Eşim Bankamatik Değil!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın mahkeme var..bakalım karşı taraf neler söyliycek savunmalarında..???

bu eşinizin eski eşiyle ve çoğuyla arasında olan bişey buna müdahale etmeye hakkınız yok bırakın çok rahatsız oluyosa eşiniz müdahale etsin. evlenmeden önce az çok bilirsiniz bu durumları elbet oğluna bakacak ihtiyaçlarını karşılayacak evlilikleri devam etsede bütün bunları yine eşiniz karşılayacaktıki zaten.. eski eşinin sevgilisi olması gayet doğal sizin hakkınız varda onun hakkı yokmu? lütfen tek taraflı düşünmeyin eşinizde çok bunalıyosa kendi halletsin bu durumda bazı şeylere katlanmak zorunda kalabiliyo işte insan..

Tatlım onlar bir aileler artık sen benmi var eşinin bir sorunu olsa kayıtsız kalabirmisin?Ayrıca demekki ekonomik anlamda arkadaşımızda etkileniyorki bu onunda derdi haline gelmiş.Onunda yeni doğmuş bir bebeği var ve onunda ihtiyaçları var tabiki babası bakacak ama eşit olması gerekir genelde böyle durumlarda ekonomik dağılım eşit yapılmaz ve boşanılmış ailenin çocuğu ekonomik olarak doyurulmaya çalışılır.Daha önceki buna benzer konusunda bende karşı çıkmıştım kadının özel hayatına karışmayın diye ama kadının yaptığı şey hiç masumca değil çokta çirkin arkadaşımızda dertlenmiş olabilir.
Babası tabi bakacak ama babası olduğu başka çocıkta var zaten arkadaşımızda evinin kapısını açmış çocuğa.
Eğer bir sorun olmasaydı bu evlilik kolay kolay bitmezdi diye düşünüyorum bari bitmiş hiç olmazsa çocuk için daha normal bir ortam kurulabilirdi.

ne olursa olsun bu sorunlar hep yaşanıyor beraberinde getirdiği sıkıntılarda acı ama gerçek ..bu yüzden çocuğu olan çiftler boşanırken ,boşanmış çocuklu biriyle evlenirkende iyi düşünülmeli kimse evlendin yuvanda mutlu ol ben çocuğa bakar kendi hayatımı hiçe sayar sana iyi bir evlat yetiştirmek için kendimi parçalarım demezdesede kendi hayatını hiçe saymış olur değilmi?buda haksızlıktır bence .ozaman kötü şeyler varsa çocuğuda alsınlar tamamen yanlarına onlarla yaşasın mümkünse ortak bi çözüm bulunmalı bence karşılıklı konuşulup. bunlar benim düşüncem madem fikir soruluyo karşı da olsa düşüncemi belirtmek benim en doğal hakkım. uygun gelmeyen şeyleride desteklemek zorunda değilim değilmi?

Bugunki mahkemenizde Allah yardimciniz olsun guzelim...:Saruboceq:

selenimo çok teşekkürler canım..inşallah öyle olur..

bu duruşmada sonuçlanmaz dava ama en azından hakimin tavırlarından,sorularından davanın gidişatı anlaşılır birazda olsa..eşim çok heyecanlıydı bugün..görevden izin alıp gidicek mahkemeye..canım benim yaaaa (

canım benım butun yazılarını okudum
ve de senı cok sevdım kendımı gordum sanki..
Allahımın sizi zorda bırakmayacagını düsünüyorum..
yalnız kalsında ne hali varsa görsun o anne müsvettesi..
10 yasındakı yawrucagada cok uzuldum
ama ınanıyorum yasından cok olgun bı beyne sahıp ve de tasları dogru yere koymasını bılıyor..
sonucu lutfen bıldır bana..
cok merak edıyorum
mahkeme ne zaman sonucalnacak neden uzatıyorlar..
calınan zamanınıza yazık degil mi??

velayet davaları uzun sürer canım..helede velayeti isteyen babaysa iyice araştırılıp kurcalanıyo iddialar..daha sosyal hizmetler görevlilerin gelip bizim evi ve bizi kontrol etme aşamaları var..onlara daha geçilmedi bile..bu ikinci duruşma..tanıklar ilk defa çıkıcak bugün..tanıkların söyledikleri,iddiaları filan düşünülürse daha ertlenir..karşı taraf neyle çıkıcak karşımıza bilmiyoruz daha..desteğin ve ilgin için çok teşekkürler canımm:1hug:

Yeni bişey daha öğrendik ve artık iyice midemi bulandırmaya başladı bu kadın !!! arkadaşının düğününden sonra oğlanıda alıp,düünü kutlamak için gece 23:30 da bara gitmiş ve gece 02:00de eve dönmş.insan nasıl 10 yaşındaki çocuğunu alır da bara götürür yaaa..hemde buranın en mimli barına!!! çocuk değil bunu söyleyen..(baskıdan bişey söyleyemiyoki) o gün onlarla beraber olan bi tanığımız..çocuğun korkudan söyleyemediği daha neler var Allah bilir..yazık çok yazıkkkk

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim aradı şimdi..adliyede duruşma saatini bekliyolarmış..kadında gelmiş evli sevgilisyle..pişkinliğinde bu kadarı yani...pesss

hanı ınkar edıyodu Allah allah yaaa
neyse canım hayırlı haberlerını beklıyoruz...

ya kızlar neler olmuş mahkemede nelerrr.kadın kendi ipliğini kendi eliyle ortaya çıkarmışş..sevgilisinin karısı mahkeme salonunu basmışşş,polisler gelmiş...kadın basbas bağırmış karşının avukatına dönüp.. 7 cihan biliyo bunların ahlaksızlıklarını siz daha ne için tanık topluyosunuz,kocam beni zorla evde tutuyo,baskı yapıyo , ifade vermemem için.buraya kaçtım da geldim demiş..sevgiliside duruşmadaymış bu arada..aramda aşk yok demiş salak..(karısı basmadan önce mahkemeyi söylemiş)bizim avukat gece yarıları barda çocuğun ne işi var demiş,oda düğün eğlencisiydi o demiş..hakim kızmış ne düğünü,o barda düğünmü olur..ne işi var o saatlerde bi çocuğun barda demiş..bizim avukat ,oğlanla bizim kızın resimlerini videolarını vermiş hakime..kadın diyoduya hep,oğlum istemiyo babasına gitmeyi diye..onlarda kapak olmuş..kıpkırmızı kesilmiş yüzü..tek laf diyememiş..hakim tanıklara sorunuz varmı demiş.eşimde var efendim xx bayan eski eşimin sevgilisi tarafından tehdit almışmış acaba demiş..o bayanda evet iki kere aradı beni,kendileri lehine şahitlik yapmamı istedi demiş..hakim dönmüş adama sizin bu davayla ne ilginiz var,siz kim oluyorsunuzda tanık topluyosunuz demiş..bu arada adam bacak bacak üstüne atmış..hakim onada kızmışş. bide hakim kadın..ve eşimle eski eşini boşayan hakimde oymuş..eşimin bütün tanıkları konuşmuş..hepsi anlatmış herşeyi..gece barlarda gördüğünü filan söylemiş...onları inkar edememiş zaten..kadın çocuğuda tanık yazdırmış..hazirandaki duruşmaya çocukda çıkıcak..eşim mahkeme sonrası eski eşine demişki,işte sen böyle bi annesin,10 yaşındaki çocuğunu bile mahkemeye çıkartıcak kadar bencil düşüncesizsin demiş..çıt çıkarmamış..eşim sinirden çatlıycak gibiydi telde anlatırken bana..adam mahkeme sonrası arka kapıdan kaçıp gitmiş..

Mahkeme lehinize gelişmiş.Umarım dileğine kavuşursun ama ben burada başka birşeyden bahsedicem bazen böyle durumlar oluyor keyfine düşkün olan bencil olan annelerde olabiliyor azda olsa karşılaşıyoruz.Lütfen nasıl adım atarsan at 10 yaşındaki çocuğun pskolojisini hep düşün olurmu belki seni çocuk anlar belkide anlamaz ama sen bunu kendin için yap güzel bir insan olduğun için yap kimbilir size söylemesede ne fırtınalar kopuyodur içinde neler yaşıyordur.Oğlum doğduktan sonra emin oldum annelik emek istermiş,doğurmakla annelik olmazmış bebeğinle paylaşımların arttıkça yaşadıkça sevgi artıyor ve içimize sığmaz hal alıyor.Davayı siz kazansanızda bu konuyla ilgili ufak tefek srunlar hep yanında yörende olucaktır sen hepsinin üstünede ol olurmu.

Son düzenleme:

canım çok sağol desteğin ve tavsiyelerin için.mahkeme lehimize gelişti.umarım böylede sonuçlanır..her sorunun üstesinden gelmeye çalışııcam ,bu yaşıma kadar olduğu gibi,bazen belki bocalıycam bazen ezilicem sorunların altında ama ben gerçekten hazır hissediyorum kendimi..çocuğu en iyi ben anlıyorumdur çünkü benim annemle babamda 22 yıldır ayrılar ve çok ama çok kötü günlerimiz oldu..onun yüzündeki her ifadeyi çok iyi analiz edebiliyorum..dili başka söylesede beyninden kalbinden geçenleri az çok tahmin ediyorum..teşekkürler tekrar:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…