eşim ben den boşanıyor

Bazıları konu sahibini suçlamış pes yani hayret ettim.Niye kadını suçluyorsunuz arkadaşlar? Kendinizi biraz onun yerine koyun lütfen.Sizin eşiniz bu lafları söylese dayanabilir misiniz? Çocuğunuzu siz yanında olmadan böyle kayınvalidenin evine gönderir misiniz? Kendi annesine götürmüşte kayınvalideye göndermemiş,göndermez tabi niye göndersin? Kendi annesine giderken bebeğiyle birlikte gitmiş,kayınvalideye gönderseydi eğer bebek babasıyla birlikte gidecekmiş.Çocuk hastaymış,yanında annesi yokken ne diye yolculuğa çıksın.Annem sana bıçak bile saplasa susacaksın diyen bir eş,gelininin sokak ortasında saçını yolan bir kayınvalide var burda.Dürüst olun hanginiz çocuğunuzu gönderirdiniz? Bazen sırf muhalefet olmak için yorum yazıyorsunuz ya.

Eski konularına bir göz atarsanız eğer bu sorunların cooook uzun zamandır , neredeyse evlendiğinden itibaren yaşandığını görürsünüz.
Durum buyken çocuk yapmanın ne anlamı var?
Hadi çocuk da oldu.
Sevmediği, anlaşamadığı insanin evine gelip çocuğuna bakmasına asla razi olmamalıydı.
E hadi ona da tamam dedi.
Evdeki insanla konuşmamak ne alaka?
Konuşmadı mi?
O zaman çıkıp gitmesine de arkasından koşmasın, bıraksın gitsin.
Elbette konu sahibi de suçlu, taviz veriyor fakat sonuçlarını göremiyor.

Saçmalık sizin söylediğiniz o annesiyse diğeri de babası. Ona hasta çocuk yol gidemez diyorsa kendi de götürmeyecek. Gerekirse gitmeyecek. Net.
Anneyle gidilen yol ile baba bir mi Allah askına ya neyse nick düşünce uyumsuzluğu

boşanın kesinlikle...bu zamana kadar durduğunuz kabahat.....
neden çare bulmak yerine insanlar hemen boşanın diyor anlamıyorum yaa yuvanın yıklması okadar kolaymı ve ortada masum bir bebek var yapmayın allah aşkına bence eşin boşanmayı düşünse bile orta yolu bulun burda ve genel hayatta okadar kv ile sorunlar gördümki yuva yıklacak çok büyük sebep yok gerçekten boyun eğsende bazı şeylere eşin için haklısın desende o senin eşindir gerçekten haklı bile olsan alttan al bebeğin için kendin için boşanma sonrasında sıkıntılar daha büyük çocuk ya babada kalırsa yapabilirmisin bunları iyi düşün insanlara bakma bekara karı boşamak kolay nede olsa yıkılan senin yuvan unutma....

Ya ne yapcam fasli coktan gecmis bence isin de varmis artik kurtulma zamsni al bebegini kac

Eşi anneci bir adam,konu sahibi razı olmasada adamın dediği oluyor evde.Yani konu sahibi istediği kadar anneni istemiyorum desin bir şey farketmez,o kadın gelir yani o eve.Sanki konu sahibi kayınvalideye bayılıyor mu hayır,mecbur kabul etmiş.Konuşmak istememesi de normal bir durum,konuşmak zorunda değil yani,ama arkasından gidip getirmeye çalışmasında haklısınız,o konuda bende konu sahibini hatalı buldum.Ben olsam peşinden gitmezdim kadının,nereye giderse gitsin.Benim lafım,konu sahibini özellikle çocuğu göndermeme konusunda suçlayanlaraydı aslında.Böyle bir kayınvalidenin yanına kimse çocuğunu tek başına göndermek istemez,ben olsam bende göndermem.Gerçi ben olsam çocuğumun yüzünü bile göstermem de,konu sahibi o konuda biraz pasif kalmış ne yazık ki,keşke bu adamı daha önce kendisi boşasaymış.

Hatalar karşılıklı,eşinize de saydıramıycam Üzgünüm.
Empati çok önemli bir şey.
Kayınvalidenizde gelmek istemedi belki, torunu hasta diye mecbur kaldı, çocuğu hasta diye eşiniz ısrar etti mecbur kaldı.bilemem. sebep her ne olursa olsun,
Benim annem evini barkını bırakıp 18 SAATLİK yoldan evladıma bakmaya gelicek, evin içinde eşim onunla konuşmayacak.ne yapsa beğenmeyecek, O eşi bende boşarım. Net.
Sizi üzmek istemem ama gerisi sadece teferruat.umarım mutlu olursunuz.
Keşke kendi annenizi çağırsaydınız, işten ayrılsaydınız.
Yada bunlar olmuyorsa kayınvalidenizi çocuğunuzun hatırına idare etseydiniz biraz.konuşmamak yerine yapıcı konuşmalarda ya da doktora vs giderken yanınızda götürüp duymasını sağlamasını mamanın az geldiğini vs.
Sizi ancak empati kurtarır.
Herkes ancak kendi hatasını düzeltebilir.
Sizin tepkileriniz değiştirse karşınızdakilerinde hareketleri değişir.

İste, biraz dik durması gerekiyor, konu başlığı bile boşanıyoruz değil de esim beni bosuyor. Hala esi bosuyor!

Annem çocuğu oldurse bile sesini çıkarmayacaksın diyen adamin savunulacak nesi var? Kalbi delik bir Bebek ve mama parası cok gidiyor diye yemek vermeyen bi babaanne. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Sen ondan boşanıp sana çektirdiklerini unutacaksın. O ise yaptıklarının bedelini sensizlikle ve pişmanlığıyla ödeyecek.

''Annem seni bıçaklasa bile sesini çıkarmayacaksın'' diyen bir adamla kurtarılacak yuva mı var ortada? Siz bebeklerin mutluluğunu anneyle babanın evli olmasını sanıyorsunuz. O evlilikte huzur ve SAYGI var mı kimse düşünmüyor maşallah. Evli olsunlar da sözlü şiddet ve saygısızlık dizboyu olsa da olur, çocuk öyle daha mutlu büyüyecek değil mi? Niye haklı olduğu halde her şeyi alttan almak zorunda ya, köle miyiz biz? Eşi bir şeyi de alttan almış mı bakalım? Laftan anlamış, onun hiç alttan aldığı olmuş mu?
Sanki kadınlar 1 kez boşandı mı ölene dek mutsuzluğa mahkum... Koca da koca, koca da koca, annemiz bizi kocaya varalım diye doğurdu zaten.

Boşanma teklifini whats up tan yapmak ta iyiymiş. Evlilik teklifini de mi ordan yapmıştı.? Laçkalaşmış olay bence. 11 yıllık eşisin. Çocuğunun anasısın. Asıl sen ne dersen annesi susmalı oğlumun evliliği, yuvası bozulmasın diye. Çok kızdım şu anda!

Reactions: anu
Kalbi delik bebekler yolculuk yapamıyor mu . Daha önce böyle bir şey duymadım da .

yapılacak bir şey yok. boşanacaksınız.
istemeyen adamın yanında zorla kalmak niye? (hele böyle bir evlilikte)

boşanmanız, senin için olduğu kadar; evladın için de doğru karar. kavga gürültünün içinde büyümesindense huzurlu bi yuvada yetişmesi için bunu yapman en doğru seçenek.
o adam, adam değil bi çocuk. senin kendi çocuğun sana yeteri şu herifi çekmen gereksiz.
mutluluklar dilerim

Boşan kesinlikle.Zaten bitmiş evliliğin.Kv.den elinden geleni ardına koymuyo.Genede boş durmayacaktır.Bu aşamada gitmesi daha hayırlı.Ama bebeğini verme sakın.Al bebeğini ailenin yanına dön.

'Artık maddi olarak sıkıntı çekmek istemiyorum, sen de başının çaresine bak' mı??? Afedersiniz ama kocanız erkek olup adam olamayanlardan sanırım..Eve bakmakla yükümlü olan sizsiniz ama onu maddi sıkıntı içinde yaşatıyosunuz zannediyor sanırım..hasta bebeğini ve eşini umursamayıp, daha iyi maddi yaşam peşinde olan birine son iyiliğinizi de yapın, valizini hazırlayıp kapının dışına koyun ve 'gel al valizini, haydi ananın evine' diyin ve yavrunuza siz anne-baba olun...

Allah boylelerinin kalbine merhamet versin. Bela okumamak icin kendimi zor tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…