Eşim başka erkeklere baktığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

missesmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
58
6
Eşimle 5 bucuk senelik sevgililik sonrası evlendik 2 bucuk senedirde evliyiz. Sevgiliyken 1-2 kez başka bir erkeğe baktığımı ama öncesinde de başka erkeklere baktığımı ve en sonunda patladığını söylemişti. Evlendikten sonrada 2-3 kez aynı kavgayı yaptık. Benim ikna çabalarım ve ağla krizlerimle beraber. Normalde önümden babam geçse yolda tanımam bakar kör gibiyim ve gerçekten eşimide çok seviyorum ondan başkasına bakmam. Ama bir kere bakıp ardından ikinciye bakıyormuşum ama bana söylediği yerlerde ve kişileri hafızamda hatırlayamıyorum bile öyle önemsiz çünkü benim için. Artık boşanmak istiyorsan boşan dedim onada hayır diyor. Önceki kavgamızda kurana el bile bastım bilinçli şekilde kimseye bakmadığıma dair. Ama benden uzaklaştığınıda söylüyor kendine olan saygısını yitirdiğini bunları bana söylemenin ne kadar zor olduğunuda. kafayı yemek üzereyim. Ortak çalışıyoruz ama farklı bir yerde çalışmak istiyorum onada sıcak bakmıyor. Beni dışarı çıkartmak istemediğini bile söyledi. Yanlışta anlaşılmasın evinde koca parası bekleyen pısırık biride değilim özgüvenimde var ama işin içinden çıkamıyorum. Psikolojik destek almak istiyorum ama doktora bunu açıklayacak olmaktan bile utanıyorum

Niye eşiniz hiç bakmıyor muymuş ? Eşiniz bence takıntılı destek almalı. İnsanız yolda yürürken bir sürü insanla karşılaşır ve görürüz,,bakarız :) dönüp ikinci kez bakmıyorsanız ki hatırlamıyorum söylediği kişileri diyorsunuz, yolunuza devam ediyor iseniz ben bir sorun göremedim şahsen.

Eşiniz ruh hastası gibi bişey.. Kendisi dışarıdaki kadınlara bakıyorsa sizi de öyle zannediyor. Ayrıca Kuran'a el basmak zorunda değilsiniz böyle bir zihniyet için. Siz kendinizden eminseniz kanıtlamak ve bu iğrenç psikolojik şiddeti çekmek zorunda da değilsiniz. Güzelce konuşun yorulduğunuzu anlatın. Dikkat çeken bir kadın mısınız ondan mı bu kuruntusu ?

Biliyor musunuz artık acımıyorum, üzülmüyorum sizlere.

Çaresiz elinde diploması, okuma yazması, gidecek yeri olmayan, 3 çocuklu cahil bir köylü kadın değilsiniz.

Ama kendinize gram saygınız yok ki ne saçmalıyorsun sen, haddini bil namusuma laf edemezsin demek yerine kurana el basıp ikna etmeye çalışıyorsunuz.

Bu hayata layıksınız öyleyse. Bu kadar mı vazgeçilmez bu erkekler?

Psikolojik destek almak istiyorum ama doktora bunu açıklayacak olmaktan bile utanıyorum

Siz neden psikolojik destek almalısınız onu anlayamadım, eşiniz almalı sanki. Yalnız emin olduğunuz bir konuda hala haksız gibi kurana el basıyosunuz falan bunun sonu yok, asla değişmeyecek eşiniz bunu bilin.

İyi de adam namusunuza iftira atıyor farkında değilsiniz galiba.

Hâla onun sizi boşamasını mı talep ediyorsunuz?
Sonrasında açıkladığımda da tamam sana güveniyorum diyor ama 4-5 ay sonra yine aynı konu. Namus olarak hiç düşünmedim açıkcası bana anlatış biçimi iletişimi onunda bi çıkar yol aradığı hissi verdi empati yaptım belkide bilmiyorum. Kendimde boşanmak istemiyorum ki bunun haricinde bir sorunumuzda yok e seviyorum da offf bilmiyorum kafam çok karışık

Ne münasebet bakmadığınız halde Kurana el basmalar, ikna etmeye çalışmalar.Pısırıklık değil de ne bunun adı?
Kendinizi anlatirken başkaldırana laf etmesiniz keşke.
Eşiniz işi kendinden biliyor olabilir.
Boşanmak istemiyor diye bir şey yok iftiraya maruz kalan taraf olarak evliliği sürdürmeyecek olan sizsiniz.

Tabii ki herkesin bakış açısı farklı.

Biz de kafamız önümüzde yürümüyoruz. Elbette gelen geçeni görüyoruz.

Ama bakmakla suçlanmak benim ağrıma giderdi,yalan değil.

Artık son noktaya geldim çünkü sürekli kendimi anlatmaya böyle bir şey yapmadığıma ikna etmeye çalışıyorum. Belkide yapıyorum ama farkında da değilim bununda bilince değilim. Tek bildiğim kimseye alıcı gözle bakmadığım

Anlatışı kişileri olayları anı vs sanki ben bunu yaptım ve özür dilemek kendimi anlatmak zorundaymışım gibi geliyor. Dışarıdan bir kadın için gurur kırıcı olduğunun farkındayım ama olay anı karşınızdaki hayatınızı paylaştığınız kişi ve kaybetmekte istemiyorsunuz

Psikolojik destek alması gereken siz değilsiniz, kocanız. Paranoya yaşıyor.

Çalışmayan kadınlara da bi laf çarpmasanız aklınız kalır. He tamam çalışıyorsunuz he para kazanıyorsunuz en iyi kadın çalışıp para kazanan kadındır böyle kadınlar ayakları öpülesi kadındır diğerleri kadın bile değildir. He tamam rahatladınız mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…