Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi
- Konu Sahibi Shewolf15
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık evlilik mutsuz evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?14 aylık evliyiz, 6 aydır bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorum bir deEvden gittiğinde takip ettirin bence. Aldattığı ispatlandığında onu maddi olarak çöktürürsünüz. Yok öyle 6 aylıkken evlilik bana göre değil deyip gitmek
- 13 Nisan 2018
- 3.128
- 10.546
- 208
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Hayır bide ikinci el esya arabayla nasıl bir olabilir akıl var mantık vareşyalar aldiklariyla paylaşsin..
ortak degil...
ben anlamam odedim diye. herif aile reisidir ödüycek...
Ama belli önceden düşünmüş bunu
- 2 Ekim 2010
- 427
- 588
- 303
Uyaniga bak . Iyi de evdeki eşyalari satarsaniz 1/3 fiyatina satabilirsiniz. Ama arabayi gercek fiyatina satarsiniz. Birde sizin bekarken aldiginiz arabaya mi göz dikiyor. Sakın verme pişman olursun sonra. Evet simdi bunlari duşunecek durumda degilsin ama yine de verme.Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Asil onemli konuyla ilgili fikrimse sanirim kafasinda sorun ettigi olaylari kurup büyütmüş . Sorun varken sorun var diye onunla ugrasilir yokken de boyle rahat batar işte. Sorun cikarmak isteyen illa birsey buluyor. Simdi akli basina geldi. O zaman evlenmeseydi. Dedigi gibi hicbirsey olmayip sevgisi de bitmis olabilir. Oldukca uzucu bir durum ama kabulenirseniz daha az uzulursunuz. Haklarini mutlaka ara derim.
Allah yardimcin olsun.
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Kimse bosanmasın demiyor kiBen kk üyelerini gerçekten anlamıyorum.Adam vurmamış,kırmamış,aldatmamış.Sen çok iyisin ama yürümüyor demiş.Başka konularda neden erkekler boşanmayı kabul edemez diyen kişiler adama yükleniyorlar.
Uyanıklıgını daha cok konusuyoruz
- 26 Temmuz 2018
- 364
- 403
- 18
Ortada bi neden yok şok olmaniz normal umarım düzelir hayırlisıHiç bu konuda birşey bile demedi neden dedigimde
- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 35
Ay biri de adam anlaşamıyoruz bitsin demiş ne var bunda demiş. Sanki sevgiliden ayrılıyo. Adam şimdiden araba borç hesabına girmiş iyi niyetli yaklaşamıcam. Hem ortada bişey yokken ben sıkıldım boşanalım ne demek ya çocuk oyuncağı mı bu. Bu arada hala ikinci kişiden şüpheleniyorum. Sen de canım duygusal olma şimdi onun senin canını yaktığı gibi onun canını yakma zamanı14 aylık evliyiz, 6 aydır bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorum bir de
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- 19 Nisan 2014
- 4.398
- 12.812
- 498
Eşiniz mal bölüşümüne de kafa yorduğuna göre belli ki ciddi. Muhtemelen uzun süredir düşünüyor. Bu durumda yapacak bir şey yok. Zorlayarak yürütülmez evlilik, siz zararlı çıkarsınız.
Mal bölüşümüne gelince, evlenmeden önce aldığınız arabayı vermeyin elbette. Borcunu bir şekilde tek başınıza ödersiniz, en kötü satarsınız. Eşyaları da birlikte aldıysanız, adil bir şekilde paylaşın. İstemiyorsa atsın, satsın. Sizi orası ilgilendirmez. Eşinizden önce bir avukata gidin. Protokolü sizin bulduğunuz avukat hazırlasın. Bu, hak kaybına uğramamanız için çok önemli.
Mal bölüşümüne gelince, evlenmeden önce aldığınız arabayı vermeyin elbette. Borcunu bir şekilde tek başınıza ödersiniz, en kötü satarsınız. Eşyaları da birlikte aldıysanız, adil bir şekilde paylaşın. İstemiyorsa atsın, satsın. Sizi orası ilgilendirmez. Eşinizden önce bir avukata gidin. Protokolü sizin bulduğunuz avukat hazırlasın. Bu, hak kaybına uğramamanız için çok önemli.
Evlenmeden çok önce almadım bu yüzden şimdiye kadar taksitleri aynı evden ödedik mantığıÇoktan kafasında bitirmiş. Siz konuşmak istemeden önce kafasında mal paylaşımını bile yapmış.
Sadece bitirmek istiyor ya da aklı başkasına kaymış.
Hata etmeyin. Arabayı asla vermeyin. Hem arabayı verip hem borcunu ödemenizi istemesi akla mantığa sığmıyor.
Kimse bosanmasın demiyor ki
Uyanıklıgını daha cok konusuyoruz
Herkes kendi cephesinden bakarak konuşur.Kendince bir öneri sunmuş.Araba bende kalacak diye tehdit,hakaret etmemiş ki.Çok çok anlaşamasalar mahkemede çözülür.Ayrıca arabanın borcunu da beraber ödemişler sanırım.Madem boşanmak istiyor araba,ev,eşya hepsini al,hiçbirini bırakma minvalinde yazılara cevaben yazdım.İki taraf da çalışıyor.Saygılarını kaybetmeden,bir orta yol bulurlar umarım
Eşimde herhangi bir vekaletim yokkonu sahibi inşallah arabanizi eşine vekaletiniz vermemişsindir??
Eşimde herhangi bir vekaletim yokkonu sahibi inşallah arabanizi eşine vekaletiniz vermemişsindir??
- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 38
Ne kadarda akillisin sen oyle...
Aroboyo bon aloyom, esyoloro son aloroson
Borclari betaber oderiz olduuu.
Bu durumu sakin kabul etmeyin, anisi olan esyalarda oturmayacaksiniz belki hic pahasina belki ihtiyac sahibine vereceksiniz.
O da bi guzel binsin arabaya oldu..
Evliligi kaldiramamis olabilir, uzulerek soyluyorum bunu sogumus olabilir.
Davayi o acsin bekleyin
Sizi suistimal etmesine izin vermeyin lutfen..
Aroboyo bon aloyom, esyoloro son aloroson
Borclari betaber oderiz olduuu.
Bu durumu sakin kabul etmeyin, anisi olan esyalarda oturmayacaksiniz belki hic pahasina belki ihtiyac sahibine vereceksiniz.
O da bi guzel binsin arabaya oldu..
Evliligi kaldiramamis olabilir, uzulerek soyluyorum bunu sogumus olabilir.
Davayi o acsin bekleyin
Sizi suistimal etmesine izin vermeyin lutfen..
direk olarak başkasına aşık olduğu geldi aklıma ...Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Eğer gitmek istiyorsa ve bu kadara açık ifade ettiyse karşısında durmayın derim . Mal paylaşımı için bir şey diyemeyeceğim
- 27 Nisan 2012
- 15.284
- 17.992
- 498
çok biliyor!!!Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
sakın ha sakın kanmayın arabayı falan vermeyin
terbiyesize bak hele...
inşallah başka biri yoktur
- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.510
- 248
- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.853
- 798