• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

benzeri arkadaşımın başına geldi
boşanma davası bitinceye kadar kız
eşimin aldatmadığına eminim gerçekten çok iyi biri diyordu

boşanma davası bitti 2 hafta sonra sevgilisiyle tatile gitti
boşanma davası biteli daha 5 ay olmadan yıl dönümü kutladılar
adamın ayrılalım dedikten sonra boşanma arası 3,5 ay

kız çocuğun sevgilisini görünce tanıdı işyerine yeni girmiş kız hanım hanımcık demiş işe başladığında eşi

kız hiçbir problem yok çok iyi ailesinin de beni üzmeyeceğini söyledi kötü olmayayım diye birşey almayacağım belki depresyondadır geri döner dedi ailesi zorla tazminat aldırdı
kız birde kişisel eşyalarını aldı çok pişman oldu keşke süründürseydim diye
ama dam eşiyle son zamanlarında hiç foto falan paylaşmıyordu ya da toplu foto paylaşıyordu
adam kızla yıl dönümü kutlarken neler yazmıştı ve sürekli fotoğraf paylaşıyordu binbir güzel lafla

Borçları beraber ödeyecekmiş beyfendi
Kendi ödesin ayrılıyorsa
Açsın dava
Tazminat iste
Bu ne böyle durup dururken boşanmak istiyor
Diyemedin mi beraber ödemeyeceğiz sen ödeyeceksin diye
Biraz haklarınızı bilin
Yedirmeyin şu adamlara paranızı
Adama bak ya

benzeri arkadaşımın başına geldi
boşanma davası bitinceye kadar kız
eşimin aldatmadığına eminim gerçekten çok iyi biri diyordu

boşanma davası bitti 2 hafta sonra sevgilisiyle tatile gitti
boşanma davası biteli daha 5 ay olmadan yıl dönümü kutladılar
adamın ayrılalım dedikten sonra boşanma arası 3,5 ay

kız çocuğun sevgilisini görünce tanıdı işyerine yeni girmiş kız hanım hanımcık demiş işe başladığında eşi

kız hiçbir problem yok çok iyi ailesinin de beni üzmeyeceğini söyledi kötü olmayayım diye birşey almayacağım belki depresyondadır geri döner dedi ailesi zorla tazminat aldırdı
kız birde kişisel eşyalarını aldı çok pişman oldu keşke süründürseydim diye
ama dam eşiyle son zamanlarında hiç foto falan paylaşmıyordu ya da toplu foto paylaşıyordu
adam kızla yıl dönümü kutlarken neler yazmıştı ve sürekli fotoğraf paylaşıyordu binbir güzel lafla
Böylelerini süründürmek lazım
O an insan saglıklı düşünemiyo ve eşine konduramıyo ama biraz cevrenin ne dedigine kulak vermek lazım
İyiki ailesi zorla aldırmış tazminatı

Yanlış hatirlamiyorsunuz, eğer tekrardan gelirse aynı kararla öyle yapacağım diyecegim hersey kanunlara göre olsun
Cocuk oyuncagi degil bu gul gibi kizlari alip da benim gonlum kacti diye kimse kimsenin gunahinina girmeyecek (ayni sey kadinlar icinde gecerli) iyi dusunup evlenecek veya evlenmiyecek kavga yok gurultu yok siddet yok ortada bise yokken mutsuzum gidicem diyen adam basindan net karar almadan evlenmistir sahsi maymun istahliligi buyumemisligidir bana gore yil 2018 bile olsa bosanan kadinla erkek sonrasinda ayni sartlara sahip olmuyor netse sakin gurur yapma araba falanda birakma iyi bir avukata danis haklarini vs sonra sun sartlarini istiosa ayrilsin
Ha blofte yapiosa elinde patlar oturur assagi baskasi varmidir bilmem varsa Allah cikariyor onune inanin ne cin adamlar ne saf kadinlara yakalaniyor buda biraz mazlumun hakkimi oluyor bedir bilmem o zamanda Her hakkini alir gidersin

Böylelerini süründürmek lazım
O an insan saglıklı düşünemiyo ve eşine konduramıyo ama biraz cevrenin ne dedigine kulak vermek lazım
İyiki ailesi zorla aldırmış tazminatı

kız yine almıyordu
boşanma davası görülmeden önce aradı konuşmak için görüşelim dedi adam işim var demiş ama duygusal konuşmuş
tekrar arayınca uzatmayalım deyince kız istedi tazminatı ki daha fazlasını alırdı
kız ailesine herkese para yüzünden dönüşümüz olmasın istemiyorum almayacağım eşim depresyonda yoksa beni el üstünde tutuyordu sizde biliyorsunuz diyordu şok etkisi oldu ama biz dedik vardır biri depresyona girdim diye boşanalım der mi biri diye siz onu tanımıyorsunuz biraz içine kapanık dedi

Ayrılın napabilirsiniz ki başka adam bitirmek isterken? Sevgisi bitmiş olabilir evlilik hayatındn bunalmış olabilir zor olabilir anlıyorum ama dürüstçe söylemiş en azından

Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
sadece bir buçuk yıllık evllilik ve sebepsiz ayrılık yaşayacak olmaniz,sonrasında bir travmayla hiç kimseye tam anlamıyla güvenip yeniden evlilik yapmak istemeyeceğiniz ihtimali:KK43: çok çok üzüldüm,nasıl atlatacaksınız ki bu ağır durumu eşiniz hiç yaşattığı travmayı düşünüyor mu acaba,ta burda ben etkilendim inanın.cinsel hayatınız mı sıkıntılı,ondan mı uzaklaştı aceba? bı kaç aydır ne oldu da uzaklaştı???

sadece bir buçuk yıllık evllilik ve sebepsiz ayrılık yaşayacak olmaniz,sonrasında bir travmayla hiç kimseye tam anlamıyla güvenip yeniden evlilik yapmak istemeyeceğiniz ihtimali:KK43: çok çok üzüldüm,nasıl atlatacaksınız ki bu ağır durumu eşiniz hiç yaşattığı travmayı düşünüyor mu acaba,ta burda ben etkilendim inanın.cinsel hayatınız mı sıkıntılı,ondan mı uzaklaştı aceba? bı kaç aydır ne oldu da uzaklaştı???
Şu an dusundugu tek şey kendisi bence, cinsel hayatımız oldukça iyiydi

Sevgili konu sahibi hala yaşamış olduğun sokun etkisinde olduğunu düşünüyorum ama bak bir dünya kişi hep söylemiş aklını başına al lütfen ve arabanı sakın verme evde giderler ortaktır tabiki bir borç varsa beraber ödenecek alsın iki koltuğu ne arabası mantıklı ol ve sakın arabayı verme davayı o açsın sen değil hamile olabilirim diyorsun hakkında hayırlısı ne ise o olsun diyebiliyorum ama eşinin öyle seni övüp güzel sözler söylediğine bakma aşırı kurnaz biri bence arabayı almak için borç üstüne kalmasın diye yapıyor

Bunu bu konu için demiyorum insanın sistemi fıtratı için diyorum yani karşıdaki erkek birsürü kızla çıkmış olsa bile, kadın da öyle.... Ne kadar doğal karşılamaya çalışsalar bile bu durumu anlayışla karşılasalar bile elinde sonunda iki sistem de error veriyor bu durumu kaldıramıyor belki hep boşanmayla bitmiyor.. Ama karşı taraf ya sinir oluyor... Ya huzursuz oluyor... Ya da iki ruhun arasındaki mesafe artıyor

Sevgili konu sahibi hala yaşamış olduğun sokun etkisinde olduğunu düşünüyorum ama bak bir dünya kişi hep söylemiş aklını başına al lütfen ve arabanı sakın verme evde giderler ortaktır tabiki bir borç varsa beraber ödenecek alsın iki koltuğu ne arabası mantıklı ol ve sakın arabayı verme davayı o açsın sen değil hamile olabilirim diyorsun hakkında hayırlısı ne ise o olsun diyebiliyorum ama eşinin öyle seni övüp güzel sözler söylediğine bakma aşırı kurnaz biri bence arabayı almak için borç üstüne kalmasın diye yapıyor
Tüm yazılanları salim kafa ile yine okuyacağım zaten hala şoktayım ben kabul edemiyorum, iş yerindeyim aglayamiyorum. Bat gunume 2 gün var adet olmazsam test yapacagim

Tüm yazılanları salim kafa ile yine okuyacağım zaten hala şoktayım ben kabul edemiyorum, iş yerindeyim aglayamiyorum. Bat gunume 2 gün var adet olmazsam test yapacagim
Valla izin alabiliyorsan al kafanı dinle bir iki gün ağlayacaksan da ağla duyguları olan varlıklarız sonuçta

Şu an dusundugu tek şey kendisi bence, cinsel hayatımız oldukça iyiydi
Valla hayatim benim hissiyatim senin uzerine kararliymis gibi gelecekki ben seviyorum ayrilmam birakmam salya sumuk tamam olasin oda bundan sonra kim isterse gelip istedigi kadar kalacak her hiznetimi yapacaksin calistigin para ortak olacak falan filan desin senin zaafini kullansin hatta bence bunun altindan baska maddi istekte cikabilir kredi cekte arabayi yukseltelim eve girelim altini bozdur borcu kapayalim bunaliyorum falan ben onda kadin kiz oldugunu dusunmuyorum cok simartmislar hic olmaza gelemiyor

Ustune gitme gaz verme gaza da gelme sakin net dik dur istedigin buysa netsen peki beni istemeyene ben ne yapabilirim de (bu nokta kivirmaya baslar zaten sen aileme solesin iste bolesin)haklarda kanuna gore olacak de cekil emin ol o sizde kamp kuran aile borcla ayrilan oglunun donunu yikamaz tekrar evinde istemez hazir sana hizmet gorduruyoken tekrar oglus hizmetine gelemez ilk onlar haslar ne demek bosanma diye !!!

Dikdur seyret yok illa bosanicam diosa sevmiyodur sevmeyen adami ne yapican zaten yillarina yazik

Back