esim beni aldatiyor! lutfen yardim!

Arkadaşlar çok zor durumdayim fikirlerinize ihtiyacim var 4 aylık evliyim eşim hep beni kısıtlıyor guvenmiyor ağza alinmayacak küfürler ediyor hakaretlerde cabasi tabi her aksam dışarda içiyo geliyo hep sarhoş dün internette onun mesajlarina baktim ondan izinsiz bi pavyonda kadinla resim cekinip bütün abilerine yollamış sordugumda ise ordaki kadinlardan biri dedi uzatma falan dedi arkadasima yazmis cıvık cıvık cumleler ne yapayim bilmiyorum beni hep baska erkeklerle olursun sen diye yargiliyo sebebide ailemin olmayışı 21 yaşındayım ve 13 yaşımdan beri kendimi yetistirdim tek basimaydim kendi evim vardı ayrildim herseyimi feda ettim ama o hep beni eziyor sinirlenince bir kac kez vurmuslugu da var kapi dışarı cikamiyorum bakkala yollamiyo bakkalciyla kiristiriyormusum ikinci evliligi bu ilk karisiyla surekli konusuyor psikolojik tedavi de görüyorum ama bi işe yaramıyor ben ne yapayim

Buraya yazarsanız cevap alamazsınız. Yeni konu açmalısınız.

esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.

canım tam tersi olsanda bişey farketmezdi

sert bi şekilde tavrını koy desem
tekrar barışmış diyosun
yada ne yapacağını sorma
yada bize değil kendine kalbine gururuna sor

Ayrılın tabiki de en azından çekin gidin evden bir süre hatta yok yok büyük bir kavga çıkarın atın evden gitsin. Aldatıyor resmen. Yakın şehirlerde olsalar neler olacak.... Kadın gelecek romantik planları var diyorsunuz ve ne yapacağınızı soruyorsunuz

O kadar gerçeklikten ve duygudan uzak bir konu olmuş ki, neredeyse bir erkek "Kocalarınız sizi aldatıyorsa suçu bizde değil kendinizde arayın, kendinize bakmazsanız yakışıklı ve fit kocişleriniz geniş omuzlarını öptürecek bir yavru bulur elbet." mesajı vermek için üşenmemiş döşemiş de döşemiş diyeceğim.

Eşinle sevgilisine güzel romantik bir otel ayarla ilk buluşmaları olacak sonuçta eşin tek başına herşeyi düşünemeyebilir. Bi hediye falan öner. Bu arada kadın doğuma git bi genel kontrolden geç gebelik öncesi folik asit kullanman lazım detayları öğren. Eşini de msjlaşırken rahatsız etme fazla biraz daha saygılı davran sonuçta ailesel sıkıntılarınız da varmış. Eşini biraz daha rahat bırak iyice rahat bırak. Sakın ola boşanma! Düşünme bile ne gerek var!

Eski bir mesajindan cikardim..

sumuk silen smiley yollamayinca 'erkek' olunuyormus..
neyse. ben cevaplarimi aldim.
ictenlikle cevaplayan herkese tesekkur ederim.
sherlock holmesculuk oynayan diger genclere de iyi oyalantilar.

Resti çek. Ya adam ol yada boşanacağım de. Bir kez daha olursa biter de ve bir kez daha olursa bitirme yoluna gir. Böyle olur mu canım?

Cocuk yap cocuk,cocuk iyi gelir..
Allah allah ya ne dememizi bekliyosun arkadasim.hersey ortada iste..

adam gerçekten pişman olsa şuan kadınla konuşup planlar yapar mıydı. yahu hala nasıl onun yüzüne bakabiliyorsun. senin başka bir adamla bu şekilde konuştuğunu düşün. eşin ne yapardı, sence ne yapsam diye düşünür müydü. lütfen kendine saygın olsun, böyle şeylere hiç katlanma. boşa, bu kadar açık

Eşinizin iliskisini üçüncü bır kısı olarak izleyip anlatıyorsunuz sanki hikaye gibi... Ne acı

Ayrilman gerektigini anlaman icin adami kadinla (cok afedersin) ayni yatakta mi basman lazim? Kendine saygisizlik etme. Yapman gereken terk etmek.

İlişkileri devam ediyor ve sende ne yapsam diyorsun romantik gün plnlıyorlar sen hala duruyorsun pardon çok zor bir durum ama bukadatr sakin kalmamanz gerekiyor

Bu kadr ayrintiyi bildiginize saskinim ben.
Hala anlayamadim.

Fake degl gibi geliyor.
Ama sen nerden takip ediyorsun esinin yazdiklarini bi anlatirmisin?
Telefonunami bakiyosun?
Facenemi giriyorsun pcden?
Nerden okuyosun tum bu yazdiklarini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…