- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Kesinlikle bu yazılanı yapmalısınHayırlı ugurlu olsun shewolf15.. Sana eşine ders vermeni öneririm. Ben bu çocugu aldırıcam çünkü sen benımle mutlu olmadıgını söylemiştin böyle bi yuvada çocuğumu büyütmiycem de. Bu kadar sevinen adam korkudan deliricektir. ve bıraz süründürmeni tavsiye ederim. Sende keyfini sür canım
Hamilesiniz moralinizi bozmak istemem ama adam boşanmak istediğine göre sevmiyor istemiyor çocuğunu elbet sevecek de sizi çocuk doğurduğunuz için sevmeyecek bence çocuklar yuva kurtarıcı değildir ki olacak olan olur olan da çocuğa olur benim annem babam ben 15 yaşındayken boşandı keşke bebekken ayrılsalardı o gerginlikleri yaşamazdım sizin çocuğunuz tüm o mutsuzluğunuzu hissederek büyüyecek adam boşanmak istiyorum demiş ya inanamıyorum cidden rahatlığaKızlar eşime söyledim afalladi inanmadı testi gösterdim çıldırmış olabilir çok mutlu çayı bile içme zararlı diyor önüme meyve süt taşıyıp duruyor
Acaba tedavi vs olacak diye mi adamın Kafası karıştı
Adamın hayatı da biri olduğu ya da olmasını istediği çok belli şimdi hamileyken aldatılma oranı daha yükselecek bi de çileli bi hamilelik süreci bekliyor sanki kendisini hamile kalınca sevgisi geri mi geldi nedir yani ?Ya bilmiyorum adam çok dengesiz. İki gün önce ayrılalım dedi, mal paylaşımına kadar kafasında kurduğu bir plan vardı, şimdi hamile diye çok sevinmiş. Ben bir şey anlamadım.
Adamın hayatı da biri olduğu ya da olmasını istediği çok belli şimdi hamileyken aldatılma oranı daha yükselecek bi de çileli bi hamilelik süreci bekliyor sanki kendisini hamile kalınca sevgisi geri mi geldi nedir yani ?
Bence artık çözüm önerileri dışında, konu sahibini üzecek negatif yorumları tekrar tekrar soylemenin, ne ona, nede onun durumuna bir faydası yok. Zira kendisi hamile ve bu yazılanları okudukça strese giriyor olabilir. İyi düşünelim iyi olsun. Bazen olaylar bizim tahmin ettiğimiz gibi sonuçlanmayabilir de.
HamilemisinizKızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
evet hamileHamilemisiniz
bendim o başkası değilse tabi benimkide beni borç var vs deyip terkedip gitti meger başka birine aşık olmuşNe kadar zamandır evlisiniz? Aklıma başka birine gönül kaptırdığı geliyor malesef. Burada bir arkadaşın konusu vardı, durduk yere böyle ayrılmışlardı. Rahat rahat çapkınlık yapabilmek içinmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?