• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aslaa anlamıyor

"Ya kayar düşer" gibi bi cumle kurmuş yaa, konu sahibinin anlatimindaki abarti seviyesinden anahtar unutma olayinin falan oyle sık sık yasanmadigi Yine onu da aşırı abarttigi cok net anlasiliyor
Ya bilemedim işte orasını. Ama ben de bir şeyi yapma dediğim halde ısrarla yapan birisi varsa kızarım.
Mesela saçım kıvırcık benim, salak bir arkadaşım devamlı elini atardı saçıma. :olamaz: Bin defa dedim yapma diye. En sonunda bas bas bağırttı.

Eşim ise giderken zaten her gun uyaniyorum. Cogu kadin uyanir. Hatta tam tersine, gecen gün uyanip tekrar uykuya dalmisim, o arada cikti sandim. Adini seslenerek kostum yataktan, salondaydi. Bana gule gule demeden ben uyurken gittin sandım, cok kizacaktim dedim.
Kesinlikle,eşim beni uyandırmadan ve öpmeden giderse olay çıkar🙂.
Yok ben asla öyle olmadım ben de de sorun vardır belki
:/

Valla bravo ben asla onu yapamam :) ama ben gece uyandırılmaktan da bahsediyorum. Cidden bu olaya çözüm bulmam lazım. Mesela yatıya misafir bile gelse ay sizde ne kadar çok gürültü oluyor insan burada asla uyuyamaz bile diyen olsu. Hani direkt kocamın adını vermeden. lavaboya falan giderken kapıyı çok sert açıp kapatınca malum... Ama ben çok dikkatliyim bu k-onuda gerçekten uyuyan insana karşı saygılı olmak gerekiyor. Ki bu durum haftada bir olsa tahammül edilir. 3 yıl dile kolay
Bunun tek çözümü ayrı uyumak uykunuz hafif çogu insan gibi o yüzden yapacak başka birşey yok

Kapıyı çalıyosun kadın kapıyı açıp atıyor kendini yerlere..
Adam da dememiş midir o an acaba ben ne yaptım da evlendim diye, demeli çünkü 😅
Yoo hak verdi çünkü o yaptığı 500 üncü anahtar unutmaydı. Ya valla ne yaşadığımı ben bilirim ne çektiğimi de.

Merhabalar sevgili kadınlar
Bir derdim var ki sormayın. Biraz uzun olabilir şimdiden vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.
3 yıllık evliyim. Eşimle evliliğimizin ilk yılları aşırı tartışmalarla geçti hala da devam ediyor. Sanırım birbirimizi anlamıyoruz ne kadar konuşsam da tık yok. Özellikle evdeki gürültüsü.. yani beni onlarca kez uykumdan uyandırıyor. Yürürken bile çok ses çıkarıyor. Doğum iznine ayrıldım asla uyuyamadım sabah erkenden işe giderken beni hep çıkardığı seslerle uyandırdı. Doğum iznimden hiçbir şey anlayamadım. Uyku konusunda çok hassasım bir kez uyandım mı tekrar uyuyamıyorum. Canım lütfen dikkatli ol diyorum. Çok abartıyorsun diyor. Bazen de tamam diyor ama yok yine aynı düşünün 3 yıldır bu böyle. Lohusa dönemim felaket geçti. Zaten oğlum zor bir bebeklik geçirdi çok zor uyuyordu. Uyuyunca ben de uyuyayım derken eşim tak ikimizi de uyandırıyordu. Ya kapıyı bir hışınla aşar ya dolapları çarpar. Ya kayar düşer, Ya telefonla konuşur. Ya dışarı çıkar anahtarı unutur kapıyı çalar. Defalarca söyledim dışarı çıkarken anahtarı al diye ama maalesef sürekli unutur. Bir ara lohusa dönemimde uykuya deli gibi hasretken zorla oğlumla uyuduk. markete gitti anahtarı unutup tekrar kapıyıçalınca ben kendimi yerlere atıp ağlamaya başladım artık. Öptü özürler diledi ama ben im uykum gitmişti artık. Şimdi oğlumda uyku bozukluğu başladı. O da artık çok hassas şu an 1 buçuk yaşında. Dün yatağa girdiğimde mesaj attım canım lütfen odaya gelirsen sessiz ol diye. İnanın 3 kez uyandırdı bizi. Bir de sabah erken işe gidiyorum Ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok düşüncesiz. Ne yapacağım ben ??? Bunun dışında annesini de sevemiyorum bir keresinde oğlum 2 aylıkken kayınvalideme çok ihtiyacım vardı acilen hastaneye gidip rapor çıkarmam gerekiyordu. Oğluma bir saatliğine bakmasını istedim gelemem ben çocuk bakamam dedi. Nasıl yani o kadar çocuğun var onlara nasıl baktın dedim? artık çok acizim şu an bakamam dedi. O an çok kırıldım hala da çok kırgınım asla ısınamıyorum. Eşim de bunun farkında bazen beni zorla götürme istiyor annesine ya ne zormuş insanın kayın validesine ısınamaması... Hazır yazıyorken biraz daha içimi dökeyim. Eşim dişini fırçalamıyor ne yapsam da. Onunla aynı yatağa girmek istemiyorum artık. Çok dağınık. Sürekli tartışıyoruz. Bazen ne yaptım da evlendim diyorum. Hatta bu aralar her gün soruyorum kendime. Neden bu adamla evlendim. Çok güzel bir kadınken, Çok başarılı, girişken bir kadınken çok mutlu olabilecekken neden bu evliliği seçtim diyorum. Eşime sevgim ve saygım bitmek üzere. Ne yapmalıyım sevgili kadınlar? Lütfen yardımm
eve tekir erkek kedi al eşinden daha da beterleri olduğunu öğrenirsin sonra şükredersin evliliğinde bitmemiş olur :D :D :D yok almam diyorsan da kanser olmadan boşan adam da daha fazla darlanmamış olur :D

Ben sizi cok iyi anlıyorum ya. Bizim bir akraba böyle dolaplari carparak kapatir, tabak bardak ne varsa vura kira is yapar. Oturdugum yerde cikan gurultuden rahatsiz olurum. Kulak tikaci kullanmayi deneseniz? Birde hep söylüyorum cocugun sorumlulugunu tek basiniza almayin. Uyanirsa babasi uyutsun. Boyle her isi kadinlar yuklendikce sinirleri bozuluyor, adamin varligi bile rahatsız ediyor. Belli ki sinirleriniz yıpranmış. Bebeginizi esiniz uyutursa ne kadar zor oldugunu gorup belki daha dikkatli davranir

Vallahi ben hazırlanıyorum adam sahurda bile kendi kendine hallediyor midem çok bulandigi için altı buçukta ise gidiyor tamamını tutuyor orucu ben şimdi bu adama sahura niye alarm kuruyorsun diyeyim en iyisi🤣 yani gerçekten konu sahibinin eşi anlayışlı bir adammış ben olsam sinir krizi geçirirdim
Esim o kadar bana kiyamiyor ki ben dr ona hic kiyamam, hamileyken de hep kahvalti hazirladim valla, zor geldigi zamanlar bile. Simdi de oruc tutuyor gece yiyip yatiyor, gece hazırlıyorum, boyle daha kolay geldi valla Sabah hazirlamak cidden zor :) ama olsun hazirlarim yine de

Açmam kapıyı kapıda kalır valla. :sinirli:

Benim bey asla anahtarını unutmaz ama o kapıyı bana açtırası olur.
"E anahtarın var, ne basıyon zile, ne kaldırıyon beni?!" dediğim çok oldu, "Kapıda karşılamana bayılıyorum" diyor. Başka her yerden beyimi iğdiş eder gibi davrandığım için, bari kapısını açam da kendini erkek hissetsin diye düşünüp taam dedim. O kadar da hakkı olsun beyimin. De mi?

Esim o kadar bana kiyamiyor ki ben dr ona hic kiyamam, hamileyken de hep kahvalti hazirladim valla, zor geldigi zamanlar bile. Simdi de oruc tutuyor gece yiyip yatiyor, gece hazırlıyorum, boyle daha kolay geldi valla Sabah hazirlamak cidden zor :) ama olsun hazirlarim yine de
Vallahi çok iyi ben kalkıyorum ama mide bulantısı gece ve sabah erken saatte aşırı oluyor kendim bile kahvaltıyı on iki de ypaiyorum

Ben haftada birkaç gün okula gidiyorum, erkek arkadaşım evden çalışıyor. Sabah kahvaltı hazırlamadan çıkmışsam öğlen ya da akşamüstü geldiğimde hala hiçbir şey yememiş oluyor. Dolaptan bir peynir ekmek bile alamıyor yani :)

Valla 3 yıl boyunca onca uyarıya rağmen dikkat etmeyen adamdan ben de soğurum. Yani bana saygısı mı yok sözümü dinlemiyor, sevgisi mi yok dikkat etmiyor canım karım uyanmasın diye. Bir değil iki değil 3 yıl boyunca uykudan uyandırılmak hiç hoş değil. Yeni annelerin bile sinirleri gergin oluyor bu problem sebebiyle.

Diş fırçılama kısmına girmeyeceğim bile. Karşıdakine saygın biterse sevemezsin zaten. Adam bu hareketleriyle sınırları zorluyor. Eğer evli değil de sevgili olsalar bu adam sana saygı duymuyor ayrıl derdim. Şimdi çift terapisti olabilir diyorum

Bir de şöyle başarılı güzel kadınların çocuk bakmaktan aciz, gürültü yaparak karşıdakini düşünmeyen, yemek yapılmasa kendi yapmayan erkeklerle nasıl denk olup evlendiğini düşünüyorum.

Şu arz talebi azaltalım ki çeki düzen versinler kendilerine. Zamanında kadın şöyle olmalı böyle olmalı laflarıyla biz fazla törpülenmişiz. Aynılarını bir kadın yapsa ona sabredecek erkek olduğunu sanmıyorum

Yok ben asla öyle olmadım ben de de sorun vardır belki
:/
Sizde de sorun var, bu sorun kocanızı sevmiyor oluşunuz. Muhtemelen eh bi koca bulduk, işi gücü falan da var evlenelim bari deyip evlendiniz. Bunu bilinçli olarak kendi kendinize söylemediniz tabi ki, çok seviyorum gibi kılıflar yarattınız kendinize.

Benim bey asla anahtarını unutmaz ama o kapıyı bana açtırası olur.
"E anahtarın var, ne basıyon zile, ne kaldırıyon beni?!" dediğim çok oldu, "Kapıda karşılamana bayılıyorum" diyor. Başka her yerden beyimi iğdiş eder gibi davrandığım için, bari kapısını açam da kendini erkek hissetsin diye düşünüp taam dedim. O kadar da hakkı olsun beyimin. De mi?
:) Valla Strobe sen de haklısın. Sizin aranızdaki ilişki farklı.
Aslında anlatmak istediğim şey şu, rahatsız olduğumu belirttiğim bir şeyi ısrarla yaparsa karşımdaki sinirlenirimdi.
Ha kavga çıkarıp yerlere atmam kendimi konu sahibi gibi. Küçük bir yılan olduğum için başka bir yerden ummadığı anda sinsice sokuveririm adamı. :KK53:

Ben haftada birkaç gün okula gidiyorum, erkek arkadaşım evden çalışıyor. Sabah kahvaltı hazırlamadan çıkmışsam öğlen ya da akşamüstü geldiğimde hala hiçbir şey yememiş oluyor. Dolaptan bir peynir ekmek bile alamıyor yani :)
Aldığın yere bırak bunu, gelişimini tamamlayamamış.,

Uykusu hassas olan birine,dolabi kapamak carpiyor gibi gelir..
Benim uykumda cok hafifdir. Sanki inada basimda dikilmisde ses yapiyor evdekiler gibi gelir
O yuzden sanmiyorum cok ses yaptigini 🙄
çok çok ses yapıyor hem de. Yatıya gelen misafir de aynı şeyi söylüyor çünkü

Sizde de sorun var, bu sorun kocanızı sevmiyor oluşunuz. Muhtemelen eh bi koca bulduk, işi gücü falan da var evlenelim bari deyip evlendiniz. Bunu bilinçli olarak kendi kendinize söylemediniz tabi ki, çok seviyorum gibi kılıflar yarattınız kendinize.
Benim annem babam 27 yıllık evli hala babam opmeden gitmez bana da tuhaf geldi öpmeden gitmek gelince opmemek falan ben çalışırken kedimi öpmeden gitmezdim gelince onu öperdim yani

Ama bu hiç normal değil hiç yanlız yaşamamış mi elleri tutuyorsa bı kahvaltı hazırlamalı insan

Back