Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Uyanık mal bölüşümünü bile yapmıs
Evdeki eşyaları satalım herkes kendi payına düşeni alsın araba zaten benim borcunuda öderim
Bi kirli donun var onuda al git diye koy kapının önüne

bende öle düşündüm araba bende kalsin diyo.. ucuz yolla ayrılmak istiyor gbi geldi..
konu sahibi kocasina aşık.. seviyorum demiş.. ama adam sevmiyor açik açik dile getirmişş..
Maalesef ben onu nasıl severek birlikte oldum nasıl bir yıldır evde hicbirseyine karismadim çayını suyunu eline verdim anlatamam yani hiç ona sarılmadan uyumadim

Arabanın taksıdını nıye beraber oduyorsunuz , sakın ha.
Gerı kalan kısım ıcın ıse bugun yarın evı terk eder eger cıddıyse . Sorun ne kı, neden konuşmak ıstedınız
Son bir aydır akşamları pek konuşkan değildi bir kopukluk hissettim

Arabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamak
Ya sizin evlenmeden önce aldığınız arabayı ne yüzle sizden istiyor, hem hayatınızı mahvetsin vebalinizi alsın hem de araba onda kalacak siz de kuzu kuzu ödemeye devam, yok öyle bir dünya. Siz bu adama fazla değer vermişsiniz biraz da afedersiniz saf görmüş sizi yaptığı yüzsüzlük yani

Çalışıyorsunuz dimi. Bence adamı takip edin burdan biri özel dedektif tarzı bişey tutup adamı başka ilde fotoğraflatmıştı. Başka kadın olabilir

Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Herşeyin hesabını da yapmış, ya inanın çok sinirlendim eşinize eşyalar ortak malınız ona göre paylaşılır ama araba size ait yok illaki alacaksa arabayı geçmişte ödenen miktarı size verir geri kalan borcu da bi zahmet öder öyle alır ha durduk yere boşanmaya kalkan adama zerre borcunuz yok azıcık gururu varsa arabayı, eşyaları zerre almadan size bırakmalı, hayatınızın bedeli bile olamaz bunlar.

Dilerim bir Buhran dönemidir ve herşey normale döner .Ancak iş boşanmaya giderse lütfen gurur yapıp ona bırakmayın bu kararları,adalet karar versin .Araba Zaten sizin ,eşyalarla kıyaslanamaz bile (satsanız alacağınız belli ).Ayrılmak ta kesin niyetli ise kendisi gitsin evden ,eşyalar Zaten sizin kullanımınıza kalacak evde kaldığınız için .Ne yazıkki maddi manevi sorgulayıp bir plan içine girmiş gibi gözüküyor .

Uyanık mal bölüşümünü bile yapmıs
Evdeki eşyaları satalım herkes kendi payına düşeni alsın araba zaten benim borcunuda öderim
Bi kirli donun var onuda al git diye koy kapının önüne
eşyalar aldiklariyla paylaşsin..
ortak degil...
ben anlamam odedim diye. herif aile reisidir ödüycek...

Çoktan kafasında bitirmiş. Siz konuşmak istemeden önce kafasında mal paylaşımını bile yapmış.
Sadece bitirmek istiyor ya da aklı başkasına kaymış.
Hata etmeyin. Arabayı asla vermeyin. Hem arabayı verip hem borcunu ödemenizi istemesi akla mantığa sığmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…