freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 6.676 20.729 33 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Mlk8822 #41 gizemliasli .!.: 7 milyon tane konu , sonuç : hamilelik. Haklı olsan ne olmasan ne? Genişletmek için tıkla... Boşan yazacaktım vazgeçtim Böyle devam beybi o zaman
gizemliasli .!.: 7 milyon tane konu , sonuç : hamilelik. Haklı olsan ne olmasan ne? Genişletmek için tıkla... Boşan yazacaktım vazgeçtim Böyle devam beybi o zaman
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye 11 Aralık 2018 39.989 248.173 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Mlk8822 #42 Mlk8822 .!.: Doğru derdi de size kaldı da yapmış bile yazmışsınız değil mi... Genişletmek için tıkla... Yok valla derdi bize kalmadı, dertsiziz biz. Sonuçta beş para etmez bir adamdan yana yakıla çocuk yapmaya çalışan biz değiliz ki.
Mlk8822 .!.: Doğru derdi de size kaldı da yapmış bile yazmışsınız değil mi... Genişletmek için tıkla... Yok valla derdi bize kalmadı, dertsiziz biz. Sonuçta beş para etmez bir adamdan yana yakıla çocuk yapmaya çalışan biz değiliz ki.
Dreamies meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz Kayıtlı Üye 17 Haziran 2024 497 1.830 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Mlk8822 #43 Bas tekmeyi. Edit: Hamile misiniz? Sizi sevmeyen adamlardan neden ısrarla çocuk yapıyorsunuz? Kafanızdan ne geçiyor çok merak ediyorum. Devam edin
Bas tekmeyi. Edit: Hamile misiniz? Sizi sevmeyen adamlardan neden ısrarla çocuk yapıyorsunuz? Kafanızdan ne geçiyor çok merak ediyorum. Devam edin
Dreamies meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz Kayıtlı Üye 17 Haziran 2024 497 1.830 18 Ağustos 2024 Konu Sahibi Mlk8822 #44 Tahin Helva .!.: Patates kızartması desem hatırlarsınız belki. Kocaya da cok laf söylemeyelim sonra savunmaya geçiyorlar, biz suçlu oluyoruz. Genişletmek için tıkla... 3 külo pattis yiyen adam mı bu aa
Tahin Helva .!.: Patates kızartması desem hatırlarsınız belki. Kocaya da cok laf söylemeyelim sonra savunmaya geçiyorlar, biz suçlu oluyoruz. Genişletmek için tıkla... 3 külo pattis yiyen adam mı bu aa