N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi newlife
-
nafaka tamam..sağlık problemlerı de tamam yapılacak seyler ama...kadın çalıştığı halde hiç bişeye el sürmüyosa o kadından anneliğinden şüphe ederim şahsi fikrim bu..
manevi açıdan verdiği zararlar beni bitiriyo..eşim çok duygusal adam..ister istemez bende etkileniyorum işte..yaşananlar,yapılanlar ağır geliyo..ama sabır diyorum işte
canım yazdıklarını okudum benımde cok sınırlerım bozuldu allah sabır versın yardımcınız olsun
bu ınsanları hıc anlamıyorum ya ayrılmıs olabılırsınız bu gayet normal ama bu cocukları boyle oyuncak edıp koz olarak kullananlar varya ıste onlara delı oluyorum
az kalmıs durusmaya ınsallah kazanırsınızda kurtulursunuz o kadından huzura erersınız
eşime sürekli moral veriyorum(bende varmış gibi),güçlü olmasını söylüyorum,sıkma canını geçicek diyorum..bunları söylerken benim içimde ne yangınlar çıkıyo halbuki..hissedicek diye boğazım düğümleniyo ağlıyamıyorum bile..yüzüne bakınca uyurken filan içim cız ediyo..biliyorum adamın içini çünkü..kalbinde hiç kötü niyet yok..oda istemezdi böyle olsun,çocuğunun annesiyle bu kadar düşman olsun..ama tek taraflı çabayla olmuyo malesef..bi noktadan sonra insan pes ediyo..madem öyle işte böyle diyo..
newlifecım..çok afedersin söylemeden edemiycem..o tünelin sonunu gördü galiba..kuyruğu yanmış .t gibi dolanıyor...mahkeme sonuçlanana kadar ne koparsam kar mantığında galiba...çocuğun bilinçli olması güzel...mahkemede konuşşa yada babasında kalmayı istese güzel olur..bence bir konuşun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?