esim beni aldatiyor! lutfen yardim!

tabıkı kendıne bakman lazım arkadasım.

Hiç bilmiyorum ama çocuk istediğini asla kabul etmemen gerektigini biliyorum.

Ne duymayı bekleyerek açtın acaba bu konuyu. Gerçekliğini tartışabiliceğimiz kadar sakin ve eşine sanki hak verir gibi bi anlatımın var. Minnacik saygi kirintisi var mi icinde kendine karşı merak ettim.

Ne kadarda rahatsiniz.. Gercekten sasirdim, bu kadar herseyin farkindasiniz esinizin tüm hissettiklerinin, konusmalarinin, kadinin triplerinin vs. Halada ne yapmam gerekli diye soruyorsunuz. Terkedin de akli basina gelsin, sizi afedersiniz ama çantada keklik saniyor adam. Aynisini ben yapsaydim sana diye bi sorun bakalim esinize ne yanit verecek??

çok kıskanmıyor gibisin sanki bir kabulleniş var konuşmalarında kadını bıraktığına emin olsan dönecek gibisin. tercih meselesi tabi herkes aynı tepki vermez ama bunun sonu gelecek gibi görünmüyor. bu kadın olmasa başkası olur heycan arayışı evliliğin azraili bence.

niye bir cok kisi bu olayin inandiriciligindan süphe duyuyor. herkes belirli durumlar karsisinda ayni tepkiyi mi vermeli?konu sahibinin ruh halini bilmiyoruz ki .ki kendisi bir haftadan beri sokta oldugunu simdi de kabullenme asamasina gectigini söylemis.ben de aslinda tam da bu sakinligin arkasinda sok olmasinin yattigini düsünüyorum.konu sahibi bence kabullendikten sonra bitirecek.

yani umarim öyle olur.

Boşanmak dışında ne yapabilirim diye soruyosan o kadını kuma getirsin eşin.. Mutlu mutlu yaşarsınız

Bu konu fake değilse sana bir iki sözüm var, şimdiye kadar birkaç arkadaşıma yardım ettim. faydasını gördüler. Önce ne yapmak istediğine bir karar vermelisin. Bu adamı gerçekten seviyormusun? Yalancı, aldatan, gereksiz yere sana bağırıp çağıran bir adamı? Kaldıki onda hiç heyecan kalmamış, bu nedenle seninle zoraki vakit geçiriyor anlattıklarına göre
Boşanmak istiyorsan; ne yap et tüm konuşmalarının çıktısını al. Tazminatını al, evdeki eşyaları paylaş. Sakın gurur yapma. Ufacık bir iğneye bile yeniden düzen kurarken ihtiyacın olabilir.
Eğer hala geri istiyorsan; önce ilerde üzülebileceğin ihtimalini hep göz önünde bulunduracaksın. Fiziksel görünüme önem veriyorsa kendinde yenilikler yap, güzelliğine güzellik kat. Herşeyden önce kendine olan güvenin geri gelsin. Onun dahil olmadığı bir sürü plan yap. Arkadaşlarınla gez dolaş program yap. Şüphe duymaya başlasın, sorgulasın. Kimle buluşuyorsun derse kız arkadaşlarım de. Gerekirse takip etsin baksın görsünki yalan söylüyorsun. Sen de telefonunu eline al saatlerce, mesajlaş, bıyık altından gülümse. Telefonunun sesini kıs, şifre koy. Yani abartmadan şüphe yaratacak herşeyi yap. Sorduğunda da yeminler et. Asla böyle birşey yok de. Beraber arkadaşlarınızla çıktığınızda, sohbetlerde onu görmezden gel. Mesela yanındaki iş arkadaşlarınsa iş yerinde olan komik birşeye gülün, hatta arkadaşını ayarla tanımadığı birisinden bahsedin. Bunları niye söylüyorsun dersen, bu köprüden önceki son çıkış senin için. Seni kaybetmeye başladığı fikrine kapıldığında kafası dank ederse bilki gerçekten hata yapmıştır. Hem seni geri kazanmaya, hem de başkaları ile görüşmeye devam edyorsa, yoluna bak.. Hele çocuk ASLA düşünmemelisin.

Yazdıklarım bazılarına saçma gelebilir ama hayatın gerçekleri malesef. Benim fikrimi sorarsan, sana bağırıp çağıran erkek bence bu dünyada çekilmeyecek erkek tiplerinden. Bir erkek bir kadına çiçek gibi davranmıyorsa hemen koşarak ordan uzaklaşmalı...

Önemli olan senin ne istediğin bu guvenilmez şerefsiz adamı hala istiyor musun şaka gibisin ya

Pardon da bunun daha gizliden izlemesi mi kalmış.Zaten herşey ortada değil mi ?
Yani şu an en olağan yapmanız gereken benim kendi kanaatimce boşanmak.Hiçbir kadın aldatılmayı haketmez çünkü aslaaa.
Siz tabi bu durumu kabul edip kenarda durmak istiyorsanız o ayrı.

cocuk yapma istegi bana hic samimi gelmiyor ve erkekleri sanal ortamlrdn uzak tutmak gerek bikac hos soz ve guzel birilerini gorduklernde etkilenmeden duramiyorlar.. cocuk soz konusu bile olmasin senn icin bu surec cok duygusal olsa gerek umarim hakkinda hayirlisi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…