- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Uyanık mal bölüşümünü bile yapmısDiyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Maalesef ben onu nasıl severek birlikte oldum nasıl bir yıldır evde hicbirseyine karismadim çayını suyunu eline verdim anlatamam yani hiç ona sarılmadan uyumadimbende öle düşündüm araba bende kalsin diyo.. ucuz yolla ayrılmak istiyor gbi geldi..
konu sahibi kocasina aşık.. seviyorum demiş.. ama adam sevmiyor açik açik dile getirmişş..
Son bir aydır akşamları pek konuşkan değildi bir kopukluk hissettimArabanın taksıdını nıye beraber oduyorsunuz , sakın ha.
Gerı kalan kısım ıcın ıse bugun yarın evı terk eder eger cıddıyse . Sorun ne kı, neden konuşmak ıstedınız
Kokusu cikar yakinda ... daha cicim aylarinda sayilirsiniz sasirdim acikcasi ...Evet olabilir, ama 6 aydır deniyoruz ve genel muayeneye gittim Dr bir problem yok 6 ay dolsun olmazsa tekrar gel dedi
seni sahte sevmiş mal derdine düşnüş.. araba bende kalsin dediği halde seninle para için evlendiği anladim.Maalesef ben onu nasıl severek birlikte oldum nasıl bir yıldır evde hicbirseyine karismadim çayını suyunu eline verdim anlatamam yani hiç ona sarılmadan uyumadim
Ya sizin evlenmeden önce aldığınız arabayı ne yüzle sizden istiyor, hem hayatınızı mahvetsin vebalinizi alsın hem de araba onda kalacak siz de kuzu kuzu ödemeye devam, yok öyle bir dünya. Siz bu adama fazla değer vermişsiniz biraz da afedersiniz saf görmüş sizi yaptığı yüzsüzlük yaniArabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamak
Çalışıyorum aynı kurumdayiz hem deÇalışıyorsunuz dimi. Bence adamı takip edin burdan biri özel dedektif tarzı bişey tutup adamı başka ilde fotoğraflatmıştı. Başka kadın olabilir
Hiç bu konuda birşey bile demedi neden dedigimdeÇocukla ilgili olabilir mi?Bilmediginiz sağlik durumu olabilir mi?
Herşeyin hesabını da yapmış, ya inanın çok sinirlendim eşinize eşyalar ortak malınız ona göre paylaşılır ama araba size ait yok illaki alacaksa arabayı geçmişte ödenen miktarı size verir geri kalan borcu da bi zahmet öder öyle alır ha durduk yere boşanmaya kalkan adama zerre borcunuz yok azıcık gururu varsa arabayı, eşyaları zerre almadan size bırakmalı, hayatınızın bedeli bile olamaz bunlar.Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Evden gittiğinde takip ettirin bence. Aldattığı ispatlandığında onu maddi olarak çöktürürsünüz. Yok öyle 6 aylıkken evlilik bana göre değil deyip gitmekÇalışıyorum aynı kurumdayiz hem de
Bu is temiz degil.burnuma kotu kokular geliyor.mal paylasimi yapma sakin.Çalışıyorum aynı kurumdayiz hem de
eşyalar aldiklariyla paylaşsin..Uyanık mal bölüşümünü bile yapmıs
Evdeki eşyaları satalım herkes kendi payına düşeni alsın araba zaten benim borcunuda öderim
Bi kirli donun var onuda al git diye koy kapının önüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?