Hamilelikten dolayı büyütüyor olabilir miyim ?

Torunu olduğunda da sizin istemediğiniz her şeyi yapacak. Bi yorumda bana yapılmadığı için şikayetlerde haklılık payım olmaz demişsiniz. O sizin bebeğiniz ve korumak zorundasınız. Bu adama bi dur denmesi lazım. Ben de sizinki kadar olmasa da aşırı bunaltan bi kp ye sahibim ve kendimle ilgili sınırı çizmiştim. Oğlum olunca saçma sapan hareketler yaptı kavga ettim. Küsmedik ama durması gereken yeri öğrendi.
Ne yaptı özel değilse ?

Ne yaptı özel değilse ?
Ay saymakla bitmez. Düşündükçe bile sinir oluyorum. Önce 2 aylık bebeği oturtmaya çalıştı. Ben yapma dedikçe sinirlendi. Bi şey diyemedi ama belli ediyodu sinir olduğunu. Sonra çocuk ek gıdaya başlayınca çikolata vermeye çalıştı 😅 engelledim tabi. Daha bir sürü şey. Ama benim için patlama noktası oğluma senin …. Yerim diyodu. Uyardım defalarca. Öyle söyleme vs diye. Hala devam edince kavga ettim. Resmen şok oldu. Daha önce hiç yüz göz olmamıştık çünkü. Sonrasında eşimi doldurdu söylemediğim şeylerle ilgili yeminler mi etmedi neler neler. Ben de yeter artık senin ruh hastası baban yüzünden huzurum kalmadı dedim tartıştık. Eşim hava almaya çıktı. Ben de annesini arayıp biz boşanıyoruz dedim 😅 babası yüzünden falan diye her şeyi anlattım. Sonra adam duruldu şükür. Ki biz yılda 2 3 kez görüyoruz. Asla aynı şehre gitmeyin.

Aynı şeyi bir daha yapın, sağlam bir azarlama, bir küçük cinnetçik herşeyi çözer. Kendi ailenin kalmasını uzattıkça uzat. Eşinin aile gelmeden önce kayınvalideni ara, işte çocuğu çok fazla ellemeyin, ellemeden önce ellerinizi yıkayın, doktor öyle söyledi , hastalık var aman çok dikkat et dedi. Ya da kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi hikayeler anlatın. İşte bir haber okudum , çocuğu gelen yakın akrabası öpmüş , çocuk mikrop kapmış ve özürlü olmuş diye( gerçek bu olay , haberlere çıktı) ne kadar korkunç di mi babacım çok dikkatli olmak lazım gibi.
Size diğer tavsiyem , yeni doğum yapmışken , onlar rahatsız olmasın diye , kendi ve bebeğinizin rahatını bozmayın. Örneğin emzirmeniz lazım, gidipte odalara kapanmayın. Kayınpederinize , ben şimdi emzircem, siz başka odaya geçin deyin. Sürekli çocukla ilgilenin. Bi iş yapmayın.
Doğru söylüyorsunuz dikkate alacağım teşekkürler 🌸

Ay saymakla bitmez. Düşündükçe bile sinir oluyorum. Önce 2 aylık bebeği oturtmaya çalıştı. Ben yapma dedikçe sinirlendi. Bi şey diyemedi ama belli ediyodu sinir olduğunu. Sonra çocuk ek gıdaya başlayınca çikolata vermeye çalıştı 😅 engelledim tabi. Daha bir sürü şey. Ama benim için patlama noktası oğluma senin …. Yerim diyodu. Uyardım defalarca. Öyle söyleme vs diye. Hala devam edince kavga ettim. Resmen şok oldu. Daha önce hiç yüz göz olmamıştık çünkü. Sonrasında eşimi doldurdu söylemediğim şeylerle ilgili yeminler mi etmedi neler neler. Ben de yeter artık senin ruh hastası baban yüzünden huzurum kalmadı dedim tartıştık. Eşim hava almaya çıktı. Ben de annesini arayıp biz boşanıyoruz dedim 😅 babası yüzünden falan diye her şeyi anlattım. Sonra adam duruldu şükür. Ki biz yılda 2 3 kez görüyoruz. Asla aynı şehre gitmeyin.
Ohhh iyi yapmışsınız. İnsan güzellikle rica ile anlatınca bazıları anlamıyor, bağırıp çağırıp , cinnet geçirince süt dökmüş kediye dönüyorlar.

Of böyle adamlar gerçekten çok ilginç geliyor bana ya hiç alışık olduğum profil değil

Ohhh iyi yapmışsınız. İnsan güzellikle rica ile anlatınca bazıları anlamıyor, bağırıp çağırıp , cinnet geçirince süt dökmüş kediye dönüyorlar.
Gerçekten öyle. Defalarca öyle güzel uyardım ki. Baba lütfen yapma ben hoşlanmıyorum vs. Yok adam asla umursamadı. En son ben yeter artık bilerek yapıyorsun sana bin kere mi söylemeniz lazım diye çıkıştım. Eşime demiş ki bana küfretti ve bizi evden kovdu 😅😂😂😂 tövbeler olsun sinirden gülüyorum 😂😂

Of böyle adamlar gerçekten çok ilginç geliyor bana ya hiç alışık olduğum profil değil
Benim de değil işte. Babam asla böyle şeyler yapmaz. Çocuğu iki sever öper bırakır. Ben ilk bunlarda gördüm böyle şeyleri. Bizim de kültür farkı var ama bu kültürle değil adamın kişiliğiyle alakalı bence.

Benim de değil işte. Babam asla böyle şeyler yapmaz. Çocuğu iki sever öper bırakır. Ben ilk bunlarda gördüm böyle şeyleri. Bizim de kültür farkı var ama bu kültürle değil adamın kişiliğiyle alakalı bence.
Kesinlikle kültürle alakalı değil. Laf anlamaz insansa her yerde aynı. Evlerden ırak erkeğin böyle olması da daha yorucu. İnsan kaynanasıyla sıkıntı ben bunları anlattığım zamanlar benle dalga geçiyordu insanlar. Adam duracağı yeri bilmiyor. Bir kişi mutsuz olacak diye de on kişi idare ediyorlardı.

Kesinlikle kültürle alakalı değil. Laf anlamaz insansa her yerde aynı. Evlerden ırak erkeğin böyle olması da daha yorucu. İnsan kaynanasıyla sıkıntı ben bunları anlattığım zamanlar benle dalga geçiyordu insanlar. Adam duracağı yeri bilmiyor. Bir kişi mutsuz olacak diye de on kişi idare ediyorlardı.
Valla hiç idare edemem artık. Kendimle alakalı konularda da susmadım ama daha ılımlıydım. Söz konusu çocuk olunca içimden kaplan çıktı 😂😂 bu arada biz de şark dönüşü eşimin memlekete gitcektik ama vazgeçtik 😅

Sizin eşiniz de tuhaf.
Bu ne canım. Çekilir mi? Kocanızın babasına uyarıda bulunması lazım.
Benim kayınpederim çok geveze, saçma sapan sohbetler eden bir tiptir. Biraz da agresif, ben erkeğim her şeyi söylerim kafasındaydı. Bebeğim ufakken bebekle ilgili bir konuda çok fena kavga ettik. O gün bugündür selam sabahı kestim. Kocam da sen küstün rahatladın en azından aynı muhabbetleri çekmiyor der, barışma sakın da der. Bu sayede gelmesi gitmesinden de kurtuldum.
Siz de isterseniz sınırı çizersiniz. Ama kocanız da o cesaret yok bence.
Ayrıca asıl çocuk olunca sınırı korumanız lazım. Benim kayınpeder bir kaç kere tatlı verecek oldu daha şekerli şey vermezken, direkt çocuktan alıp çöpe attım. Artık su verseler bana soracak kıvama geldiler.
Asıl annenin çocuğunu koruması gerekiyor. Duruşunuz olmalı böyle olmaz.
Her seferinde ip koparan o konuyu merak ediyorum ya bi ara özelden yazsana 😂

karısını arasın, onun kafasını şişirsin, yaşınızı bilmiyom ama ben 25 yaşındayım, 55 yaşındaki bi adamla saatlerce ne konuşabilirimki? benim kayınpederimde evime gelir, iş güç, hoş beş konuşuruz, oturma odasına otururuz, açar tv'yi izler, ben mutfağa giderim, isterse önüne kahve, çay getiririm, isterse derken sorarım baba çaymı kahvemi diye, bazen kahvede içtim kızım su alırım der vb. diyaloglarımız böyle. balkona sigara içmeye çıkar, yanımdan geçerkende yemek yaparken kolaygelsin der, sizinki aşırı cıvık geldi bana.

yakın giderek hayatı çekilmez duruma sokçanız bence, gerçe uzaktada olsa görüntülü aramalar vb. hadi arasında, açmayınca tekrar aramak nedir yaa!

karısını arasın, onun kafasını şişirsin, yaşınızı bilmiyom ama ben 25 yaşındayım, 55 yaşındaki bi adamla saatlerce ne konuşabilirimki? benim kayınpederimde evime gelir, iş güç, hoş beş konuşuruz, oturma odasına otururuz, açar tv'yi izler, ben mutfağa giderim, isterse önüne kahve, çay getiririm, isterse derken sorarım baba çaymı kahvemi diye, bazen kahvede içtim kızım su alırım der vb. diyaloglarımız böyle. balkona sigara içmeye çıkar, yanımdan geçerkende yemek yaparken kolaygelsin der, sizinki aşırı cıvık geldi bana.
Sizinki normal bir kp modeli zaten 😀evet benimki cıvık. Aslında eşim en başında uyarmıştı babamın insanlar samimiyet problemi var diye de ben anlamamıştım en azından bu kadar olabileceğini düşünmedim. 31 yaşındayım ben de.

Sizinki normal bir kp modeli zaten 😀evet benimki cıvık. Aslında eşim en başında uyarmıştı babamın insanlar samimiyet problemi var diye de ben anlamamıştım en azından bu kadar olabileceğini düşünmedim. 31 yaşındayım ben de.
ablacım eşine söyle, ben çekemiyom, sen çekiyosan seni arasın baban de.

Onu da çok dillendirdim sanırım en son bir daha duymak istemiyorum diyordu. Genel anlamda anlıyor zaten ama bana sorun gelen ona gelmiyor 30 küsür yaşındayız o da senelerce o yaşam tarzını doğru bulmuş.
Hayırlısı olsun dediğiniz gibi, sağ olun 🌸
Boşanma lafı bir evlilikte sürekli muhabbeti dönünce hoş olmuyor anlamı da kalmıyor degersizlestiriyor kişileri de evliliği de.

X