• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aslaa anlamıyor

Bizim evin gürültücüsü benim. Eşim vardiyalı çalışıyor ama ben tatil günümse kalkıp ev süpürürüm gayet de patırtı oluyor. Hiç eşim böyle bir şey demedi. Hatta yemek yerken de kaşığı filan çok vururum tabağa çat çat diye güler hep çaktırmadan beni uyarıyor musun der. Yani evet tabi ki siz daha hassas olabilirsiniz bir şey diyemem ama bunlar bence bir evlilikte tolere edilebilecek ufak şeyler. Genel olarak uyumlu bir evliliğiniz varsa maddi manevi sorununuz yoksa eşim gürültü çıkarıyor sorun olarak ufak kalıyor. Ama bence sizin başka konular var eşinize gıcık olduğunuz ama onlar da ya önemli değil ya da kelimelerle anlatılabilecek şeyler değil. İçten içe gıcıksınız ve görünür tek sebep bu olduğu için buna tutunuyorsunuz.

Şu konuda size sadece diş fırçalamada hak verdim. Kv artık yaşlanmış olabilir ki çocuklarına baktın torununa bak demek abes bence. Ha bakabilir bir saat ama bakmak isterse. İstemiyorsa sizin üstelemeniz çok yanlış.

Ben haftada birkaç gün okula gidiyorum, erkek arkadaşım evden çalışıyor. Sabah kahvaltı hazırlamadan çıkmışsam öğlen ya da akşamüstü geldiğimde hala hiçbir şey yememiş oluyor. Dolaptan bir peynir ekmek bile alamıyor yani :)

Bu normal bir örnek mi şimdi, eli ayağı yok mu bu adamın dolaptaki peyniri zeytini masaya koyamıyor mu :KK57:Evlilikte işbölümüne gelinceye kadar adam tembel mi, beni mi hizmetçi görüyor, kendini sultan mı sanıyor yoksam zeka geriliği mi var diyip oturup düşünürdüm ben olsam :ruh:

Normalde odalari ayirmayi hic tavsiye etmem ama siz ayni odadayken artik bosanmayi dusunecek duruma geldiyseniz, ben olsam odalari ayirirdim. Gitsin kendi odasinda istedigi kadar gurultu yapsin. anahtar meselesi de cok sinir. Deli olurdum ben de. Anliyorum. ben de uykum gelince bir canavara donusuyorum.

Valla 3 yıl boyunca onca uyarıya rağmen dikkat etmeyen adamdan ben de soğurum. Yani bana saygısı mı yok sözümü dinlemiyor, sevgisi mi yok dikkat etmiyor canım karım uyanmasın diye. Bir değil iki değil 3 yıl boyunca uykudan uyandırılmak hiç hoş değil. Yeni annelerin bile sinirleri gergin oluyor bu problem sebebiyle.

Diş fırçılama kısmına girmeyeceğim bile. Karşıdakine saygın biterse sevemezsin zaten. Adam bu hareketleriyle sınırları zorluyor. Eğer evli değil de sevgili olsalar bu adam sana saygı duymuyor ayrıl derdim. Şimdi çift terapisti olabilir diyorum

Bir de şöyle başarılı güzel kadınların çocuk bakmaktan aciz, gürültü yaparak karşıdakini düşünmeyen, yemek yapılmasa kendi yapmayan erkeklerle nasıl denk olup evlendiğini düşünüyorum.

Şu arz talebi azaltalım ki çeki düzen versinler kendilerine. Zamanında kadın şöyle olmalı böyle olmalı laflarıyla biz fazla törpülenmişiz. Aynılarını bir kadın yapsa ona sabredecek erkek olduğunu sanmıyorum
hAAH. çOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ GERÇEKTEN ANLAYABİLEN BİRİ ÇIKTI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) Gerçekten dile kolay 3 yıl bu. haftada bire de razıyım. Diş fırçalama konusu da canımı aşırı sıkıyor.

Bu normal bir örnek mi şimdi, eli ayağı yok mu bu adamın dolaptaki peyniri zeytini masaya koyamıyor mu :KK57:Evlilikte işbölümüne gelinceye kadar adam tembel mi, beni mi hizmetçi görüyor, kendini sultan mı sanıyor yoksam zeka geriliği mi var diyip oturup düşünürdüm ben olsam :ruh:
Normal değil evet biliyorum ama "ben yemek yemeden de yaşayabilirim" diyen biri. Kahvaltı hazırlamamışsam günde 1 öğün yiyor sadece.

Normalde odalari ayirmayi hic tavsiye etmem ama siz ayni odadayken artik bosanmayi dusunecek duruma geldiyseniz, ben olsam odalari ayirirdim. Gitsin kendi odasinda istedigi kadar gurultu yapsin. anahtar meselesi de cok sinir. Deli olurdum ben de. Anliyorum. ben de uykum gelince bir canavara donusuyorum.
Teşekkür ederim anlayışınız için. Hemen saldırma modunda bekleyen bir sürü kadın varmış da... :)

Ben haftada birkaç gün okula gidiyorum, erkek arkadaşım evden çalışıyor. Sabah kahvaltı hazırlamadan çıkmışsam öğlen ya da akşamüstü geldiğimde hala hiçbir şey yememiş oluyor. Dolaptan bir peynir ekmek bile alamıyor yani :)
Ay yok :D benim esim kendi kendine yetebilen biri. Ben sirf kendim istediigm icin yapıyorum. Canimin yemek yapmayi istemediig cok vakitler gelip yemek yapar sofra kurar ben demeden ev temizliği yapar. Bisuru seyi gorur gozeir sagolsun. Zaten boyle olan birine insan cani gonulden yapmak istiyor

Normal değil evet biliyorum ama "ben yemek yemeden de yaşayabilirim" diyen biri. Kahvaltı hazırlamamışsam günde 1 öğün yiyor sadece.
Ay benim kardeslerim boyle. Annem hazirlar koyar önlerine bi de begenmezler, begenmeyince de ac kalir yemezler. Keyifle yemiceksem neden kalori alayim derler. Allah evlenecekleri insanlara yardim etsin. Simdi de anneme cok yardim etsin 😬

Benim annem babam 27 yıllık evli hala babam opmeden gitmez bana da tuhaf geldi öpmeden gitmek gelince opmemek falan ben çalışırken kedimi öpmeden gitmezdim gelince onu öperdim yani
Benim de aklımın aldığı bişey değil valla. Babam işten gelince ilk annemi öper sonra bize geçerdi.

Kocam kahvaltı yapmıyor evde, yine de kalkar bir iyi işler öpücüğü veririm. Geçen gece salonda uyumuş, uykusu da ağır uyandıramadım. Gece yarısı uyanıp gelince iki saat kızdı sen beni niye salonda bıraktın diye 😂

Konu sahibi de eşi de birbirini sevmiyor bence. Seven insan davranışları değil bunlar.

Benim de aklımın aldığı bişey değil valla. Babam işten gelince ilk annemi öper sonra bize geçerdi.

Kocam kahvaltı yapmıyor evde, yine de kalkar bir iyi işler öpücüğü veririm. Geçen gece salonda uyumuş, uykusu da ağır uyandıramadım. Gece yarısı uyanıp gelince iki saat kızdı sen beni niye salonda bıraktın diye 😂

Konu sahibi de eşi de birbirini sevmiyor bence. Seven insan davranışları değil bunlar.
Kocamı seviyorum ama sabah kalkmam o giderken. Her evliliğin dinamiği farklı olamaz mı

Diş fırçalamama dışında bir sorun yok aslında. Uyku konusunda çocuğun hassasiyeti sizden kaynaklı. Sizden ne görüp, ne öğrenirse, hangi şartlarda uyumayı öğretirseniz onu alıyor.

Bende uyku konusunda hassas biriyim kulak tıkacı kullanıyorum çok rahatladım tavsiye ederim

Eşiniz bilerek yapiyor sanki. Yani dolap kapaklarini carpmak vs kaç kere yanlişlikla olabilir ki?
Bebekten dolayi eşi uykusuzluk çekiyorken bi de cat cut etrafi çarparak işe gitmese ölmez, ben bile uyuz oldum eşinize.
Ha boşanmalik bir durum değil bana göre ama siz diş fircalama mevzusu ve sanirim yillar ettiginiz kavgalardan vs bu adamdan soğumuşsunuz ustune tuz biber olmuş.

Eşinizi sevmiyorsunuz bu yüzden en ufak bir hareketi bile batıyor. Adamın da hayatını zindan etmeyin ayrılığı düşünün bence.

Bu kadar az uyumanıza, uykunuz olmasına ve bu kadar yorulmanıza rağmen hala uyumakta zorlanıyor, her sese uyanıyorsanız doktora gidin derim ve ciddiyim.

İnsan uykusuz olunca oturduğu yerde karmaşının içinde bile uyuyakalıyor. Eşiniz belki gerçekten çok gürültü yapan bir insandır ama siz de gerginsiniz bence ve uyuyamamanızın asıl nedeninin bu olduğunu düşünüyorum. Stresli veya gergin olunca uyuyamıyor insan ve her şeyden rahatsız oluyor. Eşiniz ses çıkarmasa komşudan gelen sese takılırsınız. Emin olun kafanız rahat olsa o kadar uykusuzlukla yattığınız gibi bayılırsınız

Back