Eşim başka erkeklere baktığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamanla oluştu bir şey diyemiyorum ki. İşte empati manyağı biri olarak yine kendime soruyorum ben ne verememişim ki güvenini kazanamamışım gibi vs vs. Öf mal oldum iyice
Nasıl oluştu ki zamanla ? Bu adam at gözlüğü takıp mı geziyor, o bakmıyor mu kimseye?

Ahahaha babam kova. Kodlama değil evet ama takıntılı bir burç. Ben de oğlak burcuyum ben de çok kıskancım en rahat burç hangisi ya

Dedigim gibi bence kovalar rahat, cok kiskanc degil daha dogrusu boş kiskanc degil. Babanizin haritasinda su grubu baskindir bence.
Eşim kova, esimden oncede bir kac kova erkegi olmustu hayatimda (kovalari severim)
Ben eşime göre minnacik daha kiskanc olabilirim ama 9 senedir kiskanclik nedenli bir tane bile kavgamiz, catismamiz olmadi bizim.

kimse vazgeçilmez değil tabiki ama bazen sevgi bazı şeyleri aşar düşüncesiyle hareket ediyorum herhalde

Biliyor musunuz tam anlattığıniz gibi bir tanıdığım var ilkokul mezunu üç çocukla boşandı kadın . Olduğu yerde böyle boşanmaya iyi bakılmaya bir yer. Şu an çalışıp parasını da kazanıyor. Yani bu çalışan kadınları ben hiç hiç anlayamıyorum

Şuan psikolojik şiddet seviyesinde. Konu sahibinin akil sagligiyla oynuyor. Bir sure sonra ufak itip kakmalar baslayacak. Evden cikarmama, arkadas ve aileyle gorusturmeme baslayacak. Sonrasinda dayak gelecek. En son seviye “namusumu korumak icin öldürdüm” olacak. Bu hikaye pek cok kadin cinayetinde okudugumuz hikaye. Konu sahibi nasil bir tehlikede oldugunun gram farkinda degil.

Düşüneceğim, teşekkürler

Ya işte bende dikkat etmiyorum ki güveniyorum anasını ama bu olaylardan sonra dikkat ettim bakmıyo yani çok dikkat ediyo
Algılarınız kaymış vaziyette, şu an yanınızda başka kadına kur da yapsa, arkadaşça konuşuyoruz dese inanacak durumdasınız. Çok gözünüzde büyümüş çünkü adam, fazla idealize etmişsiniz.

Fikir belirtenlerede çok teşekkür ederim olduğum durumdan daha iyi duruma sokmadınız ama bi noktada gözümüde açtınız. Akşama konuşacağız neye karar vereceğimizi unutmazsam yazarım

Ya öyle bir insan değil tabi bunun cinnet anı vardır illaki ama sesini bile yükseltmeden derdini anlatmaya çalışır . Ben daha baskın bi karakterim
Bu çok hassas bir konu. Aldatma/başkasına bakma.. Eşinizin hastalığı (kafa) ilerlerse konu olmadık yerlere gider. Ya tedaviye ikna edin ya aileden birilerini devreye sokun. Olmuyorsa da kendinize yazık etmeyin bence.

Birde pısırık değilim dememiş mi
Pısırıgın ezigin önde gideni bence ama

Bakın sayfalardır size eşiniz namusunuza laf ediyor diyorlar ısrarla anlamak istemiyorsunuz, seviyorum diyorsunuz.
Başkası laf etse iş nerelere gider (bu sevdiğiniz biri olsa bile) eş olunca ne değişiyor ?

Ben de evliliklerde ki kurtarılabilir sorunlar varsa çabalansın isterim sonuna kadar ama, kırmızı çizgiler hariç, namus ta bunlardan biri bence.

Merve Veziroğlu'nun olayını biliyor musunuz bilmiyorum ama eşi saplantılı. Ona baktın buna baktın diye kavga çıkarıp kendini kaybeden bir tip. En son kadını öldürmek üzereydi.
Aynen ben de dinlemiştim kadını aynı böyle hastalıklı bir tip kocası. Böyle manyakların ne yapacağı belli olmaz. Kafasında kurup bu tür şeyler yapabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…