Eşim başka erkeklere baktığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baktıysam baktım güzele bakmak sevap deyin ben böyle kaslı biri falan geçtiğinde yanımızdan eşim laf söyler sen de hemen bak zaten diye yok spor yapmış kas yapmış ondan abartma derim o sanki hiç bakmıyor canım hiççç eşiniz de kesin hiç bakmıyordur abartmayınnn abartmasın

Bence psikolojik destek almalısınız özgüven eksikliği var her ikinizde de siz kendinizi eşinize karşı savunamadığınız için eşiniz ise kendisine güvenmeyip eşinin başka erkeklere baktığını düşündüğü için

Yanımda iken eşim bakarsa da bakar yani ben güzelim yahu istediği kadar başkasına baksın umrumda olmaz ama yanımda iken korkar bakmaz ben yokken ama kesin bakıyordur ayy dışarıda bir sürü bakımlı hatun var ben bile bakıyorum adamlar mı bakmıcak

Evde koca parası bekleyen biriyim. Kocam, başka erkeklere bakıyorsun, seni eve hapsetmek istiyorum diye kavga çıkarsa ağlayarak yapmadım diye yalvarmak yerine ağzına tuvalet terligiyle vurup kapının önüne koyarım utanmadan.

Benim kadin bir is arkadaşım var o kadar meraklı ki anlatamam merakı sebebi ile aşırı dikkatli. Mesela 1 sene önce geldi koltuk başka yerdeydi 1 sene sonra gelince değişmiş yeri der. İnsanları süzer ama kötü niyetli biri değil. Acaba sizde öyle meraklı mısınız (kötü anlamda demiyorum) dikkatli suzuyorsaniz etrafı esiniz buna takılıyor olabilir mi?

Gişede görevli bankacı işlemlerim eksikti 1 haftadan fazla sonra gittim eksik evrak ile tekrar hatırladı size msj gelmişti olmadı vs anlatıyor detayları..eşimi aradık hallettik. Yüzlerce kişi gelmiştir kimi insanların hafıza süper maşallah

Arkadaşlar eşimle her şeyi konuştum. Bana güvendiğini, sevdiğinide ama kendisinde de bir problem olabileceğini düşündüğünü konuştuk. Bende artık psikolojimin bunu kaldıramayacağını belirttim. Eğer ki böyle devam ederse ilişkimizin sonu geleceğini söyledim ve ortak bir şekilde pazartesi günü psikologtan destek almaya karar verdik. Umarım faydasını görürüz

Benim babam böyleydi, yani bizim yanımızda konuşmazlardı ama anneme yok konuşurken filankese güldün, yok ona baktın annemi canından bezdiriyormuş. Yani insan farkında olmadan bakabilir de, bazen gözüne güzel görünür bakasın ard niyetten değil,

Psikolojik destek almasi gereken siz degilsiniz hasta ruhlu esiniz nasil okumus etmis ozguvenli kadinsiniz anlamadim? Oyle olsaniz kocanizin paranoyakliklari karsisinda aglayip kurana el basmazdiniz

Benim eşimde aynısını yapıyor ve kendimi suçlu hissettiriyor şüpheye düşüyor bende bıktım ve benim hasta olduğumu söylüyor

Hem başka erkeklere baktın diye kavga çıkarıyor hem de ayrılmak istemiyor.

Hem işi ayırmak istemiyor hem sizin performansınızı düşürüyor.

Hem yalvartıyor hem eve kapatmak istiyor.

Şu anda sizinle yalnızken kendisinde problem olabileceğini düşündüğünü söylemiş, peki ama neden kendisi yalnız gitmiyor terapiye? Neden siz ikiniz birlikte gireceksiniz? İsminiz yazacak kayıtlarda. O kayıtlar dava açma aşamasında size zırnık koklatmamak amacıyla size karşı kullanılacak.

Boşanma dilekçenize şunu yazacak:
"Karım, başka erkeklere bakmasını hastalık olarak kabul etti, ama terapiye yalnız gitmeye korkuyordu. Ben ona destek olmak için gittim Hakim Bey! Hakim bey, ben evliliğimizi kurtarmak için her şeyi yaptım!"

Çift terapisi gerektiren bir durum değil bu. Kendinize gelin! Kayıtlardan isminizi sildirin ve son anda kapıdan onu içeri şutlayın, ben bekleme odasında bekliyorum, deyin.

Ben bunun tillahını yaşadim basit markete gitmek bile dert oldu rafa bakıyorum karşıda biri varsa bile ben görmüyorum biraz daha baksaydin diyor pikniğe gidiyoruz herkes suyun ormanın içindeyken biz çalı cirpinin içinde tenha uzakta piknik yapiyorduk yakinimizda 1 kişi bile olmayacaktı
Ben boşanma aşamasındayım başka şeylerde var tabi ama muhtemelen eşiniz başka kadınlara bakan hatta aldatma potansiyeli olan biri olabilir yansıtma yapıyor bence psikologa gidin ve başka sorunlarda varsa boşanın iflah olmuyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…