- Konu Sahibi Sirine_4553
bizim gelinde bebeğini bizden kıskanır dokusak aklı gider sonrada neden kocam bana böyle yapıyor oluyor...benim kızım 2 yaşında ellerini sevdi dyorki elini çıkaracaksın bende onun çocuğuna dokunmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimben de boşanıyorum canım.. benim sorunda kv ve eşimin ailesinden başkasını gözü görmemesi.. çok şükür ki benim çocuğum yok.. beni bu laflara sözlere inanıp bıraktı ailesinin yanına yerleşti.. sürekli boşayacam çok mutluyum mutsuzdum diyormus.. evlılıkte suresınce hıc ıncınmemıstık bırbırmzden.. kavgamz sadece aılesı oluyordu..neyse bende dusundum tasındam actım davayı.. kendılerının hala actıkları dava yok.. neredeyse 3 ay olacak.. tavısyem bunlar kac yasında ınsan yola gelmez bunlar.. vıcdanları körelmiş baksana.. boşan demek gercekten zor.. ama baksana nereye kadar gidecek böyle.. bazen ipin ucunu bırakınca herşey daha güzel oluyor sanki.. Rabbım sana sabır versın.. bebegıne de sağlık sıhhat ınsallah tez zamanda... üzülme diyeceğim ama üzül hatta bağıra bağıra ağla ama bu süreç uzun sürmesin kendini yıpratma.. allaha emanet ol..
Bende kayınvalideme anne dememhem gelinim kendim hemde gelinimiz var şimdi kardeş eğiriye eğri doğruya doğru sen birkere o kadıncağızı istememeişsin belli sonra hiç konuşmamışsın kadında eski kafalı malum sana atarlanmış iyice delirtmişsin...sen ona bir anne deseydin o sana iki anne olurdu
benimde evladım var hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez...ben çocuğum için varım...gelmiş 67 yaşına senin böyle yapman hoşmu bizim gelinde öyle anneme anne bile demiyor napıyosun nasılsın diyor hiç eğilmez hep diktir...annemin cacını çok yakıyor anem 65 yaşında...çok yazık seninde evladın var anayla kızın bile kavgası oluyor..
kardeş sen bu anne olayına çok taktın anne simgesel birşeydir ama soğuk durmak tamamen gereksiz birşeydir ha durursa böyle sonuçlar çıkar sen birini istemezsen oda seni istemez etki tepki bu arada karşıdaki kişinin aile tervbiyesiyle alakalı bu anne demek ben bunu sadece bir örnek verdşm bizim gelin mal gibi davranıyor anneme hastanaye geliyor 2 dakkalık yool bize uğramadan gidiyor sonra annem onun için canını vermez kusura bakmasın sevmezde....
kardeş sen bu anne olayına çok taktın anne simgesel birşeydir ama soğuk durmak tamamen gereksiz birşeydir ha durursa böyle sonuçlar çıkar sen birini istemezsen oda seni istemez etki tepki bu arada karşıdaki kişinin aile tervbiyesiyle alakalı bu anne demek ben bunu sadece bir örnek verdşm bizim gelin mal gibi davranıyor anneme hastanaye geliyor 2 dakkalık yool bize uğramadan gidiyor sonra annem onun için canını vermez kusura bakmasın sevmezde....
Esinin evde bebek gelince rahatı bozulmuş. Bebekte olan rahatsızlıkta kaçmak için fırsat vermiş beyefendi ye. 11 yıl sonra annesi bahane.Bir çok erkek te gördüm , rahatsız bebek doğuyor adam boşanma davası açıyor. Sonra Kadın çeksin çileyi ,erkek sanki hiç evlenmemiş sanki hiç çocuğu yokmuş gibi citirlarla gezsin eğlensin.
Sakın boşanma çok üzerine gelirse bebeğe ben bakamam sen bak hakim sana versin bebeği de.
Bak bakalim bir hafta sonra kaynananinda kocanın da nasıl geçiyor kaşıntısı.KIYMETLİ gelin olursun
Birde arabayı istiyor beyefendi öyle mi sinir oldum ya.Bebek sende kalsın de.ben bakamam de görsün gününü inan boşanmaz kıymetli gelin olacaksiniçimi acıtan boşanıp çöpsüz üzüm bir hayat yaşayacak kendine yaşayacak adam.yiyecek gezecek eğlenecek ben se baba evinde el gibi el kadar yavrumu büyütmeye çalışacağım.üç gün sonra kv demin bulduğu müstakbel gelin adayıyla davullu zurnalı evlenip çocugunu bile aramayacakkv arattırmaz zaten.bu içmii acıtıyor hani benim emeklerim .ben onun bana verdiği acıyı bir ömür çekeceğim.o ise hayatını yaşayacakkimi zaman kendi evimi düzenimi arayacağım ama olmayacak çünkü baba evinde olacağımallahım görsün bana yapılanları
Yok artık dramında böylesiBir arkadaşımın komşusu vardı,bende tanırım kendisini çok iyi bir kadın.Bir gün arkadaşıma gittim kahve içmeye,kadın sinir krizi geçirmiş indi hemen bizim yanımıza.Aileleriyle aynı şehirde yaşıyorlar bu arada,en fazla yarım saatlik mesafe.Neyse,kocası açmış evde son ses müzik annem annem şarkısını dinliyor,hıçkıra hıçkıra ağlıyor(adam 30 yaşında).Biz tabi şok geçirdik,çok anneci bir adam olduğunu biliyorduk ara sıra anlatırdı kadın ama bu kadarını da görmemiştim yani ben.Allah uzun ömür versin hepimizin annelerine inşallah.Hepimiz seviyoruz annemizi.Ama evli barklı adamsın be adam,30 yaşındasın ortada fol yok yumurta yok,annen sağlıklı,aranda 30 dakikalık bir mesafe var, oturup çocuk gibi anne diye ağlanır mı yahu.Onun da kayınvalidesi pisliğin tekiydi,bir gelirdi eve ne huzur bırakırdı ne kavgasız bir gün geçerdi.Adamı doldurup,doldurup üzerine salardı gelininin.Aynı senin kayınvaliden gibi en ufak bir tartışmada çantasını toplayıp,gelinim beni evden kovdu diye sokakta taksi beklerdi.Velhasılıkelam,böyle adamlar Allah rızası için evlenmesin.Otursunlar anneleriyle birlikte,hiç ayrılmasınlar,aile kurmasınlar kimsenin başını da yakmasınlar.Bu anlattığım kadın boşandı,şuan da çok mutlu,sen de kurtulduğuna sevineceksin yakında merak etme,böyle anneci adamlarla ömür geçmez,çatlarsın orta yerinden.
Merhaba Kızlar daha önce defalarca evliliğimle ilgili problemlerimi yazdım.11 yıllık evliyim öle böle devam ettirdim.10 yılın sonunda bebeğimiz oldu kayınvalidem hiç istememe rağmen çalıştığım için eşimin de ısrarı ile bebeğe bakmaya geldi.ben bakıcı tutma taraftarıydım 3/4 ay baksın sonra gider dedi eşim bende kabul ettim.
Bu dönem içerisinde ev de eşimle bir paylaşımımız kalmadı doğum sonrası lohusalık kayınvalidem herşeye karışır oldu .sustum konuşmamayı tercih ettim eşimi bana karşı doldurdu benimle konuşmuyor dedi.eşim çocugu sana göstermeyiz annemle iyi geçin bile dedi.sonra bi akşam işten geldim sen benle neden konuşmuyorsun dedi kv dem dedim konışmak istemiyorum baktım çantasını hazırlamış giyinmiş.ama dışarısı kar kış kıyamet kayınvalidem de o saatde gidiş otobüsü olmadığını biliyor.neyse içeri gitmemle bi baktım çık mış evden eşimde yok.peşinden pijamayla terlikle kalbi delik çocugumu evde bırakıp gittim.Amacı olay çıkarmak .gitmiş polislerin olduğu nizamiyeye yol soruyor.anne dedim hadi eve gidelim bebek evde .torunun evde ya bişey olsa dememe kalmadı polislerin içinde saçlarımı yoldu.ben eve çekmeye çalışıyorum hala aramızda itiş kakış yaşandı.eşiminn arkadaşları abla bırak gitsin gideceği yom zaten bak dolmuşta geldi gitmiyor bebeğine yazık dedi beni eve götürdüler ben o akşamı bi başka arkadaşımın evinde bebeğimle geçirdim kabus gibiydi.sonra görümcem kayınvalidemi memlekete çağırdı gitti.o gün bugündür eşimle aramız soğuk .bu arada kadın evden gitmeden eşim elini öptürdü zorla.gönlü kırık gitmesin diye ben evladım için sustum gittim elini öptüm.velhasıl ramazan bayramında eşim sen izin alamıyorsun ben arabayı ve bebeği memlekete götürücem diye tutturdu.ben yok dedikçe kayınpederim bile getirsin dedi bebğim 9 aylık tı ozaman eşim nasıl götürsün yolda kalbi delik çocuk öldürcekler torun görme sevdasına aradım buyrun siz gelin ben size bilet alayım çocuk gelemez bende ızın alamıyorum dedım.yuzume kapattı kayınpederım.esım tek gıttı benı bebegı bırakıp arabayıda aldı.ben araç kıralamak zorunda kaldım.
bakıcıya cocugu bıraktıgım ıcın.sormadı bıle neyle hangı parayla kıralarsın dıye esım.gıttı geldı ıyıce dolmus aramız ıkı aydır kotuydu eve gelmıyodu desem yerı .kurban bayramında aılem bana bılet aldı memleketıme gıttım bebekle pazar gunu bır dondum eşim benim annem e sen kötü davrandın bakıcıya ıyı davranıyorsun sen aılenın yanına bebekle gıttın ben gıdemedım ben bundan sonra annemın yanında yasıcam annem 67 yasında benım annem sana bıcak saplasa da susacaktın ben bosanıcam bıttı dedı.
dedim ki evladımız var benim hatam var sa bile annen gelip bizi boşatmaya kadar götürdü nasıl görmezsin dedim ben doğu görevim biter bitmez ailemin yanına gideceğim maddi olarak onlar yardımcı olacaklar artık sıkıntı çekmek istemiyorum sende başının çaresine bak hemen yarın dilekçe verelim dedi.
evladım var napıcam bilemedim .sabah da bana hala whats uptan ıkımız ıcınde en dogrusu bu bır an once ızın al dılekce verelım ıstemıyorum demıs napmalıyım
içimi acıtan boşanıp çöpsüz üzüm bir hayat yaşayacak kendine yaşayacak adam.yiyecek gezecek eğlenecek ben se baba evinde el gibi el kadar yavrumu büyütmeye çalışacağım.üç gün sonra kv demin bulduğu müstakbel gelin adayıyla davullu zurnalı evlenip çocugunu bile aramayacakkv arattırmaz zaten.bu içmii acıtıyor hani benim emeklerim .ben onun bana verdiği acıyı bir ömür çekeceğim.o ise hayatını yaşayacakkimi zaman kendi evimi düzenimi arayacağım ama olmayacak çünkü baba evinde olacağımallahım görsün bana yapılanları
içimi acıtan boşanıp çöpsüz üzüm bir hayat yaşayacak kendine yaşayacak adam.yiyecek gezecek eğlenecek ben se baba evinde el gibi el kadar yavrumu büyütmeye çalışacağım.üç gün sonra kv demin bulduğu müstakbel gelin adayıyla davullu zurnalı evlenip çocugunu bile aramayacakkv arattırmaz zaten.bu içmii acıtıyor hani benim emeklerim .ben onun bana verdiği acıyı bir ömür çekeceğim.o ise hayatını yaşayacakkimi zaman kendi evimi düzenimi arayacağım ama olmayacak çünkü baba evinde olacağımallahım görsün bana yapılanları
eşim dün akşam whats uptan yazmış araba bende diye .ben kötüyüm arabayı bırak doktora gitmem gerekebilir dedim.cevap kızım senden bana bu saatden sonra yar olmaz git taksi tut yazmışöle her hastalanınca doktora gidilmez yat aşağı yazmış
neyse gece bi kalktım baktım muhteşem akıl veren iş arkadaşı ile tartışıyorlar.onun evinin önğnde baya bi bekledi.aradım arabayı getir çocugu sabah bakıcıya bırakacağım dedim..
ben arkadaşımda kalacağım dedi.baktım on dakika sonra geldi arkadaşı uyanmamış kapıyı açmamış.geldi oğlunu sevdi.yattı .uyudu .sabahta sessiz sedasız.görüştüğü arkadaşının eşi eşimi aramış siz napmaya çalışıyorsunuz ikiniz bir yemele riçmeler ben hamileyim yuvamı benimde yıkıyorsun diye
Hem nasıl dram,böylesini ne gördüm ne duydum,tam bir ömür törpüsüydü adam.Hani annesine bir şey olsa,ne bileyim bir sağlık sorunu falan olsa tamam diyeceğim,ortada hiçbir şey yoktu.Sadece özlüyormuş annesini,ondan ayrı yaşamak ona çok koyuyormuş,kadına ailesiyle birlikte yaşamayı teklif edince zaten bitti ilişkileri.Allah korusun yani böyle ruh hastalarından,ve böyleleri gerçekten hiç evlenip kimsenin başını yakmasın.Yok artık dramında böylesi
Ben duygusal biri değilimHem nasıl dram,böylesini ne gördüm ne duydum,tam bir ömür törpüsüydü adam.Hani annesine bir şey olsa,ne bileyim bir sağlık sorunu falan olsa tamam diyeceğim,ortada hiçbir şey yoktu.Sadece özlüyormuş annesini,ondan ayrı yaşamak ona çok koyuyormuş,kadına ailesiyle birlikte yaşamayı teklif edince zaten bitti ilişkileri.Allah korusun yani böyle ruh hastalarından,ve böyleleri gerçekten hiç evlenip kimsenin başını yakmasın.
İşte hasta ruhlu.Ondan diyorum ya zaten böyle adamlar evlenmesin diye.Kadın anlatırdı hep ben oraya gidince,dertleşirdi bizimle.Annesi geliyormuş eve adam kucağına yatıyormuş annesinin.Tv izlerken bir koltuğa annesiyle birlikte uzanıyorlarmış,kadın dolup dolup yanımıza gelip patlıyordu sinirden.Yine iyi bile dayandı ben öyle adamı anında koyarım kapının önüne,gitsin kucak kucağa yatsın annesiyle,benimle ne işi var.Ben duygusal biri değilim
Hele yarım saatlik mesafede annesi için ağlayan adama git annenin evine geri derim
Deli midir nedir niye evlenmiş madem
Ailenin kıymetini bilarkamdan gelicek pişmanlık duyacak biri olsa bi an düşünür ben napıyorum derdi annem de annem .sanki gökten inmiş melek kadın bana yaptıkları görünmüyor bile .yarın gidiyorum anlaşmalı boşanma dilekçesi vermeye istemiyorum seni diyen bi adama daha fazla katlanmayacağım dayanamıyorum