14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keskeNe kadar süredir evlisiniz? Hicbir sorun yok muydu gerçekten?
Evlilik içinde bunları problem edip sorun çıkardı mı?14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keske
Şu an hamile bile olabilirim bat günümu bekliyordum, elim ayağim tutmuyor. Başka birine dair zerre şüphe duyacağım bir harcamasi telefonda birşeyi olmadiBaşka biri olabilirmi varmi şüpheniz. Evlilik ona göre değilmis ne halt yemeye evlenmiş bi sakin olun bence çocuk katmayın hemen baksaniza adama ne diyor
bu ne sacmalik ya erkek arkadas edinmemis kiz mi var. o zaman neden evllendi.Evlilik içinde bunları problem edip sorun çıkardı mı?
Arabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamakGitmeyi kafasına koymuş sanırım. Sizin ısrarınızla sizin yanınızda olacaksa hiç olmasın bırakın gitsin. İnşallah çalışıyorsunuzdur. Varsa eğer evi eşyayı arabayı her şeyi bıraksın madem. Borçları da ortak değil hepsini kendisi ödesin. Umarım borçlar sizin adınıza değildir.
İlk aylarimizda problem etti sonra gectiEvlilik içinde bunları problem edip sorun çıkardı mı?
Araba onda kalıyor ama neden borcları birlikte ödüyorsunuz anlamadım
Sanırım baska biri var
Şu an olayın şokunu atamadım belki gercekten başka sebep yok ve sevmiyor artık ama hiç ne yapacağım diye dusunemiyorum su andaGerçekten aldatmıyor ama size karşı sevgisi bitmiş olabilir maalesef.
Olabilir insanoğluyuz,hepimizin duyguları an be an değişebiliyor.
Bence üstelemeyin daha çok işi zorlaştırmayın. Kendinizi ve gururunuzu düşünün.
Hiçbir kanıtım ve şüphe olacak durumumuz olmadı bu güne kadar çıldırcamEğer bir sorun yoksa aranızda başka biri vardır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?