Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten yani ya öpmeden gitmesin bı zahmet konu sahibi öpse adamı boğazlar benceKesinlikle,eşim beni uyandırmadan ve öpmeden giderse olay çıkar.
Bence de.He o hariç. Yine de boşansın bence.
Tek başına yaşasa bu kez komşu işe giderken kapısını çarpıyor uyanıyorum diye konu açarYani çocuk dogurunca mecbur ona kalkmalisin eşin işe giderken doğal olarak uyanmalisin çünkü ses çıkar ne olursa olsun bunlar hayatın normal akışı bunun için kaldırıp kendini yere atıp ağlamak normal değil gereksiz uyanmiyorsun yani herkes uyanıyor tuhaf değil uyanman
Uyanmamak için evlenmeyip çocuk yapmaman tek başına sessiz bir evde yaşaman gerekiyor
Bunu yapan tek anne siz değilsiniz,iki çocuk büyüttüm ve sabahlara kadar uyumadığım da oldu ama eşimin yaptıkları hiç gözüme batmadı.Tahammül eşiğiniz düşük,eşinizin yerinde başka bir erkek olsaydı yine aynı problemleri yaşayacaktınız.Hanımefendi ben gece 1 buçukta veya sabah 5 te çocuğuna yemek yapan bir kadınım. Mesele uyanıp iş yapma meselesi mi yoksa her gün biri tarafından gereksiz yere uyandırılma meselesi mi sizce?
Hayir bi de "kalk bana kahvalti hazirla" falan diyen bi tip de olabilirdi. Ki ben sahsen asla esimi ise ac gondermem kiyamam, hazirlarim zaten, qma zorlayici bir sekilde bunu talep etmek ayilik mesela. Ama boyle adamlar da var. Bunun icin huzursuzluk cikarip soylenen falan bi tip olsa anlarim sikayetlerini. Adam anlayisli, kalkip hazirlanpp isine gidiyo, yine de laf yiyo. Yazik arkadas yaYani çocuk dogurunca mecbur ona kalkmalisin eşin işe giderken doğal olarak uyanmalisin çünkü ses çıkar ne olursa olsun bunlar hayatın normal akışı bunun için kaldırıp kendini yere atıp ağlamak normal değil gereksiz uyanmiyorsun yani herkes uyanıyor tuhaf değil uyanman
Uyanmamak için evlenmeyip çocuk yapmaman tek başına sessiz bir evde yaşaman gerekiyor
Erkek milleti böyle. O anahtar unutulur o kapı çalınır. Bunu kabullenemeyen evlenmesin kardeşimBence de.
Yav tamam biraz abartıyor da... Adam da pek sallamıyor uyarı aldığı mevzuyu. Bebeği varsa ve gece uyuyamıyorsa kadın, azıcık dikkat edebilir bence. O lanet anahtarı unutmasa mesela fena olmaz.
Açmam kapıyı kapıda kalır valla.Erkek milleti böyle. O anahtar unutulur o kapı çalınır. Bunu kabullenemeyen evlenmesin kardeşim
Bugün gece kedim geldi bu aralar mızmizlaniyor eşim desen beş kez rahat kalkmıştır yani hiç uyanmamak için o zaman gidecek bir köy evine orda da horoz sıkıntı gerciTek başına yaşasa bu kez komşu işe giderken kapısını çarpıyor uyanıyorum diye konu açar
Issız adada tek başına yaşaması lazım konu sahibinin.
Valla bravo ben asla onu yapamam :) ama ben gece uyandırılmaktan da bahsediyorum. Cidden bu olaya çözüm bulmam lazım. Mesela yatıya misafir bile gelse ay sizde ne kadar çok gürültü oluyor insan burada asla uyuyamaz bile diyen olsu. Hani direkt kocamın adını vermeden. lavaboya falan giderken kapıyı çok sert açıp kapatınca malum... Ama ben çok dikkatliyim bu k-onuda gerçekten uyuyan insana karşı saygılı olmak gerekiyor. Ki bu durum haftada bir olsa tahammül edilir. 3 yıl dile kolayEşim ise giderken zaten her gun uyaniyorum. Cogu kadin uyanir. Hatta tam tersine, gecen gün uyanip tekrar uykuya dalmisim, o arada cikti sandim. Adini seslenerek kostum yataktan, salondaydi. Bana gule gule demeden ben uyurken gittin sandım, cok kizacaktim dedim.
Uzun yıllar yalnız yaşamış adamla evlen. Bak benimki ölse anahtarını unutmaz, çünkü alışkanlıkAçmam kapıyı kapıda kalır valla.
"Ya kayar düşer" gibi bi cumle kurmuş yaa, konu sahibinin anlatimindaki abarti seviyesinden anahtar unutma olayinin falan oyle sık sık yasanmadigi Yine onu da aşırı abarttigi cok net anlasiliyorBence de.
Yav tamam biraz abartıyor da... Adam da pek sallamıyor uyarı aldığı mevzuyu. Bebeği varsa ve gece uyuyamıyorsa kadın, azıcık dikkat edebilir bence. O lanet anahtarı unutmasa mesela fena olmaz.
Başka biriyle evlenmek mi. OMG gerçekten Yok valla boşanmak değil de gerçekten buruma çözüm şart benim için. sinir sistemim çöktü ki 3 saat dile kolayAbartıyor diyenlere katılıyorum ama adam sabahları kapıları dolapları çarpıyormuş. Uykusu problemli olan biri için önemli bir şey. Benim erkek arkadaşım evden çalışıyor ve geç kalkıyor, ben sabahları evden çıkarken çok dikkatli oluyorum aman ses yapmayayım da uyanmasın diye. Kapıları ve dolapları ses çıkarmadan da kapatıp açmak mümkün.
Ama aynı zamanda boşanmak için de bir gerekçe değil bu. İnsanların bu tür alışkanlıkları değişebilir. Karşısına geçip konuşun, dikkat etmesini söyleyin. Değişmezse tekrar tekrar söyleyin. Sizi seviyorsa anlayıp daha dikkat etmeye başlayacaktır. Biraz daha anlayışlı olmanız lazım, bu kadar kusur her insanda vardır, başka biriyle evlenseniz bu sefer başka bir şeyden şikayet edecektiniz.
Valla dün kaydı düştü. Yok artık dedim"Ya kayar düşer" gibi bi cumle kurmuş yaa, konu sahibinin anlatimindaki abarti seviyesinden anahtar unutma olayinin falan oyle sık sık yasanmadigi Yine onu da aşırı abarttigi cok net anlasiliyor
Vallahi ben hazırlanıyorum adam sahurda bile kendi kendine hallediyor midem çok bulandigi için altı buçukta ise gidiyor tamamını tutuyor orucu ben şimdi bu adama sahura niye alarm kuruyorsun diyeyim en iyisi yani gerçekten konu sahibinin eşi anlayışlı bir adammış ben olsam sinir krizi geçirirdimHayir bi de "kalk bana kahvalti hazirla" falan diyen bi tip de olabilirdi. Ki ben sahsen asla esimi ise ac gondermem kiyamam, hazirlarim zaten, qma zorlayici bir sekilde bunu talep etmek ayilik mesela. Ama boyle adamlar da var. Bunun icin huzursuzluk cikarip soylenen falan bi tip olsa anlarim sikayetlerini. Adam anlayisli, kalkip hazirlanpp isine gidiyo, yine de laf yiyo. Yazik arkadas ya
Heh ben de unutmam kolay kolay bir şeyi bak. Fişleri falan çekerken "çektim" diye sesli komut veriyorum kendime, böylece hatırlayabiliyorum. Benim seviyeyi oradan hesapla yani.Uzun yıllar yalnız yaşamış adamla evlen. Bak benimki ölse anahtarını unutmaz, çünkü alışkanlık