- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
-
- Konu Sahibi hermesbirkin
Kesinlikle katılıyorum buna PES! Resmen yanında konuşuyor kadınla ve tepki yok. İsterse getirsin birde yatağınıza soksun. Hatta siz en iyisi mi kadınla görüşemedikleri için eşiniz üzülmüştür, biletini alıp işyerinden de izin alın eşinizi o kadına kavuşturun. Başınız göğe erer en iyisi siz olursunuz çünkü. Neyse sakinimmkıskanmaktan ziyade yok sayılıyor.
gözüne sokuluyor.
birde kendini aldattığını bile bile o adamla sevişiyor.
pess.
aynı şekilde düşünüyorum arkadaşım ben okurken bu kadar gerildiysem,Sen o kadını nasıl arayıp konuşamadın bu nasıl bir sabır sendekiii....
vallahi bende gerildim.Kesinlikle katılıyorum buna PES! Resmen yanında konuşuyor kadınla ve tepki yok. İsterse getirsin birde yatağınıza soksun. Hatta siz en iyisi mi kadınla görüşemedikleri için eşiniz üzülmüştür, biletini alıp işyerinden de izin alın eşinizi o kadına kavuşturun. Başınız göğe erer en iyisi siz olursunuz çünkü. Neyse sakinimm
Alın benden de o kadar. Benim midem almadı bu kadarını birde aynı evi paylaşmak. Büyük konuşmayayım ALLAH'ım kimsenin başına vermesin. Düşünceyle bile aldatılmak beni çıldırtırken. Aman aman. Tövbe yani.vallahi bende gerildim.
kocamı düşündüm okurken..
onun başka birini düşünebileceği fikri bile nefesimi kesiyor,
birde bu kadar şeye şahit olduğumu düşünemiyorum.
Örneğe gerek yok insan pskolojisi. Aslında olay şöyle gelişsin isterdi erkek. Her b.ka kavga çıkartıcak kadın bıkıcak ve kadın değişti deyip ayrılıcak. Bunun örneklerini burdada görüyoruz. Hiç kimse daha ne olacağı belli olmayan ( öbür kadın elinde o patlayabilir) hem elindekinden hemde düştüğü durumdan dolayı rezil olmak istemez. ( kendine göre doğru ama diğer insanlara göre yanlış oldupunu bu kültüede yaşayan herkes anlayabilir) ayrıca hepimiz gün gelip evliliğimizi sorguluyoruz. Soluğu başka erkeğin kollarında almıyorz. Başkasınıda hayal etmiyıruz. Bu kadar pişkinliğin olduğu bir evlilikte konun fakemolduğunu bilw düşünÜyorum hatta. Var mı türkşyede böyle rahat kadınlar.. sabır adı altında gururunu hiçe aaymış olanGerçekten konu sahibinin eşinin vicdanından dolayı mı boşanmak istemediğini düşünüyorsun? Ama vicdanı olan insan zaten yapmazdı onları değil mi? Sevgisi mi var acaba yoksa duyguları mı karışık? Ama dediğin gibi vicdansa vicdanı susturduğu an postayı koyar mı? bildiğiniz bir örnek var mı yoksa sizin düşünceniz mi?
Var malesef. Bazı nedenler direk rest cekmeyi engelliyor. Ama konu sahibinin çocuğu olsa bir nebze anlarım ama çocukta yok. Kendine bu şekilde eziyet etmesi üzücü.Örneğe gerek yok insan pskolojisi. Aslında olay şöyle gelişsin isterdi erkek. Her b.ka kavga çıkartıcak kadın bıkıcak ve kadın değişti deyip ayrılıcak. Bunun örneklerini burdada görüyoruz. Hiç kimse daha ne olacağı belli olmayan ( öbür kadın elinde o patlayabilir) hem elindekinden hemde düştüğü durumdan dolayı rezil olmak istemez. ( kendine göre doğru ama diğer insanlara göre yanlış oldupunu bu kültüede yaşayan herkes anlayabilir) ayrıca hepimiz gün gelip evliliğimizi sorguluyoruz. Soluğu başka erkeğin kollarında almıyorz. Başkasınıda hayal etmiyıruz. Bu kadar pişkinliğin olduğu bir evlilikte konun fakemolduğunu bilw düşünÜyorum hatta. Var mı türkşyede böyle rahat kadınlar.. sabır adı altında gururunu hiçe aaymış olan
sen ya şaka yapıyorsun yada bızlerle dalga gecıyorsun tövbe yarbbı yasen benle ilgilenmiyordun. is ortamindaki mutsuzluklarla beni tukettin. senin icin o kadar vucut calisiyordum ama bana dokunmuyordun. o da benle ilgilenince hosuma gitti. kendimi erkek gibi hissettim.
ama asil sevdigim istedigim senisn
seni kirdigim icin cok aptalim falan diyor. allah belami versin diyor defalarca.
seni o kadar sevecem ki herseyi unutturacam diyor.
surekli iltifat ediyordu. iltifat etmesini yasakladim.
cunku inanmiyorum.
biliyorum dogru olanin gitmek oldugunu
ama iste kac yillik iliski, guven..
.. bana bunlari dedikten sonra da kadina
bebegim falan die mesaj atmaya devam ediyor..
acaba onlar bulusana dek beni yedekte mi tutmak istiyor.
Çok tuhaf bir evliliğiniz var.3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
sabahlari uyanir uyanmaz, aksam yataga gitmeden once mutlaka mesajlasiyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bunu kesinlikle kabul etmedi.
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.
neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor... vb.
napmam gerek bilmiyorum..
konu fake degil.
cocuk yapmayi zaten dusunmuyordum. sadece onun cocuk istedigini ifade ettim.
ne yazik ki ekonomik olarak guclu olsam da psikolojik olarak guclu degilim. once bir terapiste gorunme karari aldim.
daha onceki iliskilerimde de aldatilmis, siddet gormus biriyim. ozguven sorunlarim vardi zaten. daha once de belirttim.
belki de kendimi suclamam, guzel bir kadina tercih edilmeyi bu kadar kolay kabullenmem bundan. bilmiyorum, sorunum neyse ogrenecegim.. kendimi toparlamam lazim.
basliga daha fazla yazmamaya karar verdim.
cunku bazi arkadaslar, insanlarin duygularini acimasizca elestirmek icin burdalar.
insanlarin basina gelenleri kara mizah tadinda ironiyle yorumluyorlar..
karsidaki insan sokta olabilir, kabullenmek istemeyebilir, egosu sevilmedigi gercegini kaldirmamis olabilir.
bu kadar acimasiz olunmamali. burda pamuklara sarilmayi beklemiyordum, sonucta herkesin erisiminde bir platform. insanlarin sanal kimlikleriyle cok rahat oldugu da bir gercek. ama basligi takip ederek zaten bozuk olan psikolojimi daha da bozmak istemiyorum..
derdimi gercekten ciddiye alip oneride bulunan arkadaslara tekrar tesekkur ederim.
iyi gunler.