- 24 Haziran 2011
- 23.301
- 48.380
-
- Konu Sahibi hermesbirkin
yani bence de gider.sonra karısına yüzsüzce ama sen beni istemedin,sen gönderdin derevı terkerdese bı kac gunlugune adam o kadına gıder
aynen..yani bence de gider.sonra karısına yüzsüzce ama sen beni istemedin,sen gönderdin der
3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
sabahlari uyanir uyanmaz, aksam yataga gitmeden once mutlaka mesajlasiyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bunu kesinlikle kabul etmedi.
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.
neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor..
napmam gerek bilmiyorum..
gerçekten ne kadar pahalı bir markaymışbayan en pahalı çanta,bunları anlatmak çözüm değil,sen ne yapacağına karar ver. ya çek ya bitir.
Ayni seyi bnde dussunmek istiyorum yok artikkkkşaka mısın diye dusunmek istiyorum :)
Pardon da bunun daha gizliden izlemesi mi kalmış.Zaten herşey ortada değil mi ?bu kadar detayi bildigimin farkinda degil..
farkinda olsa gene kadini uzaklastirici ve onu kirici seyler yapar.
bilerek gizlice izliyorum..
icimdeki son parca kirilinca bitirmeyi dusunuyorum
ilk basta sinirden ellerim titriyordu..
simdi ne kadar ileri gidebilecegini merak ediyorum.
hastalikli miyim sizce
cocuk yapma istegi bana hic samimi gelmiyor ve erkekleri sanal ortamlrdn uzak tutmak gerek bikac hos soz ve guzel birilerini gorduklernde etkilenmeden duramiyorlar.. cocuk soz konusu bile olmasin senn icin bu surec cok duygusal olsa gerek umarim hakkinda hayirlisi olur..3.5 yildir birlikte oldugum adam, sanal bir sitede tanistigi bir kadinla beni aldatiyor. simdilik sadece sanal olarak konusuyorlar. ama konusma icerikleri seksuel degil. cok yogun bir sekilde ona ilgi duyuyor.
sabahlari uyanir uyanmaz, aksam yataga gitmeden once mutlaka mesajlasiyor.
gun icerisinde cok guzel vakit gecirsek bile, guzel bir seks yapsak bile hemen telefona sarilip onu ozledigini ona soyluyor.
bir gece yan odada onla mesajlasirken yanina gittim. bana o kadar bagirdi ki.. bir suru hakaret.. kadinla rahat mesajlasamadigi icin...
ben dayanamayip bunlarin farkind aoldugumu ona ve kadina soyledim.. tabii birkac uykusuz geceden sonra
sonra esim benden ozur diledi. sadece heycan icin yaptigini o kadinin umrunda olmadigini soyledi.
sonra o kadina benim mutlu bir evliligim var ozur dilerim ben esime cok asigim diye mesajlar atti yanimda.
benim talebim disinda.
ben esime ayrilmayi teklif ettim. en azindan bir sure evleri ayirip hislerimizi analiz etmemiz gerektigini soyledim
bunu kesinlikle kabul etmedi.
bu arada son 2 aydir esimin ailesiyle ve benim ailemle ilgili sorunlarimiz var. is yeri problemlerimi eve fazlasiyla yansittim. esim cok fit ve bakimli bir erkek. ben makyaj yapmayan, 5-6 kilo fazlasi olan kendi halinde bir kadinim.
neyse..
kadinla barismis.
hala ona ilgi duyuyor.
ona dokunmak istiyor.
bir yandan da sen benim vazgecilmezimsin benzeri seyler soyluyor. cocuk istiyor... vb.
napmam gerek bilmiyorum..