- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.920
- 88
- Konu Sahibi happiness1
-
Tam olarak aynı şey olmuyor ama. ( eğer çocuk veya olağanüstü sebepler hariç bir nedenden ise ara verdiyseniz.)anneme anneler gününde robot süpürge almak istiyordum 10 bin bandında ama almadım pahalı bir hediye olur eşim laf ederse o duruma gelmesin olay diye. benimle paylaşsaydı 12 bine telefon alıcağını beraber annelerimize alırdık bu senelik böyle hediyeler
4- 5 bine de o işleri çok rahat gören güzel telefonlar var
Bence mesele telefon değil gizli alınması. Tabi benceBazı yorumlar cok ilginç. Ya cok cimriler ya cok yoksullar. Yoksulluk varsa anlarım ama insan annesine de bi telefonu cok görmez ya
Eşinin tepkisini bildiğinden söylememiştir.Bence mesele telefon değil gizli alınması. Tabi bence
Yemeyenin malını yerler
Erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın derler.
Devir ekonomi devri valla millet geçim derdinde.
Tel fiyatları ne kadar uçtu kim bilir.
Yorumda yazmıştı eşim şuan çalışmıyor diyeoğlunun calismadigi nerede yazıyor? Konu sahibi de çalışmıyormus ikisi de çalışmıyorsa ev nasıl dönüyor?
Tel fiyatları ne kadar uçtu kim bilir.
Aynen üstteki postta da buna da değindim.Piyasada 12 binden aşağıya doğru düzgün telefon yok ki.
Mühendis olduğunu ve çalışmadığını yazmış ama eşiyle ilgili belirttigi şeyi bulamadım ben. İkisi birden çalışmıyorsa hediye almak şuursuzluk olur.Yorumda yazmıştı eşim şuan çalışmıyor diye
sadece face whatsapp vs kullanıcak kişi için fazlasıyla işini görür 5 binlikEmin misiniz ? Uygulama ve cihaz sürümlerine baktınız mı ? Uygun fiyatlı cihazların çoğunda, ek hafıza kartı desteği gerekiyor şu an; cihaz kapasiteleri yetersiz çünkü.
Şu anki piyasa koşullarında, 12 bin TL' lik telefon da orta halli ve birkaç yıl kullanımı hedeflenmiş bir cihaz gibi görünüyor.
Mesele telefon alması değil, eşinden gizli oturup sinsice hesap açması gizli alması anne oğul bunu saklamalari, gelinde o evin bir bireyi artık sürekli iç içe olucam ama benden saklayacaklar, küçük düşürücü bir hareket ben çok bozulurdum kendimi kötü hissederdim. Bizim evde önemli günleri ben düşünürüm ayarlarim eşim para harcamak istemez, annesine halı yıkama makinası yada elektrikli süpürge almayi teklif etmiştim eşime parası önemli değil saklaması sıkıntı bence.Bazı yorumlar cok ilginç. Ya cok cimriler ya cok yoksullar. Yoksulluk varsa anlarım ama insan annesine de bi telefonu cok görmez ya
eşinden gizli yüksek fiyatlı hediyeler almayı da normalleştirmeyin ya herşey para değil algılayın artık.Bazı yorumlar cok ilginç. Ya cok cimriler ya cok yoksullar. Yoksulluk varsa anlarım ama insan annesine de bi telefonu cok görmez ya
Ben mi yanlış okudum acabaMühendis olduğunu ve çalışmadığını yazmış ama eşiyle ilgili belirttigi şeyi bulamadım ben. İkisi birden çalışmıyorsa hediye almak şuursuzluk olur.
Eşinizin evinizin maddi durumunu etkiliycek bir meblağ mı 12.000₺ cevaba göre değişir durummerhaba hanımlar. Bu anneler gününde ben anneme hediye almadım bu sene. anneme sordum annem gerek yok dedi almadım kaldı normalde hediye alırım ama 300- 500 tl lik hediyeler alırım yani.
Benim hiç haberim olmadan eşim annesine 12.000 tl ye cep telefonu hediyesi almış. Bana hiç söylemedi ben hediye almadı sanıyorum. Rastgele yakaladım aldığını gizli bi alışveriş hesabı açmış ordan almış faturasını gördüm. kaynana da aramızı bozcağını bile bile benim haberim olmadığını bilerek kabul etmiş bi güzel.
Sana söylesem tepki verirdin o yüzden söylemedim alırım annem felan gibi konuştu.
Beni sinir eden durum hem eşinden gizli yapmış olması hem de miktarının fazla bir hediye olması. Bana normal gelmiyor bu eşin arkasından iş çevirip annem vs demesi çok soğudum.
Sizin eşleriniz böyle şeyler yapıyor mu ? bu normal mi sizce
Neden gizli aldığını siz sorgulayın ozamn? Neden aceba bunu biz bilemeyiz.eşinden gizli yüksek fiyatlı hediyeler almayı da normalleştirmeyin ya herşey para değil algılayın artık.
ben şuan çalışmıyorum dedimYorumda yazmıştı eşim şuan çalışmıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?