- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
-
- Konu Sahibi hermesbirkin
ayy bunlari.da ne kadar.normal.anlatiuo.olmaniz da beni.şaşırttıkadinla henuz bulusamamis olmalarinin nedeni ise kadinin bayaa bi uzakta olmasi.
ama onumuzdeki ay icin romantik planlar yapiyorlar.
ben eger iki tarafin da huzurunu kacirmasaydim belki planlari daha toz pembe olurdu.
su aralar kadin hafif tripli ama iliskileri aynen devam ediyor.
bence bu iliski bitmis diyor icimdeki bir ses.
bosanmis olacak olmak hic umrumda degil. sosyal baski vb gibi bisey yasamayacagimdan eminim
izmirliyiz sonucta.
bana yalvarmis olmasi sucluluk hissi mi sizce?
kendimi cok aciz hissediyorum
Bence kadını eve davet edin. Hem otel köşelerinde sürünmezler, hem de belki kadınla arkadaş olursunuz. Belki kocanizin değişik fantezileri de vardir hem ^.^
Başkasi adina utanmak vardir ya, genelde televizyon izlerken filan olur bu.. Şu an ayni utanci hissediyorum. Böyle hemcinslerimiz olduğunu bilmek.. Çok yazik..
Bence kadını bul ve söyle belki oda bilmiyordur sonra ne yapman gerektiğini düşünürsünüz3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
sabahlari uyanir uyanmaz, aksam yataga gitmeden once mutlaka mesajlasiyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bunu kesinlikle kabul etmedi.
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.
neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor... vb.
napmam gerek bilmiyorum..
kadinla henuz bulusamamis olmalarinin nedeni ise kadinin bayaa bi uzakta olmasi.
ben eger iki tarafin da huzurunu kacirmasaydim belki planlari daha toz pembe olurdu.
ayrilman gerekiyor nasil katlanabiliyosun3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
sabahlari uyanir uyanmaz, aksam yataga gitmeden once mutlaka mesajlasiyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bunu kesinlikle kabul etmedi.
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.
neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor... vb.
napmam gerek bilmiyorum..
Hanımefendi, siz iyi değilsiniz.kadinla henuz bulusamamis olmalarinin nedeni ise kadinin bayaa bi uzakta olmasi.