Eşim bebeğimi sevecek mi :(

narnur94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
41
4
1
31
İkimizde okumuş belirli yerlere gelmiş kariyerli insanlarız. Ben hep kızım olmasını istiyordum ancak eşim doğu kültürü ile büyümüş biri olarak her ne kadar kendini oralara bağlamasada erkek istediğini biliyordum. Ve cinsiyet kız dendi ben çok sevindim ama eşinden o tepkiyi alamadım. Aslında merhametli ve vicdanlı biridir. Ama havalara uçmasını beklerdim yapmadı. Şimdi onu suçlandırıyorum ve kötü hissetmesini istiyorum bebeğime karşı hevesli davranmadığı için. Sizce bu zamanla değişir mi doğunca çok sever mi (

Canım benim eşimde doğulu esim sevr ama ailesi erkeklere düşkün sırf bu yüzden erkek evlat isterim burdaki kizlarin degeri yok

Canım benim eşimde doğulu esim sevr ama ailesi erkeklere düşkün sırf bu yüzden erkek evlat isterim burdaki kizlarin degeri yok
İnan annesi babası tebrik etti mutlu oldular oh be etraf hep erkek olmuştu kıza hasrettik zaten dediler ama yine de biliyorum burda ne yazık ki kız diyince olsun Allah veriyo diyip ikinci plan bir cinsiyet gibş teselli ediyorlar aşırı sinir bir durum

Sen sev de başka kimse sevmezse sevmesin,

Dediğin gibi merhametliyse, gerçekten insan evladiysa bebeğine dayanamaz, tabii ki sever, sevmezse de Allah sevsin onu.

Kimseye de "kız mıı" diye konuşma hakkı verme dinleme bile.

Eşimin anneanesi de (Trabzonlu) bana "ne yapalım olsun oda lazım olur" dedi, bende "beş oğlun var bakmak istemiyorlar da kızlarının elindesin" dedim. Zerre de düşünmedim ne hisseder diye, bı hayır dua edip gecemiyor koca insanlar. Yani doğu batı sorunu değil bu, var boyle antikalar. Sanki saltanat soyu sürdürüyorlar.

Ben tüp bebek yapıyorum kiz erkek farketmwz sağlıklı olsunda onuda vermiyor rabbim

Ya ben hamile kalmadan önce eşimle konuştuğumda erkek istediğini söylemişti ama bunun sebebi olarak kadınlar bu ülkede hor görülüyor eziliyor öldürülüyor dedi bende güçlü bir evlat yetiştiririz biz arkasındayız dedim ne güçlü kadınları p.çler öldürüyor ben kızımı nasıl koruyacağım dedi. Kendi sülalesinde bile hala mirası kadına vermeyen akrabaları var yani kadınlar hep ikinci planda olan yerde büyümüş. Belki de (iki gün oldu öğreneli) kendini bu sürece hazırlıyor. Bilemiyorum ama havalara uçan baba adaylarını görünce içim çok buruldu

Bir de be ailede farklıyım tek okumuş gelinim ve ben ne dersem o olur kimse bana ağız yamultarak kız mııı diyemez sen merak etme alacakları cevapları biliyorlar zaten :) ama inan eltim doğursa ağız burarlar.

Toplumda neler var diye kotuleyip kacmaktansa, bahane etmektense ona göre yaşayıp çocuklarımızı ona göre yetiştireceğiz, erkek çocuklarına hiçbir şey olmuyor diye bı durum yok ki... Allah göstermesin rabbim karsilastirmasin evlatlarimizi, taciz, tecavüz, cinayet iki cinsiyette de var, bunlar bahane değil yani...

Sizin beklentiniz de gerçekçi değil, bebeğinizi de sever neden sevmesin o an bi kalmıştır olabilir. Doğunca da hemen o bağı kuramayabilir, bazı babalar bebek ancak kendisini tanıyıp gülünce bağlandığını hissediyor.

Biliyorum ben bilmez miyim? İki kız kardeş büyüdük vallahi 10 erkeğe bedeliz. Okuduk bir yerlere geldik eşlerimizi kendimiz seçtik. Biliyorum böyle şeylerin arkasına sığınılmaz hayatta tek kaldıramadığım kız erkek ayrımıdır. Eşimde evde kendi görevini üstlenir ve bütğn ev işlerini yapar. Ama bu durum beni çok çok üzdü hamileyken 10 kat daha hissediyorsun. Umarım çabuk kabullenip mutlu olmayı tercih eder

Öyle mi dersin. Ya ne bileyim insan senle bir heveslensin senle bir karnını okşasın senle bir hayaller kursun istiyor. Tabi biz anne olrak karnımızda her an birlikteyiz. Belkide doğru diyorsunuz. Ama cinsiyet öğrenmeden önce daha bi hevesliydi.

Çocuğu eşin ailesine mi yapıyorsunuz? Siz kızınıza hak ettiği değeri verirseniz herkes verir merak etmeyin.

Eşim de ilk bebegimizde severdi kucağından indirmezdi ama hareketlenip babasına agu gugu yapana kadar anlamıyorum babalık hissi böyle mi diyordu, sonra kovid olduk bebisle ben, başında bekledi üç gün uyku uyumadı, rahat değil diye kucağından indiremedi, nefesini dinlerdi, babaligin ne demek olduğunu şimdi anladım dedi, gerçekten anneye ilk dk yukleniyor annelikte, babaya bı tık geç geliyor o kavrayış

Bu kızını sevmediği anlamına gelmez. Erkekler kızlarına daha düşkün oluyorlar. Ama o korku var ya o korku hiç bir şeye benzemiyor. İç güdü olarak düşünün koruma, kollama iç güdüsü.

Bende aynı duyguları yaşadım eşinizi anlıyorum. İkizlerimin ikisini de erkek istiyordum. Kız olunca o korku , o kaygı beni bitirdi. Ama kızım ya o olmasa ne yapardım bilmiyorum. Bu ülkeye kız evlat fazla ama napalım elimizden geleni yapıcaz modundayım.

Oyy çok duygusal yaaa insan aile olduğunu o an anlar işte Allah yavrularımızı sağlıkla büyütsün inşallah. Eminimki benimkide öyle olacak. sadece bir süreçten geçiyoruz belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…