İşin maddi boyutu bir yana konu sahibi eşi tarafından övülüyor ardından buna rağmen mutsuzum boşanalım diyor tamam insanların sevgisi bitebilir elbette, peki bu kızcağızın yaşadıkları ve boşandıktan sonra yaşayacakları ne olacak, boşanma psikolojisi, çevreye karşı güçlü durma çabaları, eşi tarafından artık sevilmediği düşünceleri, sayamayacağım daha birçok kötü hisler bunların var mı bi bedeli???Herkes kendi cephesinden bakarak konuşur.Kendince bir öneri sunmuş.Araba bende kalacak diye tehdit,hakaret etmemiş ki.Çok çok anlaşamasalar mahkemede çözülür.Ayrıca arabanın borcunu da beraber ödemişler sanırım.Madem boşanmak istiyor araba,ev,eşya hepsini al,hiçbirini bırakma minvalinde yazılara cevaben yazdım.İki taraf da çalışıyor.Saygılarını kaybetmeden,bir orta yol bulurlar umarım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi
- Konu Sahibi Shewolf15
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık evlilik mutsuz evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2012
- 15.284
- 17.992
- 498
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
esiniz baskasina asik olsa bile, onurlu yolu secmis,
hani hep yazariz buraya, gonule engel olunmaz ama aldatmak karaktersizliktir diye,
adam gayet medeni bir sekilde ayrilmak istiyor.
bosanmada taraflarin ne kadar cirkinlestigini bilmeyen yoktur,
adam da mal paylasiminda sizin hakkinizi cok korumamis, ama cok buyuk dert degil veya cok buyuk karaktersizlik,
sonucta onermis, siz kabul etmezsiniz, satisini yaparsiniz paylasirsiniz.
bir de benim evliligimde hic sorun yoktur ama ben duzenli esime soylerim, bosanirsak su su su benim, sana da su kaldi diye,
bu biraz dusunme sekli hayati yasama sekliyle alakali sanirim. Hani mal paylasimi bile yapmis pis adam yorumlarina ithafen yaziyorum, cok anormal bir durum yok ortada.
gitmek isteyene kapiyi acmak gerekir.
konu sahibi sokunuzu anliyorum, umarim baska bir derdi vardir da bunu yansitiyordur sadece.
Ama oyle bile olsa sizin mudahil olacaginiz asamada degilsiniz.
Guzel bitirin bence.
hani hep yazariz buraya, gonule engel olunmaz ama aldatmak karaktersizliktir diye,
adam da mal paylasiminda sizin hakkinizi cok korumamis, ama cok buyuk dert degil veya cok buyuk karaktersizlik,
bir de benim evliligimde hic sorun yoktur ama ben duzenli esime soylerim, bosanirsak su su su benim, sana da su kaldi diye,
bu biraz dusunme sekli hayati yasama sekliyle alakali sanirim. Hani mal paylasimi bile yapmis pis adam yorumlarina ithafen yaziyorum, cok anormal bir durum yok ortada.
konu sahibi sokunuzu anliyorum, umarim baska bir derdi vardir da bunu yansitiyordur sadece.
Guzel bitirin bence.
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Arabayı evlenmeden önce almısHerkes kendi cephesinden bakarak konuşur.Kendince bir öneri sunmuş.Araba bende kalacak diye tehdit,hakaret etmemiş ki.Çok çok anlaşamasalar mahkemede çözülür.Ayrıca arabanın borcunu da beraber ödemişler sanırım.Madem boşanmak istiyor araba,ev,eşya hepsini al,hiçbirini bırakma minvalinde yazılara cevaben yazdım.İki taraf da çalışıyor.Saygılarını kaybetmeden,bir orta yol bulurlar umarım
Devam eden taksitlerini ödemişlerse ödemişler
Ev esyaları sende kalsın araba bende kalsın bide taksidide birlikte ödeyelim demek net uyanıklıktır
Madem vazgecmiş bu kadar al ceketini cok lazımsa al kendi esyanı cık git
Umarım dediginiz gibi cirkinleşmeden bitirirler
- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
Kesinlikle katılıyorum .kafaya boşanmayı koyduysa bedelini ödesin ona gore.Madem arıza çıkaran kendisi arabayı eşyaları evi bırakıp gitsin
Siz diş gösterin biraz
Bedavaya boşanmak yok çok meraklıysan ceketinle çıkar gidersin diceksiniz
Ayrıca ne diye ayrılmak istediği birindenncocuk yapmaya çalışıyormuş beyefendi aylardir?
Şu anda aklımdan geçenleri siralamissiniz ben aileme ne dicem aynı iş yerindeyim, arkamdan kendi ailesine neler der. Ben hala seviyorum ve şu anda ondan başka gidecek bir yolum yokİşin maddi boyutu bir yana konu sahibi eşi tarafından övülüyor ardından buna rağmen mutsuzum boşanalım diyor tamam insanların sevgisi bitebilir elbette, peki bu kızcağızın yaşadıkları ve boşandıktan sonra yaşayacakları ne olacak, boşanma psikolojisi, çevreye karşı güçlü durma çabaları, eşi tarafından artık sevilmediği düşünceleri, sayamayacağım daha birçok kötü hisler bunların var mı bi bedeli???
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
İnsanın sevgisi bitebilir, boşanmak isteyebilir de, önce gelip bunu konuşur. Mal paylaşımıyla birlikte gelip konuşması, eşinizin dürüstlüğünü değil, karaktersizliğini gösterir bana göre. Önce sizi övmesi de, ağzınıza bal çalmak, sorun çıkarma ihtimalinizi azaltmak, başka bir şey değil... Ayrıca arabayı evlenmeden kendiniz almışsınız, ne yüzle araba bende kalsın diyebiliyor? Evdeki eşyaları satma kolaylığıyla, bir arabayı satma kolaylığı, bunların tutarı denk midir ayrıca? Hayır değildir. Kendini çok akıllı filan sanıyor herhalde beyefendi. Yerinizde olsam, burnumdan kıl aldırmam, boşanmamak için asla adım atmam ve yasal haklarım neyse, mal paylaşımı hukuken nasıl olması gerekliyse, öyle yaparım.
Yazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum, evet adam dürüst davranmış gibi görünüyor sevgi bitebilir ama konu sahibinin yaşadığı travmayı bir düşünün çocuk yapma planları yapıyorken bi anda ayrılalım sözünü duymak nedir biliyor musunuz gökyüzünden yerin yedi kat dibine hızlıca düşmektir bunun maddi bir bedeli olmasa da eşi böyle bir durumda ceketini alıp çıkmalı, böyle maddi hesaplar yapmamalıydı bu yüzden adam dürüst değil benceesiniz baskasina asik olsa bile, onurlu yolu secmis,
Guzel bitirin bence.
Çünkü ben de boşandım ve boşandığım adamla evliliğimizde hiç tartışma kavga gürültü yaşamadan böyle aniden çıkıp karşıma boşanalım dedi, sizi en iyi ben anlarımŞu anda aklımdan geçenleri siralamissiniz ben aileme ne dicem aynı iş yerindeyim, arkamdan kendi ailesine neler der. Ben hala seviyorum ve şu anda ondan başka gidecek bir yolum yok
Şok içindeyim yerin dibine girdim kendimden utancimdan, bir aydır pis ailesi evimde çalışıp akşam yemek yapıp hizmet ettim nankör adamin babasına kardeslerineYazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum, evet adam dürüst davranmış gibi görünüyor sevgi bitebilir ama konu sahibinin yaşadığı travmayı bir düşünün çocuk yapma planları yapıyorken bi anda ayrılalım sözünü duymak nedir biliyor musunuz gökyüzünden yerin yedi kat dibine hızlıca düşmektir bunun maddi bir bedeli olmasa da eşi böyle bir durumda ceketini alıp çıkmalı, böyle maddi hesaplar yapmamalıydı bu yüzden adam dürüst değil bence
- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.851
- 798
Çünkü ben de boşandım ve boşandığım adamla evliliğimizde hiç tartışma kavga gürültü yaşamadan böyle aniden çıkıp karşıma boşanalım dedi, sizi en iyi ben anlarım
Şurdaki en bitirim üye benim sanırsam, koca erkeği karşıma geçip boşanmak istiyorum dese yüzüne baka baka Sigigit derdim herhalde
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Yazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum, evet adam dürüst davranmış gibi görünüyor sevgi bitebilir ama konu sahibinin yaşadığı travmayı bir düşünün çocuk yapma planları yapıyorken bi anda ayrılalım sözünü duymak nedir biliyor musunuz gökyüzünden yerin yedi kat dibine hızlıca düşmektir bunun maddi bir bedeli olmasa da eşi böyle bir durumda ceketini alıp çıkmalı, böyle maddi hesaplar yapmamalıydı bu yüzden adam dürüst değil bence
ama hani demirden korksak trene binmezdik durumu bu,
kimse kimseye hayat boyu birliktelik sozu veremez, verse de dogru degildir.
bazen biter,
evet kabul etmek cok zor olsa da bazen biter.
bunun icin biri digerine borclu olamaz.
ben adamin hatasi oldugunu dusunmuyorum.
2 cocugum var, esim bir gun gelip bana boyle bir sey dese oyle boyle alt ust olmam,
kafamda canlandiramiyorum bile o kadar diyim,
o yuzden asla konu sahibinin yasadiklarini kucumseyemem veya normal karsilayamam.
ama hayat boyle bir sey maalesef, adaletsiz.
- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.793
- 298
O zaman herşeyi satın borçları ödeyin ve kalanı bölüşün.Evlenmeden çok önce almadım bu yüzden şimdiye kadar taksitleri aynı evden ödedik mantığı
Eşinizin sizi kandırmasına izin vermeyin.
- 6 Mart 2015
- 666
- 1.949
- 113
- 46
.Arabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamak
Canım benim o zaman eşyaları o na ver arabanın sende kalmasını iste Uyanık paşamız. Kimden aldı acaba o aklı
- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 34
Sakin arabayi verme..... Düğünde sana takılan altinlarida iste .... Maddi anlamda alacağın ne varsa sonuna kadar al... En azından burdan kaybın olmasin. 2. El en iyi mobilya olsa yine tüm ev 10 bin TL geçmez ki yaşanmışlık var o eşyaları her gördüğünde kötü olacaksin. Sakin acıma kanma asil duracam diye maddi haklarından cayma senin yiyemedigini başkası yer o arabada başkalariyla gezer tozar.
- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 34
İşin maddi boyutu bir yana konu sahibi eşi tarafından övülüyor ardından buna rağmen mutsuzum boşanalım diyor tamam insanların sevgisi bitebilir elbette, peki bu kızcağızın yaşadıkları ve boşandıktan sonra yaşayacakları ne olacak, boşanma psikolojisi, çevreye karşı güçlü durma çabaları, eşi tarafından artık sevilmediği düşünceleri, sayamayacağım daha birçok kötü hisler bunların var mı bi bedeli???
Demek istediklerinizi anlıyorum ama evlilik için imza atarken bunun bir sebepten bitebileceğini biliyorsunuz umarım.Ayrıca her ayrılık üzücüdür ancak hayatın gerçeği.Ölüm olan dünyada,her şeye hazırlıklı olmalıyız
- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
Bence eşiniz biraz bunalmış imkan varsa bir süre ayrı kalıp zaman tanısanız birbirinize belki geçici bir sıkıntısı var ve bu yolla yansıtıyordur size.Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Ya da üzülerek söylüyorum birine karş duygu besliyor olabilir. Hiç süphelendiniz mi böyle bir ihtimal var mı? insallah hakkinizda hayırlısı olur.
Bak sende yavaş yavaş farkediyorsun kendine geldikçe canım birşeyleri.Şok içindeyim yerin dibine girdim kendimden utancimdan, bir aydır pis ailesi evimde çalışıp akşam yemek yapıp hizmet ettim nankör adamin babasına kardeslerine
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Uyuza bak ya .. Gitsin kendine yeni araba alsın. Eşya işine yaramaz, araba yarar, malları da bölüştürmüş kafasına göreArabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamak