Eşim Bankamatik Değil!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte dünyevi zevklere kendini çok afedersiniz ama satanlar bu türden oluyo anne olmak öle her baba yiğidin harcı deil doğurmakta iş del ama maaalesef ileride annesinin ayptıklarını görerek bilenen olumsuz anlamda bilenen bir çocuk yetişiyo umarım onun gelecegi iiiiiii olur bu arada senide tebrik edemeden geçemicem canım davranışların nekadar olgun ve eşine nekadar bağlı olduğunu gösteriyor allah hep mutlu etsin sizi en yakın zamandada o kadından kurtulursunuz maddi anlamdada rahat bir nefes alırsınız kaydirigubbakcemile5

Cocuk dogurmakla anne olunmuyor iste.anne,anne adi anne olmaz olsun boyle annelik.nekadar uzucu bir olay insan kendi evladina bu denli nasil olabilir yaaaa:1shok:

sizi ve esinizi kutluyorum gercekten cok merhametli,dusunceli,anlayisli insanlara benziyorsunuz Allah isinizi rast getirsin gonlunuzdekilerin kolaylikla sonuclanmasini nasip etsin arkadasim...

çok teşekkürler arkadaşlar...çok iyisiniz sizde..dua edin nolur..çarşamba mahkeme var..sonuca bağlanmasa da bizim lehimize gelişir inşallah olaylar..

dün çocuğun telefonu kapanmış..ödememiş faturayı..eşimde mesaj atmış yatırdığım nafakayla çocuğun faturasını öde diye..çektiği mesaja bakın uyuzun..ADAM OLDA ZAMANINDA YATIR NAFAKAYI.
sanki belli bi zamanı varmış gibi..ay içinde herhangi birgün yatırabilir..belli bi günü yok yani..devlet maaşa bağladı sanki..o kadar cahil o kadar sığ bi kadın ki..hiç kendini geliştirmemiş (bazı meziyetleri dışında) bomboş bi kadın..hiçbişeyden haberi yok,bilgisi yok..ufffffffffff

ınşallah sizin ve çocuğun hakkınızda en hayırlısı ne ise o olur canım.

yazik o cocuga.... anne baba arasinda olanlari zavalli yavrular ceker hep... Rabbim insallah o cocugun yüzünü güldürür... ve hayirlisini verir

ne ahlaksız bi kadın ya oğlu büyüyünce utanır heralde ondan
inşallah dava sizin lehinize olurda kurtulursunuz o kan emiciden
bide arkadasını tehdit ediyolarmış zavallı insanlar
onlarda dava acsın mahkemeye versinler bi kanıt bulup

dün bütün gün izinliydi ve çocuğa sabah 9 dan akşam 5 e kadar direksiyon dersim var diye evden çıkmıştı..mümkün değil böyle bişey tabi..2 aydır hergün direksiyon dersinde güya...ben onun kadar ders alsam Suriyeye kara yolundan tır şöforü olurdum heralde yada formula 1 şampiyonu filan.. anca çocuğu kandırır o.. ders aldığını iddia ettiği bi kursda yok..özelmiş dersleri.:))).çünkü kurs ismini söylese çocuğa yada başka birine ,hemen öğrenilir gerçekten ders almadığı..çocukda dün hep evde oturmuş tek başına..bi ara bizimle çıktı dışarı,dolaştık dondurma filan yedik hep beraber..arada annesi arıyo,yazık çocuk bizden uzağa gidip açıyo telefonu..asyanın sesini duymasın annesi diye...babamla dolaşıyorum anne diyo..( kendide o esnada o çok özel olan direksiyon dersinde..:))) rezalet yaa..bende anneyim..pek ben anneysem o ne??? o anneyse ben neyim?? evliya çelebi mi??

İşte bazı kendini bilmez anne müsvetteleri böyle çocukları kullanıyor.
Çok zor ve can sıkıcı bir durumunuz var..
Ben bile burdan nasıl hırslandım...
Nasıl insan....... o nasıl bir anneee....
Canım ne yapın edin çocuğu yanınıza alın
Ancak öyle rahat edersiniz....
Bu çekilir dert değil... böylesi adamı katil eder haaaa

siz bile okurken hırslanıp üzülüyosunuz..bide eşimi düşününbenneyaptımki adam çıldırıyo ama bişey yapamıyo malesef..en ufak hatasında,taşkınlığında mesleğine zarar verir..işine aşık bi adam o..bide mesleğinden bu kadın yüzünden olursa onu kimse durduramaz heralde..Allah sabır versin ona..dün akrabalar vardı misafir..benden için "ondan öğrendiğim en güzel şey sabır" dedi..herkesin ağzı açık kalıyo yaptıklarını öğrenince..çünkü öyle bi tavrı varki kadının ezilmiş,zavallı,rezil olmuş,yıpranmış çocuğu için kendini parçalayan,onun için türlü türlü rezilliklere katlanan bi anne imajı veriyo etrafındakilere..eşimin aileside ona inanıyo..beni hiç sevmezler..eşimde onlarla konuşmuyo zaten..neymiş efendim bunların hepsi iftiraymış..e onlar uzakta tabi..allah bilir neler anlatıyo..ama önemli değil eşimin ailesinin ne düşündüğü..umrumda değil hiçbirisi..tek derdim eşimin daha fazla yıpranmaması..hem maddi hem manevi..yazık adam kaç parçaya bölünüyo...senağlama

Allah yardım etsin gerçekten eşiniz zor durumda
eski eşi etrafındakileri ve en önemlisi kendi evladını da zor durumda bırakıyor
vallahi pess
annelik yücedir diyoruz kutsaldır diyoruz ama kimisi de bu lutfu haketmiyor işte
Allahım sen akıl fikir ihsan eyle
insanlar bi bebecik için yıllarca tedavi oluyorlar evlat hasretinden yanıp tutuşuyorlar
kadının öz be öz evladına yaptığına bak
çirkef bi kadınmış yazdıklarınızdan anlaşılacağı üzere
beraber olduğu adamda evli üstelik
Allahım sen böylelerini bizden uzak tut Yarabbim
Allah size kolaylık versin tez zamanda bu sıkıntıdan kurtulun inşallah

İşte bakın böyle kadınlarda var.... böyle annelerde var...
Hiç bir zaman genelleme yapıp boşanmış kadın madurdur demeyelim
Aman yazık bir çocukla kalmış.. eski eşide evlenmiş
Kimbilir bu kadın ne zorluk çekiyodur.. diye düşünen:çok üzgünüm: ne saflar vardır...etrafında
Vicdan yapar böyleleri.. hele birde küçüçük çocuğun dünyasını düşünmeden
Babasının verdiği nafakayı ve toplu parayı çocuğu için kullanmayan bir kadın işte
Daha fazla söze gerek varmı... insafa gelsin kadın Allahın rızası olmaz
Tökezler bir yerde...ben yavrucağa acırım... kimbilir dünyası nasıldır..
Eşinizinde durumu çok zor.. allahtan siz ona desteksiniz..
Neden yapıyorsun verme para vsss diye kafasını şişirmiyorsunuz..:1hug:
Canım elbet Allah görüyor... inan bu yaptıkları o kadının yanına kalmaz
Tez zamanda sana huzurlu diliyorum... sabret ama çocuğu al yanınıa bence

canım benim ..okadar üzüldümki yazdıklarına bu boyuta geldi ha olaylar....seninde bir yavrun var onada bir gelecek lazım bu kadar olamaz olmamalı...inşallah velayeti kazanırsınız çiğdemciğim ve daha rahat olursunuz..sabrından ve güzel yürekliliğinden dolayı seni tebrik ediyorum...allah yar ve yardımcın olsun...asyamı ve seni öptüm...dualarım sizinle...

eşim geçenlerde oğluyla açık açık konuşmuş..Velayet davasını senin için açtım..kazanırsam bizimle yaşıycaksın..istediğin zaman anneni görebiliceksin..sen herşeyin farkındasın,ben de bunun fakındayım biliyosun..her ay senin için 450 lira veriyorum annene boşandığımız günden beri..üstelik bankada senin için yatırdığım para da var,onuda annen kullanıyo ama sende görüyosun annen sana ,sen ne zaman para istesen yada bi ihtiyacın olsa paramız yok diyo..bunları bana söyleyen sensin..(bu arada çocuk ihtiyacı dışında durmadan para harcıyan,para seven bi çocuk değil,kumbarasında 200 lirası var şu anda) her ihtiyacını ben alıyorum,faturalarını ben yatırıyorum,topundan ayakkabına kadar,önlüğüne,kırtasiye ihtiyaçlarına kadar herşeyi ben alıyorum..nerden bakarsan sırf senin için nafakayla birlikte 1000 liraya yakın para çıkıyo cebimden..senin bide kardeşin var oğlum,onunda bizimde ihtiyaçlarımız ödemelerimiz var..yetişemiyorum inanki..sen benim yanımda yaşarsan extra masarflarında kesilir..benim sırtımdaki bu koca yükde hafifler..seneye çiğdem ablanda işe başlıycak (çiğdem benim) hem hiç sıkıntımız olmaz hep beraber yaşarız.zaten büyüyosun evde durduğun yok..ya dersane ya okul ya futbol ya kamplardasın..çiğdem ablanda senin gözünün içine bakıyo,kardeşinide çok seviyosun..eğer velayeti aldığımda ben annemle kalıcam ,dersen şimdiden söyle davayı geri çekiyim..maddi sıkıntılar bi yana,ben senin için uğraşıyorum demiş..çocuk da "baba davayı çekme sakın..hakim sana verirse velayeti ben tabi senin yanına gelicem" demiş..

çok sağol canım benim...a.s. bende seni öpüyorum:1hug: iyiki varsınız..:enbuyukkk:

22-01-2009, 14:37
newlife

En Güçlü Yanım Sabrım...

Meslek: Çevirmen
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Antalya
Kan Grubunuz: 0 Rh+
Giriş tarihi: Jul 2008
Ruh Halim:

Blog Yazıları: 5
Yemek Tarifi: 4

Mesaj Linki
Alıntı:
<¢itlémßik> kullanıcısından alıntı

eş dost sağolsun söylemiş ya daha ne olsun -tatlicadiarzu-

küçücük yer burası..herkes görmüş işte hem inkar etmediki hiçbişeyi kadın.tek dediği adamın karısına söylememirmirmirmir

naçizane yorum yapma hakkımı kullnarak eski bir mesajınızı ekliyorum zira bu yazdığınızla önceki arasında fark var.
O zaman kadının ilişkisini inkar etmediği söylemişsiniz şimdi ise inkar ediyor demişsiniz.

ay canım benim yaa çok üzüldüm çocuğun durumuna..oda memnun değilki öyle demiş yavrum ya...

canım ben her yazdığımı hatırlıyorum ve her yazdığım yorumun bu sitede,altına imzamı atıyorum..şimdi inkar ediyo tabi..çünkü velayet davası açıldı ve işler onun umduğu gibi gitmedi..avukatı söylemiştir heralde sakın kabul etmeyin,ispat olmassa alamaz velayeti diye..inkar ediyo derken ayrıca,öyle normal bi insanın bu iddialr karşısında vermesi gereken tepkileri vermiyo..terbiyesiz filan diyo eşime..aramda bişey yok,benim arkadşalrım olamaz mı gibisinden geçiştiriyo işte..eşimin elindeki delillerden haberi yok,biçoğundan yani..ben o linkini verdiğin konuyu açtıktan sonra köprünün altından çookk sular aktı...o kanımı donduran olayı artık çok basit,çok ufak bi ayrıntı gibi geliyo bize..ne meziyetleri çıktı bugüne kadar..

peki.. kusura bakam o kadar yakından takip edemiyorum.
Allah herkes için hayırlısını nasip etsin..

Amin canım çok sağol...bu arada niye kusura bakıyım..tabi herkes aklına takılan bişey olursa dile getiricek..ben cevabını veremiyceğim tek bir kelime bile etmem hayatımda..hayırlısı olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…