Eşim başka erkeklere baktığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın sayfalardır size eşiniz namusunuza laf ediyor diyorlar ısrarla anlamak istemiyorsunuz, seviyorum diyorsunuz.
Başkası laf etse iş nerelere gider (bu sevdiğiniz biri olsa bile) eş olunca ne değişiyor ?

Ben de evliliklerde ki kurtarılabilir sorunlar varsa çabalansın isterim sonuna kadar ama, kırmızı çizgiler hariç, namus ta bunlardan biri bence.
Haklısınız belkide gözüm kör şuan için. Çözüm arayıp denemek istiyorum sadece bu. Bununda tek sebebi sevgi bu kadar

Biraz ürkütücü kafasında senaryolar kurması. Sana hiç güvenmiyor demek ki bu şekilde evlilik nasıl sürdürülür. Başta sana hakaret gibi birşey gözün fıldır fıldır dışarda diyor resmen.
Demek istediğinizi çok iyi anlıyorum bir çıkmazdayım zaten şuan. Ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum kırmadan dökmeden

Dedigim gibi bence kovalar rahat, cok kiskanc degil daha dogrusu boş kiskanc degil. 😀 Babanizin haritasinda su grubu baskindir bence.
Eşim kova, esimden oncede bir kac kova erkegi olmustu hayatimda (kovalari severim) 😄
Ben eşime göre minnacik daha kiskanc olabilirim ama 9 senedir kiskanclik nedenli bir tane bile kavgamiz, catismamiz olmadi bizim.
Yok aman kovalar çok zeki… her şeyi ben bilirim kafası yaşıyorlar çekilmez valla😃😂😂

Ya öyle bir insan değil tabi bunun cinnet anı vardır illaki ama sesini bile yükseltmeden derdini anlatmaya çalışır . Ben daha baskın bi karakterim
Sizi alttan işleye işleye idare etmeye, eline almaya çalışıyor ve başarıyor. Genelde kadınlar yapar bunu. Bi tanesini çok iyi yakalamıştım burda, hiç hoşlanmamıştı bundan. 🌝 Tatlı tatlı beyin yiyen cins.

Sizi alttan işleye işleye idare etmeye, eline almaya çalışıyor ve başarıyor. Genelde kadınlar yapar bunu. Bi tanesini çok iyi yakalamıştım burda, hiç hoşlanmamıştı bundan. 🌝 Tatlı tatlı beyin yiyen cins.
O konuda hemfikiriz kendimi zeki zannediyorken bazen kapılmışım ona farkında değilim. Ama bu konuda geç kaldım sanırım 😬

O konuda hemfikiriz kendimi zeki zannediyorken bazen kapılmışım ona farkında değilim. Ama bu konuda geç kaldım sanırım 😬
Geç kalacak bi şey yok, bu harika adama çocuk yapmayın yeter, zaten zamanla düşecek gözünüzden. Doktora oranı buranı elletmeye gidiyon lafını duymayın hamile hamile hormonlar tavanken.

Yani yürürken önümüze gelenlere zaten mecburen bakıyoruz sizin bakıştıginizi iddia ediyorsa neden özür diliyorsunuz eşiniz ağır konuşuyor. Kendisi kime bakıyormuş yürürken?

Sonrasında açıkladığımda da tamam sana güveniyorum diyor ama 4-5 ay sonra yine aynı konu. Namus olarak hiç düşünmedim açıkcası bana anlatış biçimi iletişimi onunda bi çıkar yol aradığı hissi verdi empati yaptım belkide bilmiyorum. Kendimde boşanmak istemiyorum ki bunun haricinde bir sorunumuzda yok e seviyorum da offf bilmiyorum kafam çok karışık
Adam şizofren olabilir, tedavi edilmezse ilerde tehlikeli boyutlara ulaşır

Eşimle 5 bucuk senelik sevgililik sonrası evlendik 2 bucuk senedirde evliyiz. Sevgiliyken 1-2 kez başka bir erkeğe baktığımı ama öncesinde de başka erkeklere baktığımı ve en sonunda patladığını söylemişti. Evlendikten sonrada 2-3 kez aynı kavgayı yaptık. Benim ikna çabalarım ve ağla krizlerimle beraber. Normalde önümden babam geçse yolda tanımam bakar kör gibiyim ve gerçekten eşimide çok seviyorum ondan başkasına bakmam. Ama bir kere bakıp ardından ikinciye bakıyormuşum ama bana söylediği yerlerde ve kişileri hafızamda hatırlayamıyorum bile öyle önemsiz çünkü benim için. Artık boşanmak istiyorsan boşan dedim onada hayır diyor. Önceki kavgamızda kurana el bile bastım bilinçli şekilde kimseye bakmadığıma dair. Ama benden uzaklaştığınıda söylüyor kendine olan saygısını yitirdiğini bunları bana söylemenin ne kadar zor olduğunuda. kafayı yemek üzereyim. Ortak çalışıyoruz ama farklı bir yerde çalışmak istiyorum onada sıcak bakmıyor. Beni dışarı çıkartmak istemediğini bile söyledi. Yanlışta anlaşılmasın evinde koca parası bekleyen pısırık biride değilim özgüvenimde var ama işin içinden çıkamıyorum. Psikolojik destek almak istiyorum ama doktora bunu açıklayacak olmaktan bile utanıyorum
bence çok öncesinde eşiniz aldatılmış yada böyle bi olayla karşılaşmış onun etkisi ama ömür çürütür benden söylemesi

İyi de adam namusunuza iftira atıyor farkında değilsiniz galiba.

Hâla onun sizi boşamasını mı talep ediyorsunuz?
+1
lalem ne güzel de içimi okumuş

bildiğiniz namusunuza laf ediyor konu sahibi ya destek alacak ya da sepet havası
çocuğunuz var mı?

İki seçenek var:
Birincisi eşiniz hasta, paranoyak.
İkincisi kendisi etraftaki kadınlara bakıyor ve sizi de öyle düşünüyor.
Tabi her ikisinin bir arada olma ihtimali de yüksek.
Her durumda ikna edemezsiniz.
Bırakın kur'an'a el basmayı kabeye gidip orada yemin etseniz yine ikna edemezsiniz.
Kırk yıl evin içinde durun, dışarı çıkmayın yine söyleyecek bir şeyler bulacak.
Özellikle de böyle pasif bir şekilde davrandığınız için bu suçlamalar artarak devam edecek muhtemelen.
İlk söylediğnde ağlayarak kendinizi kanıtlamaya çalışacağınıza evi başına yıksaydınız farklı olurdu muhtemelen.
Düşüncesi değişmese bile ağzını açmaya korkardı en azından.

Son düzenleme:
Yapmadığım bir şey için asla kendimi ispat etmeye çalışmam. O karşımda dövünsün isterse, sigaramı yakar boş boş suratına bakarım.
Sizin hatanız kendinizi ısrarla anlatmaya, onu ikna etmeye çalışmanız.
İlk iftirasında kıyameti koparsaydınız bir daha yapabilir miydi acaba ?
Namusuma, ahlakıma laf edecek adamın dilini çeker koparırım
Ne demek erkeklere bakıyorsun ?
Neyim ben yani ? Aranıyor muyum tövbe tövbe..
Lafının nereye gittiğini bilmiyor eşiniz.
Siz psikolog yerine avukat araştırın bence.

Bir insanın hiç etrafına bakmaması için kör olması lazım. Şuna baktın buna baktın kavgası bana aşırı saçma geliyor. Baştan aşağı uzun uzun süzmediği sürece herkes herkese bakabilir. Sürekli buna nasıl katlanacaksınız habire Kurana el mi basacaksınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X