• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yıllarca yalan söylemişş :(

ben de ayni seyi merak ettim, ne zaman nasil tanistiniz? bosanma asamasinda mi tanistiniz, eski esiyle neden ayrildi? ayrilali ne kadar oldu? yorum yapilabilmesi icin bunlari bilmemiz onemli diye dusunuyorum

hayırr ben eşimle tanıştıgımda 6 sene olmuştu onlar boşanalı o soruyu sorma sebebim sonuçta evlenmişler ve ayrılmışlar olurda barışma ihtimalin var mı yada onu unuttun mu diye sordum sonuçta boşanıp tekrar evlenen çok çift var

çok kötü üzüldüm gerçekten. yüzüne karşı söylemiş bir de.. ben de sadece kuşku var içimde yavaş yavaş büyüyen bir kurt ona rağmen boşanmayı düşünüyorum son zamanlarda.. nasıl katlanabiliyorsun ben olsam yapamam. Alır karşıma konuşurum, yıllarca neden yalan söylediğinin hesabını sorar, çocuğumun hakkını ve benim nafakamı ödemesini söyler boşanmayı teklif ederim.

kocanızın eskı esıyle ılgılı neden konu acılıyorkı sızın aranızda?

hayırr ben eşimle tanıştıgımda 6 sene olmuştu onlar boşanalı o soruyu sorma sebebim sonuçta evlenmişler ve ayrılmışlar olurda barışma ihtimalin var mı yada onu unuttun mu diye sordum sonuçta boşanıp tekrar evlenen çok çift var
Allah yardimcin olsun guven kurt gibi gittigi yere gelmiyor...cocugun iki yasina gelene kadar sabret sartlari olgunlastir ve gideceksen oyle git

kızlar ben çalışıyorum ayaklarımın üstünde duruyorum ailemin yanına gitsem boşansam ailem beni kabul eder maddi durumlarıda iyi rahat ederim fakat dedim ya bebeğime kıyamıyorum:( eşinden boşanma sebebi ise, eşinin psikolojik sorunları varmış 4 sene evli kalmışlar fakat cinsellik olmuyormuş aralarında eşi sosyal değilmiş yani kapalı bi kutu gibiydi dedi ve onun için çok çabaladım 4 sene boyunca psikolojik yardım aldırdım fakat evliliğimizi kurtarmak adına hiç çaba harcamadı bir gün iyi olduk 5 ay kötü dedi.. eşiyle bile evlendikten 1 sene sonra ilişkiye girebilmişler ve diğerlerinde de hep sorun yaşadık dedi hep ağlıyordu dedi

anladim.. peki neden bosandiklarini anlatti mi? kac sene evli kalmislar? esiniz size eski esini hala sevip unutamadigini soylemis, o zaman bosanma nedenleri adam icin affedilemeyecek bir neden degildi sanirim.. yani icinde kalan yasanmamisliklar, keskeler olabilir.. o nedenle soylemis olabilir.. tabi ne olursa olsun size bunu direk bu sekilde hem de lohusa halinizle soylememesi gerekiyordu, cok buyuk bir saygisizlik etmis.. gozunuzde degerini yitirmesi cok normal. peki arayi duzeltmek icin birsey yapiyor mu, cabaliyor mu evliliginizi kurtarmak icin?

EN ZOR ANINDA SANA BUNLARI YASATAN ADAM SIMDI NE YAPIYOR.SENIN SOGUKLUGUNUN FARKINDADIR MUHTEMELEN YANI SU ANKI TUTUMU NE.EGER HALA ONUN ESKI ESINI SEVDIGINI DUSUNUYOSAN HIC KATLANMA CUNKU YARIN BIR GUN BU ADAM YINE AYNISINI YAPAR.

anladim.. peki neden bosandiklarini anlatti mi? kac sene evli kalmislar? esiniz size eski esini hala sevip unutamadigini soylemis, o zaman bosanma nedenleri adam icin affedilemeyecek bir neden degildi sanirim.. yani icinde kalan yasanmamisliklar, keskeler olabilir.. o nedenle soylemis olabilir.. tabi ne olursa olsun size bunu direk bu sekilde hem de lohusa halinizle soylememesi gerekiyordu, cok buyuk bir saygisizlik etmis.. gozunuzde degerini yitirmesi cok normal. peki arayi duzeltmek icin birsey yapiyor mu, cabaliyor mu evliliginizi kurtarmak icin?

evet eşim çabalıyor fakat ben görmüyorum çünkü ona çok değer verdim çok sevdim onun bana o cümlesi herşeyi bitirdi. bana karşı evladına karşı çok iyi ama aramızda cinsellik problemleri olmaya başladı çünkü ben istemiyorum bana dokundugunda o cümleler aklıma geliyor eşimde ona karşı isteksiz oldugumu biliyor elimde deil...eşim şuan oğluna çok düşkün onun geleceği için çabalıyor şuan hakkını yiyemem çok iyi bir baba..

eski eşi belki aklına geldi bi olayda boşanmayacaksan yabancı gibi davranma bence

evet eşim çabalıyor fakat ben görmüyorum çünkü ona çok değer verdim çok sevdim onun bana o cümlesi herşeyi bitirdi. bana karşı evladına karşı çok iyi ama aramızda cinsellik problemleri olmaya başladı çünkü ben istemiyorum bana dokundugunda o cümleler aklıma geliyor eşimde ona karşı isteksiz oldugumu biliyor elimde deil...eşim şuan oğluna çok düşkün onun geleceği için çabalıyor şuan hakkını yiyemem çok iyi bir baba..
30 unu geçmiş bir adamın henüz reşit bile olmamış bir kıza bu gözle bakmasını hiç hoş değil.
Ama olan olmuş madem, bence beraber bir terapi alın. Sorunları aşamazsanız sonra boşanmayı düşünürsünüz. O sinirle sizin canınızı acıtmak için söylediğini düşünüyorum.

Siz olsaydınız ne yaparsınız demişsin ben ayrılırdım derim sadece.
Senin şu an ki şartlarını sadece sen bilebilirsin. Kaldı ki iki yabancı gibi nasıl sürdürülür bir evlilik ben o kısmı hiç bir zaman anlayamacağım.

Eğer boşanmaya karar verirsen çalışırken bebeğe bakacak biri bulunursa kurulu düzenini bozma çalış eşin gitsin.
Ama öyle bir imkanın yoksa ailen seni yine de kabul eder.

kızlar eşimi sevdiğim için yürümüyo bu evlilik eşim farkında ve onu bırakıp gideceğimden inanın çok korkuyor şunu biliyor benim için bittiyse bitmiştir çünkü o cümlelerinden sonra eve dönerken ona şunu dedim birgün senden boşanacağım ve şunu unutma seninle asla eskisi gibi hiçbişey olmayacak demiştim...sadece bebeğim için çok korkuyorum bebeğim olmasa bir dakika durmam ama çocuk olunca korkuyorum neden bilmiyorum cesaret edemiyorum..

kızlar ben çalışıyorum ayaklarımın üstünde duruyorum ailemin yanına gitsem boşansam ailem beni kabul eder maddi durumlarıda iyi rahat ederim fakat dedim ya bebeğime kıyamıyorum:KK43: eşinden boşanma sebebi ise, eşinin psikolojik sorunları varmış 4 sene evli kalmışlar fakat cinsellik olmuyormuş aralarında eşi sosyal değilmiş yani kapalı bi kutu gibiydi dedi ve onun için çok çabaladım 4 sene boyunca psikolojik yardım aldırdım fakat evliliğimizi kurtarmak adına hiç çaba harcamadı bir gün iyi olduk 5 ay kötü dedi.. eşiyle bile evlendikten 1 sene sonra ilişkiye girebilmişler ve diğerlerinde de hep sorun yaşadık dedi hep ağlıyordu dedi

Bukadar "sorunlu" esi nasil hala unutamamis birde üzerinden 9 sene gecmis:110:
sanki baska sorunlar var söylenmeyen:KK14:

eşinden boşanma sebebi ise, eşinin psikolojik sorunları varmış 4 sene evli kalmışlar fakat cinsellik olmuyormuş aralarında eşiyle bile evlendikten 1 sene sonra ilişkiye girebilmişler ve diğerlerinde de hep sorun yaşadık dedi hep ağlıyordu dedi
Şu cümleler resmen midemi bulandırdı eşim bana bu şekilde bir cümle kullansa mümkün değil benimle bi daha bacı bacı yatmanın dışında az öte adım atamaz :stop:

kmi? :KK57: Senin 6 sene önce boşanan adama barışma ihtimalin var mı diye sorman da saçma geldi.
Niyeymiş bence çok normal.
Boşanmış ayrılmış bi kişiyle evlenmeyi düşünen birinin,
Kaç sene oldu?
Niçin ayrıldınız?
Hala görüşüyor musunuz?
Olur ya birgün pişman olur da dönmek ister misin?
Hala ona karşı duygular besliyor musun?
Gibi sorular sorması çok normal.
Kesin ve net cevaplar aldıktan sonra da bir daha konuyu açmaz

Sorulacak en güzel soruydu canım, demekki şüphenilen bazı durumlar vardı.yoksa neden konuşulsun durduk yere
bence ısıtıp ısıtıp konu sahıbı onune suruyor bu durumu
zira bende 2.evliliğimi yaptım
eski eşimle ilgili en son şimdiki eşimle sanırım ona herşeyi anlattığım gün var düşün yani

kızlar merhaba ben 24 yaşındayım eşim 38 ve severek evlendik ailelerin karşı çıkmasına karşın evlendik 3 senedir evliyiz 2 senede ewlenmeden önce görüşüyorduk yani 5 yıldır birbirimizi tanıyoruz.geçen sene hamile kaldım ve hamileliğim boyunca eşimle çok iyiydik bir dediğimi iki etmedi ta kii doğum yapana kadar..mayıs ayında doğum yaptım ve 37 haftalık acil sezeryana alındım bebeğimde solunum sıkıntısı vardı yoğun bakımında yattı ben perişandım 2 gün hastanede yattım ilk defa doğum yaptım hemde sezeryan çok kötüydüm ve eve geldik eşimle sürekli tartıştık herşeye bahane bulmaya başladı bana sürekli al çocugunu git babanın evine demeye başladı ne yapsam sinirleniyordu anlam veremiyordum ve ben perişandım doğum yapmışım bebeğimi kucağıma alamamamışım dikişliyim doğrulamıyorum bile..ve uykusuz hiç dinlenemiyorum çünkü 3 saatte bir bebeğime anne sütü sağıyordum sağmak içinde hastaneye gidiyordum doğum yaptıgımın 4. günüydü. kalktım bebeğime süt götürecektik eşim yine bağırmaya başladı sebepsiz yere..ve bana konuşalım dedi bende aynen şunu dedim bak sezeryanlıyım günlerdir uykusuzum belimi bile doğrultamıyorum ve bebeğimiz yoğun bakımında bi çıksın bende toparlanayım sorunlarımızı konuşarak çözelim dedim bu sözüme karşın sinirlendi bağırdı ve bana aynen şunu dedi '' sana bişey dicem kaçgündür nasıl diyeceğimi düşünüyorum ben hala eski eşimi seviyorum ve onu unutamadım'' cümle eksiksiz fazlasız buydu....dünya başıma yıkıldı kendimi okadar kastımki dikişlerim patlayacak sandım gözlerimden yaşlar akmaya başladı eşime bağırmaya başladım ve o halimle ağlaya ağlaya evi terk ettim aileme bişey diyemedim uzaktalar zaten onların isteemediği bi ewlilik yapmışım onalara ne diyebilirimki..eşim hemen ortak tanıdıgımız bi ablayı araıyo evi terk ettiğimi söylüyor ve o tanıdık abla bana yardım etti saatlerce ağladım bağırdım çağırdım ve eşim geldi ben seni seviyorum ben öyle bişey demek istemedim sen yanlış anladın sana örnek vermeye çalıştım vs vs dedi yani söylediği şeyleri kıvırmaya çalıştı..çocugum şuan 7 aylık bebeğim için evliyim ama hiç istemeyerek bana dokunmasını dahi istemiyorum aslında farkında biliyor.. çünkü o günden sonra eşimden soğudum ona bakışlarım bile değişti aşık olduğum adam benim için değersiz oldu. evliliği sadece çocugum için sürdürüyorum ama psikolojik olarak bitiyorum o cümleleri unutamıyorum eşime en muhtaç oldugum zamanda beni yıktı bitirdi..bana yıllarca yalan söyledi ki ben tanıştıgımızda ona eski eşinle barışma ihtimalin var mı onu seviyor musun diye sormuştum kesinlikle hayır demişti...bu yalanı affedemiyorum onu gerçekten sevdiğini unutamadığını biliyorum çünkü yüzünden onunla ilgili konu açıldıgı zaman değişiyor bu bariz belli..kızlar bana bir yol gösterin siz olsanız ne yaparsınız gerçekten çok kötüyüm..
Yani sana doğumdan çıkar çıkmaz fırsat kolladıysa o cümleleri söylemek için ondan sonra neden bitirmedi peki?

Bitirmeyecekti neden söyledi?

O kadar acil olan neydi?

Bana son derece mantıksız bir adamla evli olduğun izlenimi verdi bu yazı.

Back