- 23 Ağustos 2012
- 49.960
- 1
- 231.976
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşamamış evet, annesinin evinden benim evime yerleşti direkt. Bir de yemek yemeyi çok sevmeyen, zayıf biri zaten :)Ama bu hiç normal değil hiç yanlız yaşamamış mi elleri tutuyorsa bı kahvaltı hazırlamalı insan
Ben haftada birkaç gün okula gidiyorum, erkek arkadaşım evden çalışıyor. Sabah kahvaltı hazırlamadan çıkmışsam öğlen ya da akşamüstü geldiğimde hala hiçbir şey yememiş oluyor. Dolaptan bir peynir ekmek bile alamıyor yani :)
Allah'ım inşallah kocam sevgilisiyle eve çıkmamıştırYaşamamış evet, annesinin evinden benim evime yerleşti direkt. Bir de yemek yemeyi çok sevmeyen, zayıf biri zaten :)
hAAH. çOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ GERÇEKTEN ANLAYABİLEN BİRİ ÇIKTI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) Gerçekten dile kolay 3 yıl bu. haftada bire de razıyım. Diş fırçalama konusu da canımı aşırı sıkıyor.Valla 3 yıl boyunca onca uyarıya rağmen dikkat etmeyen adamdan ben de soğurum. Yani bana saygısı mı yok sözümü dinlemiyor, sevgisi mi yok dikkat etmiyor canım karım uyanmasın diye. Bir değil iki değil 3 yıl boyunca uykudan uyandırılmak hiç hoş değil. Yeni annelerin bile sinirleri gergin oluyor bu problem sebebiyle.
Diş fırçılama kısmına girmeyeceğim bile. Karşıdakine saygın biterse sevemezsin zaten. Adam bu hareketleriyle sınırları zorluyor. Eğer evli değil de sevgili olsalar bu adam sana saygı duymuyor ayrıl derdim. Şimdi çift terapisti olabilir diyorum
Bir de şöyle başarılı güzel kadınların çocuk bakmaktan aciz, gürültü yaparak karşıdakini düşünmeyen, yemek yapılmasa kendi yapmayan erkeklerle nasıl denk olup evlendiğini düşünüyorum.
Şu arz talebi azaltalım ki çeki düzen versinler kendilerine. Zamanında kadın şöyle olmalı böyle olmalı laflarıyla biz fazla törpülenmişiz. Aynılarını bir kadın yapsa ona sabredecek erkek olduğunu sanmıyorum
Normal değil evet biliyorum ama "ben yemek yemeden de yaşayabilirim" diyen biri. Kahvaltı hazırlamamışsam günde 1 öğün yiyor sadece.Bu normal bir örnek mi şimdi, eli ayağı yok mu bu adamın dolaptaki peyniri zeytini masaya koyamıyor mu Evlilikte işbölümüne gelinceye kadar adam tembel mi, beni mi hizmetçi görüyor, kendini sultan mı sanıyor yoksam zeka geriliği mi var diyip oturup düşünürdüm ben olsam
Teşekkür ederim anlayışınız için. Hemen saldırma modunda bekleyen bir sürü kadın varmış da... :)Normalde odalari ayirmayi hic tavsiye etmem ama siz ayni odadayken artik bosanmayi dusunecek duruma geldiyseniz, ben olsam odalari ayirirdim. Gitsin kendi odasinda istedigi kadar gurultu yapsin. anahtar meselesi de cok sinir. Deli olurdum ben de. Anliyorum. ben de uykum gelince bir canavara donusuyorum.
Ay yok benim esim kendi kendine yetebilen biri. Ben sirf kendim istediigm icin yapıyorum. Canimin yemek yapmayi istemediig cok vakitler gelip yemek yapar sofra kurar ben demeden ev temizliği yapar. Bisuru seyi gorur gozeir sagolsun. Zaten boyle olan birine insan cani gonulden yapmak istiyorBen haftada birkaç gün okula gidiyorum, erkek arkadaşım evden çalışıyor. Sabah kahvaltı hazırlamadan çıkmışsam öğlen ya da akşamüstü geldiğimde hala hiçbir şey yememiş oluyor. Dolaptan bir peynir ekmek bile alamıyor yani :)
Ay benim kardeslerim boyle. Annem hazirlar koyar önlerine bi de begenmezler, begenmeyince de ac kalir yemezler. Keyifle yemiceksem neden kalori alayim derler. Allah evlenecekleri insanlara yardim etsin. Simdi de anneme cok yardim etsinNormal değil evet biliyorum ama "ben yemek yemeden de yaşayabilirim" diyen biri. Kahvaltı hazırlamamışsam günde 1 öğün yiyor sadece.
Benim de aklımın aldığı bişey değil valla. Babam işten gelince ilk annemi öper sonra bize geçerdi.Benim annem babam 27 yıllık evli hala babam opmeden gitmez bana da tuhaf geldi öpmeden gitmek gelince opmemek falan ben çalışırken kedimi öpmeden gitmezdim gelince onu öperdim yani
Kocamı seviyorum ama sabah kalkmam o giderken. Her evliliğin dinamiği farklı olamaz mıBenim de aklımın aldığı bişey değil valla. Babam işten gelince ilk annemi öper sonra bize geçerdi.
Kocam kahvaltı yapmıyor evde, yine de kalkar bir iyi işler öpücüğü veririm. Geçen gece salonda uyumuş, uykusu da ağır uyandıramadım. Gece yarısı uyanıp gelince iki saat kızdı sen beni niye salonda bıraktın diye
Konu sahibi de eşi de birbirini sevmiyor bence. Seven insan davranışları değil bunlar.
Olabilir tabi ki. Ama benim anlayabildiğim bişey değil.Kocamı seviyorum ama sabah kalkmam o giderken. Her evliliğin dinamiği farklı olamaz mı
Ha şey mi yani kocası giderken kadın kalkmıyorsa kadın sevmiyordur. Anlamadığın çok belliOlabilir tabi ki. Ama benim anlayabildiğim bişey değil.