Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya++++
Ortak mallar satılır bölüşülür
Arabayı tutmak istiyorsa yarı bedelini konu sahibesine versin madem
Yerinizde olsam nedeni,niçini sorgulamam,kendimi toplamaya bakarım.Şu an olayın şokunu atamadım belki gercekten başka sebep yok ve sevmiyor artık ama hiç ne yapacağım diye dusunemiyorum su anda
araba senin üzerindeydse onda kalmanin anlami yok. seni kekliyor borcunu beraber ödemeye kabul etme derim. sat sonra boşanirsin.Arabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamak
Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Bile bile evlenip ilk aylarda sorun çıkarmak nedir? Takıntılı, kompleksli herif..İlk aylarimizda problem etti sonra gecti
Platoniktir belkide ama arabanız evlilik öncesi olduğu için size ait, ayrıca bu işten en ucuz şekilde yırtmaya çalışıyor gibi de geldi.Hiçbir kanıtım ve şüphe olacak durumumuz olmadı bu güne kadar çıldırcam
Biz bu konuda fazla fazla iyiydikCinsellik nasil?? Sorunlarin %90i budur.
bende öle düşündüm araba bende kalsin diyo.. ucuz yolla ayrılmak istiyor gbi geldi..Platoniktir belkide ama arabanız evlilik öncesi olduğu için size ait, ayrıca bu işten en ucuz şekilde yırtmaya çalışıyor gibi de geldi.
Aynen katılıyorum .borclar beraber odenecekmis yok ya!!! akilliya bak sen. hem sizin kaniniza girmis hemde size mi odettirecek. sakin ha sakin dil dokme yalvarma. hicbir yorum yapma bekle. o dava acmadan da acma. eger dava acarsa topla tum esyalarini ailenin evine git. odesin borclari. madem kaldiramayacagi bir yukun altina girmis bedelini odeyecek. yalvarip degerini dusurme kardesim sakin.
Borçları beraber ödeyeceğiniz araba niye beyefendide kalıyor? Arabayı kim alacaksa borcu da o öder baya uyanıkmış eşiniz. Sizi o kadar övmüş, siz iyi bir eş olduğunuza göre mutsuzluğunun sebebi başka birine aşık olması olabilir.Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Evet olabilir, ama 6 aydır deniyoruz ve genel muayeneye gittim Dr bir problem yok 6 ay dolsun olmazsa tekrar gel dediCiksin gitsin mademarabayida biraksin ama ...
gittikten sonra ayrilma nedenini ögrenirsiniz nasil olsa ordan burdan duyulur...
Cocuk olayi belki canini sIkmIs ola bilir mi?
adam seni sevmiyor çocuk yapmaya zorlama.Evet olabilir, ama 6 aydır deniyoruz ve genel muayeneye gittim Dr bir problem yok 6 ay dolsun olmazsa tekrar gel dedi
Tabiki bunlar hep taktik yani burada bir üyeyede eşi böyle söylemişti sonradan mal mülk derdine düştüğünü anladı eşinin . Bunu bile düşünme derecesindeyse çıkarlarını düşünmeye çoktan başlamış . Hem boşanacak hem kadının arabasını alacak yok öyle dünya.bende öle düşündüm araba bende kalsin diyo.. ucuz yolla ayrılmak istiyor gbi geldi..
konu sahibi kocasina aşık.. seviyorum demiş.. ama adam sevmiyor açik açik dile getirmişş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?