• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Şu an olayın şokunu atamadım belki gercekten başka sebep yok ve sevmiyor artık ama hiç ne yapacağım diye dusunemiyorum su anda
Yerinizde olsam nedeni,niçini sorgulamam,kendimi toplamaya bakarım.
Elbette acınızı yaşayın,gerekirse destek alın ama onun hareketlerini sorgulamayın.
Madem gidecek,hemen gitsin bence. Evde durduğu her an size zarar.
Gitsin otel mi,ailesi mi,arkadaşı mı nereyi uygun buluyorsa taşınsın.
Araba konusunu bilemem,siz düşünüp karar verin.

Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen

neden delirmek üzeresiniz ki? aldatsa mıydı? mutsuzluğuyla alkole mi dadansaydı? hırsıyla şiddet mi gösterseydi ikna olacaktınız?
adam güzelce gelmiş devam etmek istemiyorum demiş tertemiz. bazen altında sorun aramamak en temizidir. biri mutlu biri mutsuz ilerleyecek bir şey değil evlilik.
başka türlü konular oluyor bir aile terapistine gitseniz felan diye öneride bulunduğum oluyor ama bu çok saygılı ve düzgün bir konuşma olmuş.
bence kurcalayıp kendinizi üzmeyin. herkes yolunu çizsin diye düşünüyorum.

Hiçbir kanıtım ve şüphe olacak durumumuz olmadı bu güne kadar çıldırcam
Platoniktir belkide ama arabanız evlilik öncesi olduğu için size ait, ayrıca bu işten en ucuz şekilde yırtmaya çalışıyor gibi de geldi.

Üzücü bir şey ama ‘ben mutlu değilim ayrılalım’ diyen adama ısrarcı olmayın . Çünkü bir süre sonra , tamam ayrılmayalım der , ama o kopukluk devam eder , bir süre sonra aldatma araya girer , herşey daha işin içinden çıkılmaz hal alır .
Bence siz , dik ve gururlu olun . Çocukta yokmuş , bu da bir artı. Sonuçta sizinle mutlu olmadığını söyleyen bir adamla aynı evde kalmamanız , kalmanızdan daha gururlu ve doğru bir davranış . Ha o mutsuzmuş, alsın eşyalarını gitsin bakalım.

Ciksin gitsin madem :110: arabayida biraksin ama ... :63:
gittikten sonra ayrilma nedenini ögrenirsiniz nasil olsa ordan burdan duyulur...

Cocuk olayi belki canini sIkmIs ola bilir mi?

Platoniktir belkide ama arabanız evlilik öncesi olduğu için size ait, ayrıca bu işten en ucuz şekilde yırtmaya çalışıyor gibi de geldi.
bende öle düşündüm araba bende kalsin diyo.. ucuz yolla ayrılmak istiyor gbi geldi..
konu sahibi kocasina aşık.. seviyorum demiş.. ama adam sevmiyor açik açik dile getirmişş..

borclar beraber odenecekmis yok ya!!! akilliya bak sen. hem sizin kaniniza girmis hemde size mi odettirecek. sakin ha sakin dil dokme yalvarma. hicbir yorum yapma bekle. o dava acmadan da acma. eger dava acarsa topla tum esyalarini ailenin evine git. odesin borclari. madem kaldiramayacagi bir yukun altina girmis bedelini odeyecek. yalvarip degerini dusurme kardesim sakin.
Aynen katılıyorum .

Arabanın taksıdını nıye beraber oduyorsunuz , sakın ha.
Gerı kalan kısım ıcın ıse bugun yarın evı terk eder eger cıddıyse . Sorun ne kı, neden konuşmak ıstedınız

Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Borçları beraber ödeyeceğiniz araba niye beyefendide kalıyor? Arabayı kim alacaksa borcu da o öder baya uyanıkmış eşiniz. Sizi o kadar övmüş, siz iyi bir eş olduğunuza göre mutsuzluğunun sebebi başka birine aşık olması olabilir.

Ciksin gitsin madem :110: arabayida biraksin ama ... :63:
gittikten sonra ayrilma nedenini ögrenirsiniz nasil olsa ordan burdan duyulur...

Cocuk olayi belki canini sIkmIs ola bilir mi?
Evet olabilir, ama 6 aydır deniyoruz ve genel muayeneye gittim Dr bir problem yok 6 ay dolsun olmazsa tekrar gel dedi

bende öle düşündüm araba bende kalsin diyo.. ucuz yolla ayrılmak istiyor gbi geldi..
konu sahibi kocasina aşık.. seviyorum demiş.. ama adam sevmiyor açik açik dile getirmişş..
Tabiki bunlar hep taktik yani burada bir üyeyede eşi böyle söylemişti sonradan mal mülk derdine düştüğünü anladı eşinin . Bunu bile düşünme derecesindeyse çıkarlarını düşünmeye çoktan başlamış . Hem boşanacak hem kadının arabasını alacak yok öyle dünya.

Back