esim beni aldatiyor! lutfen yardim!

Ah ablam.. Konunu hepsini okuyamadim ama seni oyle iyi anliyorum ki.. Daha dogrusu nasil bu kadar sakin olabildgini anlayabiliyorum.. Allah yardcin olsun.. O herifide bildigi gibi yapsin.. Varsa gucun bosa o adami . insan bazen oyle yorgun olur ki sadece bekler.. Belki dinlenmek icin belki sevdgini az daha gorebilmek icin.. Sen ne hissediyorsun bilmiyorum ama gucunu topla artik.. O pisliklerle savasmak icin guce ihtiyacin var..

İlk olarak onun butun yazisamlarini sanki sen yasamissin gibi anlat bnce.. Hani cik karsisina ben bi adamla konusuyorum de.. Boyle boyle yaptim de. Emin ol hic birsey diyemeden durup kalacak. Sonrasindada cek git. Bir damla gozyasi bile dokmemelisn

bu ne rahatlik, nasil bi anlatim tarzi?
gerceksen de, ne yapayim demissin, onu bilmem ama cocuk yapma..

Eşinin seni neden burakmadığınu söyli mi? Suçluluk duygusu. yani ilk vizdanını dindirdiği an sana postayı koyacaktIr. Neden teklif ediyorsun. Canım koyvergitsin. Yani bunu guryr yapma sakın kilo vs değil bu işler. O kocanın midesizliği ve saygusızlığı. Kocan isterse çok çok çok yakışıklı olsun bu aldatma hakkı tanımaz. Yada sen çok çirkin ol. Aldatman aldatan kişinşn ayıbIdır. Wmin ol onada karımdan sopudum yazıyrdur. Burda kendinde eksik arıcak en son kişi sensin. Dik ve kararlı ol canım. Emin ol onların yaptığı tebiiyesizlik. Senin burda hiç bşr kusurun yok

bence bu iliski bitmis diyor icimdeki bir ses.
bosanmis olacak olmak hic umrumda degil. sosyal baski vb gibi bisey yasamayacagimdan eminim
izmirliyiz sonucta.
bana yalvarmis olmasi sucluluk hissi mi sizce?
kendimi cok aciz hissediyorum
Kesinlikle terkedilen taraf olmak istemedTavıiçin tavrını koy canım

Bu kadar şeyi bilmeye nasil katlaniyorsun?
Bu konuda bir tuhaflik var.

hermesbirkin sen altını çok çaldırmışsın.bu kadar şeyi öğrendikten sonra karşısına çıktığında çok kararlı bir tutum sergilemeliydin.bu kadar şey olmuş sen hala elinin altındasın o yüzden tepkini önemsememiş seni kaybetme korkusunu hissetmemiş.hala aklı yerinde değil kafası karışık belliki.valizini toplayıp çıkmalıydın o zaman aklı başına gelirdi.haaa aklı başına gelse bile affedilmeyi hakediyormu orasını düşünmek sana kalmış.

Gerçekten konu sahibinin eşinin vicdanından dolayı mı boşanmak istemediğini düşünüyorsun? Ama vicdanı olan insan zaten yapmazdı onları değil mi? Sevgisi mi var acaba yoksa duyguları mı karışık? Ama dediğin gibi vicdansa vicdanı susturduğu an postayı koyar mı? bildiğiniz bir örnek var mı yoksa sizin düşünceniz mi?

Bi acayip geldiniz bana. Bu kadar açık seçik her şeyi bilip ne yapacağına karar verememek... Bilemedim. İnsan şüphe duysa bile bi adım feri atar. Her şey bu kadar belliyken tabi ki boşanın. Çocuk düşünmeniz de anormal.

E yok artık "gelecek ay için romantik planlar yapıyorlar" bunu söyleyip halaa ve hala çocuk da istiyoruz demeniz gerçekten fazla. Pes diyorum, yahu herşey alalen ortada daha neyi bekliyorsunuz ? Heyecan için-miş ! Madem heyecan yaratmak istiyor evliliğinize heyecan getirsin bencillik yapıp kendine adrenalin yaratmasın. Sahii sizde aynısını yapın heyecan için deyin bakalım aldattın mı diyecek hak mı verecek ?

canım okuyunca inan çok üzüldüm..bence sen onu biraz boşver git kendine bakımlarını yaptır alışveriş yap psikolojik olarak kendini biraz topla bide şöyle düşün henüz görüşmemişler sadece sanal bişey yaptığı tabiki doğru değil ama herzaman kaçan kovalanır bu zamanlarda biraz gösterişli ol ve sende kendini geri çek eminim kafasına dank edip oturup bi düşünür .

fake o fake.
hiç bir kadın buna göz yummaz.

Kadınla buluşmadıklarını nereden biliyorsunuz...

Hala ona ilgi duyuyor diyorsunuz ona dokunmak istiyor diyorsunuz, ama sanal yoldan mesajlaşıyorlar sadece diyorsunuz..

Bu sizce gerçekten inandırıcı mı?

Birde değer görmediğin ve seni göz göre göre aldatan bir eşiniz war ortada hala ne yapmalıyım demenize şaşıyorumya vallaha da billaha da şaşıyorum...

Sanki kitap yazar gibisin, hanii aşk romanı anlatan bir yazar gibi pes..!!!

Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?

Sen o kadını nasıl arayıp konuşamadın bu nasıl bir sabır sendekiii....

Komu sahibi buraya yazmama karari aldi sanirim.Baska bir basliga yazmis cunku buradaki mesajlara da veryansin etmis.Valla her aldatan erkege konu sahibi gibi es denk gelirse adam 1 degil 5 kisiyle bile aldatir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…