esim beni aldatiyor! lutfen yardim!

kıskanmaktan ziyade yok sayılıyor.
gözüne sokuluyor.
birde kendini aldattığını bile bile o adamla sevişiyor.
pess.
Kesinlikle katılıyorum buna PES! Resmen yanında konuşuyor kadınla ve tepki yok. İsterse getirsin birde yatağınıza soksun. Hatta siz en iyisi mi kadınla görüşemedikleri için eşiniz üzülmüştür, biletini alıp işyerinden de izin alın eşinizi o kadına kavuşturun. Başınız göğe erer en iyisi siz olursunuz çünkü. Neyse sakinimm

vallahi bende gerildim.
kocamı düşündüm okurken..
onun başka birini düşünebileceği fikri bile nefesimi kesiyor,
birde bu kadar şeye şahit olduğumu düşünemiyorum.

vallahi bende gerildim.
kocamı düşündüm okurken..
onun başka birini düşünebileceği fikri bile nefesimi kesiyor,
birde bu kadar şeye şahit olduğumu düşünemiyorum.
Alın benden de o kadar. Benim midem almadı bu kadarını birde aynı evi paylaşmak. Büyük konuşmayayım ALLAH'ım kimsenin başına vermesin. Düşünceyle bile aldatılmak beni çıldırtırken. Aman aman. Tövbe yani.

Bak guzelim tahmini olarak 10 haftalik gebeyim ve kanamalarimdan dolayı 6 haftadir birlikte olamiyoz daha da olamicaz.Bu 6 haftalik surecte eşim elimi ne soguk suya soktu nede trip yaptı tam tersi sen sadece sağlıklı ol başka bir şey istemiyorum ben seninle sex için degil bir ömür boyu hayat eşim olasin diye evlendim der.Senin yerinde olsam 10 tane cocugumda olsa o evden onu postalar üstüne acarim davayı alirim tazminatimi hem yer hem keyfime bakarım. Bu adam iflah olmaz.Allah muhafaza benim gb sorunun olsa demek kocan kadının dibinden çıkmayacak. 3 hafta birak ev toplamayi eşim yatagima getirdi yemeklerimi.BOŞA BOŞA BOŞA

Çocuğun yok elin ekmek tutuyor neden cekiyon bu öküzü.Dunyaya birkere geldin sen unutma.Onemli olan önce kendinsin.Belki ilerde gercekten sana deger veren biri girecek hayatına ne cekiyon bunu yaaa.

Örneğe gerek yok insan pskolojisi. Aslında olay şöyle gelişsin isterdi erkek. Her b.ka kavga çıkartıcak kadın bıkıcak ve kadın değişti deyip ayrılıcak. Bunun örneklerini burdada görüyoruz. Hiç kimse daha ne olacağı belli olmayan ( öbür kadın elinde o patlayabilir) hem elindekinden hemde düştüğü durumdan dolayı rezil olmak istemez. ( kendine göre doğru ama diğer insanlara göre yanlış oldupunu bu kültüede yaşayan herkes anlayabilir) ayrıca hepimiz gün gelip evliliğimizi sorguluyoruz. Soluğu başka erkeğin kollarında almıyorz. Başkasınıda hayal etmiyıruz. Bu kadar pişkinliğin olduğu bir evlilikte konun fakemolduğunu bilw düşünÜyorum hatta. Var mı türkşyede böyle rahat kadınlar.. sabır adı altında gururunu hiçe aaymış olan

konu fake degil.
cocuk yapmayi zaten dusunmuyordum. sadece onun cocuk istedigini ifade ettim.
ne yazik ki ekonomik olarak guclu olsam da psikolojik olarak guclu degilim. once bir terapiste gorunme karari aldim.
daha onceki iliskilerimde de aldatilmis, siddet gormus biriyim. ozguven sorunlarim vardi zaten. daha once de belirttim.
belki de kendimi suclamam, guzel bir kadina tercih edilmeyi bu kadar kolay kabullenmem bundan. bilmiyorum, sorunum neyse ogrenecegim.. kendimi toparlamam lazim.
basliga daha fazla yazmamaya karar verdim.
cunku bazi arkadaslar, insanlarin duygularini acimasizca elestirmek icin burdalar.
insanlarin basina gelenleri kara mizah tadinda ironiyle yorumluyorlar..
karsidaki insan sokta olabilir, kabullenmek istemeyebilir, egosu sevilmedigi gercegini kaldirmamis olabilir.
bu kadar acimasiz olunmamali. burda pamuklara sarilmayi beklemiyordum, sonucta herkesin erisiminde bir platform. insanlarin sanal kimlikleriyle cok rahat oldugu da bir gercek. ama basligi takip ederek zaten bozuk olan psikolojimi daha da bozmak istemiyorum..

derdimi gercekten ciddiye alip oneride bulunan arkadaslara tekrar tesekkur ederim.

iyi gunler.

neden boşanmıyorsun?
kadına mesajlar atmış, hakaret etmiş bilmem ne
sadece konforunu kaybetmemek için seninle birlikte
aşık olduğu, heyecan duyduğu için değil

Önce kendindeki bazı problemleri çözmelisin kuzum. Sonra evliliğine ilgili karar verirsin

Var malesef. Bazı nedenler direk rest cekmeyi engelliyor. Ama konu sahibinin çocuğu olsa bir nebze anlarım ama çocukta yok. Kendine bu şekilde eziyet etmesi üzücü.

hala napman gerektıgınımı soruyorsun esının yaptıgı ıhanete ragmen ya dusunsene senı aldattıgı kadın ıcın sana bgırımıs hergun mesaj yazmıs bu nasıl kabul edılır ve evlılıge devam edılır anlayamıyorum ben....tek bısey soyleyebılırım aldatmayla ılgılı kk cok konu okudu ve ınan bırkere aldatan gene aldatıyor devamı oluyor sureklı kendıne saygın ıcın geecegın ıcın sureklı supeyle yasmamak ve sureklı aldatılmamak ıcın yapman gerken tek sey boşanmak ama nıyetın yok sanırım

sen ya şaka yapıyorsun yada bızlerle dalga gecıyorsun tövbe yarbbı ya

Çok tuhaf bir evliliğiniz var.

çok kaliteli bir insan olduğunu düşünüyorum. olayları yorumlama kabiliyetine hayran kaldım. mükemmel bir kişiliğe sahipsin. çok daha iyi insanları çevrende toparlayabilir çok daha nitelikli evlilikler kurabilirsin. hazır çocuk gibi ayağında bir pranga yokken. yol ver arkadaşım. zeki bi kadınsın belli zeki kadınlar güzelliği de çabuk elde ederler. 5-6 kilo mu verilir, dudağa bir boyadır sürülür, ama ihanet izleri silinmez. bu olayı ömrünün sonuna kadar unutamazsın. kadın uzakta diye görüşmediler, yakında olaydı çok daha farklı bir seyir olurdu. senin gibi birinin böyle bir adam yanında harcanmasından yana üzüntü duyarım. kendine hakettiğin değeri ver. kendini güzel hissetmiyorsan hissetmenin yollarını ara. ve yeni flörtlerin tadına bak. güzel ve çekici bir kadın olarak kendini yeni baştan yarat. zeka ile de birleşince bu yanındaki adama güleceksin.

valla bir maydonoz resmi bul gönder buna konuş de çok ciddiyim. ve sende ondan sıkıldığını yeni flörtler edinmek istediğini yeni tatlar aradığını, hiç zedelenmemiş bir güven duygusu istediğini, kendini kadın olarak hissetmek istediğini, en azından bir kere olsun bir başkasını tatmak istediğini söyle ciddiyim. sen yaptın, ben de denemek istiyorum, içimde farklı türden heyecanlar birikti, senin yazışmalarını okuyunca ben de böyle bişey istedim de. arayışta olduğunu ve bu konuda sen işime yaramazsın de.

başka bir erkek için süslenmek istiyorum başka bir erkekle öpüşmek istiyorum içim kıpır kıpır olsun istiyorum bir başka adamı arzulamak istiyorum de. ben nasıl sessizce senin başkalarıyla kaçamaklarını izledim ve anlayış gösterdiysem senden de aynısını bekliyorum de, işine gelmiyorsa boşanabilirsin de. ihaleyi üzerine yık. yuva yıkan o olsun. sen bişey yapmadın ki onun yaptığını yapmayı teklif ettin. yuva yıkılacaksa onun mesuliyetinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…