• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aslaa anlamıyor

Merhabalar sevgili kadınlar
Bir derdim var ki sormayın. Biraz uzun olabilir şimdiden vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.
3 yıllık evliyim. Eşimle evliliğimizin ilk yılları aşırı tartışmalarla geçti hala da devam ediyor. Sanırım birbirimizi anlamıyoruz ne kadar konuşsam da tık yok. Özellikle evdeki gürültüsü.. yani beni onlarca kez uykumdan uyandırıyor. Yürürken bile çok ses çıkarıyor. Doğum iznine ayrıldım asla uyuyamadım sabah erkenden işe giderken beni hep çıkardığı seslerle uyandırdı. Doğum iznimden hiçbir şey anlayamadım. Uyku konusunda çok hassasım bir kez uyandım mı tekrar uyuyamıyorum. Canım lütfen dikkatli ol diyorum. Çok abartıyorsun diyor. Bazen de tamam diyor ama yok yine aynı düşünün 3 yıldır bu böyle. Lohusa dönemim felaket geçti. Zaten oğlum zor bir bebeklik geçirdi çok zor uyuyordu. Uyuyunca ben de uyuyayım derken eşim tak ikimizi de uyandırıyordu. Ya kapıyı bir hışınla aşar ya dolapları çarpar. Ya kayar düşer, Ya telefonla konuşur. Ya dışarı çıkar anahtarı unutur kapıyı çalar. Defalarca söyledim dışarı çıkarken anahtarı al diye ama maalesef sürekli unutur. Bir ara lohusa dönemimde uykuya deli gibi hasretken zorla oğlumla uyuduk. markete gitti anahtarı unutup tekrar kapıyıçalınca ben kendimi yerlere atıp ağlamaya başladım artık. Öptü özürler diledi ama ben im uykum gitmişti artık. Şimdi oğlumda uyku bozukluğu başladı. O da artık çok hassas şu an 1 buçuk yaşında. Dün yatağa girdiğimde mesaj attım canım lütfen odaya gelirsen sessiz ol diye. İnanın 3 kez uyandırdı bizi. Bir de sabah erken işe gidiyorum Ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok düşüncesiz. Ne yapacağım ben ??? Bunun dışında annesini de sevemiyorum bir keresinde oğlum 2 aylıkken kayınvalideme çok ihtiyacım vardı acilen hastaneye gidip rapor çıkarmam gerekiyordu. Oğluma bir saatliğine bakmasını istedim gelemem ben çocuk bakamam dedi. Nasıl yani o kadar çocuğun var onlara nasıl baktın dedim? artık çok acizim şu an bakamam dedi. O an çok kırıldım hala da çok kırgınım asla ısınamıyorum. Eşim de bunun farkında bazen beni zorla götürme istiyor annesine ya ne zormuş insanın kayın validesine ısınamaması... Hazır yazıyorken biraz daha içimi dökeyim. Eşim dişini fırçalamıyor ne yapsam da. Onunla aynı yatağa girmek istemiyorum artık. Çok dağınık. Sürekli tartışıyoruz. Bazen ne yaptım da evlendim diyorum. Hatta bu aralar her gün soruyorum kendime. Neden bu adamla evlendim. Çok güzel bir kadınken, Çok başarılı, girişken bir kadınken çok mutlu olabilecekken neden bu evliliği seçtim diyorum. Eşime sevgim ve saygım bitmek üzere. Ne yapmalıyım sevgili kadınlar? Lütfen yardımm
Sabah eşimden erken kalkıp kahvaltı hazırlarım. Gürültü etmemeye özen gösterdiğim zaman ya tencere elimden düşer, Ya bardaklar birbirine değer ses çıkarır ya da kapıyı bir anlık dalgınlıkla sert kapatırım. Gerçi kapıyı bekarken de sert kapatırdım babam uyanır kızardı. İsteyerek yapmazdım tabi ama sanırım elimin ayarı yok. Hatta arabamızın da kapısını sert kapatırdım eşim kızardı. Şimdi dikkat ediyorum.

Yazılan yorumlara gerçekten şok oldum 😳.
Esim her zaman ise giderken cok dikkatli davranır hamileyim zaten ve sabah erken uyanmak istemedigimi soylerim oda dikkat eder ve uyandırmaz bu bu kadar basit.
Hayatin olağan akisi falan demişsiniz de kapı dolabı çarpmak dan dan kapıları kapatmak surekli anahtari unutup kapıyı çalmak düpedüz hödüklük oluyor hayatin olağan akisi falan olmuyor.

Dis.fircalamama meselesine hic girmiyorum kac yasinda adam bunu yapmıyorsa psikolojik bir rahatsızlığı oldugunu düşünürüm

Kaç kere denedim ama istemiyor ve beceremiyor. Bir kere omlet yapmaya kalktı, yumurtayı yağsız filan öylece tavaya kırmış sadece. "Ben hasta olursam ne yapacaksın" diyorum, "dışarıdan yemek söylerim" diyor. Ama yemek dışındaki ev işlerine katılıyor neyseki.
Bu benim esim.
2haftadir kolum alcida. Yemekler onda. Ilk gun yaninda durup tarif ediyorum. Sogan sotelenecek. Oylece atti tavaya 🤣
Neyse 2 hafta sonra cozdu isi. Onun disinda evde her isi yapardi zaten

Bende size hakverdim. Bir değişiğini ben yaşadım çünkü. Kendi uykum için değil de bebeğim tam uyuduğunda zile basan bir eşim vardı bir dönem😂 Birgün dedim ki kargocular bile bıraktı bizim zili çalmayı öyle anladı. Bana geliyorlardı çocuk uyanınca. Biraz sizde fazla takıntı yapmışsınız gibi geldi. Yani bebek uykusuz bırakıyorsa elbette dikkat etse iyi olur ama size tavsiyem verin eline çocuğu aynı hareketleri sizde ona yapın yaşayınca anlar erkekler. Bu sebepten adama iyice gıcık olmaya devam etmeyin. Birde dişlerini fırçalamadığını yazmış arkadaşlar. Ondan dolayı mı soğudunuz acaba?

Bu konuya farklı açıdan bakıyorum ben; birbirini yeniden görmek, güne birlikte başlamak, akşama birbirimizi görebileceğimizin garantisi yok. Bende kalkarım sabah eşimle o benden erken gidiyor, izin günü olduğunda da o beni uğurlar, Allah korusun birimizin başına bir iş gelse ölürüm kahrımdan her sabah öper, sarılırım, arkasından dua ederim tabi ki hiç birşeyin garantisi yok ama içimi ferahlatıyor böyle olunca birazda bu açıdan bakın diye yazdım konuya dahil oldum mesajı görünce affola🙏
Gerçekten aynı şeyleri hissediyorum . Beş dk sonramizin garantisi yok 😔sevdiğim insanı fırsat bulduğum her an öperim herkesin sevgi gostermesi farklıdır ama akşama kadar evde olmayacaksa yine de gelip opmezse ben rahat edemem

Sabah eşimden erken kalkıp kahvaltı hazırlarım. Gürültü etmemeye özen gösterdiğim zaman ya tencere elimden düşer, Ya bardaklar birbirine değer ses çıkarır ya da kapıyı bir anlık dalgınlıkla sert kapatırım. Gerçi kapıyı bekarken de sert kapatırdım babam uyanır kızardı. İsteyerek yapmazdım tabi ama sanırım elimin ayarı yok. Hatta arabamızın da kapısını sert kapatırdım eşim kızardı. Şimdi dikkat ediyorum.
Bir kere Murphy kanunları diye birşey var doğru mu yazdım emin değilim 🤣 sessiz olmak için ugrastikca daha çok ses çıkıyor yani yapacak bişey yok 🤭

Gayret gösteriyorsunuz en azından. Ne güzel.

Benim eşimde çok gürültülü bir insan, kapıları o kadar sert kapatıyor ki cidden insan uyanıyor..En ufak bir işi bile çok sesli..Evet insan arasıra sinir oluyor uyarıyor ama kendini yerlere atıp ağlayacak kadar değil yani..Zamanla biraz siz alışırsınız o biraz törpülenir hallolur..Diş fırçalanmaması başlı başına bir sorun ama..Ben bu KK da farkettim ülke de ne çok dişini fırçalamayan adam varmış😂

Yazılan yorumlara gerçekten şok oldum 😳.
Esim her zaman ise giderken cok dikkatli davranır hamileyim zaten ve sabah erken uyanmak istemedigimi soylerim oda dikkat eder ve uyandırmaz bu bu kadar basit.
Hayatin olağan akisi falan demişsiniz de kapı dolabı çarpmak dan dan kapıları kapatmak surekli anahtari unutup kapıyı çalmak düpedüz hödüklük oluyor hayatin olağan akisi falan olmuyor.

Dis.fircalamama meselesine hic girmiyorum kac yasinda adam bunu yapmıyorsa psikolojik bir rahatsızlığı oldugunu düşünürüm
Gerçekten çok teşekkür ederim anlayışınız için. Bu siteye sanırım çoğu insan birileri bir derdini anlatsın da içimizdeki nefreti kusalim demek için üye olmuş. Ya da kendilerinin çok berbat bir evlilikleri var da benimkini kucumsuyorlar anlamadım. Bu yüzden nefret ettiler sanırım yazdıklarımdan

Benim eşimde çok gürültülü bir insan, kapıları o kadar sert kapatıyor ki cidden insan uyanıyor..En ufak bir işi bile çok sesli..Evet insan arasıra sinir oluyor uyarıyor ama kendini yerlere atıp ağlayacak kadar değil yani..Zamanla biraz siz alışırsınız o biraz törpülenir hallolur..Diş fırçalanmaması başlı başına bir sorun ama..Ben bu KK da farkettim ülke de ne çok dişini fırçalamayan adam varm

Benim de uykum çok hassas. eşim gece sarılsa uyanırım. Tuvalete kalkar uyanırım. Ama bu yüzden hiç sogumadim. Hatta benim kadar uyku problemi olan birisini idare ediyor diye hayranım.

Evde üç bebe var şuan. Onlar yatakların da donseler bile uyanırım bazen. Yanımıza gelirler bazen, çocukların ayak sesine de uyanırım.

Sanırım ben gece uyumuyorum, üzüldüm kendime.

Benim eşimde çok gürültülü bir insan, kapıları o kadar sert kapatıyor ki cidden insan uyanıyor..En ufak bir işi bile çok sesli..Evet insan arasıra sinir oluyor uyarıyor ama kendini yerlere atıp ağlayacak kadar değil yani..Zamanla biraz siz alışırsınız o biraz törpülenir hallolur..Diş fırçalanmaması başlı başına bir sorun ama..Ben bu KK da farkettim ülke de ne çok dişini fırçalamayan adam varmış😂
Doğum izninizden sonra bir de lohusa dönemizde zorla uyuma fırsatı bulun da biri sizi sürekli uyandırdığı gibi bir daha uyandırsn o zaman görürüm yerlere mi atarsınız pencereden mi atlarsınız 🥴

Benim de uykum çok hassas. eşim gece sarılsa uyanırım. Tuvalete kalkar uyanırım. Ama bu yüzden hiç sogumadim. Hatta benim kadar uyku problemi olan birisini idare ediyor diye hayranım.

Evde üç bebe var şuan. Onlar yatakların da donseler bile uyanırım bazen. Yanımıza gelirler bazen, çocukların ayak sesine de uyanırım.

Sanırım ben gece uyumuyorum, üzüldüm kendime.
Valla benim sinir sistemim berbat. Ben geri uyuyamiyorum baya zamanımı alıyor tekrar uykuya dalmak.

Valla benim sinir sistemim berbat. Ben geri uyuyamiyorum baya zamanımı alıyor tekrar uykuya dalmak.

Bende hemen uyuyamam. Ama ben alıştım artık uykusuz kalmaya sanırım o kadar etkilenmiyorum.

Uyku problemi olan biri ile yaşamak gerçekten zor. Sorun aslında etraftan gelen sesde değil, bizim uyku hafifligimizde. Alarm sesini duymadan uyuyan arkadaşım var. Arama yaparım sesi çalar ama uyanmaz. Çok hayranım böyle uykuya.

Ahh sadece eşiniz değil kk da sizi anlamamış. Boşanın diyenlere hayret ettim, yahu gürültü için boşanmak nedir.

Eşiniz sorumsuz galiba, galiba değil sorumsuz. O uykun varken uyuyamaya, çıt sesine uyanmayı çok iyi biliyorum bu insanın elinde olan bişey değil. Eşinizin biraz daha sizi ciddiye alması lazım. Sessiz yürümek, kapıyı yavaş kapamak, hele hele anahtar unutmamak bu kadar zor şeyler değil. Allah yardımcınız olsun.

Bende size hakverdim. Bir değişiğini ben yaşadım çünkü. Kendi uykum için değil de bebeğim tam uyuduğunda zile basan bir eşim vardı bir dönem😂 Birgün dedim ki kargocular bile bıraktı bizim zili çalmayı öyle anladı. Bana geliyorlardı çocuk uyanınca. Biraz sizde fazla takıntı yapmışsınız gibi geldi. Yani bebek uykusuz bırakıyorsa elbette dikkat etse iyi olur ama size tavsiyem verin eline çocuğu aynı hareketleri sizde ona yapın yaşayınca anlar erkekler. Bu sebepten adama iyice gıcık olmaya devam etmeyin. Birde dişlerini fırçalamadığını yazmış arkadaşlar. Ondan dolayı mı soğudunuz acaba?
Aynısını yaptım ama o geri hemen uykuya dalabiliyor o yüzden kısa sürdü 😄. Evet dişini fircalamasini her gün hatırlatmak zorunda kalıyorum yoksa fircalamiyor. Bazen hatırlatsam da yapmıyor. Sanırım böyle böyle biriknce soğuyorum

Gerçekten çok teşekkür ederim anlayışınız için. Bu siteye sanırım çoğu insan birileri bir derdini anlatsın da içimizdeki nefreti kusalim demek için üye olmuş. Ya da kendilerinin çok berbat bir evlilikleri var da benimkini kucumsuyorlar anlamadım. Bu yüzden nefret ettiler sanırım yazdıklarımdan
Gercekten sizinle empati yapmaya çalıştığım halde anlayamadim bakın neden biliyor musunuz bir insan kalktığında yanındaki kişi genel olarak uyanır yani ben eşim her kalktığında uyanıyorum mecbur is için alarmı var sonra üstünü giyiyor ki sessiz davranır ama gidene kadar uyuyamam yani hareket eden biri var . Bu çok normal gündelik hayatta hepimizin yaşadığı bir durum .

Siz şunu yazsanız eşim benim çok çeşit yemek bekliyor akşam da dinlenemiyorum gündüz kalkıyor kahvaltı bekliyor bosayin derdim . Yani adam düşüyor diyorsunuz ya komik çünkü eli ayağına dolanıyordur. Bakın ben ailemle yaşarken iki üç güne bir bardak kirardim annem nefret ederdi bardak kirilmasindan biraz pimpiriklidir bı yerimize batacak diye o korktukca sinirlendikçe ben daha çok kirardim evlendim evleneli iki sene olacak bir tane bardak kırmadım 😅 siz adama artık bunu bir psikolojik baskı haline getirmişsiniz. Bu eş gitse yenisinde de aynı problem olur bu sebeple

Bende hemen uyuyamam. Ama ben alıştım artık uykusuz kalmaya sanırım o kadar etkilenmiyorum.

Uyku problemi olan biri ile yaşamak gerçekten zor. Sorun aslında etraftan gelen sesde değil, bizim uyku hafifligimizde. Alarm sesini duymadan uyuyan arkadaşım var. Arama yaparım sesi çalar ama uyanmaz. Çok hayranım böyle uykuya.
Ben de özenirim hep böyle insanlara.

Doğum izninizden sonra bir de lohusa dönemizde zorla uyuma fırsatı bulun da biri sizi sürekli uyandırdığı gibi bir daha uyandırsn o zaman görürüm yerlere mi atarsınız pencereden mi atlarsınız 🥴
Benim eşimde uyandırıyor zaten sürekli, üç yıldır evliyiz daha bizde tam çözebilmiş değiliz bu gürültü meselesini, bi ara dikkat ediyor sonra unutuyor ..Bakıyorum bütün ailesi öyle ama. 30 yıl böyle yaşamış diyorum bakalım kaç yıla düzelicek..Zaman zaman sinir olup söylensem de o kadar takmıyorum ben. Ki bende uyanınca uyuyamıyorum.. Hatta gıcıklığına benim de onu uyandırmışlığım çoktur, uyandır uyandır hakkındır diyo😂

Back