Eşim bana yıllarca yalan söylemişş :(

canım şunu cevaplamıyorsun
ne oldu da birden böyle söyledi
otur konuşalım diye damdan düşer gibi mi söyledi
yani kavga ediyordunuz bunu sonunda mı söyledi?

kavga ettik çok ufak sebeplerden ki o kavga ediyordu benm o an eşimle kavga edecek takatim bile yoktu tek derdim evladımdı ve iyileşip bian önce evladıma bakmaktı bana bağırıp çağırdı sonra konuşalım dedi bana hayat tecrübelerinden konular açmaya başladı bende sonra konuşalım dedim şuan yeri ve zamanı deil dedim sinirlendi ve o cümleleri söyledi. hepsi bu

valla su erkeklere dogurttaracan sezeryanla sonrada o sanciyla atacan icindek zehiri tavir yapincada sen yanlis anladin deyip cay demleyip icincen karsisinda o zaman anlar kadinlarin acilarini hislerini ne kadar acimasiz bi adammis yahuuu birak surtsun burnu durup dururken kendi kasinmis delirdi herhalde

kızlar zaten bana en çok dokunan 4 gün olmuş sezeryan olalı ve bana şöyle söylemesi kaç gündür sana nasıl diyeceğimi düşünüyorum ne demek bu cümle yaa alllah aşkına planlamış yani bana nasıl söyleyeceğini

yine kk'da birtakım korkunç, konu sahibinin tercihlerini aşağılayıcı ve yıpratıcı yorumlar mivcut maalesef..

canım eşinizin bu yaptığı bırakın hamile ya da lohusa kadına yapılmasını, normal eşine yapmamalı hiçbir erkek..
bence siz doğum yapınca eski eşi ile ilgili yaşayamadıkları aklına geldi. sonuçta kimse sonucu kötü olsun diye bir evlilik yapmıyor. bir çocuğu olsun ömür boyu sürsün ister herkes. Fakat eşiniz her beyinsiz erkek gibi bunu içinde tutamayıp dışına yansıtma yolunu seçmiş. Hem de en kötü zamanda. Bence bu sizi sevmediği ya da sizinle bir hayatı paylaşmak istemediği anlamına gelmez. Biz kadınlar biraz daha politik varlıklarız, içimizdekini dışarı hangi zaman, nasıl yansıtacağımızı daha iyi biliriz.. Ama erkekler maalesef biraz ahmaklar ve olmayacak zamanda olmayacak cümlelerle hayatımızın içine etmeyi çok güzel başarıyorlar. Bunu can acıtmak için değil başka yol bilmedikleri için yapıyorlar.. Sonra pişman oluyorlar ama iş işten geçiyor elbette ki..

Benim sana tavsiyem çocuğun için bile bu evliliği sürdüreceksen kendine bu kahrı çektirme, ilerde bu çocuğuna da yansır daha büyük sorun olur. Bir psikolog desteği alın eşinle ve üstüne bir çizgi çekme yoluna git..

Ama diyorsan ki bir ömür unutamam ve ne olursa olsun bir gün bu adamdan ayrılacağım, o zaman çocuğun ne kadar küçükse o kadar erken ayrılmak daha sağlıklı.. Bir çocuğu babasının sevgi dolu olduğu bir aile ortamından ayırmak, hiç bilmediği bir aile ortamından ayırmaktan kat be kat daha sağlıklıdır bence.. Çalışan ve kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınsın.. Güçlülük konusunda ise ben kadınların dünyanın akıl sır erdiremeyeceği zorluklara göğüs gerecek kadar güçlü olduklarını düşünürüm hep. Yeter ki sen bir karar ver ve onu uygulamaya koy..

Biraz uzun oldu kusura bakma ama sana destek olmak için akılcı kelimeler seçmeye çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur..

peki ondan sonra bu konuyu konuşmadın mı eşinle?

aklına sadece aldatmamı geliyor.
şiddet kötü muamele kaynana-görümce baskısı ben erkeğim egosu daha uzar gider.
Tek erkek kaynaklı deyince kadınların aklına genelde o gelir sandım. Senin aklına o geldi sandım.

Ancak bunun kadını erkeği yok. Erkek fiziksel şiddet uyguluyorsa kadın da psikolojik şiddet uygular.

Biyoloji hocam vardı lisede, adam derdi ki "namussuzluk sadece aldatmayla olmaz çalışmayan kadın akşam köpek maması gibi yemek koyuyorsa bu da namussuzluktur."

Al sana kadınsal bir neden.

bu türbanlıların erkek korumacılığını da anlamadım gitti.

elbette kadının kafayı yediği yerler olacak ama şunu düşüneceksin yerini yurdunu terketmesi gereken kadın elin kadınıyla adamıyla yaşamak zorunda bırakılan kadın. erkeğin egosuyla uğraşan yine kadın.

erkek kadınla hizmetçilik içinmi evlendi ki yemek bekleyecek?

şu forumu gez her türlü sorunla uğraşan kadınlar değilmi?

Madem boşanmak istemiyorsun al karşına bu konuda konuş onunla neden böyle söylemiş gerçekten unutamamış mı sor ona göre kararını ver tamam eşinizin yaptığı çok yanlış hele siz o haldeyken neden o zaman söyledi ve madem unutamamış hala sizinle ayrılmıyor çok çelişkiler var bu yüzden en doğrusu sakin bi şekilde konuşmak

Ya komiksin. Başka bir şey değil.

Benim türbanlı olduğumu pat diye çıkardın bir yerden. Kaldı ki türbanlı değilim. Kaldı ki olabilirdim de. Sen milletin türbanıyla neden uğraşıyorsun?

Erkek korumacılığı değil bu bence adil olmak.

Kadın çalışıyorsa ki ben de çalışıyorum işten sonra şartlar eşit olmalı ama çalışmıyorsa da bir zahmet yemeği yapıversin.

canım yorumun için gerçekten teşekkür ederim söylediklerine harfiyen katılıyorum..ne boşanabiliyorum ne de eşime eskisi gibi olabiliyorum elimde deil.boşanamama sebebim gerçekten onu sevdiğimden deil tamamen çocugumla ilgili..eşime karşı nötürüm artık.bunun farkın da ama haklıyım. eşim benmle psikoloğa gelmez biliyorum ama ben gideceğim çünkü buna ihtiyacım var. kararım bi süre ailemin yanına gitmek. ve düşünmek herşeyi gözden geçirmek..

haklısın konuşmayı denedim ama sonun da hep tartıştık çünkü bana sevmiyorum onu diyor seni sinir etmek için söyledim diyor işin içinden çıkıyor ben de haliyle neden söyledin diye kendime hakim olamıyorum sonunda tartışıyoruz çözüm olmuyor yani

"Öküz öldü badem gözlü oldu" buna diyorlar sanırım. Madem eski eşini seviyormuş daha ne diye boşanmış? Ben olsam onu bırakırdım ailem beni öyle de kabul edecek böyle de ... Gitsin bakayım o unutamadığı eşine gidebiliyor mu? Ağlaya ağlaya kapınıza gelir gör bak

o zaman erkek de başka yere-ülkeye taşınsın kızın ailesiyle yaşasın madem eşitlik diyorsun.

Valla eşitlikten en anladığını anlamadım ben.

Kendine göre bir eşitlik kavramın var ama kendini ifade edemiyorsun.Neyse diyelim.

eğer kadın sırf evlendi diye yerini yurdunu değiştirip elin adamıyla kadınıyla yaşıyorsa bana eşitlik demesin kimse. erkek de aynısını yapacaksa eşitlik olur.

Nasıl Adamlar var. hay ALLAH'ım ya..

Adam Demeye Bin Şahid İster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…