• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ben den boşanıyor

bizim gelinde bebeğini bizden kıskanır dokusak aklı gider sonrada neden kocam bana böyle yapıyor oluyor...benim kızım 2 yaşında ellerini sevdi dyorki elini çıkaracaksın bende onun çocuğuna dokunmam

ben de boşanıyorum canım.. benim sorunda kv ve eşimin ailesinden başkasını gözü görmemesi.. çok şükür ki benim çocuğum yok.. beni bu laflara sözlere inanıp bıraktı ailesinin yanına yerleşti.. sürekli boşayacam çok mutluyum mutsuzdum diyormus.. evlılıkte suresınce hıc ıncınmemıstık bırbırmzden.. kavgamz sadece aılesı oluyordu..neyse bende dusundum tasındam actım davayı.. kendılerının hala actıkları dava yok.. neredeyse 3 ay olacak.. tavısyem bunlar kac yasında ınsan yola gelmez bunlar.. vıcdanları körelmiş baksana.. boşan demek gercekten zor.. ama baksana nereye kadar gidecek böyle.. bazen ipin ucunu bırakınca herşey daha güzel oluyor sanki.. Rabbım sana sabır versın.. bebegıne de sağlık sıhhat ınsallah tez zamanda... üzülme diyeceğim ama üzül hatta bağıra bağıra ağla ama bu süreç uzun sürmesin kendini yıpratma.. allaha emanet ol..
Tebrik ederim
Yeterince sinyal varken sanki kendileri mükemmelmiş gibi alttan alarak boşanmayı ertelemediğiniz için
Onlara bu fırsatı vermeyip kendiniz dava açtığınız için ,
Çocuk yapmamanızda iyi olmuş
Yeni hayatınızda başarılar

ben arkadaşımda kalacağım dedi.baktım on dakika sonra geldi arkadaşı uyanmamış kapıyı açmamış.geldi oğlunu sevdi.yattı .uyudu .sabahta sessiz sedasız çıktım.görüştüğü arkadaşının eşi eşimi aramış siz napmaya çalışıyorsunuz ikiniz bir yemele riçmeler ben hamileyim yuvamı benimde yıkıyorsun diye

bak kardeş senin kv çocuğuna öl falan dediyse o an boşanman gerekirdi ama unları kavgada söylüyorsa akvgada yumruk sayılmaz...bence siz boşanın gerek yok..uzatmaya okudum sayfaları çocuğunla bir ol versişn tazminatını nafakanı ayrı olun huzurunuz olsun

hem gelinim kendim hemde gelinimiz var şimdi kardeş eğiriye eğri doğruya doğru sen birkere o kadıncağızı istememeişsin belli sonra hiç konuşmamışsın kadında eski kafalı malum sana atarlanmış iyice delirtmişsin...sen ona bir anne deseydin o sana iki anne olurdu
benimde evladım var hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez...ben çocuğum için varım...gelmiş 67 yaşına senin böyle yapman hoşmu bizim gelinde öyle anneme anne bile demiyor napıyosun nasılsın diyor hiç eğilmez hep diktir...annemin cacını çok yakıyor anem 65 yaşında...çok yazık seninde evladın var anayla kızın bile kavgası oluyor..
Bende kayınvalideme anne demem
Her anne demeyen bir mi
Saygı da kusur etmediğimi söylerler mesela, bu kadarı kafi değil mi
Ne annem annem deyip oğlu gidince surat asanlar var ona bakılırsa

bazen diyorum ki iyi kocalar bazı eşlerinden boşanmak istiyor yoksa kadınlar cellatlarına aşık olmuş gibi çile çekmeye çok meraklı davranıyor.

maddi imkanı olmayan kadınları anlıyorum da diğerleri neden bu çileyi çeker neden ille kocası kendisini boşasın diye bekler bunu anlamıyorum.

kardeş sen bu anne olayına çok taktın anne simgesel birşeydir ama soğuk durmak tamamen gereksiz birşeydir ha durursa böyle sonuçlar çıkar sen birini istemezsen oda seni istemez etki tepki bu arada karşıdaki kişinin aile tervbiyesiyle alakalı bu anne demek ben bunu sadece bir örnek verdşm bizim gelin mal gibi davranıyor anneme hastanaye geliyor 2 dakkalık yool bize uğramadan gidiyor sonra annem onun için canını vermez kusura bakmasın sevmezde....

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil yanımda eşim yokken ben de gitmek istemiyorum kayınvalideme, canını vermesini beklediğim de yok herkes yerinde sağlıklı olsun

kardeş sen bu anne olayına çok taktın anne simgesel birşeydir ama soğuk durmak tamamen gereksiz birşeydir ha durursa böyle sonuçlar çıkar sen birini istemezsen oda seni istemez etki tepki bu arada karşıdaki kişinin aile tervbiyesiyle alakalı bu anne demek ben bunu sadece bir örnek verdşm bizim gelin mal gibi davranıyor anneme hastanaye geliyor 2 dakkalık yool bize uğramadan gidiyor sonra annem onun için canını vermez kusura bakmasın sevmezde....

Anne demek aile tervbiyesiyle ilgili, yani ben aile terbiyesi almadım bu mu?

Esinin evde bebek gelince rahatı bozulmuş. Bebekte olan rahatsızlıkta kaçmak için fırsat vermiş beyefendi ye. 11 yıl sonra annesi bahane.Bir çok erkek te gördüm , rahatsız bebek doğuyor adam boşanma davası açıyor. Sonra Kadın çeksin çileyi ,erkek sanki hiç evlenmemiş sanki hiç çocuğu yokmuş gibi citirlarla gezsin eğlensin.
Sakın boşanma çok üzerine gelirse bebeğe ben bakamam sen bak hakim sana versin bebeği de.
Bak bakalim bir hafta sonra kaynananinda kocanın da nasıl geçiyor kaşıntısı.KIYMETLİ gelin olursun

içimi acıtan boşanıp çöpsüz üzüm bir hayat yaşayacak kendine yaşayacak adam.yiyecek gezecek eğlenecek ben se baba evinde el gibi el kadar yavrumu büyütmeye çalışacağım.üç gün sonra kv demin bulduğu müstakbel gelin adayıyla davullu zurnalı evlenip çocugunu bile aramayacak:KK43:kv arattırmaz zaten.bu içmii acıtıyor hani benim emeklerim .ben onun bana verdiği acıyı bir ömür çekeceğim.:KK43:o ise hayatını yaşayacak:KK43:kimi zaman kendi evimi düzenimi arayacağım ama olmayacak çünkü baba evinde olacağım:KK43:allahım görsün bana yapılanları
Birde arabayı istiyor beyefendi öyle mi sinir oldum ya.Bebek sende kalsın de.ben bakamam de görsün gününü inan boşanmaz kıymetli gelin olacaksin

Bir arkadaşımın komşusu vardı,bende tanırım kendisini çok iyi bir kadın.Bir gün arkadaşıma gittim kahve içmeye,kadın sinir krizi geçirmiş indi hemen bizim yanımıza.Aileleriyle aynı şehirde yaşıyorlar bu arada,en fazla yarım saatlik mesafe.Neyse,kocası açmış evde son ses müzik annem annem şarkısını dinliyor,hıçkıra hıçkıra ağlıyor(adam 30 yaşında).Biz tabi şok geçirdik,çok anneci bir adam olduğunu biliyorduk ara sıra anlatırdı kadın ama bu kadarını da görmemiştim yani ben.Allah uzun ömür versin hepimizin annelerine inşallah.Hepimiz seviyoruz annemizi.Ama evli barklı adamsın be adam,30 yaşındasın ortada fol yok yumurta yok,annen sağlıklı,aranda 30 dakikalık bir mesafe var, oturup çocuk gibi anne diye ağlanır mı yahu.Onun da kayınvalidesi pisliğin tekiydi,bir gelirdi eve ne huzur bırakırdı ne kavgasız bir gün geçerdi.Adamı doldurup,doldurup üzerine salardı gelininin.Aynı senin kayınvaliden gibi en ufak bir tartışmada çantasını toplayıp,gelinim beni evden kovdu diye sokakta taksi beklerdi.Velhasılıkelam,böyle adamlar Allah rızası için evlenmesin.Otursunlar anneleriyle birlikte,hiç ayrılmasınlar,aile kurmasınlar kimsenin başını da yakmasınlar.Bu anlattığım kadın boşandı,şuan da çok mutlu,sen de kurtulduğuna sevineceksin yakında merak etme,böyle anneci adamlarla ömür geçmez,çatlarsın orta yerinden.
Yok artık dramında böylesi

Merhaba Kızlar daha önce defalarca evliliğimle ilgili problemlerimi yazdım.11 yıllık evliyim öle böle devam ettirdim.10 yılın sonunda bebeğimiz oldu kayınvalidem hiç istememe rağmen çalıştığım için eşimin de ısrarı ile bebeğe bakmaya geldi.ben bakıcı tutma taraftarıydım 3/4 ay baksın sonra gider dedi eşim bende kabul ettim.
Bu dönem içerisinde ev de eşimle bir paylaşımımız kalmadı doğum sonrası lohusalık kayınvalidem herşeye karışır oldu .sustum konuşmamayı tercih ettim eşimi bana karşı doldurdu benimle konuşmuyor dedi.eşim çocugu sana göstermeyiz annemle iyi geçin bile dedi.:KK43:sonra bi akşam işten geldim sen benle neden konuşmuyorsun dedi kv dem dedim konışmak istemiyorum baktım çantasını hazırlamış giyinmiş.ama dışarısı kar kış kıyamet kayınvalidem de o saatde gidiş otobüsü olmadığını biliyor.neyse içeri gitmemle bi baktım çık mış evden eşimde yok.peşinden pijamayla terlikle kalbi delik çocugumu evde bırakıp gittim.Amacı olay çıkarmak .gitmiş polislerin olduğu nizamiyeye yol soruyor.anne dedim hadi eve gidelim bebek evde .torunun evde ya bişey olsa dememe kalmadı polislerin içinde saçlarımı yoldu.ben eve çekmeye çalışıyorum hala aramızda itiş kakış yaşandı.eşiminn arkadaşları abla bırak gitsin gideceği yom zaten bak dolmuşta geldi gitmiyor bebeğine yazık dedi beni eve götürdüler ben o akşamı bi başka arkadaşımın evinde bebeğimle geçirdim kabus gibiydi.sonra görümcem kayınvalidemi memlekete çağırdı gitti.o gün bugündür eşimle aramız soğuk .bu arada kadın evden gitmeden eşim elini öptürdü zorla.gönlü kırık gitmesin diye ben evladım için sustum gittim elini öptüm.velhasıl ramazan bayramında eşim sen izin alamıyorsun ben arabayı ve bebeği memlekete götürücem diye tutturdu.ben yok dedikçe kayınpederim bile getirsin dedi bebğim 9 aylık tı ozaman eşim nasıl götürsün yolda kalbi delik çocuk öldürcekler torun görme sevdasına aradım buyrun siz gelin ben size bilet alayım çocuk gelemez bende ızın alamıyorum dedım.yuzume kapattı kayınpederım.esım tek gıttı benı bebegı bırakıp arabayıda aldı.ben araç kıralamak zorunda kaldım.
bakıcıya cocugu bıraktıgım ıcın.sormadı bıle neyle hangı parayla kıralarsın dıye esım.gıttı geldı ıyıce dolmus aramız ıkı aydır kotuydu eve gelmıyodu desem yerı .kurban bayramında aılem bana bılet aldı memleketıme gıttım bebekle pazar gunu bır dondum eşim benim annem e sen kötü davrandın bakıcıya ıyı davranıyorsun sen aılenın yanına bebekle gıttın ben gıdemedım ben bundan sonra annemın yanında yasıcam annem 67 yasında benım annem sana bıcak saplasa da susacaktın ben bosanıcam bıttı dedı.
dedim ki evladımız var benim hatam var sa bile annen gelip bizi boşatmaya kadar götürdü nasıl görmezsin dedim ben doğu görevim biter bitmez ailemin yanına gideceğim maddi olarak onlar yardımcı olacaklar artık sıkıntı çekmek istemiyorum sende başının çaresine bak hemen yarın dilekçe verelim dedi.
evladım var napıcam bilemedim .sabah da bana hala whats uptan ıkımız ıcınde en dogrusu bu bır an once ızın al dılekce verelım ıstemıyorum demıs napmalıyım

yemin ederim okurken sinirlerim boşaldı ne allah korkusu olmayan insanlarmış ve eşinin annesi babası cok cahilmiş... eşin seninle ilgili düşüncelerini çoktan bitirmiş gibi gözüküyor evladınız var ama sizi sevmeyen bir adam yada size inanmayan size saygı duymayan sizin hisleriniizi düşünmeyen bir insanla değil bir ömür bir saniye bile geçirmeyin..Allah yardımcınız olsun. Bence siz ona yüz cevirin nafaka falanda ne gerikıyosa isteyin yeterince allttan almışsınz zaten.

içimi acıtan boşanıp çöpsüz üzüm bir hayat yaşayacak kendine yaşayacak adam.yiyecek gezecek eğlenecek ben se baba evinde el gibi el kadar yavrumu büyütmeye çalışacağım.üç gün sonra kv demin bulduğu müstakbel gelin adayıyla davullu zurnalı evlenip çocugunu bile aramayacak:KK43:kv arattırmaz zaten.bu içmii acıtıyor hani benim emeklerim .ben onun bana verdiği acıyı bir ömür çekeceğim.:KK43:o ise hayatını yaşayacak:KK43:kimi zaman kendi evimi düzenimi arayacağım ama olmayacak çünkü baba evinde olacağım:KK43:allahım görsün bana yapılanları

Sen üzüle üzüle buna mı üzülüyosun cidden
Derdin buysa sende evlenirsin olur biter
Çöpsüz üzüm ne demek, sen çocuk var diye çöplü üzüm müsün

Adam niye düşünsün? Anneciği ona çıtırından bulur bir hemşire. Maaşını da kitledi mi kadının oh gel keyfim gel.

Sen bu ana oğuldan yüklü tazminat almalısın. Dayak olayında şahidin de var üstelik.
Gidip kendin dava açma sakın. Seni bezdirerek sen davayı aç diye bekliyor. Hem tazminatını hem de nafakanı çatır çatır ödemek zorunda.

eşim dün akşam whats uptan yazmış araba bende diye .ben kötüyüm arabayı bırak doktora gitmem gerekebilir dedim.cevap kızım senden bana bu saatden sonra yar olmaz git taksi tut yazmış:KK43:öle her hastalanınca doktora gidilmez yat aşağı yazmış :KK43:
neyse gece bi kalktım baktım muhteşem akıl veren iş arkadaşı ile tartışıyorlar.onun evinin önğnde baya bi bekledi.aradım arabayı getir çocugu sabah bakıcıya bırakacağım dedim..

Yahu be adam senin çocuğunun durumu hassas en başta. Acil bir şey olsa taksi bulunmasa ne olacak? Kendi çocuğuna acımıyor ki seni düşünsün.

ben arkadaşımda kalacağım dedi.baktım on dakika sonra geldi arkadaşı uyanmamış kapıyı açmamış.geldi oğlunu sevdi.yattı .uyudu .sabahta sessiz sedasız.görüştüğü arkadaşının eşi eşimi aramış siz napmaya çalışıyorsunuz ikiniz bir yemele riçmeler ben hamileyim yuvamı benimde yıkıyorsun diye

Hayır senin hayatını mahfettiği gibi başkalarının aile hayatına da tehdit oluyor.
Kadın anlamış adamın karaktersizliğini demek ki.
Eve almamışlar resmen afferin o kadına.

Yok artık dramında böylesi
Hem nasıl dram,böylesini ne gördüm ne duydum,tam bir ömür törpüsüydü adam.Hani annesine bir şey olsa,ne bileyim bir sağlık sorunu falan olsa tamam diyeceğim,ortada hiçbir şey yoktu.Sadece özlüyormuş annesini,ondan ayrı yaşamak ona çok koyuyormuş,kadına ailesiyle birlikte yaşamayı teklif edince zaten bitti ilişkileri.Allah korusun yani böyle ruh hastalarından,ve böyleleri gerçekten hiç evlenip kimsenin başını yakmasın.

Hem nasıl dram,böylesini ne gördüm ne duydum,tam bir ömür törpüsüydü adam.Hani annesine bir şey olsa,ne bileyim bir sağlık sorunu falan olsa tamam diyeceğim,ortada hiçbir şey yoktu.Sadece özlüyormuş annesini,ondan ayrı yaşamak ona çok koyuyormuş,kadına ailesiyle birlikte yaşamayı teklif edince zaten bitti ilişkileri.Allah korusun yani böyle ruh hastalarından,ve böyleleri gerçekten hiç evlenip kimsenin başını yakmasın.
Ben duygusal biri değilim
Hele yarım saatlik mesafede annesi için ağlayan adama git annenin evine geri derim
Deli midir nedir niye evlenmiş madem

Ben duygusal biri değilim
Hele yarım saatlik mesafede annesi için ağlayan adama git annenin evine geri derim
Deli midir nedir niye evlenmiş madem
İşte hasta ruhlu.Ondan diyorum ya zaten böyle adamlar evlenmesin diye.Kadın anlatırdı hep ben oraya gidince,dertleşirdi bizimle.Annesi geliyormuş eve adam kucağına yatıyormuş annesinin.Tv izlerken bir koltuğa annesiyle birlikte uzanıyorlarmış,kadın dolup dolup yanımıza gelip patlıyordu sinirden.Yine iyi bile dayandı ben öyle adamı anında koyarım kapının önüne,gitsin kucak kucağa yatsın annesiyle,benimle ne işi var.

Ya birşey söyleyeceğim yaş olarak benden büyüksünüz bende yeni evliyim sizin kv ve kp gibi bana da ilk evlendiğim günden beri trip atıp eşimi kullanmaya çalıştılar kv temizlik hastasıyım diye 5 gülük gelin olduğumdan beri geldi yattı gık çıkarmadım gider diye baktım böyle olmuyor evliliği yaşayamıyoruz.Eşimle konuştum.Kp bile kalsın ne olacak dedi.Eşime bile durumu sempatik göstermeye başladılar.Bende resti çektim ya orası ya burası biz ayrı bir aileyiz ya aileni bil ya da eski ailene git dedim olay bitti.Size söyleyeceğim şu benim annemde bizi çok zor şartlarda büyüttü babam ayyaştı.Babanem hep doldurur saldırtırdı ben astım hastasıydım sizi anneme benzettim yaşadıklarınız yüzünden ama bir farkla annem yeri geldi masa kırdı sandalye kırdı isyan etti resti çekti aldı bizi ananemin evine gitti.Bence resti çekin siz anasınız evladınız var sizi seven arkanızdan gelir sizin kurallarınıza uyar.Yuvayı dişi kuş yapar.Gelmeyen de gelmesin.zaten çalışan kadınsınız dişinizi tırnağınıza takar evladınıza bakarsınız en azından huzurunuz olur.Bunlarla baş etmek istiyorsanız herşeye boyun eğip kabul etmek yerine baş kaldırın artık evladınızı kucaklayın kendi annenize gidin bence tartışıp kv de bir daha eve sokmayın.Aranız düzelirse bayramda seyranda elini öpersiniz tek huzursuzluğunuz orda olur.Şu yumuşak mizacınızı bırakın lütfen sizin çocuğunuz var ve ciddi bir rahatsızlığı var ben sizin yerinizde olsam çocuğuma bu kadar huzursuzluk verenlere tırnaklarımı geçirirdim evlat bu ne kocaya benzer ne başka birşeye boşanırsanız da emin olun daha çok huzurlu olursunuz.Bence eşinizi kabul ediyorum hatta seni ben boşayacağım deyin.Eşiniz peşinizden gelecektir hiç taviz vermeyin.Arkanızdan gelmiyorsa da zaten ondan ne köy olur ne kasaba üzerine bir çizik atın.

arkamdan gelicek pişmanlık duyacak biri olsa bi an düşünür ben napıyorum derdi annem de annem .sanki gökten inmiş melek kadın bana yaptıkları görünmüyor bile .yarın gidiyorum anlaşmalı boşanma dilekçesi vermeye istemiyorum seni diyen bi adama daha fazla katlanmayacağım dayanamıyorum:(

arkamdan gelicek pişmanlık duyacak biri olsa bi an düşünür ben napıyorum derdi annem de annem .sanki gökten inmiş melek kadın bana yaptıkları görünmüyor bile .yarın gidiyorum anlaşmalı boşanma dilekçesi vermeye istemiyorum seni diyen bi adama daha fazla katlanmayacağım dayanamıyorum:KK43:
Ailenin kıymetini bil
Kaçarak evlenmişsin ama evlat işte onlardan başkası gözünün yaşına bakmıyor
Sende çabuk fikir değiştiren biri gibisin ?
Umarım bu kez sözünün arkasında durur boşanırsın
11 yılın çöpe gitmiş, sürpriz de değil..

Back