esim beni aldatiyor! lutfen yardim!

Bir de çocuk mu istiyormuş eşiniz?
Sallantıda olan sağlıksız bir ortama masum bir bebeği de katmayın lütfen!
Böyle saçma bir evliliği nasıl sürdürebiliyorsunuz hayret ediyorum...

Dokunmak mi... Bir erkegin en kotu aldatmasi duygusal aldatma bence. Ya adi ustunde ALDATMA Allah kimsenin basina vermesin.. bence senin de psikolojin normal degil ne demek ne kadar ileriye gidebilecegini beklemek? Her neyse evlilik,iliski,esin sana ait. Kalbinde,aklinda. Ama senden af diledikten sonra yeniden baristigini ve tum detaylari biliyorsun. Gercekten sogukkanliligin garip..

Ben aynı problemi okumuştum okuyunca tekrardan konu açılmış gibi hissettim ama sana söleyeceğim devam ediorsa yazık eşine kendi ewliliğinin kuyusunu kazıyor bitsin die bende eşimi yakaladım ama biz kaç gün ayrı kaldk eşim sokaklarda bensiz eve bile giremedi intiharlara kalkıştı ama bişekilde şimdi aile danışmanına gidiyoruz çok çaba harcıyor beni tekrar kazanmak için ben belki bi şans daha verme ihtimalim vardı verdim eşim onu sewmedi ama kendisine uğraş aradı bizim skntılarımız yuzunden şimdi düzeldik ama eskisi gibi artk eşime güvenip ilgi duymasamda ilgi dıyuyr gveniormuş gibi yapıyorum benim eşimde başka bi şehirde başka bi kadınla ama hep benden. Konusulmuş bahsedilmiş beni sewdgini yaptgının sdece salaklık oldugunu filan yazmış belki bunları okumasam dönüşü yoktu ben dava açmaya gitmiştim gözüm dönmüştü hiçbişey umrumda degildi bunun affedilir yanı yok ama işte etrafim ailem için bi şans daha verdim ama çocuk düşünmüyorum sakn öyle bi hata yapma

ayy bunlari.da ne kadar.normal.anlatiuo.olmaniz da beni.şaşırttı

bence bu iliski bitmis diyor icimdeki bir ses.
bosanmis olacak olmak hic umrumda degil. sosyal baski vb gibi bisey yasamayacagimdan eminim
izmirliyiz sonucta.
bana yalvarmis olmasi sucluluk hissi mi sizce?
kendimi cok aciz hissediyorum

bunca anlattıklarınızda kendinizi aciz , karşınızdakini suçlu gibi mi hissettiniz?
İzmir'liyiz ne demek.
bana çok tuhaf geldi yazdıklarınız. sanki normal bir şeymiş gibi yazıyorsunuz

bir kac kadinla bir evde yasamyi kabul edenlr toplumda cogalcak nerdeyse o durumlara geldik insanin onuru ve gururu vardir cevrendeki sornlar neysede esle yasana bu tip bi sorn bu kadr rahat anlatilmaz herlde tek yapmaniz gereken ve dogru olan sey BOSNMAK ilerde yine yapsa daha once afftdn yine afft alstn der .

Bence kadını eve davet edin. Hem otel köşelerinde sürünmezler, hem de belki kadınla arkadaş olursunuz. Belki kocanizin değişik fantezileri de vardir hem ^.^

Başkasi adina utanmak vardir ya, genelde televizyon izlerken filan olur bu.. Şu an ayni utanci hissediyorum. Böyle hemcinslerimiz olduğunu bilmek.. Çok yazik..

ilahi panndora ne güldüm yahu

B
Bence kadını bul ve söyle belki oda bilmiyordur sonra ne yapman gerektiğini düşünürsünüz

O değilde siz ikisinin arasında diyaloğu bu kadar derinden nerden biliyorsunuz? Nasil biliyorsunuz? Eşiniz farkında mi?

ayrilman gerekiyor nasil katlanabiliyosun

Hanımefendi, siz iyi değilsiniz.
Bu evliliği devam ettirmeyin.

17 martta nerdeyse sonlanmış bir konuyu tekrar niye canlandırılır ki @osm36 ?
Bu konuda limoncunun konusundan farksız.
Fake gibi geldi bana.
Eşi başka bir kadınla ilgileniyor onunla romantik hayaller kuruyor ona dokunmak istiyor bu hala kendini aciz hissettide o yüzden mi bana yalvardı diyor.
Adam senin gibi travmatik bir vakayı çekmek istemiyor belli ki.

sanki kendisi komşu teyze elinde çekirdekle dedikodu yapıyor gibi
hey allahım yaa.
hopp kocan o senin kardişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…