Eşim başkasına aşık..

Allah belasını versin ya, elim ayağım boşaldı sinirden.

Bir işe falan giremez mi komşunuz? Öyle sinsi, alçak ve namussuz bir insanla aynı evde nasıl yapacak?

Bir de iyidir vicdanlıdır demiş. Allah aşkına karşısındakini aptal yerine koyup kandıran bir şeref yoksunu nasıl vicdanlı olabilir? Olay başka kadın da değil, kandırmak karşındakinin aklına hakaret etmek. Göz içinin baka baka yalan söylemek.

Alçak, namussuz kart zampara nolacak?! Çok sinirlendim, çok..

Allah belasını versin adamın,boşanmayacaksa bildigini söylemesin, gidecek yeri yokmuş ayrılmayacak adamda biliyo diye iyice yüzsüzleşecek,ayrılmak mantıklı olan ama hayat işte

Çok zor bir durum ne kadar acı çektiğini tahmin bile edemeyiz. Ancak erkeklerin özellikle hamilelik ve doğum sonrası girdikleri bunalım neticesi malesef böyle durumlar yaşanıyor. Sorun eşinin o kıza aşık olması değil. O kız sadece bir kaçış yolu eşin için. Eşin şuan bunalımda ona zaman vermen lazım. Malesef kısa ve kolay bir süreç değil. Bu durum malesef çok sık karşılaşılan bir durum. Zamanla eşin ailesinin değerini anlayacak. Tabi sana da çok görev düşüyor, eşini bunaltmadan ona evliliğinizin değerini göstermeye çalışmalısın. Anlattığın olayı bizzat yakınım yaşadı ve olayın çok içindeydim. 3 sene uğraştı ve şuan inan çok mutlular ve eşi yaptıklarından çok ama çok pişman.. ama arkadaşım çok uğraştı umarım bu güç sende de vardır..
Bu ne aşağılayıcı bir düşüncedir ya.
Çocuğu karnında taşıyan kadın, her türlü hormonları fırlayan, vücudu bozulan, psikolojisi bozulan kadın. Acısını çekip doğuran kadın.
Sonra hamile diye baskalarına yönelen adam (!)

Ee kadın ne yapacak, bu defa da 3-5 sene kocasını toparlayacak. Evliliğim de evliliğim yapacak. Bir nevi zar atacak, ya tutar ya tutmaz. Her türlü çile.

Kusura bakmayın da aynı düşüncede kadın olsa, olayın adı namus cinayetine kadar gidiyor.

Erkek yapınca sabret adamı geri kazan.

Hep böyle düşünenler yüzünden kadınlar bu kadar rahat aldatılıyor, hiçe sayılıyor.
Lütfen sağda solda o arkadasınızın basiretsizliğini basarı diye anlatıp örnek olmaya çalışmayın.

Çünkü görüyorum ki bir tek size ne yapabilirim diye cevap vermiş. Diğerlerine zaten boşanamam...

Rabbim kimseyi sınamasın böyle bir şeyle.
Arkadaşınız aciz gibi davranmayı bırakırsa ''güçlüyüm ben,sen de defol aşkınla takıl'' tavrına girerse adamın aşkı anında söner.
Mahkeme ,tazminat vs vs niyeyse aşkı hep öldürür :KK70:
Zira aşk dediği çok özür diliyorum ama ''TAZE ET'' fikrinden başka şey değildir.
Denemekte fayda var.

madem o kadar düşünceli , ilgili !!!!
Topla delillerini ver mahkemeye , alsın ceketini çıksın gitsin.
Madem dönemiyorsun ailenin yanına , o da bu haltı yediyse (çokta ilgili sorumlu bir babaymış ya :ukala:)
Şuan aynen size nasıl bakıyorsa baksın. Ödesin kiranı karşılasın masraflarını.

Terbiyesiz herif.

Evlenmekten bir kez daha vazgectim.. okurken cok uzuldum gercektende.. boyle devam edemezki.. cok aci ceker.. ve gun gectikce acisi buyur.. cok zor bir durum.. o mesajlari kaydetsin bir yere, ilerde lazim olabilir.. ne bilim sozun bittigi yer gibi birsey oldu.. cidden cok yipratici bir surec.. :KK43:

Bu ne aşağılayıcı bir düşüncedir ya.
Çocuğu karnında taşıyan kadın, her türlü hormonları fırlayan, vücudu bozulan, psikolojisi bozulan kadın. Acısını çekip doğuran kadın.
Sonra hamile diye baskalarına yönelen adam (!)

Ee kadın ne yapacak, bu defa da 3-5 sene kocasını toparlayacak. Evliliğim de evliliğim yapacak. Bir nevi zar atacak, ya tutar ya tutmaz. Her türlü çile.

Kusura bakmayın da aynı düşüncede kadın olsa, olayın adı namus cinayetine kadar gidiyor.

Erkek yapınca sabret adamı geri kazan.

Hep böyle düşünenler yüzünden kadınlar bu kadar rahat aldatılıyor, hiçe sayılıyor.
Lütfen sağda solda o arkadasınızın basiretsizliğini basarı diye anlatıp örnek olmaya çalışmayın.

Çünkü görüyorum ki bir tek size ne yapabilirim diye cevap vermiş. Diğerlerine zaten boşanamam...
Herkesin olaylara bakış açısı farklıdır. Öncelikle başkalarının fikirlerine karşı daha saygılı olmanızı beklerdim. Konuşma tarzınız hiç hoş değil.

Konuya gelirsek çok yakınen tanıdığım bir insanın başından geçenlerle bayanın anlattığı olayın bire bir aynı olmasından dolayı fikirlerimi söyledim.

Evet malesef aldatmak ve aldatılmak hiç hoş şeyler değil ama bazı olayların yaşanma zamanı da çok önemli. Yani aslında bazı ilişkiler aldatılma yüzünden bitmiyor, ilişkinin taraflarından birinin yaşadığı bunalım neticesinde aldatmalar yaşanıyor. Bu da genelde doğum sonrası erkeklerde çok fazla yaşanıyor.

Ayrıca benim arkadaşımın olayı basiretsizlik değildi bilakis aşkı uğruna savaşan bir kadının başarısıydı.. isterdim ki arkadaşımın eşinin imkanı olsa da siZe yaşadıklarını anlatsa. İşte ozaman adamın girdiği bunalımı ve çaresizlikten ne yollara bulaştığını çok daha iyi anlardınız. Şuan ise gözümün önünde dünyanın en mutlu çiftlerinden biri..

Bunu bile bile hic bir kadin susmaz susmamalida zaten
Toplasan delileri versin mahkemeye
BASKASINA ASIK ADAMDAN KOCA OLMAZ...

Ve baskasina asik adamla kalmayada gercekten mide lazim

Allah gostermesin. Cok cok aci bisey. Gitsen ayri bi dert gitmesen ayri bi dert. Ne diyim bilemedimki.

Herkesin olaylara bakış açısı farklıdır. Öncelikle başkalarının fikirlerine karşı daha saygılı olmanızı beklerdim. Konuşma tarzınız hiç hoş değil.

Konuya gelirsek çok yakınen tanıdığım bir insanın başından geçenlerle bayanın anlattığı olayın bire bir aynı olmasından dolayı fikirlerimi söyledim.

Evet malesef aldatmak ve aldatılmak hiç hoş şeyler değil ama bazı olayların yaşanma zamanı da çok önemli. Yani aslında bazı ilişkiler aldatılma yüzünden bitmiyor, ilişkinin taraflarından birinin yaşadığı bunalım neticesinde aldatmalar yaşanıyor. Bu da genelde doğum sonrası erkeklerde çok fazla yaşanıyor.

Ayrıca benim arkadaşımın olayı basiretsizlik değildi bilakis aşkı uğruna savaşan bir kadının başarısıydı.. isterdim ki arkadaşımın eşinin imkanı olsa da siZe yaşadıklarını anlatsa. İşte ozaman adamın girdiği bunalımı ve çaresizlikten ne yollara bulaştığını çok daha iyi anlardınız. Şuan ise gözümün önünde dünyanın en mutlu çiftlerinden biri..
Evet herkesin bakış açısı farklıdır.
Mesela ben buna aşkı için savaştı vay bee demiyorum. Benim için basiretsizlik. Bence aşk böyle şeylerde kullanılmayacak kadar güzel bir şey.

Saygı derken size karsı şahsi bir şey değil. Bu düşüncede olan herkese karşı çok tahammülsüzüm. Hele ki bu düşünce bide kadınlardaysa!

Selametle!

Insanlar ne kadar karaktersiz ya...Bu kadar zor mu bir insana ait olabilmek.Baskasına asık olmus napsin vazgecememis diyemiyorum bence zihniyetle alakali.Evliysen baska bir kadina nasil alici gozle bakabiliyorsun hadi esine saygin yok kendine cocuguna da mi saygin yok :KK43: Ben babam oyle bir sey yapsa annem benim icin devam etsin istemezdim asla cocuk icin devam etmesin hic bir cocuk annesinin asagilanmasindan hoslanmaz

Çok zor bir durum ne kadar acı çektiğini tahmin bile edemeyiz. Ancak erkeklerin özellikle hamilelik ve doğum sonrası girdikleri bunalım neticesi malesef böyle durumlar yaşanıyor. Sorun eşinin o kıza aşık olması değil. O kız sadece bir kaçış yolu eşin için. Eşin şuan bunalımda ona zaman vermen lazım. Malesef kısa ve kolay bir süreç değil. Bu durum malesef çok sık karşılaşılan bir durum. Zamanla eşin ailesinin değerini anlayacak. Tabi sana da çok görev düşüyor, eşini bunaltmadan ona evliliğinizin değerini göstermeye çalışmalısın. Anlattığın olayı bizzat yakınım yaşadı ve olayın çok içindeydim. 3 sene uğraştı ve şuan inan çok mutlular ve eşi yaptıklarından çok ama çok pişman.. ama arkadaşım çok uğraştı umarım bu güç sende de vardır..

Ne kullanıyorsanız bana da verin ara sıra böyle sacmalayabilmek istiyorum.

Doğum vs sırasında erkek neden bunalıma girsin yahu? Çocuğunun baba olacak olmanin heyecani, bunun her anının tadını eşiyle birlikte çıkarmak varken, bunalim ne alaka? Hadi o veya bu sebeple bunalıma girdi diyelim. Eee o zaman her bunalıma giren kadın/ erkek eşini aldatsın.

Valla benim etrafimda da cok oldu karısı hamile olan doğum yapan. Ama hic biri de bunalimlara girip karısını aldatmadi. Tam tersi bebek daha da birbirine bağlar mutlu eder eşleri.

Adamın basiretsizligini, karaktersizligini bunalim depresyon adı altinda normallestirmeyin lütfen.

Başkasıyla yatmış kalkmış evliliği harcamış adam geri dönsün diye 3 yıl paspas olup peşinden koşmak = size göre başarı , bana göre zavallılık . Aşkın değil zavallılığın zaferi!

Üzgünüm ama empati kurmakta zorlanıyorum. Her seferinde "mesleğim var çalışıyorum ben ayaklarım üzerinde durabilirim alırım çocuğumu çarpar kapıyı çıkarım" diyorum.

Çünkü ekonomik olarak yalnızca KOCAYA BAĞLI BİR HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM!

Kadının yeri evidir, kadının çalışması zulümdür diyen tipler var ya. Aha gelsinler bu konuya, bana bi açıklasınlar.

Kızlarınızı okutun okutun okutun. Güçlü olmayı öğretin onlara, kimseye muhtaç olmamayı.

Ve kaç yaşında olursanız olun, hiçbir şey için geç değil. Bir meslek edinin kendinize. Kısa bi süre de olsa çalışın görün tecrübeniz olsun. Hayatın ne getirip götüreceği belli olmaz. Bi gün böyle kötü bi durumda kalırsanız elinizde gücünüz olur, kapıyı çekip onurunuzla gururunuzla gidebilirsiniz. Kimseye boyun eğmezsiniz kimseye eyvallahınız olmaz.

Ne kullanıyorsanız bana da verin ara sıra böyle sacmalayabilmek istiyorum.

Doğum vs sırasında erkek neden bunalıma girsin yahu? Çocuğunun baba olacak olmanin heyecani, bunun her anının tadını eşiyle birlikte çıkarmak varken, bunalim ne alaka? Hadi o veya bu sebeple bunalıma girdi diyelim. Eee o zaman her bunalıma giren kadın/ erkek eşini aldatsın.

Valla benim etrafimda da cok oldu karısı hamile olan doğum yapan. Ama hic biri de bunalimlara girip karısını aldatmadi. Tam tersi bebek daha da birbirine bağlar mutlu eder eşleri.

Adamın basiretsizligini, karaktersizligini bunalim depresyon adı altinda normallestirmeyin lütfen.

Böyle saçmalıkları erkekler değil kadınlar uyduruyor maalesef. Aldatılıp erkektir yaparı meşrulaştıran kadınlar, erkekler değil.

sessiz kalamazdim herseyi ogrendigimi anlatirdim zaten kari koca iliskimde olamaz boyle bir adamla ..bir an once o evden kurtulma yollarini arardim kabullenen kisileri hic anlayamiyorum mecburiyetten o evde kalmak ayri affetmek ayri

Eşimle biz birbirimizin ilk aşkıyız. 6 yıllık bir beraberliğimiz vardı, sonunda evlilik. Şuan 2 yıllık evliyim ve 5 aylık dünyalar güzeli bir oğlumuz var. Eşim benimle ve evladımızla ilgilenir, bizi hiç ihmal etmedi maddi manevi ve aldattığını da hiç hissettirmedi. Yaşlarımız 27, 1 hafta önce eşimin bekar bir kıza aşık olduğunu öğrendim. Kızda eşime aşıkmış, eşim evli olduğunu kızdan gizlemiş, bir süre görüşmüşler 6 ay kadar, sonrasında kız öğrenince ayrılmış ama ne eşim ne kız vazgeçmemişler, msjlarını okudum ikiside imkansız aşkın eşiğindeki aşıklar gibi çaresizce msjlaşmışlar. Bunları şuan buraya yazmak ne kadar acı gurur kırıcı tahmin edersiniz. Benden boşanmayı hiç düşünmediğini de söylemiş oğlumuz için. Eşim benim bildiğimi bilmiyor, oğlum için susuyorum. Evde gözlerimin içine bakıyor, seviyor gibi davranıyor, görseniz sanki dünyanın en mükemmel eşi, en iyi babası rolleri yapıyor, o kadar gerçekçi ki. Ama o kıza aşık! Kızda eşimden kaçıyor uzaklaşmaya çalışıyor, hatta kız başkasıyla görüşmeye başlamış eşim onun peşini bıraksın diye ama nafile eşim onada engel olmuş, kızı ayırmış. Bana da bir şey çaktırmıyor.. Ne yapacağımı bilmiyorum, eşim beni ve oğlumuzu bırakmaz biliyorum, çünkü ondan başka gidecek yerimiz yok, kimsemiz yok, ama o kızı da bırakmıyor. Bana akıl fikir verin siz olsanız ne yapardınız?

Not. Bir yakınım yazmamı rica etti. Yorumlarınızı bekliyor. Arkadaşlar bu durumu yaşayan komşum, malesef eşinin o kızla msjlarını beraber okuduk, komşum istedi ben yazdım, belkide ben dinleyerek msjları okuyarak buraya yazdığım için bu kadar soğukkanlı geldi size. Benimde elim ayağım titredi. Yani çocuğunu emzirirken eşinin kendisini aldattığını öğrendi, komşunun kardeşleri hasta malesef ailesinin yanına dönemez, ailesinde de öyle bir mantık yok malesef, çocuğunu da hasta kardeşleriyle bir odada büyütemez, köyüne dönemez, komşumun bir işi geliri mesleği de yok. Onun kadar bende çaresizim elimden bir şey gelmiyor.
ya yapmayın adam baskasına asık ve engel sensin konus esınle illa aynı evde kalmanmı lazım bakıma muhtacsın.bosan esıne söle biliyorum de her ihtiyacını karsılasın cocugunun yıne babası ayrılırsınız oda bakar hayatına.bence her iki tarafta acı cekıyor sen ayrı esın ayrı.nereye kadar sürer bu yalandan mutluluk?

X