• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aslaa anlamıyor

ben siz bu uyku konusunu çok kafaya taktığınız için bütün sesler size çok gibi geliyor diye düşünüyorum bir dönem benimde oldu çünkü en ufak ses sanki kamyon devrilmiş gibi geliyordu bence siz bir dr la. görüşün ilaç falan kullanmanız gerekebilir ya da kocayı boşayın bebeği babaya bırakın bir orman evinde 1 ay falan uyuyun

Bence acilen yemek ogretmelisin 😅
Kaç kere denedim ama istemiyor ve beceremiyor. Bir kere omlet yapmaya kalktı, yumurtayı yağsız filan öylece tavaya kırmış sadece. "Ben hasta olursam ne yapacaksın" diyorum, "dışarıdan yemek söylerim" diyor. Ama yemek dışındaki ev işlerine katılıyor neyseki.

Her gün uykudan uyandırılıp tekrar uykuya dalmaya çalıştığınızı, ama bunun saatlerinizi aldığını, hele lohusa bir kadınken bunu yaptığınızı hayal edebilir misiniz lütfen? Gerçekten gereksiz bir saptamada bulunmuşsunuz. Çocuk yapınca bir insan kocadan neden soğusun? Tam tersi ben daha da kenetlenme taraftarıyım çünkü çekirdek bir aile oluyorsun artık. Keşke iğnelemek yerine anlamaya çalışsanız biraz.
klasik anlamadan yargılamaya gecen KK tayfası

Sinirlendirerek sevme olayı kadar dellendiren bir şey yoktur beni ya. :olamaz:
Hiç acımam valla ben sinirlendiysem onun da huzurunu kaçırırım. :KK53:

O huy hastalık gibi bi şey ya, bana da bulaştırdı o dönem; empati yaptıracağım adama diye ben de üzerine gittim aynen. Gıcık aldığı şeyleri hususi yaptım, huzur komadım sonra bi de güldüm. Üstelik itiraf etmeliyim bundan zevk de aldım. :olamaz:
İpin ucunun kaçma riski var bunda da işte. Aslında bi bakıyorsun onun istediği noktaya da çekilmiş oluyorsun, zaten adam bundan zevk alıyor ahsh

Ben biraz tepkilerimi değiştirince, daha farklı bi seyre girer gibi oldu, o da gayret ediyor törpüledi ya bakalım, bayadır sütlimanız.

Konuyu pek gerçekçi bulamasam da muhtesem(?) yorumlarımdan mahrum kalın istemedim.

Siz b nim eşim olsaydınız ve kapıyı açıp ses yaptığım için uyanıp yerlere yatıp aglasaydiniz mesela hoykurerek gülerdim😬

Ses takıntıniza gelince,ortam seslerine alistirmadiginiz çocuğunuz zamanla sizin tepkilerinizi kopyalar sanıyorum (bunu attım şuan)

Kaç kere denedim ama istemiyor ve beceremiyor. Bir kere omlet yapmaya kalktı, yumurtayı yağsız filan öylece tavaya kırmış sadece. "Ben hasta olursam ne yapacaksın" diyorum, "dışarıdan yemek söylerim" diyor. Ama yemek dışındaki ev işlerine katılıyor neyseki.
Yani bu dünyada her şey olabilir ya

Yemek yapmak istemiyorum, disardan soylerim diyene hadi tamam keyif onun keyfi derim de şu yemek yapmayi beceremiyormuş taklidi yapanlara tavayla vurasim geliyor. 😁

Uyuyamamak gerçekten çok sıkıntılı bir durum ama evliliği sorgulatacak türden değil . -bence diş fırçalamamak daha düşündürücü -Ben de uyku problemi yaşadığım için her gece kulak tıkacı kullanıyorum , bu yüzden sizi anlıyorum ama ağlamak , kendini yerlere atmak gibi duygusal tepkilerin erkekler üzerinde hiçbir yaptırımı olmuyor , hatta bazen ters etki yaratıyor. Siz bu sorunlara çözüm aramadan önce gerçekten çözüm bulup ,devam etmek isteyip - istemediğinizi sorgulamalısınız.

Hanımefendi ben gece 1 buçukta veya sabah 5 te çocuğuna yemek yapan bir kadınım. Mesele uyanıp iş yapma meselesi mi yoksa her gün biri tarafından gereksiz yere uyandırılma meselesi mi sizce?
hak verdim ben size
bir insana günlerce dikkatli ol dikkatli ol diye diye yıpranır insan
oda ısrarla tekrar ederse artık tahammül kalmaz
uyku benim için de kıymetlidir bu arada

yalnız bir insan günlerce uykusuz kalırsa tekrar uykuya dalma vs daha kolay olur diye biliyorum bende

Çok sinir bozucu bir durum. bende sese katlanamayan biriyim şahsen empati yapınca çekilecek dert değil. biraz dikkatli olabilir

Uykusuzluğunuz için uzman desteği alsanız. Uykusuzluk evet çok zor ama birazda siz bunalmış gibisiniz ve bu sebeptendir de duygu vs öfkenizi doruklarda yaşıyorsunuz ?

Valla kafam kazan gibi hastayım , bu gece hiç uyumadım , kızım sürekli uyandırdı , yavru kedilerimiz var onlar zaten gece azıyor paldır küldür koşturuyor evin içinde , oğlum gece otobüs yolculuğu yaptı tatile gitti onun için saat başı alarm kurmuştum ona sürekli uyandım , hasta halimle hiç uyiyamadan güne başladım.
Bende boşanıyim tüm ailemden uyutmuyor hiçbiri beni , konu sahibi dalga geçer gibi oldu ama bence siz eşinizi sevmiyorsunuz , sevmediginiz için bu kadar basit şeylere takılmışsiniz , bosanin ikiniz de hayatınıza bakin
o değil de neden saat başı alarm kurdunuz onu anlamadım
çocuk yolda nasıl vs diye sorgulamak için mi?:KK57:
Kaç yaşında çocuğunuz?

Eşiniz de siz de hatalısınız. Siz uykuya o kadar takıntı yapmışsınız ki bunu bebeğe de istemeden geçirmişsiniz.Anne olup ,lohusa olup uyuyabilen zaten kimse yok.Esiniz de bi değişik, kendini kontrol edemiyor koca adam.Ama belki de o da sizin bu konuda fazla takıntılı olduğunuzu düşünüp umursamiyordur artık.

Diş konusu cok enteresan bir konu yorum yapamayacağım, kayinvalidenizlede sadece bunun için gönül koyduysaniz bu hayat geçmez.Gonul ne kayinvalideler ister ama bulabilen çok az maalesef.

İşin özü sizin iş zor gibi ama tek taraflı değil sizde de sorun var .Terapiste gidin beraber ,baska bir sorununuz yoksa eğer, olmazsa da boşanın güzelce uyursunuz.

Her gün uykudan uyandırılıp tekrar uykuya dalmaya çalıştığınızı, ama bunun saatlerinizi aldığını, hele lohusa bir kadınken bunu yaptığınızı hayal edebilir misiniz lütfen? Gerçekten gereksiz bir saptamada bulunmuşsunuz. Çocuk yapınca bir insan kocadan neden soğusun? Tam tersi ben daha da kenetlenme taraftarıyım çünkü çekirdek bir aile oluyorsun artık. Keşke iğnelemek yerine anlamaya çalışsanız biraz.
bu hıssı bılıyorum :) bısey ıstemedıgınde sureklı yapılınca 3 gr sınırlencekken cıg gıbı cokuyor ınsanın ustune ve oyle bırıkıyor ki.. gecımsızlık zaten boyle baslıyor konu ne olursa olsun.. katlanamamaktan artık herseyın o bır damla fazlalık olusundan ... gecmıyor da .. cunku yıpranmıs ve yıpratmıs oluyorsun.. dogum sonrası kocadan sogumak degıl de dunya bı tarafa evlat bı tarafa korumacı tavırlar yorgunluk uykusuzluk.. hıc bısey yapamamak sadece bebekle ugrasmak falan zaten cogu ınsan bunun altından kalkamayıp etrafına cephe alıyor ıcınde kocası da oluyor o yuzden oyle sanılıyor.. ama gecıyormus.. bızım de olmaya ramak kalmıstı..ıyı donduk vırajı. bıraz bırlıkte zaman gecırsenız? anladıgım kadarıyla kocanın evlılık yıkacak kadar sorunu yok. sadce hoslanmadıgın ve duzeltmedıgı bı alıskanlıgı- huyu var.. ve emın ol bu yastan sonra kendını asla degıstırmez. sınır olup oturursun. sınırlenmemeye karar vererek basla. ınan yapılıyor.. daha az goze batacak daha az rahatsız olcaksın:) ve boyle gıder de dur demezsen nefes alması bıle nefret ettırecek.. takıntın senı ele gecırmesın.gerek yok :) ne guzel cocugunuz varmıs . ona eskısı gıbı bakmayı dene:) annesıne kızsan kırıılsan da bunu kocana yansıtma o ıkısı ayrı karakter cunku. konuları bırlestırme.

o değil de neden saat başı alarm kurdunuz onu anlamadım
çocuk yolda nasıl vs diye sorgulamak için mi?:KK57:
Kaç yaşında çocuğunuz?
13 yaşında , saçma bir şirketten bilet almak zorunda kaldık , yer bulamadık düzgün firmalarda , kontrol etmek için saat başı mesaj attım iyi mi diye 🙈
Bu yaşta tek başına tatile gönderiyorum ama içim içimi yiyor yollardayken o

13 yaşında , saçma bir şirketten bilet almak zorunda kaldık , yer bulamadık düzgün firmalarda , kontrol etmek için saat başı mesaj attım iyi mi diye 🙈
Bu yaşta tek başına tatile gönderiyorum ama içim içimi yiyor yollardayken o
küçükmüş ve okul gezisi vs gibi bişey değilmiş
haklısınız o vakit :)

Bu kadar olur, aynı benim eşim. Asla anahtar almıyor, banyoda olabilirim, balkonda olabilirim, duymayabilirim al şu anahtarını diyorum 6 senedir, tamam diyor ama almıyor. Bir telefon konuşması en az 3 saat sürüyor ve konuşurken evde volta atıyor, ben uyuyorsam uyuduğum odanın kapısını lankk diye açıp bana bakıp gidiyor. Benden sonra giriyor yatağa, tüm ışıkları açıp ıslık çala çala şarkı söyleye söyleye eşofmanlarını giyiyor aheste aheste. Bu ne ki? Gece uykumun en tatlı yerinde dürterek beni uyandırıp rüyasını anlatıyor bir de, en kötüsü de bu =)))) Rüyaları da saçma sapan, 10 dakika bağırarak anlatıyor. Kaç kere konuştum çok haklısın diyor ama değişmiyor. Ben kabullendim vallahi. Ağlamakla zırlamakla çözülmez. Bazen uyuyacaksam anahtarı kapının önüne bi yerlere koyup kendisine mesaj atıyorum zili çalma diye. Kendinizce çözümler bulacaksınız, kapının önüne bi paspas koyun altına da anahtar bırakın, tabi güvenlikli bir yerdeyseniz.
Ben de aynılarını yazacaktım :KK48: Uykum aşırı ağır ve çok zor uyuyan biriyim. Eşim bazen gecenin bir vakti uyandırıp “bak çok komik video izle öyle uyu” diyor, cinnet geçirmek istiyorum o an. Anahtar konusu desen aynı, sabah çıkıyor evden tam yatağa yayılıyorum 10 saniye sonra zil çalıyor bir şey unuttum diye. Konu sahininin yerlere yatıp ağladığını okuyunca abartı gelebilir, ama benim de bir kaç kez saçma bi şekilde uyandırılınca yatağa oturup bağıra bağıra ağladığım oldu. Bu konuya sadece uyku olarak bakmayın, ortada 3 yıldır “ lütfen yapma” denilen bir konu ve ısrarla yapan bir eş var. Herkes eşinize sabır dilemiş ama asıl allah size sabır versin.

Ha şey mi yani kocası giderken kadın kalkmıyorsa kadın sevmiyordur. Anlamadığın çok belli
Bu konuya farklı açıdan bakıyorum ben; birbirini yeniden görmek, güne birlikte başlamak, akşama birbirimizi görebileceğimizin garantisi yok. Bende kalkarım sabah eşimle o benden erken gidiyor, izin günü olduğunda da o beni uğurlar, Allah korusun birimizin başına bir iş gelse ölürüm kahrımdan her sabah öper, sarılırım, arkasından dua ederim tabi ki hiç birşeyin garantisi yok ama içimi ferahlatıyor böyle olunca birazda bu açıdan bakın diye yazdım konuya dahil oldum mesajı görünce affola🙏

Back