Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Kesinlikle bu yazılanı yapmalısın

Ben olsam hamilelikten faydalanir böyle adamı süründürürdüm. Bir daha ağzına alabiliyor muydu boşanmak falan. Ha yine de dikkatli olun derim o boşanma fikri kafasına girmiş bir kere.

Gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah darısıda bana insallahumarım sıkıntıları bebeğinizle geride birakiriniz da mutlu olursunuz yuvanizda.esinde akillanır zaten,kadınların nasıl dönem dönem yaşadığı boşluk oluyorsa erkeklerde taş olarak yaratılmadı sonuçta,illaki o boşluk onlara da bı uğruyor, sacmalatiyor malesef ama bebek uğur getirir eminim.saglicakla dogsun,eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde sağlıklı,hayırlı bı evlat olsun

Kızlar eşime söyledim afalladi inanmadı testi gösterdim çıldırmış olabilir çok mutlu çayı bile içme zararlı diyor önüme meyve süt taşıyıp duruyor
Hamilesiniz moralinizi bozmak istemem ama adam boşanmak istediğine göre sevmiyor istemiyor çocuğunu elbet sevecek de sizi çocuk doğurduğunuz için sevmeyecek bence çocuklar yuva kurtarıcı değildir ki olacak olan olur olan da çocuğa olur benim annem babam ben 15 yaşındayken boşandı keşke bebekken ayrılsalardı o gerginlikleri yaşamazdım sizin çocuğunuz tüm o mutsuzluğunuzu hissederek büyüyecek adam boşanmak istiyorum demiş ya inanamıyorum cidden rahatlığa

Böyle pamuk ipliğine bağlı bi evliliği, bebek sahibi olmak gibi; hayali toz pembe, ama gerçekte müthiş özveri, sorumluluk ve sabır isteyen bir olayla devam ettirmek çok sağlıklı bi karar olmayabilir. Sorunları sadece ertlemişsiniz. 5 bin lira borcun stresine bile katlanamayıp boşanmak isteyen adam çocuk sahibi olmanın stresine, sorumluluğuna nasıl katlanabilir ki ? Ben de çocuk ile evliliğin yola gireceğini düşünmeyenlerdenim, aksine yolunda giden evlilikler bile çocuk sahibi olmanın sorumluluğu ile ciddi sınavlardan geçiyor.

Naçizane tavsiyem eşinize gönülden bağlanıp, koşulsuz güvenmeyin. Hep bi b planınız olsun. Bundan sonra biraz da kendinizi düşünün artık. Hizmet bekleyen hizmetçi tutsun. Sürekli yaptığınız iyilikler göreviniz olmuş. Yapmayın. Eşiniz bunca özveriyi haketmiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alır, birlikte güzel bi ömür sürebilirsiniz.

Ya bilmiyorum adam çok dengesiz. İki gün önce ayrılalım dedi, mal paylaşımına kadar kafasında kurduğu bir plan vardı, şimdi hamile diye çok sevinmiş. Ben bir şey anlamadım.
Adamın hayatı da biri olduğu ya da olmasını istediği çok belli şimdi hamileyken aldatılma oranı daha yükselecek bi de çileli bi hamilelik süreci bekliyor sanki kendisini hamile kalınca sevgisi geri mi geldi nedir yani ?

Benim emin olduğum kısım adamın para konusunda sıkıntılı olduğu, yani maddi açıdan sorumsuz bir adam. Zaten çok borçları varmış; konu sahibi yemiyor içmiyor gezmiyor borç ödüyor, adam anca harcıyor.

Ya işte biz hemcinslerimizin iyiliğini istiyoruz , Rabbim şaşırtmasın, kimseyi de kararından pişman etmesin ama konu sahibi bebek konusunda çok istedi, ben bakarım gerekirse dedi; biz ne diyebiliriz ki?

Hamile bir kadına çok şey yazmak istemiyorum, kimsenin de günahını almak istemem ama inşallah çok mutlu olurlar...

Yalnız konu sahibinden de ses yok??

Bence artık çözüm önerileri dışında, konu sahibini üzecek negatif yorumları tekrar tekrar soylemenin, ne ona, nede onun durumuna bir faydası yok. Zira kendisi hamile ve bu yazılanları okudukça strese giriyor olabilir. İyi düşünelim iyi olsun. Bazen olaylar bizim tahmin ettiğimiz gibi sonuçlanmayabilir de.

Konu açık kaldıkça insanlar yorum yapmakta özgür. Kapattırabilir konusunu.

Burda kimse kötülüğü için yazmıyor aslında (ben de dahil).

Bazen kadınlarımız kendini bile bile ateşe atıyor; inşallah konu sahibi onlardan biri olmaz, tek istediğimiz bu.

Hamilemisiniz

bendim o başkası değilse tabi benimkide beni borç var vs deyip terkedip gitti meger başka birine aşık olmuş

Kızlar durum aynı eşimden başka bir durum çıkmadı hastane doktor derken çok giremedim. Doktor keseyi gördü, kalp atışı henüz yok bu hafta da onun için gideceğim. Eşim bana hizmet ediyor bu ara bakalim inşallah herşey daha güzel olur, hamileligim huzurlu ve sağlıkli devam eder. Hamilelik dolayısıyla sanırım acayip sinirli ve alingan oldum. Tüm fikir ve destekleriniz beni mutlu etti. Farkındalık oluşturdu. Bu konum şimdilik evde kapandı bir daha açılmaz umarim. Sevgili MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…