- 25 Aralık 2014
- 8.152
- 27.720
Demek istediğinizi çok iyi anlıyorum bir çıkmazdayım zaten şuan. Ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum kırmadan dökmeden
Çok kıskanç biri mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek istediğinizi çok iyi anlıyorum bir çıkmazdayım zaten şuan. Ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum kırmadan dökmeden
Evde koca parası bekleyen biriyim. Kocam, başka erkeklere bakıyorsun, seni eve hapsetmek istiyorum diye kavga çıkarsa ağlayarak yapmadım diye yalvarmak yerine ağzına tuvalet terligiyle vurup kapının önüne koyarım utanmadan.Eşimle 5 bucuk senelik sevgililik sonrası evlendik 2 bucuk senedirde evliyiz. Sevgiliyken 1-2 kez başka bir erkeğe baktığımı ama öncesinde de başka erkeklere baktığımı ve en sonunda patladığını söylemişti. Evlendikten sonrada 2-3 kez aynı kavgayı yaptık. Benim ikna çabalarım ve ağla krizlerimle beraber. Normalde önümden babam geçse yolda tanımam bakar kör gibiyim ve gerçekten eşimide çok seviyorum ondan başkasına bakmam. Ama bir kere bakıp ardından ikinciye bakıyormuşum ama bana söylediği yerlerde ve kişileri hafızamda hatırlayamıyorum bile öyle önemsiz çünkü benim için. Artık boşanmak istiyorsan boşan dedim onada hayır diyor. Önceki kavgamızda kurana el bile bastım bilinçli şekilde kimseye bakmadığıma dair. Ama benden uzaklaştığınıda söylüyor kendine olan saygısını yitirdiğini bunları bana söylemenin ne kadar zor olduğunuda. kafayı yemek üzereyim. Ortak çalışıyoruz ama farklı bir yerde çalışmak istiyorum onada sıcak bakmıyor. Beni dışarı çıkartmak istemediğini bile söyledi. Yanlışta anlaşılmasın evinde koca parası bekleyen pısırık biride değilim özgüvenimde var ama işin içinden çıkamıyorum. Psikolojik destek almak istiyorum ama doktora bunu açıklayacak olmaktan bile utanıyorum
Benim kadin bir is arkadaşım var o kadar meraklı ki anlatamam merakı sebebi ile aşırı dikkatli. Mesela 1 sene önce geldi koltuk başka yerdeydi 1 sene sonra gelince değişmiş yeri der. İnsanları süzer ama kötü niyetli biri değil. Acaba sizde öyle meraklı mısınız (kötü anlamda demiyorum) dikkatli suzuyorsaniz etrafı esiniz buna takılıyor olabilir mi?Eşimle 5 bucuk senelik sevgililik sonrası evlendik 2 bucuk senedirde evliyiz. Sevgiliyken 1-2 kez başka bir erkeğe baktığımı ama öncesinde de başka erkeklere baktığımı ve en sonunda patladığını söylemişti. Evlendikten sonrada 2-3 kez aynı kavgayı yaptık. Benim ikna çabalarım ve ağla krizlerimle beraber. Normalde önümden babam geçse yolda tanımam bakar kör gibiyim ve gerçekten eşimide çok seviyorum ondan başkasına bakmam. Ama bir kere bakıp ardından ikinciye bakıyormuşum ama bana söylediği yerlerde ve kişileri hafızamda hatırlayamıyorum bile öyle önemsiz çünkü benim için. Artık boşanmak istiyorsan boşan dedim onada hayır diyor. Önceki kavgamızda kurana el bile bastım bilinçli şekilde kimseye bakmadığıma dair. Ama benden uzaklaştığınıda söylüyor kendine olan saygısını yitirdiğini bunları bana söylemenin ne kadar zor olduğunuda. kafayı yemek üzereyim. Ortak çalışıyoruz ama farklı bir yerde çalışmak istiyorum onada sıcak bakmıyor. Beni dışarı çıkartmak istemediğini bile söyledi. Yanlışta anlaşılmasın evinde koca parası bekleyen pısırık biride değilim özgüvenimde var ama işin içinden çıkamıyorum. Psikolojik destek almak istiyorum ama doktora bunu açıklayacak olmaktan bile utanıyorum
Gişede görevli bankacı işlemlerim eksikti 1 haftadan fazla sonra gittim eksik evrak ile tekrar hatırladı size msj gelmişti olmadı vs anlatıyor detayları..eşimi aradık hallettik. Yüzlerce kişi gelmiştir kimi insanların hafıza süper maşallahBenim kadin bir is arkadaşım var o kadar meraklı ki anlatamam merakı sebebi ile aşırı dikkatli. Mesela 1 sene önce geldi koltuk başka yerdeydi 1 sene sonra gelince değişmiş yeri der. İnsanları süzer ama kötü niyetli biri değil. Acaba sizde öyle meraklı mısınız (kötü anlamda demiyorum) dikkatli suzuyorsaniz etrafı esiniz buna takılıyor olabilir mi?
Ben de normalde sakin bir insanım ama bana elin erkeklerine bakıyorsun diyen adamın alnını karışlarım
Ben de normalde sakin bir insanım ama bana elin erkeklerine bakıyorsun diyen adamın alnını karışlarım!
Ben bunun tillahını yaşadim basit markete gitmek bile dert oldu rafa bakıyorum karşıda biri varsa bile ben görmüyorum biraz daha baksaydin diyor pikniğe gidiyoruz herkes suyun ormanın içindeyken biz çalı cirpinin içinde tenha uzakta piknik yapiyorduk yakinimizda 1 kişi bile olmayacaktıEşimle 5 bucuk senelik sevgililik sonrası evlendik 2 bucuk senedirde evliyiz. Sevgiliyken 1-2 kez başka bir erkeğe baktığımı ama öncesinde de başka erkeklere baktığımı ve en sonunda patladığını söylemişti. Evlendikten sonrada 2-3 kez aynı kavgayı yaptık. Benim ikna çabalarım ve ağla krizlerimle beraber. Normalde önümden babam geçse yolda tanımam bakar kör gibiyim ve gerçekten eşimide çok seviyorum ondan başkasına bakmam. Ama bir kere bakıp ardından ikinciye bakıyormuşum ama bana söylediği yerlerde ve kişileri hafızamda hatırlayamıyorum bile öyle önemsiz çünkü benim için. Artık boşanmak istiyorsan boşan dedim onada hayır diyor. Önceki kavgamızda kurana el bile bastım bilinçli şekilde kimseye bakmadığıma dair. Ama benden uzaklaştığınıda söylüyor kendine olan saygısını yitirdiğini bunları bana söylemenin ne kadar zor olduğunuda. kafayı yemek üzereyim. Ortak çalışıyoruz ama farklı bir yerde çalışmak istiyorum onada sıcak bakmıyor. Beni dışarı çıkartmak istemediğini bile söyledi. Yanlışta anlaşılmasın evinde koca parası bekleyen pısırık biride değilim özgüvenimde var ama işin içinden çıkamıyorum. Psikolojik destek almak istiyorum ama doktora bunu açıklayacak olmaktan bile utanıyorum