- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.373
- 158
- Konu Sahibi herhangibiriyim
-
Saf mısın canım onsuz izin vermiyor diyr aldatsın o zaman sizi sizde evde oturun ki gözünüz dışarı kaymasın onuda gçrmeyin sizi aldatırkenEvden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Bakın dert ediyorum aşmaya çalışıyorum. Daha sık dışarı çıkartıyorum onu beraber yada acil birşeye ihtiyacım var gibi yapıyorum o an işi de olsa madem tek istemiyorsun çık gel diyorum getiriyorum o da artık bunaldı gibi bu durumdan ben aşacağıma inanıyorum ve deniyorum sadece bir süreEvden çıkarmayacak zihniyette bir adam mutlaka belli etmiştir kendini diye düşünüyorum bende. Bu öyle basit bir mesele değil.
Yani bize göre değil, konu sahibi normalde o kadar dert etmiyor belli ki.
Ya hu isterseniz 10 tane üniversite okuyun, kocanızdan izinsiz adım atamıyorsunuz işte. Adam ilk günden beri telefonunu saklıyor, belki sizden sakladığı başka bir yaşamı var. Burada gelmiş 2 tane üniversite okudum diyorsunuz. Kusura bakmayın ama boşa okumuşsunuz.Allahtan sizin gibi biri değilim . Şu zihniyete yazma biçimine bir bakın . Tamam bazı şeyler aldatmayı gösteriyor olabilir ben yakalarsam biteceğini o da biliyor zaten . Ben ne dersem 2 etmez yapar . Sadece telefon kapatma olayı çok arandığı da doğru ama yine de kapatması beni şüpheye düşüren . Ben sizden fikrinizi öğrenmek istedim . Beni linçlemenizi değil . Herkes farklı biçimde bağlanıyor farklı şeyler yaşıyor . 10 sene olmadı daha 2 senedir evliyiz ve bazı şeyleri aşmaya çalışıyoruz . Ayrıca 2 tane üniversite okudum ben . Ve ailem de gerçekten şükürler olsun ki hep arkamda. Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir nefret . En azından dünyadaki herşeyi seviyorum ve önyargılı değilim . Ben bu sorunu aşarımda sen o sorunu nasıl aşacaksın onu düşün
Nereden biliyor ayrılacağinizi yahu adam sizden zerre çekinmiyor, ciddiye almıyor, şifre saklıyor, baktığınızı öğrenince kızıyor.Allahtan sizin gibi biri değilim . Şu zihniyete yazma biçimine bir bakın . Tamam bazı şeyler aldatmayı gösteriyor olabilir ben yakalarsam biteceğini o da biliyor zaten . Ben ne dersem 2 etmez yapar . Sadece telefon kapatma olayı çok arandığı da doğru ama yine de kapatması beni şüpheye düşüren . Ben sizden fikrinizi öğrenmek istedim . Beni linçlemenizi değil . Herkes farklı biçimde bağlanıyor farklı şeyler yaşıyor . 10 sene olmadı daha 2 senedir evliyiz ve bazı şeyleri aşmaya çalışıyoruz . Ayrıca 2 tane üniversite okudum ben . Ve ailem de gerçekten şükürler olsun ki hep arkamda. Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir nefret . En azından dünyadaki herşeyi seviyorum ve önyargılı değilim . Ben bu sorunu aşarımda sen o sorunu nasıl aşacaksın onu düşün
Sevgiliyken böyle değildi ki . Evlendik ben onun memleketine geldim doğuda biyer ve kimseyi tanımadığımı batılı olduğum sarışınlığımdan belli olduğunu söylüyor ve bende belki burda yaşadıkça bu durumu alışır diye bekliyorum. Bunu kabul etmiyorum sadece alışmasını umuyorum yoksa zaten bende dediğiniz gibi düşünüyorum
Ay adami alistirmaya calisiyormus okudukca sinir oldum keske uni olumak insanlari akli basinda yapsa ayni zamanda. Telefonda kiz resmi gormussunuz ee hesap soramadinizmi aniden cagiryormusta oda sikilmista sarisinmis dikkat cekiyormus ya allahim ne saf kadinlar var ya hapis hayati yasayin adamin ayri bir hayati vardir sizde bu saflik varken o herseyi yapar siz evde cocuk buyutmeye devam
Ahahahahahahahah 2 etmez yapar??? Telefon şifresini niye vermiyorAllahtan sizin gibi biri değilim . Şu zihniyete yazma biçimine bir bakın . Tamam bazı şeyler aldatmayı gösteriyor olabilir ben yakalarsam biteceğini o da biliyor zaten . Ben ne dersem 2 etmez yapar . Sadece telefon kapatma olayı çok arandığı da doğru ama yine de kapatması beni şüpheye düşüren . Ben sizden fikrinizi öğrenmek istedim . Beni linçlemenizi değil . Herkes farklı biçimde bağlanıyor farklı şeyler yaşıyor . 10 sene olmadı daha 2 senedir evliyiz ve bazı şeyleri aşmaya çalışıyoruz . Ayrıca 2 tane üniversite okudum ben . Ve ailem de gerçekten şükürler olsun ki hep arkamda. Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir nefret . En azından dünyadaki herşeyi seviyorum ve önyargılı değilim . Ben bu sorunu aşarımda sen o sorunu nasıl aşacaksın onu düşün
2 tane okul bitirmeniz bir sey değistirmez ki. Meslegini yapip üretip para kazanmadiktan sonra diploma kenardaki iki kağit parcasindan baska bir sey degil, kaldi ki tek size aitte degil bir suru ayni bölümden mezun insanlar var neden sizi tercih etsinler. Kocanizin telinde kadin fotolari yakaladiginizda ne yaptiniz? Nasil kabullendiniz ? Buna ragmen adam telini sifre koymus size kizmis cok manipüle ediliyosunuz farkinda degilsinizAllahtan sizin gibi biri değilim . Şu zihniyete yazma biçimine bir bakın . Tamam bazı şeyler aldatmayı gösteriyor olabilir ben yakalarsam biteceğini o da biliyor zaten . Ben ne dersem 2 etmez yapar . Sadece telefon kapatma olayı çok arandığı da doğru ama yine de kapatması beni şüpheye düşüren . Ben sizden fikrinizi öğrenmek istedim . Beni linçlemenizi değil . Herkes farklı biçimde bağlanıyor farklı şeyler yaşıyor . 10 sene olmadı daha 2 senedir evliyiz ve bazı şeyleri aşmaya çalışıyoruz . Ayrıca 2 tane üniversite okudum ben . Ve ailem de gerçekten şükürler olsun ki hep arkamda. Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir nefret . En azından dünyadaki herşeyi seviyorum ve önyargılı değilim . Ben bu sorunu aşarımda sen o sorunu nasıl aşacaksın onu düşün
Ya hu isterseniz 10 tane üniversite okuyun, kocanızdan izinsiz adım atamıyorsunuz işte. Adam ilk günden beri telefonunu saklıyor, belki sizden sakladığı başka bir yaşamı var. Burada gelmiş 2 tane üniversite okudum diyorsunuz. Kusura bakmayın ama boşa okumuşsunuz.
Ben artık erkeklere kızmıyorum. 2 üniversite bitirdiğini söyleyen kadın kocasından izinsiz adım atamıyorsa hakediyor üzgünüm.Çalışmasına da vize vermiyor belli ki boşa okumuş elin adamı tüm emeklerini bir kuralla çöpe atsın bu ne hazin birşey. Bu bir herşeyden mahrum bırakıp kendine bağımlı hale getirmek değil mi? Ama kişisel alanlarımıza karışmayalım diyor telefon da ikizler burcu gibi adamkendi özgürlüğü olunca çok güzel şekilleniyor medeniyeti.
Sizde böyle bir hayatı kabul mü ediyorsunuz?Bunu kabul ediyorsanız yakalasınız da boşanmazsınız muhtemelen o yüzden hiç eşelemeyinEvden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Fotoğrafları atan arkadaşının mesajlarını gösterdi . Bilmiyorum diyorum ya böyle ona ait somut bişey yakalamadım . Hani düşününce haftasonları hep evde dışarı da bizimle . Haftaiçi saatinde eve gelir hava kararmadan . Gündüz görüntülü konuşuruz ne zaman arasam ofisinde. Ne ara vakit bulacak diyorum . Sanırım biraz izlemeye almalıyım dediğiniz gibi ben onu dinlemeyerek dışarı çıkmaya başlasam daha net olurum bu konuda en azından onu izleme şansım olur . Bunu denemeye çalışayım .2 tane okul bitirmeniz bir sey değistirmez ki. Meslegini yapip üretip para kazanmadiktan sonra diploma kenardaki iki kağit parcasindan baska bir sey degil, kaldi ki tek size aitte degil bir suru ayni bölümden mezun insanlar var neden sizi tercih etsinler. Kocanizin telinde kadin fotolari yakaladiginizda ne yaptiniz? Nasil kabullendiniz ? Buna ragmen adam telini sifre koymus size kizmis cok manipüle ediliyosunuz farkinda degilsiniz
Bence saçlarınızı koyu renge boyatın. Bireysel ve anayasal özgürlüklerimiz her şeyden önemli.Sevgiliyken böyle değildi ki . Evlendik ben onun memleketine geldim doğuda biyer ve kimseyi tanımadığımı batılı olduğum sarışınlığımdan belli olduğunu söylüyor ve bende belki burda yaşadıkça bu durumu alışır diye bekliyorum. Bunu kabul etmiyorum sadece alışmasını umuyorum yoksa zaten bende dediğiniz gibi düşünüyorum
Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?