Eşimle 5 yıllık sevgili kaldık 2 sene önce severek evlendik bir de 1 yaşinda kızımız var, konuya geleyim eşim 2 gün önce bana adliyeye gidip boşanmak istediğini söyledi bu konu sürekli açılıyordu 1 sene içinde ama ben takılmıyordum çok ciddiye almadım her evlilikte olur böyle şeyler diye karışmadım tamam diyip sürekli konuyu kapatırdım. 2 gün önce bana adliyeye gidicem diyince ben işin ne kadar ciddi olduğunu o zaman anladım hemen kızdım neden böyle söylüyorsun diye ama umursamadı, evden çıkıp babası gile gitti onlar da karşımızda oturuyor o gidince bende hemen arkasından gidip babasına durumu söyledim oğlunuz bana aylardır böyle cümleler kuruyor bir şeyler yapın dedim o da oğlunu çağırdı konuştu ama eşim olacak adam onlara da cevap verdi sizene ne karışıyorsunuz der cinsinden babası buna dayanamayıp vurdu eşim böyle konusunca bana da kızım ne uğraşıyorsun boşan dedi bundan ben hala inanmamak istemiyordum buna eşim artık eve de gelmiyor 3 gece oldu ne kızını görmeye geldi ne de benle bu konuyu konuşmaya mahallede gezip tozuyla ama evine gelmiyor beni istemiyor diye bir yandan gitmek istiyorum bir yandan da yuvamızı dağıtmak istemiyorum severek evlendik babam böyle konularda çok katıdır ona ne diyeceğimi de bilemiyorum evimin içinde kalmışım ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum kaynanam gile gidip geliyorum onlarda esimi eve almıyor gece arkadaşında kalıyor gündüz de burda babasının çiftliğine gidip geliyor. Bana seni hiç birakmicam hep derdi şimdi noldu bilmiyorum beni aldatacagini düşünmüyorum hep derdi sen varken ben seni başkasıyla aldatmam kari kızla da çok ugraşi yok sadece rahat ve tek takılmayı seviyor bense elim ayağım bağlı ne yapacağımı bile bilmeden öylece bekliyorum belki pişman olur döner aileme söylemedim söylesem beni rezil ederler koyu kurtler normalde yabancıya kız vermezler ama ben esimi çok seviyorum diyince babam kiyamadi tamam dedi sevdiğine git dedi ben şimdi babam gile gitsem onların yüzüne nasıl bakarım gidemiyorum öylece kalmışım yerimde nolur bir akıl verin ben ayrılığı asla kaldıramam o kadar güçlü değilim eşim umursamaz ama ben o kadarını yapamam