esim beni aldatiyor! lutfen yardim!

E madem eşin çocuk yapmak istiyor, elbette cocuk yapmalisin canim...biliyorsun, cocuk yapinca kocan sana yeniden aşık olacak hemde.. ne duruyorsun, bu geceden baslayin calismalara derim !!!

Komiksiniz ,madem ayrilacak kadar cesaretli ve gururlu degilsiniz neden adamin mesajlarini takip edersiniz anlamiyorum.
Simdi olayi ogrendiginizde buyuk bir tepki vermediniz adam gemisini yürütür. ..

Ne o...... kadınalr var yaaaa.
Vallahi billahi evli erkeklerin enselerine kene gibi yapışıyorlar.
Nasıl ahlaksızlıktır bu ya
Erkekler de az değil azcık cilve yapana 2 göz kırpana kapılıp gidiyorlar.
Yazık ki ne yazık...

Hayatim anlamadim ki seksten sonra bile telefona sarilip ona mesaj atiyor demeni.Hayir bir saniye dusunme senin hala o evde ne isin var?

herkez bol keseden atıyor ama başınıza gelince ne yapacağınızı çok merak ediyorum burda konuşması yada anlatması kolay herkeze ayrılık çok basit nede olsa arkalarında sağlam dayanakları var ya bu kadının arkasında tutunamayacağı dalı yoksa napsın biraz olumlu düşünün yapıcı olun demiyorum kimse bu duruma yapıcı olamaz ama birazda bunun tarafından bakın olaya başa gelinmeden bilinmezz başnıza geldiğinde sizde öyle çağresiz öyle yanlız öyle kötü ve hissediyorsunuzki bunun piskolojisi çok farklı ama kimse kocam yapmaz demesin ona kalırsa erkeğin başka kadına bakması arzulaması bile aldatmadır nerden biliyosunuz eşlerinizin sizden gizli başka kadınlara bakmadıgını illa sizin yanınızda yapcak diye birşey yok öyle erkekler var ki kadınları tek kelimesiyle bağlayıp inandıran ama arkasından ne işler çeviren ve yıllarca yakalayamayan göremeyen kadınlar var ayakta uyuyan.... lütfen arkadaşlar bayana ters tepki vermek yerine biraz olumlu cevaplar verin daha fazla üzüp daha fazla piskolojisini bozupta olmayacak şeylere itmeyin ....şurda okudugum 30 yorumdan 3tanesi mantıklı mantıksız olanlar kadını daha fazla yanlışa itiyor amacımız yardımcı olmak sürekli fişeklemek daha fazla yanlışa yitmek değil alllah yardımcısı olsun şuan öle piskolojisi varki içinde olmayan bilemez hayal dünyasında şuan..... mantıklı düşünemiyor mantıklı hareket edemiyor çoğu insan var sağlam herşeye, doğru karar verip ayaklarının üzerinde durabiliyor piskolojisi sağlam olmayan insan en ufak olayda çıkmaza giriyor .. biran önce bu hataların farkına varmasını ve doğru karar vermesini nasip etsin allah

3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
sabahlari uyanir uyanmaz, aksam yataga gitmeden once mutlaka mesajlasiyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bunu kesinlikle kabul etmedi.
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.

neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor... vb.

napmam gerek bilmiyorum..
Eşiniz dışındaki sorunları acilen bir kenara bırakın ya da yansıtmayın.bir silkinip kendinize gelin spor yapıp kilo verin,rutinlerden kurtulun kendinize özen gösterin bakımlı olun.eşinizle ilgilenin onunla sohbet edin bol bol sevişin. sanki birtakım sorunlar nedeniyle eşinizi ihmal etmişsiniz ve malesef erkekler boş birakmaya gelmiyor. Sarılıp film izleyin onu bol kucaklayın kime ait olduğunu hissettirin.

bir kadın sitesinfr bunu söylemek istemezdim ama malesef hemcinslerimizin ar damarı çatlamış. Kadınlarında erkeklerden aşağı kalir yanı yok artık bu sitede bi tip vakalar okumaktan tiksindim.

X