- 23 Ekim 2022
- 1.568
- 3.515
- 63
Benim eşim de öyle kendi kendine karın okşayan babalardan olmadıÖyle mi dersin. Ya ne bileyim insan senle bir heveslensin senle bir karnını okşasın senle bir hayaller kursun istiyor. Tabi biz anne olrak karnımızda her an birlikteyiz. Belkide doğru diyorsunuz. Ama cinsiyet öğrenmeden önce daha bi hevesliydi.
Kesinlikle haklısın o zaman ondan büyük tepkiler beklemeyi bırakayım çünkü onu da zorla o duyguyu hissetmesini istiyormuşum gibi oluyor ama bu zorla olacak iş değil zamanla sevecektir inşallah. İşte ne olursa olsun erkek doğunca bir sıfır önde olan bir toplumda yetişmiş. O bilinçaltını ancak bir kızı olunca değiltirebilirdi ve oldu. Ben aslında çokta seviniyorum. Böyle insanların kızı olsun ki anlasınlar.Bu kızını sevmediği anlamına gelmez. Erkekler kızlarına daha düşkün oluyorlar. Ama o korku var ya o korku hiç bir şeye benzemiyor. İç güdü olarak düşünün koruma, kollama iç güdüsü.
Bende aynı duyguları yaşadım eşinizi anlıyorum. İkizlerimin ikisini de erkek istiyordum. Kız olunca o korku , o kaygı beni bitirdi. Ama kızım ya o olmasa ne yapardım bilmiyorum. Bu ülkeye kız evlat fazla ama napalım elimizden geleni yapıcaz modundayım.
Benim oğluma da ilk cinsiyetine kız dedi asistana denk gelmiştim, başta sevindim sonra o korku kapladı içimi gerçekten. Bu ülkede yeniden taşınan canın kıymeti olmalı, kimse bir başka cana zarar verme cürretini bulamamalı artık, nasıl olacak hiç bilmiyorum.Bu kızını sevmediği anlamına gelmez. Erkekler kızlarına daha düşkün oluyorlar. Ama o korku var ya o korku hiç bir şeye benzemiyor. İç güdü olarak düşünün koruma, kollama iç güdüsü.
Bende aynı duyguları yaşadım eşinizi anlıyorum. İkizlerimin ikisini de erkek istiyordum. Kız olunca o korku , o kaygı beni bitirdi. Ama kızım ya o olmasa ne yapardım bilmiyorum. Bu ülkeye kız evlat fazla ama napalım elimizden geleni yapıcaz modundayım.
Çok sevindim Allah muhabbetlerini arttırsın inşallahBenim eşim de öyle kendi kendine karın okşayan babalardan olmadıama düşkün şimdi
Güçlü ebeveynler olacağız ki güçlü çocuklar yetiştirelim. Rol model olalım. Tabi ki çocuk kendi mizacı ile doğuyor ancak ebeveynler olarak bizlere çok iş düşüyorBenim oğluma da ilk cinsiyetine kız dedi asistana denk gelmiştim, başta sevindim sonra o korku kapladı içimi gerçekten. Bu ülkede yeniden taşınan canın kıymeti olmalı, kimse bir başka cana zarar verme cürretini bulamamalı artık, nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Çok acımasızca bir yorum:) hem evliyim hem bebek bekliyorum hemde eşimin şoke olup bu süreci atlatabilir miyiz diye sizlerden yardım bekliyorum. Napayım boşayım mı hemde asla kötü ve vicdansız bir insan değil keşke yorum okuyup biraz fikir sahibi olsanız.Bana bunu düşündürecek adamla asla evlenmezdim ya, ne demek kız olacak diye sevecek mi acaba? Bu çağ dışı bir düşünce, evladın kızı erkeği mi var Allah aşkına?
Hanımefendi, eşim kız bebeğim olacak diye sever mi acaba diye konu açan sizsiniz, yaptığım yorum hiçte acımacızsa değil, vicdanlı olan adam da kız erkek ayrımı yapmaksızın çocuğuna evlat gözüyle bakar. Sizinle bu konuda anlaşamayız, Allah mutluluğunuzu daim etsin, iyi günler.Çok acımasızca bir yorum:) hem evliyim hem bebek bekliyorum hemde eşimin şoke olup bu süreci atlatabilir miyiz diye sizlerden yardım bekliyorum. Napayım boşayım mı hemde asla kötü ve vicdansız bir insan değil keşke yorum okuyup biraz fikir sahibi olsanız.
Baştan hatalısınız, siz de çevreniz gibi düşünüyorsunuz çünkü. Değer vermeyen vermesin, kurban olsunlar kızınızın tırnağına. Bu kafada olmanız lazım. Kızınıza da bunu hissettirmeniz, o şekilde büyütmeniz lazım. Sırf eş ailesi pohpohlasın diye erkek çocuk istemek sağlıklı bir düşünce değil.Canım ben kızıma veririm ama etraf vermiyor bana verilmeyen degeri kizimama verecekler hic sanmıyorum ben kizima yeterim
Eşiniz nereli yavKesinlikle haklısın o zaman ondan büyük tepkiler beklemeyi bırakayım çünkü onu da zorla o duyguyu hissetmesini istiyormuşum gibi oluyor ama bu zorla olacak iş değil zamanla sevecektir inşallah. İşte ne olursa olsun erkek doğunca bir sıfır önde olan bir toplumda yetişmiş. O bilinçaltını ancak bir kızı olunca değiltirebilirdi ve oldu. Ben aslında çokta seviniyorum. Böyle insanların kızı olsun ki anlasınlar.
Böyle olumlamalar beklerken milletin boşanmamı istemesi gerçekten tuhaf :) teşekkür ederim yorumunuz için eminim ki benim eşimde öyle olacak. Şuan sadece bir şok yaşıyoruz. Bir de bize ilk erkek dendi sonra kız dendi. Biraz o yüzden de bunu yaşıyor olabilir. Ben tabi kız olamsına daha çok sevindim3. Kızımız geliyor ve sanki ilkmis gibi heyecanlı ve mutluyuz. Biz de kız evladın daha özel olduğuna inanıyoruz tam aksine. Sağlıklı faydalı insanlar olsunlar. Eşiniz bence kızınız doğduğunda aşık olacaktır. Üzülmeyin.
Canım benim eşimde doğulu esim sevr ama ailesi erkeklere düşkün sırf bu yüzden erkek evlat isterim burdaki kizlarin degeri yok
yani bir sey diyecegim kalp kirmak istemiyorumBen tüp bebek yapıyorum kiz erkek farketmwz sağlıklı olsunda onuda vermiyor rabbim
Eşim bebegimi sever mi ne kadar kotu bir tabir. Sevmeyeceginiz bebegi neden doguruyorsunuz diye sorarlar. Yuzde 50 ihtimal var zaten cinsiyetci biriyse her seyi goze almalıydı.İkimizde okumuş belirli yerlere gelmiş kariyerli insanlarız. Ben hep kızım olmasını istiyordum ancak eşim doğu kültürü ile büyümüş biri olarak her ne kadar kendini oralara bağlamasada erkek istediğini biliyordum. Ve cinsiyet kız dendi ben çok sevindim ama eşinden o tepkiyi alamadım. Aslında merhametli ve vicdanlı biridir. Ama havalara uçmasını beklerdim yapmadı. Şimdi onu suçlandırıyorum ve kötü hissetmesini istiyorum bebeğime karşı hevesli davranmadığı için. Sizce bu zamanla değişir mi doğunca çok sever mi(
Benim oğluma da ilk cinsiyetine kız dedi asistana denk gelmiştim, başta sevindim sonra o korku kapladı içimi gerçekten. Bu ülkede yeniden taşınan canın kıymeti olmalı, kimse bir başka cana zarar verme cürretini bulamamalı artık, nasıl olacak hiç bilmiyorum.
İnşallah olur canım. Rabbim senin gibi isteyenlerin uğraşanların kucağını boş bırakmasın inşaALLAHBen tüp bebek yapıyorum kiz erkek farketmwz sağlıklı olsunda onuda vermiyor rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?