• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Demek istediklerinizi anlıyorum ama evlilik için imza atarken bunun bir sebepten bitebileceğini biliyorsunuz umarım.Ayrıca her ayrılık üzücüdür ancak hayatın gerçeği.Ölüm olan dünyada,her şeye hazırlıklı olmalıyız
Kimse ayrılmasın ayrılamaz demiyor ama konu sahibine ait bir eşyayı ya da aracı boşanma sürecinde isteme hakkı yoktur . Bu iki taraf içinde geçerli ama boşanalım deyip ardından hesaplara girişmişse ben iyi niyeti bir kenara bırakırım burada. Ortak alınan eşyalarla konu sahibinin arabasını bir tutamaz . Ödemesi evlilik sürecinde yapılsa da ikisinin de maaşı var sonuçta.

Demek istediklerinizi anlıyorum ama evlilik için imza atarken bunun bir sebepten bitebileceğini biliyorsunuz umarım.Ayrıca her ayrılık üzücüdür ancak hayatın gerçeği.Ölüm olan dünyada,her şeye hazırlıklı olmalıyız
Elbette biliyorum herşeyin bir sonu var tabi ki, bitmesine değil benim sözüm, adamın maddi hesaplar yapması çirkin

Bence eşiniz biraz bunalmış imkan varsa bir süre ayrı kalıp zaman tanısanız birbirinize belki geçici bir sıkıntısı var ve bu yolla yansıtıyordur size.
Ya da üzülerek söylüyorum birine karş duygu besliyor olabilir. Hiç süphelendiniz mi böyle bir ihtimal var mı? insallah hakkinizda hayırlısı olur.
Ne kanitim ne de şüphem var...

Bu kadar kisa zamanda mi evlilikten sıkılmış? Simdiki erkekler de biraz maymun iştahlilar yaa, cidden anlamiyorum. Elle tutulur bir sebep yokken madem bu kadar kolay sıkılacaktı neden evlendi? Sizi üzmek istemem ama bence gönlü başkasına kaymış. Israrcı olmayın, gitmek isteyen adam her türlü gider. En iyisi güzelce ayrılmak kabul etmek .

Son düzenleme:
Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
O zaman esyalari alsin esyalar satsaniz para etmez ancak araba eder? Esyalarin 2.el degeri ile arabanin ki bir degil malesef sakin vermeyin hatta araba siz evlenmeden once aldiginiz icin paylasima konu bile degil.esyari borclari bolmeyi dusunsun pasa

Sevgili konu sahibi boşanma tecrübesini yaşamış bir kadın olarak , herseyde bir hayır vardır. Belkide çocuk sahibi olmadan bitmesi gerekiyordur . Sevgisi bitmiş adam dürüst davranmış muhatbettlerini kabul etmiyorum . Evlilik çocuk oyuncağı , bir kadında deneme tahtası değil. Bu sözlerde basiretli bir adama ait değil . Düzeltmeye falan çalışmayın boşuna . Ne hali varsa görsün. Belasını arıyordur muhtemelen . Eninde sonunda bulur . Su akar yolunu bulur .

Şu anda aklımdan geçenleri siralamissiniz ben aileme ne dicem aynı iş yerindeyim, arkamdan kendi ailesine neler der. Ben hala seviyorum ve şu anda ondan başka gidecek bir yolum yok
Temizlik yapmayacaksan hizmet etneyeceksen niye evlendik diye konusulan baska bir uyenin konusundaki kisi sizdiniz sanirim (yanlis hatirlamiyorsam)cok uzun suredir ailesinin sorumlulugunu size yikmisti asla sorumluluk almiyordu vs

Blof yapiyor olabilecegi geldi aklima o aile ile icice yasama durumlarindaki darlanmanizdan dolayi sakin olun hic mal mulk muhabbetine girmeyin kararliysa tekrar tekrar gelecektir ki zaten kararliysada yapacak bise yok

Yine mal mulk muhabbeti actiginda bunlar senin benim istegimle olacak seyler degil kanunlar belirliyor zaten kanunen kimin ne hakki varsa evlilik oncesi sonrasi borcta malda bolusturulur ne varsa alir helallesir yolumuza bakariz dersiniz birakin ne yapmak istiyorsa o yapsin dava acma vs sunu al bunu ver konularina girmeyin net olrak bunlar benim konusmak yuzgoz olmak istedigim seyler degil avukatlar halleder evlilik kurumu icin net kararimiz onemli diyerek sozu ona birakin kesin ayrilicam diyosa yapacak birsey olmaz hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Altinlariniz falan varsa sizin hesabiniza erisim ,kredi kartinizi kullanma gibi durumlar sadece sizin ulasiminiz noktasinda olsun kendinizi garantiye alin simdilik ki magdur olmayin sonra insanlardan ne cikacagi belli olmuyor

Pis kokular geliyor burnuma.
Ne bileyim sevgi bitip anlayışlı bir şekilde eşi ile paylaşan ve bosanalim diyen bir erkek bana samimi gelmiyor..
Bir noktada sebepsiz ayrılık olmayacagina inanıyorum..
Bana kalırsa bir dolaplar çeviriyor ve boşanma aşamasında sorun çıkarmamani istiyor..
İnsan önce bir konuşur konuştuklarını sindirir karşısında ki insana da bir zaman verir ki bu fikre alissjn..
Eğer bu şekilde bir konuşma olsaydı hak verirdim ama şu noktada ayrılmak istediğini söyleyip mal paylaşımina girmekte çok pislikce..Paşam birde arabayı birlikte odeyelim diyor.Akilli ya..

Kardeşim senin yerinde olsam beş dakika düşünmez doğrudan avukatımi bulur davami açardim..Ve donuna varana kadar da alırdım..Bu adam hiç samimi değil.

Sevgili konu sahibi boşanma tecrübesini yaşamış bir kadın olarak , herseyde bir hayır vardır. Belkide çocuk sahibi olmadan bitmesi gerekiyordur . Sevgisi bitmiş adam dürüst davranmış muhatbettlerini kabul etmiyorum . Evlilik çocuk oyuncağı , bir kadında deneme tahtası değil. Bu sözlerde basiretli bir adama ait değil . Düzeltmeye falan çalışmayın boşuna . Ne hali varsa görsün. Belasını arıyordur muhtemelen . Eninde sonunda bulur . Su akar yolunu bulur .
Şimdi öylece bekleyeceğim konustugunda şokla iyi düşündün mü tekrar düşün falan dedim. İçim sizliyor

%100 baska birisi var. O iliskisini bulun, onlari ayirin, emin olun o iliskiye zarar verdiginizden. Yani sizden sonra da mutlu olamasin. Siz bosanmanin acisini yasarken yeni sevgilisiyle sevisecek, bunun olmasina engel olun. Sonra kanitlari toplayin. Bosanirken de para talep edin. Oyle kolay degil evleneyim ayrilayim sonra otekiyle evleneyim.

Temizlik yapmayacaksan hizmet etneyeceksen niye evlendik diye konusulan baska bir uyenin konusundaki kisi sizdiniz sanirim (yanlis hatirlamiyorsam)cok uzun suredir ailesinin sorumlulugunu size yikmisti asla sorumluluk almiyordu vs

Blof yapiyor olabilecegi geldi aklima o aile ile icice yasama durumlarindaki darlanmanizdan dolayi sakin olun hic mal mulk muhabbetine girmeyin kararliysa tekrar tekrar gelecektir ki zaten kararliysada yapacak bise yok

Yine mal mulk muhabbeti actiginda bunlar senin benim istegimle olacak seyler degil kanunlar belirliyor zaten kanunen kimin ne hakki varsa evlilik oncesi sonrasi borcta malda bolusturulur ne varsa alir helallesir yolumuza bakariz dersiniz birakin ne yapmak istiyorsa o yapsin dava acma vs sunu al bunu ver konularina girmeyin net olrak bunlar benim konusmak yuzgoz olmak istedigim seyler degil avukatlar halleder evlilik kurumu icin net kararimiz onemli diyerek sozu ona birakin kesin ayrilicam diyosa yapacak birsey olmaz hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Altinlariniz falan varsa sizin hesabiniza erisim ,kredi kartinizi kullanma gibi durumlar sadece sizin ulasiminiz noktasinda olsun kendinizi garantiye alin simdilik ki magdur olmayin sonra insanlardan ne cikacagi belli olmuyor
Yanlış hatirlamiyorsunuz, eğer tekrardan gelirse aynı kararla öyle yapacağım diyecegim hersey kanunlara göre olsun

Back