- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
Kocam giderken yatakta ayağımla bye bye yapıyorum dermişimOlabilir tabi ki. Ama benim anlayabildiğim bişey değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam giderken yatakta ayağımla bye bye yapıyorum dermişimOlabilir tabi ki. Ama benim anlayabildiğim bişey değil.
Saldırı modu mu?Neden gerçeği söyleyince saldırı koduna geçmiş oluyoruz.Siz muhtemelen bu adami iyi bir şekilde tanımadan evlenmişsiniz,sevmiyorsunuz ve artık her hareketi gözünüze batıyor.Şu anda da biz iç hesaplaşma yaşıyorsunuz,hoşunuza gitmeyen şeyler de duyacaksınız elbet buraya konu açtığınız zaman.Biz burada kocanız iğrenç bir adam,nasıl katlaniyorsunuz ona dediğimiz zaman mı sizi gerçekten anlamış olacağız?Birbirinize tahammül edemiyorsanız boşanacaksınız,formül bu kadar basit.Diş fırçalama sonradan kazanılan bir davranış değildir.Ben dişlerimi fircalamadan yatıp uyuyamam mesela,eşiniz daha önce fırçalıyordu da şimdi di bıraktı fırçalamayı?Teşekkür ederim anlayışınız için. Hemen saldırma modunda bekleyen bir sürü kadın varmış da... :)
:) Valla Strobe sen de haklısın. Sizin aranızdaki ilişki farklı.
Aslında anlatmak istediğim şey şu, rahatsız olduğumu belirttiğim bir şeyi ısrarla yaparsa karşımdaki sinirlenirimdi.
Ha kavga çıkarıp yerlere atmam kendimi konu sahibi gibi. Küçük bir yılan olduğum için başka bir yerden ummadığı anda sinsice sokuveririm adamı.
Yok değil. Bir çift ayrılırken birbirini sarılıp öpme gereği duymuyorsa, bir araya geldiklerinde sarılıp öpüşmüyorsa BENCE birbirini sevmiyordur. Benim sevgi anlayışım göstermek üzerine kurulu. Sarılmayan, öpüşmeyen insanların birbirini sevdiğine ikna olmuyorum.Ha şey mi yani kocası giderken kadın kalkmıyorsa kadın sevmiyordur. Anlamadığın çok belli
Peki.Yok değil. Bir çift ayrılırken birbirini sarılıp öpme gereği duymuyorsa, bir araya geldiklerinde sarılıp öpüşmüyorsa BENCE birbirini sevmiyordur. Benim sevgi anlayışım göstermek üzerine kurulu. Sarılmayan, öpüşmeyen insanların birbirini sevdiğine ikna olmuyorum.
Kocamı seviyorum ama sabah kalkmam o giderken. Her evliliğin dinamiği farklı olamaz mı
Katılıyorum. Resmi iliskiler yasayan insanlara hep hayret etmisimdir. Evliligin yarisi cinsellik ve temas benceYok değil. Bir çift ayrılırken birbirini sarılıp öpme gereği duymuyorsa, bir araya geldiklerinde sarılıp öpüşmüyorsa BENCE birbirini sevmiyordur. Benim sevgi anlayışım göstermek üzerine kurulu. Sarılmayan, öpüşmeyen insanların birbirini sevdiğine ikna olmuyorum.
O kadar katılıyorum ki yorumunuza. İlk çocuğum tam kurmalı bebek gibiydi koy uyusun ver yesin. Eşim de konu sahibinin eşi gibi erken çıkıyordu evden ve ben çok rahatsız olup tatsızlık çıkarıyordum. Sonra 9 sene sonra 2. Bebeğim oldu. Uykusu zor yemesi zor. Böyle böyle 27 aylık oldu. Ben 27 aydır evde davul çalsalar boş bulduğum an uyuyorum istersem yeni uyanmış olayım. Çok ihtiyaç varken ya da uzun süre uykusuzluk yaşayınca insan uyuyor valla. Ama diş fırçalama kırmızı çizgim yatağa değil yatak odamıza giremez diş fırçalamayan. Sadece cinsellik için değil konuşurken bile rahatsız olurum.Ben oyle kocaman bi problem göremedim. Siz her seyi abartiyor gibisiniz. Adam kendi evidne parmak ucunda mi yürüsün. Bir insan durduk yere kendinizi yerlere atip aglatacak kadar nasil gürültü yapabilir allah askina. Klasik, kk'da gördüğüm ve bir türlü qnlam veremedim, cocuk dogurunca birden kocadan soguyan kadinlar kervanina katilmissiniz bence siz. Bahane ariyosunuz gibime geldi
Yok değil. Bir çift ayrılırken birbirini sarılıp öpme gereği duymuyorsa, bir araya geldiklerinde sarılıp öpüşmüyorsa BENCE birbirini sevmiyordur. Benim sevgi anlayışım göstermek üzerine kurulu. Sarılmayan, öpüşmeyen insanların birbirini sevdiğine ikna olmuyorum.
Sinirlendirerek sevme olayı kadar dellendiren bir şey yoktur beni ya.Ooo o konu benim uzmanlık alanım. Biz eşimle askerliği "Bipolar hastasını sinirlendirerek sevme" üzerine yaptık bir dönem. :)
İki taraftan da anlayış ve özen gerekiyor. Tek taraflı değil o da.
işte bu benimki evet kesinlikle yalnız yaşamanın öğrettiği şeylerden biri buUzun yıllar yalnız yaşamış adamla evlen. Bak benimki ölse anahtarını unutmaz, çünkü alışkanlık
Yani bana da normal gelmedi işten çıktım bende sabah çok uyuyorum gece ona rağmen eşim yatinca gider yanına yatarım birlikte o uyuyunca biraz telefona bakıyorum .Benim de aklımın aldığı bişey değil valla. Babam işten gelince ilk annemi öper sonra bize geçerdi.
Kocam kahvaltı yapmıyor evde, yine de kalkar bir iyi işler öpücüğü veririm. Geçen gece salonda uyumuş, uykusu da ağır uyandıramadım. Gece yarısı uyanıp gelince iki saat kızdı sen beni niye salonda bıraktın diye
Konu sahibi de eşi de birbirini sevmiyor bence. Seven insan davranışları değil bunlar.
Bence acilen yemek ogretmelisinYaşamamış evet, annesinin evinden benim evime yerleşti direkt. Bir de yemek yemeyi çok sevmeyen, zayıf biri zaten :)