eskiden aşık oldugunu falan anlatıyor. Yani her zaman begenilen erkek imajı yaratmaya calişıyor sanki. Bu nasıl sevgi nasıl evlilik anlamadım.

kıyamam seni çok iyi anlıyorum.seni üzmek istemeemem ama şunu iyi biliyormkii eşinin sevi saygı sorunu var.önce bunu düzelt istersen. biliyor musun işin byük kısmı cilveymiş! bnde sonra öğrendm..
lazeri tekrar denemedn önce hrmonlarına baktr istersen ( bunu o beğnmyo diye yazmıyorm senin için)

adamın sevgisi saygısı olmadktan sonra her sey boş.süslen püslen demycem o yüzden.istedğin bakımı yap.görüyorz iştre dünya güzellleri çatır çatır aldatılıyor.ve lütfen kafana her sey bu kdr takma olan sana olur onlara hi,ç bir şey olmaz. başkasının saygısı sevgisini kazanmak kendine güvenden geçer.
kendine kendin için bak.
nebilim ben aynada kendimi bakmlı süslü görmeyi sevyorm insann morali düzeliyor.başkası için değil her seyi kendin için yap.
mutluluğun onlara bağlı değil ki..

eğer SEN mutlu olursan gerisi gelir zaten..
başkasına bağlı olan mutluluk bir halta yaramaz..
ve sakın ama sakın çocuk yapma..

Bence önce siz kendinizi değerli ve güzel birisi olarak görün ve bunu da onlara yansıtın ki onlarda öyle algılasınlar. Ne zaman kendinizi mütevazi ve onların söylediklerini ve hareketlerini ciddiye alıyor görünüyorsanız o zaman sizi küçük görmeye başlıyorlar. Kendinize özen gösterin, eşinizin ailesine kulak asmayın sadece gülümseyip geçin, bırakın eşiniz saatlerce ailesiyle konuşsun iplemeyin. Çocuk meselesini de bir süre erteleyin.

Bence önce siz kendinizi değerli ve güzel birisi olarak görün ve bunu da onlara yansıtın ki onlarda öyle algılasınlar. Ne zaman kendinizi mütevazi ve onların söylediklerini ve hareketlerini ciddiye alıyor görünüyorsanız o zaman sizi küçük görmeye başlıyorlar. Kendinize özen gösterin, eşinizin ailesine kulak asmayın sadece gülümseyip geçin, bırakın eşiniz saatlerce ailesiyle konuşsun iplemeyin. Çocuk meselesini de bir süre erteleyin.

Fedakarlık ve iyi niyet yaramıyormuş. Derler ya hani iyilikten maraz dogar, çok dogru gerçekten.

Bence siz karakteriniz ile zaten dünyalar güzelisiniz.. Eşiniz sanki brad pitt allahım yarabbimmm bu tarz erkekler ne hikmetse hiç hak etmedikleri halde dünyalar tatlısı kadınlarla evleniyolar .. Hiç üzülmeyin ben olsam eşim için değil ama kendim için biraz bakım kuaför ve alışveriş yapardım tabiki imkanlarım dahilinde

Açıkcası aynıyım, sadece deprasyondayım bu aralar kendiside biliyor, bu durumumu bildigi halde laf sarfediyor. Ama hiçbirşey söylememiş gibi davranıyor. Onun için gayet normal bir davranış anlaşılan. Evlendigimde daha kiloluydum. Şimdi vucudun orantısız şu bu vs. Kendi özgüvenim kalmadı. Kendimi hep ezik hissediyorum. Tek eşim var yanımda zor süreçte onun destegini beklerken beni çok kırıyor. Bu kısır döngüden çıkamadım :KK43:

O halde eşiniz size gıcıklık yapıyor. Ama ben yine de derim ki fiziğinizi düzeltmek için elinizden geleni yapın. Çünkü hani yarası olan gocunur diye bir laf var ya. Ondan sonra siz eşinize kusur bulun görsün hanyayı konyayı.

Ama şu da bir gerçek ki bir kadını çekiçi ve seksi yapan (tamam fizik faktörü olsa da) daha çok ÖZGÜVEN dir. Hiçbir kadın kendine güveni tam ve başı dik bir kadından daha seksi ve çekici olamaz.

Iş sadece fizik olsa mankenler asla aldatılmazdı değil mi :KK66:

8 aylık evliyim. Özgüvenimi nasıl bulcam bilmiyorum. Kendimi bile boşvermişim, gücüm yok sanki

Özgüvenin çok uzaklarda değil. Sana adımları söylüyorum

1- Gardrobunu komple yenile.Vamp ve feminen kıyafetlere ağırlık ver. (Nasıl olsa çalışıyor muşsun. Eğer kişisel borcun yoksa maaşını kendine yatır.

2- Omuzlar düşük baş gariban gariban önde pozunu maliye göm. Artık Omuzlar dik baş kendinden emin duracak.

3- Saçların rengini şeklini modelini komple yenile. Bambaşka yeni bir sen ol.

4- Nasıl olsa çocuğun yok en kısa zamanda spor salonuna yazıl. Ve problemli bölgelerin için bölgesel ağırlıklı spor yap.

5- Tuvalet masan bakım kremleri, yağları, parfüm Deodorant makyaj ıvır zıvırı dolu olsun. Hepsini kullanamasan da eşin en azından görsün.

6- 16 yaşındaki kız pijamasıyla dolanma saten dantelli şıkır şıkır geceliklerle uyu. Yani ev halin bile feminen olsun.Ev kıyafeti gezmelik kıyafet ayrımını unut.Her halin gezmelik gibi olsun.

7- Kocanla bi süre pek muhatap olma. Altın kural KAÇAN KOVALANIR.

8- Eğer aran iyi değilse topuklu ayakkabılarla barış.

9- Bol bol oku araştır genel kültürün yüksek olsun.

10- Badem yağı ve argan yağıyla çatlakların masaj yap. (Aksatmadan günde 2-3 kere) Birkaç ay sonra sonuç alırsın. Çatlakların iyice belirsizleşir. Ama madem kocan rahatsız oluyor söyle bayılsın parayı lazer tedavisi gör. Çok memnun kalan bayan tanıdım.

Eğer boşanmak istemiyorsan bunları yaparsan sonuç alacaksın eminim.

Ama benim tavsiyem kendini Kasma KENDİN OL!!! Ve bu adam seni bu halinle beğenmiyorsa yol ver gitsin.

Merhaba arkadaslar 28 yasında bır bayanım. Eşim gecenlerde tv izlerken bir manken görüp vay at gibi kadın dedi ve sankı benim o anda orada oldugumu unutmus gibiydi. Sesimi cıkartmadım. Ancak dısarıda bakımlı bir bayan görsün gözleri hep fıldır fıldır dönüyor. Bana kendine bak. kendine biraz güven kendine saygı duy diyip duruyor. Devamlı ablasıyla görüsüyırlar. Sanki evli olanlar onlar. Ben ne yapacagımı nasıl davranacagımı sasırdım. Görümcem hic beni aramaz sormaz hep eşimi arar. Ailesi benimle ayda yılda bir görüşüyor. Eşim ıse ailemle hic görüşmüyor umrunda bile olmuyor. Kaç kez kavga ettik ablası ve annesi yüzünden. Ama artık onuda sıktıgımı düşünüyorum. Sanki hep başka insanlara bagımlıymısım gibi. Hickimse aramaz sormaz hep ben ararım. Ama artık kendimi enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Ablan seninle konuşmuyorsa napayım, bu benim onunla konuşmamı engelleyemez diyo. Sanki tüm ipler onun elinde kalsın istiyor. Yeni evli olmamıza ragmen cinsellik hic yok denecek kadar az. Kaç kere görümtğn hakkında yorumlar yaptı, aşagıladı. Vucudum orantısızmış da, bakımsızmısımda vs.

Ne yapacagımı şasasirdim sanırım bana alıstı ve ona artık ilgi çekici gelmiyorum. Dar pantolon giyerım heryerin ortada diyo. Ablası daracık giyinir onun fizigi müsait diyor. Ablası bile kac kere görüntğm hakkında dalga geçti. Annesiyle karşılıklı eski sevgililerinden bahsettiler bana karşi. Napsam bilmiyorum. Eşim cocuk istiyor ama ben bu durumda çok kararsızım. Kendime güvenim çok zedelendi.
sorun sadece sizde değil eşinizde bu adam yetinmeyi bilmiyor gözleri hep fıldır fıldır demişsiniz cok eşlilikten yana bi tavır sezdim onda.

Sende onun gibi yap onu ve ailesini umursama biraz kendine bakım yap vakit ayır bakalım nasıl olacak görümce adı üstünde kör kepçe ama onun aleyhine konuşma unutma ablası onun yapmadığın şeyleri yap ilgisiz görün seni kıskansın bunu farketsin

Gercekten gururum kırıldı kendime güvenim gelmedi gercekten. Tekrar ünıversiteye yazılmak istedim istemedi. Ailenin hepsi böyle yanlarında kendimi ezik hissediyorum artık gercekten. Kendime güvenim sıfır. İs, ev isi yemek su bu derken zaman akıp gidiyor. Kafayı sıyırmak üzereyim bana sanki bunları bilerek yapıyor beni daha fazla ezmek için. Napayim kızlar önerilerineze ıhtıyacım var. Evlilik ne zormus :KK43:

Canım bana kalsa ben bu kadar beni küçümseyen bi insanla evliliği sürdürmezdim.
Ama belki alışamamıştır evliliğe ve devam etmek istiyorsan yapman gerekenler ortada.
Ona olan ilgini en aza indir. Bakıp yap, kuaföre git fön çekitr bazen de maşa fln yaptır full bakımlı olacaksın ama bu esnada ona fazla ilg göstreme.
Onun kötü hallerini eleştir tişörtün çirkin kötü ayakkabın eskimiş vs.

Back
X