Eşim başka erkeklere baktığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu buradaki konulara ters olmuş,genelde buradaki hanımlar kocalarının kadınlara bakmasından şikayet ederdi
Neyse mümkünse eşiniz terapi alsın hiç normal değil

Kusura bakmayın ama yuhhh!demek istiyorum adam durup durup namusunuza dil uzatıyor "sen erkeklere bakıyorsun" ne demek...
Hiç mi kendinize saygınız yok? Daha sevgiliyken dil uzatmış iftira etmiş kıçına tekmeyi basmak yerine evlenmişsiniz,insan kendine kıymet vermezse işte seviyorum dediğiniz adamlar sizi çöp kovası gibi kullanır.........

Ben de normalde sakin bir insanım ama bana elin erkeklerine bakıyorsun diyen adamın alnını karışlarım!
İlk başta yapmalıydım belkide ama kendimi suçlu hissettim ve düzeltmeye çalıştım. Hala aynı konuları duydukçada ağlayıp yatakta mal gibi yatıyorum

İlk başta yapmalıydım belkide ama kendimi suçlu hissettim ve düzeltmeye çalıştım. Hala aynı konuları duydukçada ağlayıp yatakta mal gibi yatıyorum
Yapmayın işte bunu, kendinize olan saygıyı kaybediyorsunuz.Ya gider paşa paşa tedavi olur, ya da kapıyı gösterirsiniz.Kimse için bu hayatı heba etmeye değmez, hele ki namusunuza dil uzatan bir erkek için.

Aklınızla oynuyor sizin.
Sevgiliykende bakıyorsaniz etrafa, sizinle evlenmeseymis. Onursuz mu kendisi?
Hayatınızı paylaştığınız adam böyle bir iftirada bulunamaz.
Ben kadına yapılan bu tarz ithamlari daha tehlikeli buluyorum. Adam olan karısına başkalarına bakıyorsun diye iftira atmaz.
Sizinde kaybetmek istemiyorum diye alttan almaniz çok yanlış.

İşte sadece o tereddütden dolayı bunu yaşıyorum. Acaba baktım mı ve ben eşime ne yaşattım hissi. O baksam ne yaparım empatisi ve suçluluk duygusu

Sizde normal değilsiniz. Önce kendiniz psikologa gidin. Kendinizden şüphe eder duruma düşmüşsünüz acaba bakıyorum mu diye. Eşinizin size uyguladığı bir tür şiddet. Şiddet illa dayak atmakla olmuyor.

İşte sadece o tereddütden dolayı bunu yaşıyorum. Acaba baktım mı ve ben eşime ne yaşattım hissi. O baksam ne yaparım empatisi ve suçluluk duygusu
Aklı melekeleri yerinde olan bir insansanız, nereye bakıp bakmadığınızi bilirsiniz. Acabaya falan da düşmezsiniz.

Son düzenleme:
Zodyagin en manipulasyonculari su grubu burclari bence, özellikle balik. Kova şu konuda asla aklima gelmezdi benim. Kova kiskanç olmayan, kiskansa da belli etmeyen bir burc derler.
Ahahaha babam kova. Kodlama değil evet ama takıntılı bir burç. Ben de oğlak burcuyum ben de çok kıskancım en rahat burç hangisi ya

Evet kendiminde bu konu üzerinden normal düşünme yetimin kaybolduğunun farkındayım. Çünkü sorunlar yaşayan bir aile yapımda yoktur. İlk büyük bi sorunda verdiğim tepkide bu. Doğru veya yanlış

Böyle bi ruh hastasıyla ömürmü geçer.
Bas tekmeyi, gerçekten bak.

Siz bir şey yapmadığınız halde bu güveni hak edemediniz. O sizin güveninizi kazanmak için ne yaptı?
Zamanla oluştu bir şey diyemiyorum ki. İşte empati manyağı biri olarak yine kendime soruyorum ben ne verememişim ki güvenini kazanamamışım gibi vs vs. Öf mal oldum iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…