eşim beni aldattı .. ne yapacağımı bilmiyorum . :(

Yahu boşayacaksın tabiki?
Yemişim hamileliği,bu ne be?.. Sen yakalamasan gayet rahat adam devam edecek?!
Böyle pişkini de nadir bulunur, şeytana uymuşmuş..Elin kadınına evinin,çoluğunun çocugunun rızkını yedirmek..?E bir de siz daha evlenmeden varmış bu mevzu?
Yahu yalanlar üstüne evlilik olmuş resmen bunu göremiyor musun konu sahibi?
Şöyle düşün, sen aynısını yapsan eşin denen şahsiyet aman karıcım şeytana uymuş diyerek affedecek mi seni?Yutacak mı?
Ne olur şöyle pisliklere prim vermeyin yahu...

Yabancı uyruklu pavyonda çalışan kadın; onu karım diye getirse tüm cevresinden ve ailesinden vetoyu yer. Bu sebeple evlenmemiş o kafınla ..

Bence ilişkileri bitmez. Bitecek olsa dört Senede biterdi. Sen yakaladın diye mi bitecek?

Hiç sanmıyorum.

İyi düşün taşın. Bu Adam epey iğrenç bir tip..
İşin özünde onu seninle aldatmış oluyor, seni onunla değil. Bırak pisliğinde boğulsun. Yoksa ömür boyu acı çektirir bu sana..

Yahu boşayacaksın tabiki?
Yemişim hamileliği,bu ne be?.. Sen yakalamasan gayet rahat adam devam edecek?!
Böyle pişkini de nadir bulunur, şeytana uymuşmuş..Elin kadınına evinin,çoluğunun çocugunun rızkını yedirmek..?E bir de siz daha evlenmeden varmış bu mevzu?
Yahu yalanlar üstüne evlilik olmuş resmen bunu göremiyor musun konu sahibi?
Şöyle düşün, sen aynısını yapsan eşin denen şahsiyet aman karıcım şeytana uymuş diyerek affedecek mi seni?Yutacak mı?
Ne olur şöyle pisliklere prim vermeyin yahu...
Ağzına sağlık valla aynen dediğin gibi, ya o kadar sene hiç mi hissetmedin yakalamadın, pavyona gitmiş etmiş ya ne biliyim ben bu tür adamları görünce anlıyorum bu tiplerin yiceği halt belli diyorum, çok mu gözünüz kapalı ya anlamadım ki ben.
Jasse yorumlarını çok destekliyorum senin tam benim kafadasın

Kocan zenginse boşanma kız.
Napcan boşanıp. Yerinde olsam affetim tamam der, takibe alır kızla fotolarını çekerdim. Sora da onu da ailesini de elaleme rezil ederim sizi diye tehdit ederdim. Gorumcelerime temizliği yaptırır kvalideye bebeye baktırır bende parasını yerdim.
Zengin değilse boşa gitsin aman.

Ağzına sağlık valla aynen dediğin gibi, ya o kadar sene hiç mi hissetmedin yakalamadın, pavyona gitmiş etmiş ya ne biliyim ben bu tür adamları görünce anlıyorum bu tiplerin yiceği halt belli diyorum, çok mu gözünüz kapalı ya anlamadım ki ben.
Jasse yorumlarını çok destekliyorum senin tam benim kafadasın

Teşekkürler canım :KK51:
Görüyor ve arttırıyorum bence konu sahibi boşanmayacak, bebeği bahane edecek.

kisa ve net bu adamdan bir cacik olmaz herzaman kandirmis sizi .simdide kivirmaya calisiyor bla bla blaaaaaaaa dinleme bile

şeytana uymak dediğin şey 1 kere olur.4 senedir olan bişey in 4 ay önce bittiğine falan inanmıyorum.onunla keyfi yerinde ama evlenmez evlenemez çünkü pavyondan çıkarttığı bir kadın.ama sen evinde kocasını bekleyen saf temiz aile kızı.bence bunun özrü falan olmaz.

Gözünden gönlünden düşmüşse eşin olacak .....geri dönüş yapma Allahım yar ve yardımcın olsun canım günahsız bebeğine kıyma inşallah çok hayırlı bir evlat olur sana amin

Allah belalarını versin. Yapanında bilip de göz yumanında... Hain yalancı şerefsiz namussuz pislikler..

aklıma geldi adamın birisi karısını aldatıp duruyor sonra şeytana uydum karıcım affet diye yalvarıyormuş
bir olmuş iki olmuş beş olmuş en nihayetinde şeytan dile gelmiş
aldatıp aldatıp duruyorsun şeyine sahip çıkamıyorsun suçu neye bana atıyorsun o mesele olmuş senin ki

ben de arkadaşlar gibi düşündüm o kadınla evlenmesine ailesi çevresi vs. karşı geleceğinden paravan olarak evliliği görmüş
hem evlen baskılarından kurtuldu hem belki kızla ayrılması için baskı görüyordu ondan da kurtuldu
hatta ailesi senin vazgeçeceğini bildiklerinden sana söylememişlerdir belki
belki oğlan bu kızdan vazgeçer diye senle evlenmelerine ön ayak oldular

ne yapacağını bilmiyorum ama umarım affetmezsin ne kadar kadın geldiyse bir aldatılıyorum başlığı açıp sonra af edip gidiyorlar

Yapmayın hakikaten kadın olarak çok üzülüyorum...

Midem almıyor , karın tokluğuna 2çula çaputa , evde pineklemek adına bu tarz insanlar la devam edilir mi ?

Boşanmak daha doğru , onurunuz zedelenmez , nerde kendimize olan saygımız...

4 sene bu kardeşim dile kolay araya da sizi sıkıştırmış.
Muhtemelen imam nikahları bile vardır.
Bu durumda siz ona kuma oluyorsunuz.
Düşünecek konuşacak ne var sizin dışınızda cümle alem biliyormuş zaten
Salıver ipini gitsin kendi pisliğinde debelensin ahlaksız

X