N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi newlife
-
Tatlım onlar bir aileler artık sen benmi var eşinin bir sorunu olsa kayıtsız kalabirmisin?Ayrıca demekki ekonomik anlamda arkadaşımızda etkileniyorki bu onunda derdi haline gelmiş.Onunda yeni doğmuş bir bebeği var ve onunda ihtiyaçları var tabiki babası bakacak ama eşit olması gerekir genelde böyle durumlarda ekonomik dağılım eşit yapılmaz ve boşanılmış ailenin çocuğu ekonomik olarak doyurulmaya çalışılır.Daha önceki buna benzer konusunda bende karşı çıkmıştım kadının özel hayatına karışmayın diye ama kadının yaptığı şey hiç masumca değil çokta çirkin arkadaşımızda dertlenmiş olabilir.bu eşinizin eski eşiyle ve çoğuyla arasında olan bişey buna müdahale etmeye hakkınız yok bırakın çok rahatsız oluyosa eşiniz müdahale etsin. evlenmeden önce az çok bilirsiniz bu durumları elbet oğluna bakacak ihtiyaçlarını karşılayacak evlilikleri devam etsede bütün bunları yine eşiniz karşılayacaktıki zaten.. eski eşinin sevgilisi olması gayet doğal sizin hakkınız varda onun hakkı yokmu? lütfen tek taraflı düşünmeyin eşinizde çok bunalıyosa kendi halletsin bu durumda bazı şeylere katlanmak zorunda kalabiliyo işte insan..
Tatlım onlar bir aileler artık sen benmi var eşinin bir sorunu olsa kayıtsız kalabirmisin?Ayrıca demekki ekonomik anlamda arkadaşımızda etkileniyorki bu onunda derdi haline gelmiş.Onunda yeni doğmuş bir bebeği var ve onunda ihtiyaçları var tabiki babası bakacak ama eşit olması gerekir genelde böyle durumlarda ekonomik dağılım eşit yapılmaz ve boşanılmış ailenin çocuğu ekonomik olarak doyurulmaya çalışılır.Daha önceki buna benzer konusunda bende karşı çıkmıştım kadının özel hayatına karışmayın diye ama kadının yaptığı şey hiç masumca değil çokta çirkin arkadaşımızda dertlenmiş olabilir.
Babası tabi bakacak ama babası olduğu başka çocıkta var zaten arkadaşımızda evinin kapısını açmış çocuğa.
Eğer bir sorun olmasaydı bu evlilik kolay kolay bitmezdi diye düşünüyorum bari bitmiş hiç olmazsa çocuk için daha normal bir ortam kurulabilirdi.
yarın mahkeme var..bakalım karşı taraf neler söyliycek savunmalarında..???
Bugunki mahkemenizde Allah yardimciniz olsun guzelim...:Saruboceq:
bu duruşmada sonuçlanmaz dava ama en azından hakimin tavırlarından,sorularından davanın gidişatı anlaşılır birazda olsa..eşim çok heyecanlıydı bugün..görevden izin alıp gidicek mahkemeye..canım benim yaaaa(
canım benım butun yazılarını okudum
ve de senı cok sevdım kendımı gordum sanki..
Allahımın sizi zorda bırakmayacagını düsünüyorum..
yalnız kalsında ne hali varsa görsun o anne müsvettesi..
10 yasındakı yawrucagada cok uzuldum
ama ınanıyorum yasından cok olgun bı beyne sahıp ve de tasları dogru yere koymasını bılıyor..
sonucu lutfen bıldır bana..
cok merak edıyorum
mahkeme ne zaman sonucalnacak neden uzatıyorlar..
calınan zamanınıza yazık degil mi??
Mahkeme alehinize gelişmiş.Umarım dileğine kavuşursun ama ben burada başka birşeyden bahsedicem bazen böyle durumlar oluyor keyfine düşkün olan bencil olan annelerde olabiliyor azda olsa karşılaşıyoruz.Lütfen nasıl adım atarsan at 10 yaşındaki çocuğun pskolojisini hep düşün olurmu belki seni çocuk anlar belkide anlamaz ama sen bunu kendin için yap güzel bir insan olduğun için yap kimbilir size söylemesede ne fırtınalar kopuyodur içinde neler yaşıyordur.Oğlum doğduktan sonra emin oldum annelik emek istermiş,doğurmakla annelik olmazmış bebeğinle paylaşımların arttıkça yaşadıkça sevgi artıyor ve içimize sığmaz hal alıyor.Davayı siz kazansanızda bu konuyla ilgili ufak tefek srunlar hep yanında yörende olucaktır sen hepsinin üstünede ol olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?