- 18 Şubat 2018
- 11.997
- 53.601
- 44
Ben de normalde sakin bir insanım ama bana elin erkeklerine bakıyorsun diyen adamın alnını karışlarım!Bu konu harici öyleyim zaten baskın bi karakterim ilişkimizde ama çark her zaman aynı yöne dönmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de normalde sakin bir insanım ama bana elin erkeklerine bakıyorsun diyen adamın alnını karışlarım!Bu konu harici öyleyim zaten baskın bi karakterim ilişkimizde ama çark her zaman aynı yöne dönmüyor
Kusura bakmayın ama yuhhh!demek istiyorum adam durup durup namusunuza dil uzatıyor "sen erkeklere bakıyorsun" ne demek...İşte çekmek istemiyorum her dışarı çıktığımda kendimi kontrol etmeye birine 3 kere bakmamaya zorluyorum kendimi. Ama ya bilmeden de yapmışsam tereddütüne düştüğüm için hatalı gibide hissediyorum
Kusura bakmayın ama yuhhh!demek istiyorum adam durup durup namusunuza dil uzatıyor "sen erkeklere bakıyorsun" ne demek...
Hiç mi kendinize saygınız yok? Daha sevgiliyken dil uzatmış iftira etmiş kıçına tekmeyi basmak yerine evlenmişsiniz,insan kendine kıymet vermezse işte seviyorum dediğiniz adamlar sizi çöp kovası gibi kullanır.........
İlk başta yapmalıydım belkide ama kendimi suçlu hissettim ve düzeltmeye çalıştım. Hala aynı konuları duydukçada ağlayıp yatakta mal gibi yatıyorumBen de normalde sakin bir insanım ama bana elin erkeklerine bakıyorsun diyen adamın alnını karışlarım!
Eşiniz hangi burç kova mıKimsede yok zaten ama bende de acaba bakıyor muyum hissi oluştu daha dikkatli davranıyorum ama sürekli kendimide kontrol edemem ki
BalıkEşiniz hangi burç kova mı
Yapmayın işte bunu, kendinize olan saygıyı kaybediyorsunuz.Ya gider paşa paşa tedavi olur, ya da kapıyı gösterirsiniz.Kimse için bu hayatı heba etmeye değmez, hele ki namusunuza dil uzatan bir erkek için.İlk başta yapmalıydım belkide ama kendimi suçlu hissettim ve düzeltmeye çalıştım. Hala aynı konuları duydukçada ağlayıp yatakta mal gibi yatıyorum
Aklınızla oynuyor sizin.Anlatışı kişileri olayları anı vs sanki ben bunu yaptım ve özür dilemek kendimi anlatmak zorundaymışım gibi geliyor. Dışarıdan bir kadın için gurur kırıcı olduğunun farkındayım ama olay anı karşınızdaki hayatınızı paylaştığınız kişi ve kaybetmekte istemiyorsunuz
Düşüneceğim teşekkürlerYapmayın işte bunu, kendinize olan saygıyı kaybediyorsunuz.Ya gider paşa paşa tedavi olur, ya da kapıyı gösterirsiniz.Kimse için bu hayatı heba etmeye değmez, hele ki namusunuza dil uzatan bir erkek için.
İşte sadece o tereddütden dolayı bunu yaşıyorum. Acaba baktım mı ve ben eşime ne yaşattım hissi. O baksam ne yaparım empatisi ve suçluluk duygusuAklınızla oynuyor sizin.
Sevgiliykende bakıyorsaniz etrafa, sizinle evlenmeseymis. Onursuz mu kendisi?
Hayatınızı paylaştığınız adam böyle bir iftirada bulunamaz.
Ben kadına yapılan bu tarz ithamlari daha tehlikeli buluyorum. Adam olan karısına başkalarına bakıyorsun diye iftira atmaz.
Sizinde kaybetmek istemiyorum diye alttan almaniz çok yanlış.
Eşiniz hangi burç kova mı
Siz bir şey yapmadığınız halde bu güveni hak edemediniz. O sizin güveninizi kazanmak için ne yaptı?Bilmiyorum. Aşırı ihtimalleri daha da düşünerek çıkmaza girmek istemiyorum. Ama eşime de bugün için güveniyorum
Sizde normal değilsiniz. Önce kendiniz psikologa gidin. Kendinizden şüphe eder duruma düşmüşsünüz acaba bakıyorum mu diye. Eşinizin size uyguladığı bir tür şiddet. Şiddet illa dayak atmakla olmuyor.İlk başta yapmalıydım belkide ama kendimi suçlu hissettim ve düzeltmeye çalıştım. Hala aynı konuları duydukçada ağlayıp yatakta mal gibi yatıyorum
Aklı melekeleri yerinde olan bir insansanız, nereye bakıp bakmadığınızi bilirsiniz. Acabaya falan da düşmezsiniz.İşte sadece o tereddütden dolayı bunu yaşıyorum. Acaba baktım mı ve ben eşime ne yaşattım hissi. O baksam ne yaparım empatisi ve suçluluk duygusu
Ahahaha babam kova. Kodlama değil evet ama takıntılı bir burç. Ben de oğlak burcuyum ben de çok kıskancım en rahat burç hangisi yaZodyagin en manipulasyonculari su grubu burclari bence, özellikle balik. Kova şu konuda asla aklima gelmezdi benim. Kova kiskanç olmayan, kiskansa da belli etmeyen bir burc derler.
Evet kendiminde bu konu üzerinden normal düşünme yetimin kaybolduğunun farkındayım. Çünkü sorunlar yaşayan bir aile yapımda yoktur. İlk büyük bi sorunda verdiğim tepkide bu. Doğru veya yanlışSizde normal değilsiniz. Önce kendiniz psikologa gidin. Kendinizden şüphe eder duruma düşmüşsünüz acaba bakıyorum mu diye. Eşinizin size uyguladığı bir tür şiddet. Şiddet illa dayak atmakla olmuyor.
Böyle bi ruh hastasıyla ömürmü geçer.Eşimle 5 bucuk senelik sevgililik sonrası evlendik 2 bucuk senedirde evliyiz. Sevgiliyken 1-2 kez başka bir erkeğe baktığımı ama öncesinde de başka erkeklere baktığımı ve en sonunda patladığını söylemişti. Evlendikten sonrada 2-3 kez aynı kavgayı yaptık. Benim ikna çabalarım ve ağla krizlerimle beraber. Normalde önümden babam geçse yolda tanımam bakar kör gibiyim ve gerçekten eşimide çok seviyorum ondan başkasına bakmam. Ama bir kere bakıp ardından ikinciye bakıyormuşum ama bana söylediği yerlerde ve kişileri hafızamda hatırlayamıyorum bile öyle önemsiz çünkü benim için. Artık boşanmak istiyorsan boşan dedim onada hayır diyor. Önceki kavgamızda kurana el bile bastım bilinçli şekilde kimseye bakmadığıma dair. Ama benden uzaklaştığınıda söylüyor kendine olan saygısını yitirdiğini bunları bana söylemenin ne kadar zor olduğunuda. kafayı yemek üzereyim. Ortak çalışıyoruz ama farklı bir yerde çalışmak istiyorum onada sıcak bakmıyor. Beni dışarı çıkartmak istemediğini bile söyledi. Yanlışta anlaşılmasın evinde koca parası bekleyen pısırık biride değilim özgüvenimde var ama işin içinden çıkamıyorum. Psikolojik destek almak istiyorum ama doktora bunu açıklayacak olmaktan bile utanıyorum
Zamanla oluştu bir şey diyemiyorum ki. İşte empati manyağı biri olarak yine kendime soruyorum ben ne verememişim ki güvenini kazanamamışım gibi vs vs. Öf mal oldum iyiceSiz bir şey yapmadığınız halde bu güveni hak edemediniz. O sizin güveninizi kazanmak için ne yaptı?
Kız seviyom napayım tamam büyük bi sorunda belki aşarız bilemiyorum kiBöyle bi ruh hastasıyla ömürmü geçer.
Bas tekmeyi, gerçekten bak.