Eşim başka erkeklere baktığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız belkide gözüm kör şuan için. Çözüm arayıp denemek istiyorum sadece bu. Bununda tek sebebi sevgi bu kadar

Demek istediğinizi çok iyi anlıyorum bir çıkmazdayım zaten şuan. Ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum kırmadan dökmeden

Yok aman kovalar çok zeki… her şeyi ben bilirim kafası yaşıyorlar çekilmez valla

Ya öyle bir insan değil tabi bunun cinnet anı vardır illaki ama sesini bile yükseltmeden derdini anlatmaya çalışır . Ben daha baskın bi karakterim
Sizi alttan işleye işleye idare etmeye, eline almaya çalışıyor ve başarıyor. Genelde kadınlar yapar bunu. Bi tanesini çok iyi yakalamıştım burda, hiç hoşlanmamıştı bundan. Tatlı tatlı beyin yiyen cins.

O konuda hemfikiriz kendimi zeki zannediyorken bazen kapılmışım ona farkında değilim. Ama bu konuda geç kaldım sanırım

O konuda hemfikiriz kendimi zeki zannediyorken bazen kapılmışım ona farkında değilim. Ama bu konuda geç kaldım sanırım
Geç kalacak bi şey yok, bu harika adama çocuk yapmayın yeter, zaten zamanla düşecek gözünüzden. Doktora oranı buranı elletmeye gidiyon lafını duymayın hamile hamile hormonlar tavanken.

Yani yürürken önümüze gelenlere zaten mecburen bakıyoruz sizin bakıştıginizi iddia ediyorsa neden özür diliyorsunuz eşiniz ağır konuşuyor. Kendisi kime bakıyormuş yürürken?

Adam şizofren olabilir, tedavi edilmezse ilerde tehlikeli boyutlara ulaşır

bence çok öncesinde eşiniz aldatılmış yada böyle bi olayla karşılaşmış onun etkisi ama ömür çürütür benden söylemesi

İyi de adam namusunuza iftira atıyor farkında değilsiniz galiba.

Hâla onun sizi boşamasını mı talep ediyorsunuz?
+1
lalem ne güzel de içimi okumuş

bildiğiniz namusunuza laf ediyor konu sahibi ya destek alacak ya da sepet havası
çocuğunuz var mı?

İki seçenek var:
Birincisi eşiniz hasta, paranoyak.
İkincisi kendisi etraftaki kadınlara bakıyor ve sizi de öyle düşünüyor.
Tabi her ikisinin bir arada olma ihtimali de yüksek.
Her durumda ikna edemezsiniz.
Bırakın kur'an'a el basmayı kabeye gidip orada yemin etseniz yine ikna edemezsiniz.
Kırk yıl evin içinde durun, dışarı çıkmayın yine söyleyecek bir şeyler bulacak.
Özellikle de böyle pasif bir şekilde davrandığınız için bu suçlamalar artarak devam edecek muhtemelen.
İlk söylediğnde ağlayarak kendinizi kanıtlamaya çalışacağınıza evi başına yıksaydınız farklı olurdu muhtemelen.
Düşüncesi değişmese bile ağzını açmaya korkardı en azından.

Son düzenleme:
Yapmadığım bir şey için asla kendimi ispat etmeye çalışmam. O karşımda dövünsün isterse, sigaramı yakar boş boş suratına bakarım.
Sizin hatanız kendinizi ısrarla anlatmaya, onu ikna etmeye çalışmanız.
İlk iftirasında kıyameti koparsaydınız bir daha yapabilir miydi acaba ?
Namusuma, ahlakıma laf edecek adamın dilini çeker koparırım
Ne demek erkeklere bakıyorsun ?
Neyim ben yani ? Aranıyor muyum tövbe tövbe..
Lafının nereye gittiğini bilmiyor eşiniz.
Siz psikolog yerine avukat araştırın bence.

Ortak çalışıyoruz ama farklı bir yerde çalışmak istiyorum onada sıcak bakmıyor. Beni dışarı çıkartmak istemediğini bile söyledi.
Tek başınıza dışarı cikabiliyor musunuz?
Ya da başka bir aktivite, kizkiza arkadaşlarinizla bir kahve icmeye, alışverişe?

Bir insanın hiç etrafına bakmaması için kör olması lazım. Şuna baktın buna baktın kavgası bana aşırı saçma geliyor. Baştan aşağı uzun uzun süzmediği sürece herkes herkese bakabilir. Sürekli buna nasıl katlanacaksınız habire Kurana el mi basacaksınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…