- 31 Mayıs 2023
- 27
- 44
- 8
- 30
- Konu Sahibi happiness1
-
2. anneler günü benle beraber daha öncekinde 300 tl lik bişey almıştı bişey demedim tabikiEşinin gizli gizli hediye alması yanlış ama gizlediğine göre daha önce yaşadığı olumsuz bir tecrübe olmuş diye yorumladım.
yüksek kullanmak istiyorsa kendi alsın o zamn o telefona yeticek artıcak geliri varYahu siz sizin deyiminizle “dusuk” telefon kullaniyorsunuz diye annesi de mi kullansin aynisi?
Esiniz size alsaydi ayni telefonu gayet de sevinirdiniz. Annesine gelince mi problem oldu?
Her dakika yaninda olmadiginiza gore telefonu nasil kullandiginiz bilemezsiniz, sizin gordugunuz kadaridir o.
Demek ki vermemek için sebepleri var. Her ne olursa olsun eşten gizli iş yapmayı doğru bulmamız mı lazım?Konu sahibinin izin vermeyeceğini düşündüğü için gizli yapmış?
Sanki çocuklar "nolur beni doğur büyüt" diye yalvarmış gibi...Şu 9 ay taşidi buyuttu yedirdi icirdi annesi sonucta hakki odenmez vs vs Hemen hemen normal olan herkesin ailesi yedirdi icirdi buyuttu okuttu cocuklarini. Bunlari yapmak istemeyen cocuk yapmasin zaten kimseye gokten cocuk düşmüyor herkes tercihiyle bakacagini bilerek cocuk yapiyor saniyorum ki.
Evet evlenince oncelik eşiyle kurdugu ailesinin ve geçimidir, annesine gizlice telefon almak değil. Maddi durum super olsa bile gizli sakli iş yanliş bana gore ama zaten durum kotu, ev kira kendisinde bile olmayan telefonu aliyor ve 12bini bile taksit yapiyorken ne gerek var?
Anne hakki ödemek istiyorsa evlenmeyip otursun annesine baksin omur boyu, ödemesi biterse evlenir.
Sanki çocuklar "nolur beni doğur büyüt" diye yalvarmış gibi...
Tamam o zaman bu dusunce yapisindaysaniz ileride sizin cocugunuz size hicbir sey almasin, kendiniz alin.yüksek kullanmak istiyorsa kendi alsın o zamn o telefona yeticek artıcak geliri var
Annesine jest yapmış ne var bunda cidden? Taksitlendirmiş. Ailelerimizin durumu var diye hiçbir güzel jest yapmayalım o zaman evlendik sonuçta ana baba kim ki? Düğününüzde kollarınızı doldursaydılarda emin olun aynı olacaktınız. Bu arada siz evlenirken bir şey yapmamış olabilirler bu oğullarını o yaşa getirene kadar ne emekler verdiğini değiştirmez. Siz evlendiniz bütçeniz ortak olmalı ikinizin parası evet ama eşşek gibi çalışıp maaşımdan anamada bir şey almaya eşim laf ederse az ötede duryüksek kullanmak istiyorsa kendi alsın o zamn o telefona yeticek artıcak geliri var
Siz telefonun fiyatına takmissiniz 12 bin tl lik telefon şuan için gayet normal. Bence takmanız gereken daha önemli konulariniz var eşinizin sizden gizli hareket etmesi arkanızdan iş çevirmesi ayrı bir alışveriş hesabı açması son derece güven zedeleyici hareketler kavga edecekseniz bu sebepten etmelisiniz.yüksek kullanmak istiyorsa kendi alsın o zamn o telefona yeticek artıcak geliri var
Oğlu olanlara üzülüyorum hakikatenSen o kadar dogur buyut emek ver para harca, gelinin gelsin sana guzel bir telefonu cok gorsun.
Şaka gibi.
Bu cocugu borclu cikartmak degil yalniz, insan yetistirdigi cocugun eli ekmek tuttugunda bir hediye almasini bekler, cok normaldir. Fiyati onemli degil, annesini babasini dusunerek bir cop bile alsa aileler icin kiymetlidir.Hem kendi canı anne olmak istedi diye dogurup hem de işin sonunda cocugu borçlu cikartmak...Harika
Ben de uzuluyorum su okuduklarimdan sonraOğlu olanlara üzülüyorum hakikaten
Ençokta kendime
Bu cocugu borclu cikartmak degil yalniz, insan yetistirdigi cocugun eli ekmek tuttugunda bir hediye almasini bekler, cok normaldir. Fiyati onemli degil, annesini babasini dusunerek bir cop bile alsa aileler icin kiymetlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?