• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni begenmiyor mu acaba? Bende mi sorun?

Çok ama çok pasif kalmışsın...Neden ? Sen pasif kaldıkça daha çok tepene çıkıyorlar.
Çalışan bir kadınsın,en azından haftada 1 günü kendine ayırabilirsin.
Mesela haftada 1 kuaföre git,saçını manikürünü yaptır.Bir başka gün de spora yazılabilirsin.Hem farklı bir çevreye girmiş olursun.Spor kilo vermene de yardımcı olur ama istemiyorsan dil kursuna filan yazılabilirsin.
Farklı tarzda,daha şık giysiler alabilirsin.Görümcenle ya görüşmemeni veya yeri gelince cevap vermeni tavsiye ederim.
Bütün bunları önce kendin için yap.Eşin düzelirse ne ala,düzelmezse kendine bir süre tanı.Mesela altı ay veya 1 yıl gibi...
Bu sürede sen değiştiğin halde eşin değişmiyorsa,herkes kendi yoluna...Zorlamanın anlamı yok,üzülen sen oluyorsun.

evet mutsuzum :( Benden igreniyormuş, gögüsümde catlaklar var diye ıyyyyyyyyyyy kapat kapat görmek istemiyorum diyen birisi :( çok üzgünüm mutsuzum.

çok sinirlendim ya kusura bakma ama nasıl böyle konuşabilir? Yani kendi manken falan mı?

Daha bir senelik bile evli degilim ve böyle ileride hamile falan olsam ne laflar işiticem acaba. Bu nasıl sevgidir?

Şahsi fikrim

'Eğer evlendikten sonra (hastalık vs olmadan) fiziğinizi bozduysanız eşiniz haklı. Bence bir erkeğin karısından kendisine bakmasını isteme hakkı var.

Fakat evlenmeden önceki aynı görüntüye sahipseniz yani sizi böyle görüp evlendiyse sonuna kadar haklısınız bu adamdan cacık olmaz'

Şahsi fikrim

'Eğer evlendikten sonra (hastalık vs olmadan) fiziğinizi bozduysanız eşiniz haklı. Bence bir erkeğin karısından kendisine bakmasını isteme hakkı var.

Fakat evlenmeden önceki aynı görüntüye sahipseniz yani sizi böyle görüp evlendiyse sonuna kadar haklısınız bu adamdan cacık olmaz'

Açıkcası aynıyım, sadece deprasyondayım bu aralar kendiside biliyor, bu durumumu bildigi halde laf sarfediyor. Ama hiçbirşey söylememiş gibi davranıyor. Onun için gayet normal bir davranış anlaşılan. Evlendigimde daha kiloluydum. Şimdi vucudun orantısız şu bu vs. Kendi özgüvenim kalmadı. Kendimi hep ezik hissediyorum. Tek eşim var yanımda zor süreçte onun destegini beklerken beni çok kırıyor. Bu kısır döngüden çıkamadım :(

alllah size bir hastalık flan vermesin alllah korusun ya nasıl adammış o benim nişanlım ben troid bezlerimi aldırcam sınrasında kilo alırsam diyorum git ol saglıgınndan önemlimi diyor tabiki bakım şart catlaklara çözüm yok ama selülüte var kendinizi salmayın özen gösterin ama bence o adamdan boşandıktan sonra yapın bunu

Bu nasıl bir insan yaa! Evlendikten sonra çok mu kilo aldın kendine bakmamaya mı başladın merak ettim..?

evet mutsuzum :KK43: Benden igreniyormuş, gögüsümde catlaklar var diye ıyyyyyyyyyyy kapat kapat görmek istemiyorum diyen birisi :KK43: çok üzgünüm mutsuzum.

Bu hiç normal değil,biliyorsun değil mi ? Bir insan eşine nasıl böyle söyleyebilir ?

Senin eski konularına şöyle bir baktım.Evet ilişkiniz baştan beri böyleymiş amaa...Sen eşinle tanışmadan önce de özgüvensizmişsin.İlk konunda herkes bana karşı,depresyondayım gibi şeyler yazmışsın.
Bir psikiyatriste gitsen daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu nasıl bir insan yaa! Evlendikten sonra çok mu kilo aldın kendine bakmamaya mı başladın merak ettim..?

Hayır aksine kilo verdim. Makyajımı hala her zamanki yapıyorum. Giyimimde aynı. Sadece biraz moralsizm, depresyon, anksiyete vs. Psikolojim alt üst bu aralar. E malum temizligi yapmak için belli bir süreç gerekiyor ya? Eşim o sürece tahammül edemiyor. İgreniyorum diyor. Ona göre hareket etmekte kendimi unuttum sanki.

Bu hiç normal değil,biliyorsun değil mi ? Bir insan eşine nasıl böyle söyleyebilir ?

Senin eski konularına şöyle bir baktım.Evet ilişkiniz baştan beri böyleymiş amaa...Sen eşinle tanışmadan önce de özgüvensizmişsin.İlk konunda herkes bana karşı,depresyondayım gibi şeyler yazmışsın.
Bir psikiyatriste gitsen daha iyi olur diye düşünüyorum.

Gidiyorum zaten. Ama faydası olmuyor, özgüvenim evlendikten sonra tam diplere düştü bu laflar yüzünden. Oda süper degil, ama hiçbir şekilde yüzüne vurmuyorum, üzmemek kızmamak adına. O kendini çok begenir aynalardan ayrılmaz. Kendine bak diyip diyip duruyor. Ama ne istedigini algılayabilmiş degilim.

Boşanmaktan korkuyor musun ? Ailen var mı,varsa sana destek olurlar mı ?
Ayrılsan maaşın sana yeter mi ?

Boşanmaktan korkuyor musun ? Ailen var mı,varsa sana destek olurlar mı ?
Ayrılsan maaşın sana yeter mi ?

Aslına bakarsan hemen yelkenleri suya indirip boşanmak istemiyorum. Seviyorumda. Ama gururumu çok zedeledi hem eşim hemde ailesi. Ailesi ne arar ne sorar. Eşim bunu gördükçe bende söylendikçe sogudu mu anlamadım ki? Madem görüntümü begenmiyordu, başından evlenmeseydi. Çalışıyorum maaşim yeterde. Ailem her zaman yanımda. O yönden korkum yok. Çok mu deger verdim kendisine ve ailesine? Kendimi unuttum sanki evlendigimden beri.

Kadın gibi giyinmiyorum, topuklu giymem hep bot, bol paça pantolon, t shirt hırka tarzı giyiniyorum.çaçımı dagınık toplarım o kadar. Oje sürmem. Hep saçları yapılı bakımlı şıkır şıkır bayanlara bakıyor. Acaba benden böyle bir şey mi bekliyor?

Merhaba arkadaslar 28 yasında bır bayanım. Eşim gecenlerde tv izlerken bir manken görüp vay at gibi kadın dedi ve sankı benim o anda orada oldugumu unutmus gibiydi. Sesimi cıkartmadım. Ancak dısarıda bakımlı bir bayan görsün gözleri hep fıldır fıldır dönüyor. Bana kendine bak. kendine biraz güven kendine saygı duy diyip duruyor. Devamlı ablasıyla görüsüyırlar. Sanki evli olanlar onlar. Ben ne yapacagımı nasıl davranacagımı sasırdım. Görümcem hic beni aramaz sormaz hep eşimi arar. Ailesi benimle ayda yılda bir görüşüyor. Eşim ıse ailemle hic görüşmüyor umrunda bile olmuyor. Kaç kez kavga ettik ablası ve annesi yüzünden. Ama artık onuda sıktıgımı düşünüyorum. Sanki hep başka insanlara bagımlıymısım gibi. Hickimse aramaz sormaz hep ben ararım. Ama artık kendimi enayi yerine konmuş gibi hissediyorum. Ablan seninle konuşmuyorsa napayım, bu benim onunla konuşmamı engelleyemez diyo. Sanki tüm ipler onun elinde kalsın istiyor. Yeni evli olmamıza ragmen cinsellik hic yok denecek kadar az. Kaç kere görümtğn hakkında yorumlar yaptı, aşagıladı. Vucudum orantısızmış da, bakımsızmısımda vs.

Ne yapacagımı şasasirdim sanırım bana alıstı ve ona artık ilgi çekici gelmiyorum. Dar pantolon giyerım heryerin ortada diyo. Ablası daracık giyinir onun fizigi müsait diyor. Ablası bile kac kere görüntğm hakkında dalga geçti. Annesiyle karşılıklı eski sevgililerinden bahsettiler bana karşi. Napsam bilmiyorum. Eşim cocuk istiyor ama ben bu durumda çok kararsızım. Kendime güvenim çok zedelendi.
seninle konuşmak istemeyen kadını niye dert ediyorsunki. konuşmasın daha iyi. bence sevinmelisin sana değer vermeyen insanların ne düşündükleriinide umursama bence. eşine gelince o kafa yapısını malesefki önceki ilşikilerimden biliyorum hem yanında güzel çekici kadın olsa kıskançlıktan öz güvensizlikten ölür kadını çirkinleştirmek isterler sonrada kadını bakımsızlıkla eleştirirler. bir de yeni evliyiz demişsin. eşim bana alıştı demişsin. yeni evliyken zaten uyum varsa ilgi maksimum oluyor. zaten uyum devam eidyorsada o ilgi zamanda azalmıyor yada heycanı eksilmiyorki tam tersi karşındakini daha iyi tanımanın verdiği tecrübeyle her şey daha güzel oluyor. bence çözmeniz gereken uyum problemleriniz var. ayrıca eşinize ne yaptığını göstermek istiyorsanız tv deki kaslı erkeklere bakıp harika sende böyle kas yapsana şuna bak keşkül gibisin diyin :))

Kaç yıl oldu evleneli merak ettim.Sen şöyle dönüpte eşine sen kimsin yaaa demiyormusun.Neden bukadar taviz verdin şu hayatta senden değerli kimse yok.

eşim bana bu kadarını deseydi ikinci evlilik aman idare edeyim diye bile düşünmez hemen boşanırdım
tabiki bakımlı olucaz ama bunu asla eş için yapmamak gerekir bence insan kendi için yapmalı
evde de gayet bakımlı ve şık olurum çoğu zaman kendim için kendimi iyi hissetmek için eşim evde olsa da olmasa da. ama yeri gelirki pijamalarla kalın hırkalarla kalın çorapları dize kadar çekip saçları tepeden topuz yapıp dolaşırım (regl dönemlerinde)
bana da bunun lafını yapıp geçip karşıma bakımsızsın diyecek kocaya da öyle bir kıyameti koparırımki bin pişman olur.
ısrarcı olursa da boşarım.
insanlık hali her şey olabilir,bu erkeklerde bu kadar özgüven varsa biz kadınlar yüzünden. yüz vermeyin kızlar şu adamlara bu kadar.

Kaç yıl oldu evleneli merak ettim.Sen şöyle dönüpte eşine sen kimsin yaaa demiyormusun.Neden bukadar taviz verdin şu hayatta senden değerli kimse yok.
8 aylık evliyim. Özgüvenimi nasıl bulcam bilmiyorum. Kendimi bile boşvermişim, gücüm yok sanki

Back
X