• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni begenmiyor mu acaba? Bende mi sorun?

Konuyu açtığınız günden beri kendinizde yaptığınız değişiklikleri gerçekten merak ettim. Özellikle ruhsal olarak neler değişti?
Kendinize güvenirseniz yaydığınız enerjiyle herkes etkilenir.
Sizinle alay etmelerine müsaade etmeyin. Birşey dediklerinde " bu sözlerinizden hoşlanmıyorum ve sizleri uyarıyorum bu son olsun, yoksa karşılığını bulursunuz" deyin.
Kendinizde bazı değişikler yapın fiziksel olarak ve bunu çevrenize sormayın " guzel oldu mu " şeklinde.

Ablasıyla ve ailesiyle ilgili lutfen artık tek bir cümle kurmayın. " Onun fiziği müsait diye bir cümle kurduğuna göre eşiniz, siz kendinizi kıyaslamışsınız. Böyle yaparak kendinize zarar veriyorsunuz. Ve ikinci yapacağınız şey sizi aramalarını asla beklemeyin. Arasalar ne olacak değeriniz mi artacak. Boşverin free takılın. İster arasınlar ister aramasınlar; aramadıklarında onlar kaybeder siz değil. Eşinizde ailenizi aramak zorunda değil.
..
Hadi toparlandım, adım attım deyin bana. Konunuzu okuduğumda üzüldüm.

" At gibi kadın" demesi ise tamamen hadsizliğinden. Fazla cesaret almış sizden.
Böyle birşey dediğinde bunun saygısızlık olduğunu ve aynısını kendinizin yaptığında neler düşüneceğini sorun ona.

İnsanların size nasıl davrandığı tamamen sizin elinizde. Biraz burnunuz havada olsun ya bu çok zor değil.

cinsellik durumuda çok soguk artık. Afedersiniz ama gittikçe azalmaya başladı. Yeni evliyiz birde. Ben istedigimi belirttigimde arkasını dönüp yatıyor. Sırf o istediginde oluyo. Hatta istemedigimde zorluyor.

Afedersiniz ama siz esinizin gorumcenizin kv nizin. şeyini terbiyem musade etmiyo kaldirmisiniz aramisiniz sizi aramamislar bunami uzuluyorsunuz birakin aramasinlar hep bi beklentide olmuşsunuz bosverin bide annesini kardeşini ortaya koymayin bu sizin aranizi iyice acar boşverin bundan sonra giyin guzelce eşinizi tekrar elde etmeye bakin kendinize bakin demekki sizde bi eksiklik varki esiniz bu kelimeleri kullaniyo musade etmeyin lutfen

O zaman esinizin soyledigini yapın. Yani bakim. Kiloluysaniz diyet. Bazen eşler bunu açık açık soylemesede zaten böyle dusunebiliyorlar. Sizinki söylemiş bunda kötü bişey yok. Vucudunuzda yağları daha çok belli ediyorsa dar pantolonun yakismadigini söylemesi de normal. Yani biraz bakim biraz diyet herseyi çözer. Neyseki çözümsüz şeyler değiller. Yerinizde olsam esimden nefret ederdim açıkçası şimdi hiç iyimser yaklasmiyim. Ama aslında mantıklı olan madem öyle işte böyle diyerek yeni bir baslangica adım atmak. Esinize göre daha güzel bi bayan oldugunuzu hissettiginiz andan itibarende siz ona cinsellik yasatmayin :D niye derse bu günleri hatirlatirsiniz.

Back
X