- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
hergun bosanıyormusuz gıbıbak arkadaşım sen bize kızdın ettin ama biz her kadına "boşan" demiyoruz. ortada bi anlaşmazlık vardır ya da eşin bi kusuru vardır, biz o zaman boşanmak haricindeki önerilerimizi söylemeye çalışıyoruz. ama eşininki bi kusur değil ki güzelim. günün birinde karşıdaki insanı öldürmesine sebep bile olabilicek bi hastalık. kimiler doktora gidin demiş. "gitmez" demişsin. tek çözüm doktora gitmek. eşinin doktora gitmiyceğini de biliyosun, geriye ne gibi bi çözüm olabilir ki? seni tanımayız etmeyiz niye düşman olalım sana, niye kötülüğünü isteyelim.
herkes evlılıgınde neler yasıyor ben kayınvalıdem ve eltımın yaptıklarını anlatsam konu sahıbıde emın olsun kı bana neden bosanmadın derdı oyle seyler
konuyu bastan sona okuduk yazdık
gercekden cok uzuldum ya vallahı kendısının kotulugune veya sırf laf olsun dıye bosanmalısın namusuna laf soyluyor demedım
namusu nerden cıkardın namusa nerden getırdın dedı, yuva yıkmak bosan demek kolay olmus dedı...
esı bak konu sahıbının burda konusulmasına neden oldu en basıtı yahu cunku kendı esı dıyor bız neden konusmayalım ? bunu kasteddım
aslında konu sahıbı kendısı kabul edemıyor ınanmak ıstemıyor esını sevdıgınden aklına kotusu gelmıyor...
tedavıyı kabul etmıyor her ortamda erkege bakıyorsun dıyor buda siddet ve bı kadına edılecek en agır laf ya...